Naakt Poesje Fleshlight Asa Akira: Meest Realistische Draak 2021 thesocialu101.com

Naakt Poesje Fleshlight Asa Akira: Meest Realistische Draak

7.1
Geweldig

Als een Japanse draak slingert een uitgesproken naad in het vleeslicht van de erotische ster Asa Akira zich een weg door het binnenste kanaal in de vorm van een spiraal en werd daarom waarschijnlijk “draak” genoemd.

Dit past perfect bij de Aziatische look van Asa Akira, die Japanse roots heeft. Het Dragon-kanaal is alleen beschikbaar in combinatie met Asa Akira’s kutopening en is haar persoonlijke en exclusieve innerlijke kanaal.

Onze keuze

Het fantastische gevoel om gemolken te worden staat op de voorgrond van het Dragon-inzetstuk, dat wordt gecreëerd door een kenmerkende spiraalvormige rib die van alle kanten rond de penis slingert en constante druk uitoefent op het oppervlak van de penis.

Wat werk Fleshlight Asa Akira

Het relatief brede kanaal heeft een diameter van 14 – 18 mm en begint met een klokvormige kamer van 2 cm, die vervolgens overgaat in het hoofdkanaal.

Het oppervlak van het hoofdkanaal heeft een continue dwarsgerichte ribstructuur gevormd door ongeveer 3 mm brede ribben.

Klokvormige kamer van 0,8 inch lang (20 mm)Hoofdkanaal is bedekt met een continue ribbeltextuur Hemisferische bultjes van 0,15 inch (4 mm)

Vergeleken met het super geribbelde inzetstuk, liggen de ribben niet zo dicht bij elkaar, maar niet zo ver uit elkaar als in het Wonder Wave-kanaal.

Boven de geribbelde kanaalstructuur ligt de hiervoor genoemde spiraalnaad, die de vorm van een platte heeft, ongeveer. 7 mm brede band en bedekt op het oppervlak met halfronde, ong. 4 mm grote noppen.

Een soortgelijke naad is al in de gedraaide insert gebruikt, maar hij is daar niet geknoopt en loopt niet gelijkmatig, maar met steeds kortere tussenpozen.

De naad verdeelt het kanaal in een totaal van 5 kamers die elk ongeveer 30 x 18 mm. 

In de praktijk creëert het Drakenkanaal een zeer intensieve stimulatie die zich rond de penisschacht en de eikel wikkelt.

De puistjes op de naad versterken het effect verder en creëren veel kleine, geconcentreerde stimulaties langs de spiraalvormige “stimulatielijn”.

Omdat de hechtdraad door het hele kanaal loopt, oefent het constante druk uit op het oppervlak van de penis en bedekt, zodra het volledig is doorboord, de penis van alle kanten.

De transversale ribstructuur werkt relatief zacht op de penis in de gebieden waar de hechtdraad geen druk uitoefent en zorgt voor een natuurlijk ogende stimulerende stimulatie.

Naarmate de penis naar voren en naar achteren glijdt, zorgt de lus rond de penis voor een fantastisch melksensatie die, in tegenstelling tot de gedraaide insert, niet naar achteren wordt versterkt, maar gelijkmatig werkt op het penisoppervlak als gevolg van de constante diameter van het kanaal, nee uit hoe diep je in het kanaal binnendringt.

Dat is waarom het “melken” niet zo intens is als met de Twista Insert, maar het gevoel is draaglijker en je kunt er langer van genieten.

De knoppen op de naad en de ribben op de zijwanden zorgen ook voor meer variatie.

Met een normale penislengte (15 cm) zijn alle belangrijke kamerstructuren gemakkelijk toegankelijk en kan men in de derde kamer doordringen.

Zodra u over de gehele lengte in het Drakenkanaal bent gepenetreerd, wikkelt de spiraalhechting zich driemaal rond de penisschacht.

Omdat de spiraalnaad het Dragon-kanaal in verschillende kamers verdeelt, is er voldoende ruimte in het kanaal om negatieve druk op te slaan.

Dit resulteert in een bovengemiddeld zuigeffect, wat vooral merkbaar is tijdens de teruggaande beweging en bovendien de omwikkelbare melkstimulatie versterkt..

Het binnenkanaal schoonmaken is vrij eenvoudig met de Dragon Insert.

Sommige resten blijven tussen de ribben en de naad, maar deze kunnen relatief gemakkelijk worden uitgespoeld vanwege de relatief brede kanaaldiameter.

Ook de droogtijd van de binnenstructuur is naar verhouding kort met ca. 2-3 uur.

uitkomst

De Dragon Insert concentreert zich op het heerlijke gevoel gemolken te worden, dat wordt veroorzaakt door de geprononceerde spiraalhechting die rondom de penis van alle kanten slingert en op die manier een constante druk op het penisoppervlak behoudt.

Deze aantrekkelijke wereld van emoties wordt verrijkt door vele punctuele en weidende stimulatie door de nap- en ribstructuren en wordt bovendien ondersteund door een sterk zuigeffect. Al met al is het de moeite waard om een ​​ritje te maken met de vlieger en dit wordt ten zeerste aanbevolen, vooral voor fans van Asa Akira.

Onze keuze

Het fantastische gevoel om gemolken te worden staat op de voorgrond van het Dragon-inzetstuk, dat wordt gecreëerd door een kenmerkende spiraalvormige rib die van alle kanten rond de penis slingert en constante druk uitoefent op het oppervlak van de penis.

Gebruiker reviews

Mijn 2e Fleshlight (eerste was Pink Lady Vortex), deze is hier erg strak en daarom erg cool … Ik vind de witte hoes ook leuker dan die in zwart.

Draak

Heel zacht en mooi. Het gevoel lijkt erg op natuurlijk. Ik geniet ervan en krijg maximaal plezier. Altijd blij om dit speeltje te gebruiken. Veel succes met je aankoop en prettige sensaties.

En ik

Ik moet toegeven dat dit niet mijn eerste fleslicht is! Ik kocht het vijf jaar geleden! Was een vleeslicht ICE! Ondertussen lijkt het een beetje versleten, maar het is nog steeds bruikbaar! Dus houd deze dingen vast, en ik heb niets zorgvuldig gedaan! Niet een keer! In die tijd had ook het genoegen dat mijn ex “het deel over” van jou “bewaard werd en dat ik beide tegen kon komen! Daarom kan ik zeggen, vanuit het gevoel zeer vergelijkbaar met de lichaamswarmte! En natuurlijk ontbreken de ezel en tieten in dit ding! Dan zou je veel meer in een Realdoll moeten investeren! De verzending ging van de ene dag op de andere, natuurlijk in een neutrale verpakking! Erg tevreden! Graag opnieuw!

Sasha

Echt een alternatief voor het eenvoudige “vaartuig”. Komt heel dicht bij het gevoel van een echte vrouw … En vooral beter dan deze Travelpussies …

Niels

Ik was heel kritisch als een ‘masturbator’ echt een cool ding is – HIJ IS!
Ik koos voor Asa omdat ze erg op mijn vrouw lijkt (vaak weg voor zaken).
Ik kan het niet doen zonder gel, maar met een penetratie als een natte vrouw – geweldig!
Er is al veel geschreven over schoonmaken, maar het is gewoon zo ….
Al met al altijd goed voor het plezier met Meesteres de man wil …

Dracaris

Voelt heel echt aan en is gemakkelijk schoon te maken.
Ik kan ze alleen maar aanraden. Al met al is het het geld waard

Tulipp

Het onderdeel is gewoon ingenieus, heel echt en leuk. Je moet het niet proberen te gebruiken zonder glijmiddel, het werkt niet goed. Voor het reinigen heb je poeder nodig om het zacht te houden. Je kunt duur poeder kopen, maar maïszetmeel is 100% hetzelfde product als het “vernieuwpoeder” maar kost veel minder. Het perfecte speeltje voor de man voor het geval er geen vrouw aanwezig is. De levering was snel en gemakkelijk, zoals je van Amazon zou verwachten.

Jura-

Onze keuze

Het fantastische gevoel om gemolken te worden staat op de voorgrond van het Dragon-inzetstuk, dat wordt gecreëerd door een kenmerkende spiraalvormige rib die van alle kanten rond de penis slingert en constante druk uitoefent op het oppervlak van de penis.

Naakt Poesje Fleshlight Asa Akira: Meest Realistische Draak
Intensiteit7.8
stimulatie6.4
doordringen7.2
gevoel van beklemming6.6
Succtie-effect6.6
Realisme6.6
Variatie5.6
Gladheid6.6
Orgasm Rating8
Lawaai7.6
Smeermiddel gebruiken7.4
Opruimen7.8
Droge tijd7.8
Gebruikersbeoordeling0 stemmen0
7.1
Geweldig
Geweldig
Buitengewone stimulatie door zachte ringen
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics