Най-добър Fleshlight ръкав и текстури 2018 - Отзиви на купувача 2021 thesocialu101.com

Най-добър Fleshlight ръкав и текстури 2018 – Отзиви на купувача

С въпрос “Кои са най-добрите ръкави на Fleshlight през 2018 година?“Ще получите бърз отговор: Полет (нашият избор) и Destroya (най-интензивен) но продължавайте да четете важни подробности.

Нагоре Fleshlight Проверете цената Кратки ползи
�� Fleshlight Flight
(Нашият избор)
Компактна, перфектна форма
�� Fleshlight Destroya
(Интензивно)
Много строга и интензивна текстура
Тори Блек
(Второ място)
Устойчиво стимулиране
Fleshskins – Grip Изключително дискретно и лесно се крие
Турбо запалване Добре, но не се сравнява с останалите

Тук можете да намерите най-добрия ми тест и преглед! Вече проверих много варианти и почти станах колекционер. Ето защо реших да обобщя усещанията си и да ги споделя с вас на тази страница.

Нашият избор

Тази версия е изключително популярна на Amazon, дори е най-продаваната от всички модели. Това вероятно се дължи главно на ниската цена. & # X1f609;

Най-интензивен

Destroya е една от най-интензивните текстури, но с голямо разнообразие по ширина и налягане е подходяща за всички мъже.

Подгласник

Tori Black предлага отлична комбинация от остри стимулации, съчетани с приятно усещане за проникване.


Проучването

В моите Топ 10 списъци с рейтинги, аз се занимавах с най-добрите и най-популярните акценти, които вероятно ще задоволят както девствените девойки на Flesh, така и експертите. От по-прости устройства, базирани на външния вид на любимата ви звезда, този списък обхваща пълната гама от текстури Fleshlights, които си струват да изпробвате

Нашият избор – Най-доброто чувство за ръкав на модела: Полет

fleshlite Нашият победител е Полет

Проучване на Fleshlight Flight pilot & instructor
Перфектен за начинаещи
Най-добрият избор за вашите пари, силно препоръчваме!
8.4
Нашият избор

1

Най – добра реалистична текстура Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Работи както е описано, материалът се чувства наистина мек и добър.Прочетете пълния преглед
3.3
Подгласник

2

Проучване на Fleshlight Flight pilot & instructor

Най-добрият избор за вашите пари, силно препоръчваме!Прочетете пълния преглед
8.4
Нашият избор

Общ преглед

Това всъщност не е преувеличение – първият път с ръкав Fleshlight е като втори “първи път”. Вашата собствена ръка не е срещу него така или иначе, а също така и други евтини силиконови джоб пингвини и пътуване не могат да бъдат сравнени по отношение на чувството реалистично.

Най- two models from the Fleshlight test: Tori Black and Flight.

Двата модела от теста Fleshlight: Tori Black и Flight.

Многобройни награди на еротичния панаир AVN – сред тях е. ж. “най-добър продукт за мъже” – потвърждава моите положителни впечатления и практически преживявания. Не е за нищо, че модели Fleshlight sleeves е най-продаваната в света секс играчка за мъже. Но сега не искам да ви измъчвам повече и веднага да започна с теста си, да се забавлявам!

Тестовите обекти: Flight & Tori Black

Избрах два от моите любими за моя тест: Тори Черно вариант от моделите за момичета, както и Fleshlight Flight. Въпреки че по принцип са подобни, те имат съвсем различни предимства. Първата и най-очевидна разлика е – както можете да видите на следващата снимка – в размера на мастурбаторите.

Най- models Tori Black from the Girls series and Flight side by side.

Плюсове и минуси на ръкава с един поглед:

  • Измамно реално изглеждащ и най-реалистичен материал за ръкав CyberSkin с уникална вътрешна структура за интензивни чувства
  • На пода, на вакуумът може да бъде регулиран чрез завъртане, създавайки реалистично усещане за работа.
  • Изключително универсален: Орален, котенце и анален вариант плътно лек модел, отпечатъци на порно звезди, гей, гей, в движение или с вибрации.
  • Почистването е много лесно и отличната издръжливост е гарантирана, която може да бъде удължена с аксесоари.
  • Мастурбаторите са много здрави и изглеждат много незабележими и дискретни в жилището си.
  • Наградената и най-продаваната секс играчка за мъже по целия свят!

Тествани момичета “Tori Black”.

Нека да започнем с по-голямата версия: както вече споменахме, това принадлежи на моделите “Момичета”, в които са направени 1 до 1 впечатления от пукането на най-популярните pornstars (например Stoya, Jenna Haze, Lisa Ann или Asa Akira). Точно тези впечатления могат да се намерят в моделите за момичета – готини или не? Харесва ми Тори Блек и се случва да бъде един от най-популярните и най-продаваните модели. & # X1f44c;

най-доброто fleshlight sleeve

Гърбът също може да бъде развит. Тази капачка се използва и за регулиране на вакуума на Fleshlight, което означава, че чрез завъртане на капачката може да увеличите или намалите усещането за засмукване. Кожата съчетава такава работа с удара с усещането за проникване – просто гениално!

Материалът CyberSkin лесно се отстранява и се почиства старателно. Препоръчвам: Обновяване на Power Wash – алтернативно, просто използвайте бебешки прах, лек бебешки сапун.

най-доброто fleshlight sleeve

Медицинският силикон, използван от производителя, наречен CyberSkin, се чувства измамно реален – по моя опит никой друг производител не може да направи това. На снимката е много нейният подпис на еротичната актриса Тори Блек.

Моето заключение към Fleshlight Skin Girls. Най-добър ръкав, за да получите невероятни усещания?

Особено ми харесва реалистичното преживяване, което момичетата предават – както визуално, така и в употреба. Уникалното усещане, че материалът на ръкавите на CyberSkin и спусъка на отрицателното налягане са все по-несравними – смес от секс и орален секс. Никой друг производител не може да направи това и дори истинският секс е различен – не по-лошо, но не по-добре, ако опиша усещането за проникване. Лесното почистване и издръжливостта във Fleshlight също са гениални. Наистина ми харесваше структурата от вътрешната страна на модела “Тори черно”. Усещането за стимулиране е много интензивно и долната капачка може да се използва за подобряване или намаляване на усещането за BlowJob. Всеки човек трябваше да го изпробва!

Тестван ръкав: лесният евтин модел

Друг евтин модел, който бих искал да споделя с моите преживявания днес, е по-компактният полет Fleshlight.

Тази версия също е изключително популярна и на Amazon тя е дори най-добрата продажба на всички модели. Това вероятно се дължи най-вече на ниската цена – но как се правят евтините модели Flight Light Flight модел на практика? Продължавай да четеш. & # X1f609;

най-доброто fleshlight sleeve texture

С кратък завой Flight е готов за употреба. Отварянето не се основава на истинска путка, но изглежда много интензивна и изкусителна – особено когато докоснете CyberSkin материала с най-добрия fleshlight ръкав. Вътре, вече можете да усетите пъпките на похотта.

Както при всички модели, долната капачка може да се използва за регулиране на абсорбцията повече или по-малко силно. Тя може да бъде напълно премахната и за бързо почистване.

Силиконовата втулка може да бъде лесно извадена и почистена под вода по време на по-малкия полет. Според моя опит е целесъобразно да се използват почистващите препарати на производителя.

Двете картинки дават възможност за оглед във вътрешността на тестваната Fleshlite Flight insert – горната страна от предната, долната страна от задната страна. В нея можете да видите безбройните пъпки с различни размери и форми. Само хладно усещане при влизането.

Моето междинно заключение за най-реалистичния Fleshlight ръкав

най-доброто fleshlight sleeve texture

Желаният вариант на полета е с 5 сантиметра по-къс от нормалните модели, но това ги прави не по-малко възбудени. И тук се използва гениалният материал CyberSkin, а вакуумната система с регулируема интензивност работи точно като “голямата”. С дължина от около 20 сантиметра размерите вече са достатъчни за повечето мъже.

Това прави Flesh Lite Flight прекрасно компактен и може да бъде направен навсякъде благодарение на здравия корпус. Ниската цена също е страхотна точка за продажба. Някои от вас може да ви притесняват от факта, че отварянето не се основава на истинска путка, както при момичетата, но не ми пука.

Студената структура от вътрешната страна осигурява несравнимо чувство. Резултат от теста: Ясна препоръка за купуване, особено за цените на любителите на путка.

Изпълнение на теста: Вариантите в сравнение

И накрая, но не на последно място, бих искал да добавя директно сравнение на двата популярни ръкави Fleshlight за тест и преглед. След това препоръчвам практични аксесоари и други специални варианти с оферти.

Тук отново можете да видите отворите на двете в пряко сравнение. От лявата страна момичетата издават Тори Блек с оригиналното впечатление от истинската й путка и от нея право на по-малък ръкав текстура полет. Вътрешните структури също са напълно различни: вложката на Tori Black е по-скоро вълнообразна отвътре, докато fleshlite полетът е осеян.

В горния изглед 20 см полет изглежда съвсем малък до 25-сантиметровото момиче издание. Според моя опит обаче и двата варианта са достатъчни.

Най-високо оценени косми от текстил 2018

За мен Fleshlight е най-добрият джоб за джоб. Усещането е поне толкова възбудено, колкото и при една жена, има безброй различни варианти, които се различават, са издръжливи, здрави, лесни за почистване и цената е правилна. Материалите са много високо качество, както и кожата и алергията – казвам: няма нищо по-добро от CyberSkin. В допълнение, гениалната комбинация от орален акт (регулируем отрицателен натиск) и проникване … всеки, който иска да поеме самодоволство на ново ниво, трябва да изпробва. Според моя опит това не е просто модел – забавлявайте се!

Преди да започнете да се губите в детайлите на много различни модели, можете да намалите броя на отговарящите на условията продукти до няколко, като следвате някои съвети. Решаващ фактор при избора на най-добрия ръкав е размерът на вашия пенис (малък или голям). Ако сте добре оборудван, който е по-голям от средния продукт, се препоръчва, в противен случай може да повредите играчката.

Вторият важен фактор, който трябва да имате предвид, когато изборът на подходящ размер е дизайнът на продукта. Например, ако сте тип човек, който винаги е мечтал да го получи за големи порно звезди като Тера Патрик или Аса Акира, трябва да изберете модел, базиран на путка на дамата.

Какъв дизайн да избера?
Сега, когато външният дизайн на вашия продукт е фиксиран и сте избрали точния размер, трябва да насочите вниманието си отвътре на играчката.

Кое е най-интензивното чувство за ръкава?

Много продукти са проектирани с цел да ви доведат до кулминацията възможно най-бързо. Но има и “Fleshlight” с доста прост дизайн (например Originals), с който можете да мастурбирате по-дълго. За мъже, които обичат разнообразието, има и стилове, които могат да бъдат описани като “луди” (например серията “Alien” или “Freaks”). Без значение кой дизайн изберете, почти всички мастурбатори ще ви дадат оргазъм, който никога не сте имали преди.

Ако сте начинаещ, Съветвам ви да се придържате към по-опростени дизайни, докато не разберете какво ви кара да загубите съзнанието си в този ръкав.

Увеличете сексуалната издръжливост
Най-добрите модели Flesh lights 2018 не са подходящи само за мъже, които се наслаждават на експерименти и искат да изпитат своята кулминация по различни начини. Те са идеални и за мъже, които искат да увеличат сексуалната си издръжливост. Някои модели се фокусират върху контрола на оргазма.

Това означава, че те почти правят оргазъм и отлагат отново кулминацията. След като използвате Fleshlight за известно време, ще установите, че ще продължите много по-дълго по време на секс. Сигурен съм, че партньорът ви ще хареса и това.

Моята цел е да ви помогна да намерите перфектната вложка за вас и съм сигурен, че няма да искате да вземете поне една играчка от списъка ми.

В това ръководство ще ви обясним всичко, което трябва да знаете за тях, като правите препоръки, които са най-добрите светлини за тяло, за да купите и да ви помогне да влезете в света на мъжки секс играчки.

Най-добър ръкав за чувство

Думата “Fleshlight” изглежда се представя като широка гама от модели на мъжки мастурбатори, по същия начин, по който “колата” би могла да се отнася до всяка кола.

Те са най-продаваната текстура за мъжки секс играчки и са достъпни в цял свят. Но с толкова много различни опции за пускане може дори да е объркващо просто да изберете някой, който да купува най-добрия модел на кутията с лека ръкавица.

Честно осветление на фолио ревюта и ръководства

Какво означава чувство за физическа видимост? Той не се чувства като истинското нещо. ръкавите се чувстват по-добре от ръката ви, но както казах, това е болка в задника, защото трябва да го изчистите, след като го използвате или иначе стане истински гаден,.

Моята приятелка ми купи месо, когато отиде да учи в чужбина за семестър и беше забавно за малко, но не се погрижих много добре и сега не знам дали искам да го използвам , защото това е вид гризя. Можете да свалите капачката на двата края и да прекарате вода през нея за няколко минути. Това прави една прилична работа, но само това не може да го задържи супер чиста.

Месото се чувства много добре, особено ако го накиснете в гореща вода за 10 минути, преди да го използвате. Но това просто прави всичко това изпитание и да бъда честен, че не си струва всичко, когато можеш просто да се държиш нормално и да не се налага да се справяш с някой от BS.

Заслужава ли си една fleshlight?

Така че притежавам модел на ръкав и въпреки че това нещо е доста скъпо, мисля да поръчам нов скоро. Не защото старият е износен, а има и разнообразие.

Мога да потвърдя, че оргазмът е по-интензивен с fleshlite. Понякога имам проблем да извадя малкия ми пенис от това нещо, когато приключа. Въпреки, че той просто трябва да се оттегли, това води до триене на жабите, което е твърде прекалено интензивно, за да бъде приятно. Въпреки това, тя не навреди на усещането изобщо, въпреки че трябва да отбележа, че аз използвам всичко напълно без капак (и с него отрицателно налягане). Аз вече се нараних, защото натискът беше твърде силен, даваше малки разкъсвания на пениса, не боли, но изглеждаше глупаво. ^^

Ако искате да дадете това на добър приятел, го направете! Вече съм изпробвал някои играчки за любов и плътната светлина не е плюс ултра. Не мога нито да потвърдя, нито да отрека мириса на стоенето наоколо. поставете текстурата в топла вода преди употреба и е много лесно да изплакнете след употреба. Както и да е, ако ми се измъчва, не го разбирам, защото след като се затопли, няма да има повече.

Няколко думи за усещането: вътрешният живот идва преди да се използва в топла вода. Тъй като материалът е много скъп и е също топъл, когато се използва, възниква много интензивно усещане, че може да се стигне до Orgamsus след само няколко минути.

Скъпи момичета, не бъди гаден, но ако започнеш от чистата проява на проникване, плътта светлина се чувства още по-добре от жената. Моделите на Fleshlights са закопчани, оребрени, просто се закрепват … има подходяща за всеки.

Независимо от това, мастурбацията не е сравнима с истинския секс с плътната светлина. Фалшивата светлина е само бомба на оргазъм, трябва да излезе оттук, което не плаща наем. Това е просто (нова) форма на мастурбация (където плътната светлина може да бъде управлявана и от партньора, разбира се).

Наскоро наредих да се направи fleshlight. След като получих това в края на миналата седмица, сега имах време да опитам няколко пъти и си помислих, че ще публикувам ръководство за най-добър модел и преглед.

Получих мини-лотос, момиче с джуджета. Също така получих пакета с елементите fleshlube, свежия и чист комбо пакет и топлината на ръкава.

Чувствайте се: Чувствате се реалистично, след като получите количеството на лубритацията вдясно (това обаче отнема малко експериментиране). Можете да промените количеството засмукване, като завиете в долния капак (предвиден щифт), както смятате за подходящо. Открих, че промяната му назад и напред ми дава хубаво стимулиране, но вашият курс може да е различен. В сравнение с употребата на ръката си, телесната светлина ви кара да се закачвате много по-бързо, освен ако не успеете да наваксате.

Употреба: Препоръчвам да го поставите върху затоплящата се плътна ръкавичка за един пълен цикъл (отнема около 6-9 минути, в зависимост от стайната температура), след това поставете в каквато и да е количество лубрикант, който намирате за подходящ, след това го поставете обратно в нагревателя на втулката за следващия пълен цикъл (първо оставяйте смазката вътре). О, и се уверете, че го използвате веднага, след като цикълът свърши, защото светлината на тялото се охлажда доста бързо, докато достигнете висока стайна температура и / или температура на сухия въздух. В най-лошия случай, просто го поставете обратно в топлината на ръкава за следващия цикъл. Важно: Използвайте само смазки на водна основа!

Почистване: Изненадващо лесна за почистване плът Lite; просто го извадете от корпуса и го измийте с хладка вода от двата края – Уверете се, че държите пръстите си и се движете малко, така че всичко да излезе. Всеки малко шайби трябва да се използва с дезинфектант от същата фирма. Забележка: Лекотата на измиване вероятно е много различна в зависимост от използваната модел на плътта. Важно: Не използвайте сапун!

Сушене: Това отнема завинаги, макар че зависи от стайната температура и влажността (бих казал, че 6-12 часа). Колкото по-топъл и по-сух е въздухът и толкова по-големи са въздушните течения, толкова по-бързо се изсушава. Поставям го на топлината на ръкава след измиване, за да го изсуша по-бързо, но дори и след това отнема доста време.

Като цяло: Ако нямате нищо против времето за сушене, купете го; няма да съжалявате. И ако имате допълнителните пари, вземете по-топъл модел на ръкава, тъй като прави както прохлаждането, така и сушенето след измиване много по-лесно. О, и аз се опитах само Mini-lotus, така че не смятам, че впечатленията ми са директно приложими към други модели (не се колебайте да публикувате впечатленията си от други модели в тази тема).

Надявам се това да помогне на хората на оградата!

Най-високо оценени косми от кожа 2018 – Fleshlight

6.9
страхотен

2

Най – добра реалистична текстура Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Работи както е описано, материалът се чувства наистина мек и добър.Прочетете пълния преглед
3.3
Подгласник

3

Проучване на Fleshlight Flight pilot & instructor

Най-добрият избор за вашите пари, силно препоръчваме!Прочетете пълния преглед
8.4
Нашият избор
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics