Най-добра машина за издуване - 2018 година 2021 thesocialu101.com

Най-добра машина за издуване – 2018 година

Дните, когато сте го направили с ръката си, са свършили! Мастурбаторът Autoblow 2+ е перфектната играчка, която ви позволява да пресъздадете невероятно реалистично фета, без дори да ви притеснява!

Топ машина за изстрелване Проверете цената Кратки ползи
Автобус 2
(Нашият избор)
Компактният размер е направен от ръкава и машината
Оникс 2
(Интензивно)
4 секции: самото устройство, захват, капачка и ръкав
SayberX
(Второ място)
Симулира секса чрез вътрешния му двигател, подобен на кожата материал и ластик

Всичко, което трябва да направите? Седнете и се наслаждавайте! Благодарение на различните разменени размери на кутиите, тя се адаптира към най-доброто ви парче като втора кожа и след това можете да избирате между различни отвори на тялото. Сред много други акценти, Autoblow 2+ се захранва, което ви спестява трудностите при закупуването на батерии! По-долу ще научите повече за това.

Нашият избор

Какво има два палеца и обича да пуска? Очевидно ти. С новата и подобрена Autoblow 2+ скоро ще се насладите на сексапилната игра за мъже, която поставя нов стандарт в реалистични солови преживявания.

Нашият избор

Машината за тренировка Onyx 2 Blowjob ви предлага три режима, от които можете да избирате, когато ходите самостоятелно.

Нашият избор

Автоматичен мъжки мастурбатор с висока мощност, с дистанционно управление за проследяване на движението, което работи по интернет.

Най-добра машина Autoblow 2+

Какво представлява мастурбаторът?

Така нареченият мастурбатор е изкуствено влагалище, уста или отвор на ануса, състоящ се от висококачествен изкуствен кожен материал, който трябва да даде възможност на мъжете по време на мастурбацията да имат възможно най-автентичен секс опит.

Повечето модели имитират отвора на влагалището и съответно са оборудвани с вътрешен канал, който позволява проникване в мастурбаторите.

Каква е Автомобилът 2+?

Следващият модел на Autoblow е Autoblow 2+ и може основно да бъде описан като машина за мастурбация или машина за надуване. Особеността на доброто парче е, че той е в състояние да масажира целия крайник и ви гарантира дълбоко гърло усещане отвъд мундщука.

Взаимозаменяемите ръкави се предлагат в три размера, което го прави забавно за мъже с всички размери на пениса. Моделът на наследник засилва стимулацията на вашия пенис чрез по-строг механизъм с нов трета редица топки и го притиска до 15 см дължина.

Как изглежда Autoblow 2+?

Autoblow 2+ има цилиндрична форма в цветовете бяло и синьо и се произвежда отстрани на отвора с обменяема ръкава, изработена от висококачествен изкуствен кожен материал, който представлява канал за проникване на пениса.

Докато рамката на устройството съответства на стандартен размер, ръкавите могат да бъдат променени и оптимално адаптирани към размера на пениса, което ви гарантира интензивно разресване.

Размерите на ръкава на автомата:

  • Малък: Пенис с диаметър от 2.4 до 3.2 см (обиколка 7.5-10 см)
  • Средно: Пенис с диаметър от 3,2 до 4,4 см (обиколка 10-14 см)
  • Голям: Пенис с диаметър от 4,4 до 5 см (обиколка 14-16 см)

Как работи Autoblow 2+?

Функционалността на Играчките е детска игра: Пенисът просто се натиска в отвора на мастурбатора с помощта на смазка (моля, използвайте водна основа) и включете.

Механизмът в рамката, който обгръща еластичната обвивка с три пръстена и се движи нагоре и надолу с лек натиск, стимулира пълната дължина на пениса през перлите.

С помощта на тези вградени подвижни перлени вериги, които се движат нагоре и надолу по ръкава в играчката, усещането за мундщука е реалистично имитирано. Всичко това е напълно автоматизирано и не е нужно да премествате устройството нагоре и надолу като други играчки.

Скоростта на движенията или избора на три нива на интензивност може да бъде определена от вас просто с натискане на бутон, така че да можете сами да решите колко бързо искате да достигнете кулминацията на вълшебното изживяване.

Как Autoblow 2+ се сравни с други мастурбатори?

Без съмнение, Autoblow 2+ е първата наистина реалистична алтернатива на другите секс играчки за мъже. В допълнение, това е не само интересно за майсторите на творението, но и може да донесе много радост в общата любовна игра.

За кого е подходящ мастурбаторът?

Секс играчката може да бъде перфектно интегрирана в любовната игра с вашия партньор.

Точно като женските играчки, мастурбаторът може да се използва в любовното ви гнездо. Особено по време на секс, Autoblow 2+ може да се използва оптимално, ако издръжливостта на вашите любимци намалява или тя просто би искала да ви гледа.

Автомобилни изживявания – как се оказват те?

“Изненадващо: бях толкова изненадан, колкото се доближава до истинска работа. така че възбудена! “- попита Аморана

– Гейл: Чувството на Гейлз, особено защото просто не трябва да правиш нищо. – Просто добавете достатъчно смазка и тя ще се движи сама. – Анонимен на Аморан

“Пръстен: Все още не съм имал такава възбуда. освен в реално. малко над нея, и нека направи до края, чувството е блестящо. моят не е толкова голям, мисълта първо, вероятно няма да се чувства много, след това са взели най-малките, е перфектен. Мога само да препоръчам. жена ми наистина е ревнива. – Е, тогава ще й дам нова играчка. – Ник на Аморана

Сред мъжете, Autoblow 2+ е известна като “най-добрата машина за издухване” и моделът на наследниците в частност предлага още по-зашеметяващи и безумни изпълнения от предшественика си.

Колко истински се чувства автобусът?

Въпреки завладяващите оргазми, които другите мастурбатори ни дават, този тренировъчен симулатор надминава всички други играчки. Освен това, никога повече няма да зависите на любимия си или на любимия човек, ако искате да се насладите на перфектно свиване.

Autoblow 2+ – къде да я купите?

Вие намирате Autoblow 2+ в магазина Amorana евтин.

Там можете да го поръчате без разходи за доставка и ще бъде доставен до дома ви на следващия работен ден, ако поръчате преди 17:00 часа.

Каква евтина алтернатива за автоматично зареждане?

Като алтернатива, загряващият мастурбатор с функция за загряване (подгрявана до 40 ° C) и 6 различни вибрации ви предлага най-чистите луди газове. Въпреки това, загряващият мастурбатор е по-подходящ за мъже, които обичат да вършат собствена работа. Има само една напълно автоматизирана машина за надуване като Автоматичното заснемане.

Кой смазка мога да използвам и кой не?

Важно е да използвате смазка на водна основа и специална антибактериална почистваща препарат за сексуални играчки или просто малко сапун и топла вода, за да сте сигурни, че еластичните ръкави винаги са чисти.

Не препоръчваме смазочни масла на базата на силикон, тъй като те могат да атакуват материала на Autoblow и ръкава и да ги направят крехки или напукани.

Колко силно е машината за издуване на Autoblow 2+?

Разбира се, Автомобилът прави шум и работи ясно, когато го включите – в края на краищата машината за надуване прави страхотна работа. Но зад затворените врати обемът на малкия приятел не трябва да създава проблеми.

В кои размери мога да си купя Autoblow 2+?

За Autoblow 2 са налице три различни размера на плика+.

  • Малък: Пенис с диаметър от 2.4 до 3.2 см
  • Средна: Пенис с диаметър от 3.2 до 4.4 см
  • Голям: Пенис с диаметър от 4,4 до 5 см

Как мога да почистя играчката?

Тази играчка е много лесна за почистване след употреба! Просто извадете ръкава от кутията след употреба и изплакнете с малко топла вода – направено! Освен това можете да използвате антибактериален почистващ препарат за играчки, за да сте сигурни, че всичко е чисто и можете да използвате Autoblow за дълго, дълго време.

Доставя се стоката за доставка?

Не, тъй като Играчката е захранвана, не е необходимо да се зарежда преди първата употреба. Можете да започнете незабавно с Autoblow 2+.

В коя опаковка е доставен Autoblow 2+?

Както винаги, Amorana изпраща вашата поръчка в дискретна кутийка без лого, така че никой няма да знае какво си поръчал.

Топ машина за изстрелване Проверете цената Кратки ползи
Автобус 2
(Нашият избор)
Компактният размер е направен от ръкава и машината
Оникс 2
(Интензивно)
4 секции: самото устройство, захват, капачка и ръкав
SayberX
(Второ място)
Симулира секса чрез вътрешния му двигател, подобен на кожата материал и ластик

Какви са сроковете за доставка, ако искам да поръчам Autoblow 2+?

Ако поръчате продукта в Amorana Sex Shop преди 17:00 часа, той ще бъде изпратен в същия ден от корабния център в Glattburg.

Няма разходи за доставка и можете да проследявате пакета Autoblow онлайн по всяко време, тъй като той се изпраща изключително от Swiss Post.

Трябва ли да използвам автоматична смазка със смазка?

За да почувствате чувствата още по-реалистични, определено трябва да използвате Autoblow с някаква смазка. Стимулирането на пениса допълнително се усилва и усещането за свиване изглежда по-автентично от всякога. Влагата на смазката разпределя вибрациите и натиска на движещите се перлени топки по-добре върху вала, така че едва ли можете да различите мастурбацията от истински фелацио.

Мога ли да си купя Autoblow 2+ за сметка?

Разбира се, че си! В amorana.ch можете удобно да плащате по фактура, кредитна карта и предплащане. Освен това няма да има допълнителни такси за вас.

Какви други продукти мога да закупя с Autoblow 2+?

При закупуване на мастурбатора се препоръчва да се поръча бутилка смазка на водна основа (например Come In от Inverma), както и антибактериален почистващ препарат Sextoy, тъй като ръкавът на играчката трябва да се почисти преди и след употреба по хигиенични причини.

Кои секс играчки мога да комбинирам Autoblow с?

Autoblow 2+ се свързва перфектно с Anal Toys. Например, можете да използвате анален винт или анален вибратор, за да поглезите простатата си, докато Autoblow успокоява най-доброто ви парче. Можете да се отпуснете и да се наслаждавате напълно на усещането за свиване.

Често имам преждевременна еякулация. Може ли автоматичен изстрел да помогне?

Преждевременната еякулация е много лечим проблем. Мастурбаторът дава възможност на мъжете да стигнат до “точка без връщане” в най-кратки срокове и да се опитат да не преодолеят този праг и да предотвратят преждевременната еякулация, т.е ..: Тя ви помага да тренирате издръжливостта си. Мастурбаторът имитира оралния секс много по-реалистично, отколкото някога може да ви даде “ръчна работа” и ще ви подготви за издръжливост по време на секс с партньора си чрез непрекъснато обучение. Не за нищо, той се празнува по целия свят от мнозина като най-доброто сексуално за мъже.

Така че, надявам се, че можете да намерите цялата информация за Autoblow и различните видове ръкави тук.

Потребители: преглед и обратна връзка за Autoblow 2

Човекът се стреми да замести човека навсякъде с машини – сексуалността не е изключение. Така че не е изненадващо, че еволюцията на машината за надуване е напреднала.

Въпреки че секс играчките за мъже – за разлика от играчките за жени – все още са избутани в мръсния ъгъл. Всеки, който използва такива средства, има лепкава представа за сексуална недостатъчност, което само прави гумената кукла да спи с него.

Истински кукли, порно звезда

Една от причините за мръсния образ е анатомията. Може ли перфектно оформеният вибратор дори да бъде поставен като декорация в дневна: Трябва да привлича по-малко внимание, когато се посещава, отколкото крехка гумена вагина на рафта. Или да го сложите в известна степен, извинете, смучената метафора: ключовете се копират, ключалките не са.

Технологията за играчки за мъже постига огромен напредък. Гумени кукли сега се наричат ​​истински кукли и имат ужасяваща прилика с истински жени вместо с въздушен матрак.

В джоба вагини, или fleshlights, са верни на мащаб репродукции на основните полови органи на порно звезди.

И точно когато Ролс Ройс е глупакът: Autoblow 2, типичното движение на мастурбацията на ръката на човека, Autoblow, така че пълното обещание на производителя, всичко това само по себе си.

Отказах да приема заповед от 20-минутния главен редактор да тества машината за протокол от теста. Но открих един млад мъж, който се съгласи да тества машината – при условие, че му е осигурена абсолютна анонимност. В интервюто той говори за своя опит.

Какво си мислеше, когато го разопаковахте?

Божичко. Каква огромна машина. Autoblow изглежда като смес от тостер с достъп до интернет и прахосмукачка за маса. Но като технологичен човек, ме интересуваше как работи това нещо. И?

Те са два пролетни пръстена с перли. Те се движат нагоре и надолу с електродвигател, за да симулират такава уста. Скоростта е безкрайно променлива с малко колело от долната страна на устройството.

Прочетохте ли наръчника?

Да, предупрежденията ме озадачиха, защото ме предупредиха за наранявания при гениталиите.

Всъщност той казва: “Липсата на вмъкнат маркуч може да доведе до сериозни наранявания. “Използвайте смазочни масла на водна основа, за да вкарате пениса си в епруветката. (КСО!)

Страшен. И все пак продължихте.

Исках да бъда сериозен тестер до горчивия край. И аз направих всичко правилно, така че пениса ми е наред, благодаря, че питате. Тъй като не живея сам, трябваше да се заключа в стаята, за да мога да се наслаждавам на единството с устройството в мир.

Трябва да попитам: Запалили ли сте свещи? Изпълнена романтична музика?

Аз всъщност пуснах музиката да работи. Този човек с ужасната музика на дъб-стъпка, Скриллех, го намерих подходящ. И удави звука на автобуса.

Имаше любопитна игра?

Можеш да кажеш това. Направих презерватив, защото не вярвах на миризмата на този китайски каучук върху устройството. Мирише на старо масло или нещо такова. Много, много странно. И не исках кожата ми да влезе в контакт с нея. След това изпразнех плъзгащия се крем в маркуча, както се чувствах добре, и сложих тази прахосмукачка над мен.

Прахосмукачка?

Напълваш го пълен, правиш доста шум. Той ми напомни за шевна машина. И тогава забелязах, че се нуждаете от много повече смазочни материали. Усетих, че литърът е празен.

Били ли сте в състояние да се отпуснете след това?

Не наистина. Целта на такава машина всъщност е да не се налага да се концентрира. Но аз просто направих музиката по-силна, така че звукът да не ме притеснява повече и повече от моите съквартиранти.

Най-важният въпрос: Как се чувствате?

Няма значение. Не мога да мисля за по-добра дума. Започва с температурата: просто не е вярно. Когато се удовлетворявам – това е най-малко изненадваща форма на секс, тъй като като актьор аз знам какво да очаквам – поне имам топла ръка, която е най-близо до истинския пол.

Говорейки за изненада: От това устройство няма неочаквано движение, то се движи само в една посока – назад и напред. Така че не променя натиска или посоката. Мога да си представя, че дупка в диня ще има подобен ефект.

Но постигнахте оргазъм?

Да, но отне много време. Бях много зает с машината, за да следим времето. Но това беше около 20 минути. Усещана вечност. Но никога не съм достигнал най-високото ниво – заради шума, който прекалено много отвлича вниманието – и имах чувството, че в ръката ми имам дъмбел.

Някой трябва да го държи за теб. Използването на това устройство с партньор би било като ходене на фризьор с плешива глава.

Има ли поне нещо положително за докладване?

Не е за мен. Няма нищо общо с мухъл – дори не е лош. Единственото предимство, което мога да използвам от това устройство Няма зъби.

Как бихте подобрили устройството?

Повече натиск, всмукване, топлина, случайни движения – и ако машината щеше да пуши цигара с мен след това и да ми даде комплименти, щях дори да й дам прякори.

Вашето заключение?

Най-доброто доказателство, че това е еднократно нещо за мен, е фактът, че дори не питам дали мога да запазя тестовото устройство.

Топ машина за изстрелване Проверете цената Кратки ползи
Автобус 2
(Нашият избор)
Компактният размер е направен от ръкава и машината
Оникс 2
(Интензивно)
4 секции: самото устройство, захват, капачка и ръкав
SayberX
(Второ място)
Симулира секса чрез вътрешния му двигател, подобен на кожата материал и ластик

Това ли е алтернатива на човек, който няма приятелка?

Тъй като няма нищо общо с истинска работа, мога само да предположа: Придържайте се към ръката си. Или изразът свободно се тълкува: мадама, стигнете до слабините си.

Нашият тестер беше горчиво разочарован от Autoblow 2, за разлика от повечето клиенти на Amorana.ch, които описват опита си с устройството на уеб сайта.

Един Кевин е много ентусиазиран: “Страхотно. Дами, имаш истинска конкуренция тук! Никога не съм мислил, че ще има нещо такова за мъжете.

Други също са много доволни, но повечето критикуват обема.

Лукас Спейсър от Amorana казва: “Повечето от нашите клиенти са много доволни от него, но не всеки се чувства по същия начин. Autoblow е най-продаваната играчка за мъже, последвана от Fleshlights. – Няма да ви кажа точните числа. “Точно така: ние го доставяме на палети от производителя.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts

Contents

thesocialu101.com
Real Time Analytics