Naakt Fleshlight Girls: Anal Teagan Presley 2021 thesocialu101.com

Naakt Fleshlight Girls: Anal Teagan Presley

6.9
Geweldig

Het kogelvrije binnenkanaal heeft een relatief lage structuur en bevat een zachte golfstructuur met gladde zijwanden.

Een totaal van vijf schachten met een breedte van ca. 30 mm worden achter elkaar opgesteld en vernauwen het kanaal op de hoogste punten tot 10 mm.

De begin- en eindpunten van elke schacht vormen samen zes ruitvormige kamers, elk met een afmeting van ca. 18 x 18 mm.

Onze keuze

De Fleshlight Love Humps Insert zorgt voor een heerlijk zachte en soepele stimulatie, die gepaard gaat met een variabele dichtheid, veroorzaakt door de constant veranderende kanaaldiameter.

Wat werk Fleshlight Teagan Presley

Zoals gebruikelijk bij de Fleshlight Girls-serie, is het Bulletproof-kanaal uitsluitend beschikbaar in verband met de opening van een bepaald meisje.

Dit is de butt-fleshlight (anale opening) van pornomodel Teagan Presley op dit kanaal.

5 golven met een breedte van 1.18 inch (30 mm)Kanaal versmalt tot een diameter van 0,4 inch (10 mm) 6 ruitvormige kamers, elk meet 0.7 x 0.7 inch (18 mm x 18 mm)

De brede golven gedragen zich als heerlijk zachte kussens en creëren een mooie en niet te intensieve begrazingsstimulatie.

Je glijden in het kogelvrij kanaal van de ene golf naar de volgende en voel een constante verandering van de eerste toenemende en vervolgens afnemende tegendruk.

De stimulatie voelt vergelijkbaar met de Ultra Tight Insert, maar veel beter, omdat de strakheid erg gevarieerd is.

Al met al een heerlijk zachte stimulatie die gedurende een relatief lange tijd kan worden volgehouden en uiterst realistisch is dankzij de gladde zijwanden.

Meer glijmiddel kan zich ophopen in de ruitvormige kamers tussen de zachte golven.

Als u het smeermiddel vóór gebruik hebt opgewarmd, kunt u de warmte bijzonder goed voelen in dit gebied.

Bovendien is het smeermiddel gelijkmatig verdeeld in het kanaal en sijpelt niet weg in het achterste deel van het binnenkanaal.

Het zuigeffect van de Bulletproof Insert bevindt zich ongeveer in het middelste veld, omdat er slechts beperkte ruimte in het kanaal is om negatieve druk op te slaan.

Het effect is echter voldoende en begeleidt de stimulatie met een zeer aangenaam zuigeffect.

Het reinigen van de gladde zijwanden is relatief eenvoudig, slechts een paar resten hopen zich op in de kamers. Het drogen gaat ook snel vanwege de lage structuurdichtheid.

uitkomst

Het Bulletproof-inzetstuk zorgt voor een heerlijk zachte, begrazingsstimulatie, die gepaard gaat met een variabele dichtheid vanwege de constant veranderende kanaaldiameter.

De stimulatie is zeer realistisch en niet te intensief. Daarom is dit kanaal in de eerste plaats voor kenners die hun Fleshlight over een langere periode graag willen spelen. De Bulletproof Fleshlight wordt ook aanbevolen voor beginners en fans van realistische stimulatie.

Onze keuze

De Fleshlight Love Humps Insert zorgt voor een heerlijk zachte en soepele stimulatie, die gepaard gaat met een variabele dichtheid, veroorzaakt door de constant veranderende kanaaldiameter.

Gebruiker reviews

Het gevoel is veel intenser dan in een echte vagina. Dus elke keer als ik in een echte vagina ben, ben ik teleurgesteld en krijg daar geen orgasme, in tegenstelling tot de Fleshligt, waar ik altijd een orgasme krijg.

Arne Heidel

Cool ding. Het is echt leuk. Ik zou het opnieuw kopen. Ik kan het alleen maar aanraden. Schoonmaken gaat ook snel en eenvoudig

Max

Het ding is gewoon de hamer, natuurlijk komt het niet dicht bij seks met de vrouw, maar het gevoel is al heel dichtbij het echte en als het eigen “apparaat” niet te groot is, dan is het geweldig. Het ruikt een beetje naar plastic, maar het is er toch van gemaakt. Anders ben ik heel blij.

openhartig

Je moet de Fleshlight voor gebruik ongeveer 15 minuten in warm water brengen, dan voelt het echt geweldig. (Eerst 10 minuten, dan water vervangen en nog eens 5 minuten) Ook is het schoonmaken niet zo ingewikkeld als sommigen hier schrijven … Spoelen met water, een nacht drogen en goed zijn.

Voor een betere verzorging smeer ik het met maïszetmeel (gekocht in DM) na elke tweede gebruiksfase, zodat het materiaal mooi glad blijft.

Ik ben tevreden en het is zeker beter dan handmatige bediening.

Domino

Ondanks jarenlange relatie (misschien is dat waarom: D), gebruik ik af en toe masturbators. Meestal een paar goedkope dingen uit de sekswinkel. Deze keer wilde ik wat meer investeren en deze Fleshlight schoot me in de ogen.

Optisch zeer goed gedaan
Ruikt erg prettig
In vergelijking met andere apparaten voelt het echt relatief echt en zeer aangenaam.

Soukram

Alles is geweldig. In ieder geval beter dan handmatige bediening. Het enige nadeel: na een tijdje lijkt het materiaal enigszins plakkerig aan de oppervlakte. Dit kan echter worden vermeden met maïszetmeel.

Oh, voor het extra plezier: 10 minuten in warm water

Felix Cook

Onze keuze

De Fleshlight Love Humps Insert zorgt voor een heerlijk zachte en soepele stimulatie, die gepaard gaat met een variabele dichtheid, veroorzaakt door de constant veranderende kanaaldiameter.

Naakt Fleshlight Girls: Anal Teagan Presley
Intensiteit6
stimulatie6.8
doordringen6.8
gevoel van beklemming6.8
Succtie-effect7
Realisme8
Variatie4.4
Gladheid8.4
Orgasm Rating7.4
Lawaai7
Smeermiddel gebruiken6.8
Opruimen7.8
Droge tijd6.8
Gebruikersbeoordeling0 stemmen0
6.9
Geweldig
Geweldig
Biedt een heerlijk zachte en soepele stimulatie
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics