Най - добра реалистична текстура Fleshlight: Pussy Tera Patrick 2021 thesocialu101.com

Най – добра реалистична текстура Fleshlight: Pussy Tera Patrick

3.3
Подгласник

Отварянето на путка на момичето от Флешълйт Тера Патрик, което преди беше комбинирано с изключителната “Twista” структура, има нова вътрешна структура с канала “Tease”.

Производството на структурата “Twista” за щастие не е преустановено, но сега е достъпно с отварянето на Tera Patrick и е преименувано на “Twisted”.

Нашият избор

Пурпурният отвор на Fleshlight Girl Tera Patrick, който беше на разположение с изключителната текстура “Twista” досега, беше комбиниран с нова вътрешна текстура, наречена “Tease”.

Какво работи Fleshlight Tera Patrick

Новият вътрешен канал “дразни” съдържа многокамерна структура, състояща се от шест камери, всяка от които е изпълнена с различна структура или ребро.

Много стегната и малка камера (20 х 10 мм)Пръстен от шест малки удара 4 пръстена от три дълги подутини

Освен това в третата камера има дори лотосов възел.

Диаметърът на канала е много неравномерно, има много стеснения в преходите на камерата и широки до много широки проходи в камерите.

Така че не можете да се оплачете от липсата на разнообразие на този канал.

Както вече беше споменато, Tease Channel е новата изключителна вътрешна структура на Fleshlightgirl Tera Patrick и следователно е достъпна само в комбинация с путката й.

Входът на канала е оформен от много тясна и малка камера (20 х 10 мм), която съдържа структура на светло напречно ребро. След изключително тесен преход с шест малки пъпки следва втората камера, която е много широка при 30 х 20 мм.

Оценка на потребителите2 Гласове80

В средата на камерата има шест големи пъпки. Това е последвано от много по-тясната трета камера, която е оформена като “пясъчен часовник” и има дължина 35 мм.

В предната част на тази камера са разположени четири пръстена от по три удължени възли (които почти приличат на напречни ребра), а в задната част – лотосов възел. Това е последвано от четвъртата камера, която е изпълнена с шест наклонени и много дълга дръжки, които се простират далеч в канала.

Петата камера е покрита с кръстосана напречна ребрена структура, а шестата камера с три големи и шест малки възела формира края.

Проникването в първата камера създава голямо усещане за стягане и сегашната много широка втора камера образува отличен контраст, защото тук усещането за стягане внезапно намалява и се заменя с изолирано точково стимулиране, причинено от големите пъпки в средата на камера.

След това отново се затваря, защото сега следва третата камера с лотосовия възел.

Проникването на лотосовия възел е и лечение на канала на тийнейджърите, подобно на класическия лотосов канал, съпроводено с внезапна промяна от необятност до рязкост.

С помощта на канала Tease обаче ефектът е още по-разнообразен, защото поради формата на пясъчния часовник на камерата се чувства “широка, тясна до широка, за да се стесне до тясна” (вход на камерата, централно тясно място, лотосов изход, четвърта камера).

Тази висока честота, стимулиране на паша с променящи се плътност ефекти наистина се чувства фантастично и не може да бъде опитен с друг канал на Fleshlight по този начин.

С нормална дължина на пениса (приблизително 15 см) вие най-накрая пристигате в четвъртата камера и се приемат от дългите стъбла, които вихрят много приятно около глухата.

По време на движението за връщане тези пъпки са наведени и създават допълнителни стимулиращи стимули, които се чувстват така, сякаш пъпките искаха да “задържат” пениса в глината.

В допълнение, в този момент (и в лотосовия възел) смазочният материал се натрупва повече и следователно е особено хлъзгав и топъл (ако смазващото вещество е предварително затоплено) и допринася супер за цялостното стимулиране.

Основната структурна концепция на Lotus “тесен в предната част, лотосовите възли, широка на гърба”, разбира се, не е съвсем нова, в края на краищата, с каналите Primal, Gauntlet, Frankenstein, Zombie и Mini-Lotus вече се появиха някои успешни по-нататъшни разработки.

Но всичко е точно в структурата на дразненето, защото съответните камери са разположени абсолютно оптимално в този канал.

Лотусният възел е леснодостъпен, голямата втора камера пред лотосовия възел поддържа глухата здраво в канала (и не се изплъзва непреднамерено), въпреки рязкостта в предната част, а четвъртата камера е идеална за “почивка” ( докато не се движите), за да се избегне ранната еякулация.

От време на време е необходимо и релаксиране, тъй като интензивността на стимулиране е изненадващо интензивна и трябва да имате контрол над себе си и вашия пенис, ако искате да останете по-дълъг от 5 минути.

Всмукването също е отлично и придружава стимулацията с много приятно и интензивно усещане за засмукване.

Почистването на многото структури и камери е малко по-сложно, отколкото при други канали на Fleshlight с по-ниска структурна плътност и вложката трябва да се обърне за кратко по време на почистването, за да може да се отстранят напълно остатъците.

Изсушаването също отнема относително дълго време поради многото препятствия и отнема около 4 часа.

последица

Със структурата на шумотевицата производителят на Fleshlight ILF демонстрира впечатляващо ноу-хау, което междувременно създадоха дизайнерите на продукти въз основа на предишните структурни концепции, защото този канал създаде напълно нов свят на стимулация, който никога не е съществувал в тази форма преди.

Всеки, който мислеше, че нищо ново не може да бъде получено от структурната концепция на Lotus възел, ще бъде преподавано по друг начин с дразнещия канал.

“Възприятието” далеч-близо “отново е значително подобрено, а петата камера с пъпките с дълги стъбла е отлично допълнение към емоционалния свят. Страхотен канал, който особено ентусиазира професионалистите на Fleshlight (а също и любителите на лотоса).

Нашият избор

Пурпурният отвор на Fleshlight Girl Tera Patrick, който беше на разположение с изключителната текстура “Twista” досега, беше комбиниран с нова вътрешна текстура, наречена “Tease”.

Потребителски отзиви

Това е първият ми Fleshlight. Чудех се какво ли ще се случи с мен.
Когато го разопакох много на първо място, че печатът на опаковката вече беше отворен. Това ме накара малко скептично.
Но не виждах никакви признаци на износване или нещо подобно. Първо ги измива и дезинфекцира, разбира се.
Усеща се много удобно за употреба, разбира се, за да не се сравни с истински задник. Въпреки че съм доста добре зареден, мисля, че може да е малко по-строг.
Но ако приятелката ви не е там, Fleshlight е добър заместител!
дилъри
Обичам тези играчки. Първо, те са много реалистични, ако ги къпят предварително в топла вода, тя е много близка до реалността. Входът (забранен) е еднакъв с почти всеки Fleshlight, но осигурява хубави часове. Пробвам!

гликол

Работи както е описано, материалът се чувства наистина мек и добър.

Единственият улов по цялото нещо е, че човек трябва да остави продукта да изсъхне известно време след употребата, така че човек трябва да избере мястото за сушене, ако някой иска да предотврати видимостта на Fleshlight от мъже.

Аз съм много доволен от самия продукт, само сушенето отнема малко време. Не бива обаче да се очаква, че това е един вид “истински анален секс”. Това е просто много интересен и приятен маскубатор.

тромпет

Изработката е характерна за Fleslight с много високо качество. Входът е доста тесен, ако става дума за анален секс, не мога да кажа.
Във всеки случай можете и ще се забавлявате с тази част, ако не се надявате, че мастурбаторът ще се доближи до истински секс. Винаги трябва да имате предвид, че това означава помощ за мастурбация, а не сексуално заместване.

Max

До огледално огледало
Наистина голяма част !
Много тясна и реалистична.
За всеки, който иска промяна в темпа … би искал да има :) !

стачник

Просто обичайте тази Fleshlight! Лесен за работа и почистване.
От съществено значение е да се затопли във водна баня преди да се намокри. Забавлявайте се с него

Михаел

Прекрасно стегнат, когато скачате задължително, поне ако просто не знаете къде да отидете с колбаса. )

картофи

Нашият избор

Пурпурният отвор на Fleshlight Girl Tera Patrick, който беше на разположение с изключителната текстура “Twista” досега, беше комбиниран с нова вътрешна текстура, наречена “Tease”.

Най – добра реалистична текстура Fleshlight: Pussy Tera Patrick
интензивност3.5
стимулиране3.6
проникване3.4
стегнатост2.8
Смукателен ефект3.2
реализъм3
вариация2.9
Гладкост2.8
Оценка на оргазма3.3
шум3
Използване на лубрикант3.8
Почисти3.6
Сухо време3.6
Оценка на потребителите1 гласуване7.9
3.3
Подгласник
Струва си струва пари
Работи както е описано, материалът се чувства наистина мек и добър.
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics