Най - добрата текстура на Fleshlight - Stoya Destroya 2021 thesocialu101.com

Най – добрата текстура на Fleshlight – Stoya Destroya

8.3
Плътна вагина

Мастурбатор на извънкласния клас – това е начинът, по който този секс играчка се нарича за човека. Това ви дава разнообразие в мастурбацията и наистина можете да почувствате истинско чувство за секс. Ето някои реални копия, както само с този модел Fleshlight. Има много други, но в този случай истинската порно актриса е имитирана.

Тази статия ще реши дали тази вагина е полезна за мъжете или дали разходите или инвестициите са по-скоро безсмислени. В края на краищата не можете да изпратите този продукт обратно в магазина, след като го използвате веднъж, защото току-що е бил използван.

Най-интензивен

Destroya е една от най-интензивните текстури, но с голямо разнообразие по ширина и налягане е подходяща за всички мъже.

Принцип на отворите на тялото на Fleshlight-Girls

Серията Fleshlight винаги се опитва да пресъздаде най-различни любовни отвори на известни и известни порно актриси. Това ви позволява да се чувствате по-добре, когато гледате например еротичен филм от порно актрисата. Какво правите с тази секс играчка зависи от вас.

За да може да се създадат особено реалистични копия на путката, устата и ануса, бяха направени истински впечатления и те бяха произведени. Това, което се чувства като материал, ще бъде обсъдено по-късно. Всяка реплика на дупка има изключителен вътрешен канал. Въпреки това, всеки вътрешен канал е наличен само в съчетание с отвора на съответния путка. В нашия пример, например, има канал Destroya само с отвора на путка.

Тук например има канал Lotus или Mini-Lotus. Някои модели имат и различни вътрешни канали, като Fleshlight Stoya Destroya. Моля, имайте предвид, че отварянето на котенцето на Стоя е достъпно само с вътрешния канал на Destroya. Аналното отваряне е налице само при забранения канал.

Има отвори от Alexis Texas, Riley Steele, Asa Akira и много други. Така че вие ​​можете сами да имате много колоритен любовен живот.

Вижте Fleshlight Stoya Destroya

Този продукт или тези продукти се отнасят до Стоя. Американска порно актриса, родена на 15 юни 1986 г. в Уилмингтън, Северна Каролина. Работи в еротичната индустрия от 2007 г. насам и е в договор с Digital Playground. Тя е с височина около 1,69 м, тежи около 55 кг, има кафява коса и зелени очи. Размерът на чашата й е 32Б.

С Стоя разполагате с много изключителен вътрешен канал на путката (Destroya), който съдържа много плътни структури на мускулите и също има различни камери, така че пениса да се стимулира по различен начин във всяка стая.

Fleshlight Stoya Destroya – това е, което изглежда интериорът

За да можете да си представите нещо по-добро, сега се опитваме да опишем интериора възможно най-точно. Както вече беше описано, има различни камери и канали. Входът на канала на аналната версия е малко по-тесен, на путка версия е първоначално около 10 мм тесен и входа е зает с малки възли. Обърнете внимание на различните вътрешни канали.

След това стаята се разширява в помещение с размери 18 х 18 мм в сферична камера. Първата камера вече осигурява много добро стимулиране на пениса, защото има много дълги пъпки, които стават по-резки към края. Тъй като пъпките се забиват, така да се каже, наистина може да се говори за масаж на крайниците.

Тогава следва по-тясно и по-кратко свиване, последвано от много удължена главна камера. Това има диаметър от около 16 мм. Предпоследният раздел на Sex Toys след това образува стеснена камера. Тук имате само диаметър от 7 мм и всичко свършва със сечение, което има лека структура на каналите.

Какво е чувството?

Тъй като каналът винаги променя тежестта и ширината, както и отклоняването, има много разнообразна, но и много интензивна стимулация. Особено, когато прониквате, човек има много интензивно чувство на стягане в глухата. Ако това вече се комбинира с вибратор за пениса и след това го преместите вътре и навън, тогава имате постоянна промяна на стимулацията.

Самата Fleshlight казва, че това прави много силен оргазъм възможно в рамките на много кратко време. Понякога истински влагалище дори не може да се доближи до това уникално усещане. Точно както жените използват вибратори, вие като човек можете да използвате тази секс играчка.

Каква е ситуацията на практика?

На теория и структура всичко това звучи много хубаво, но как е на практика? Накрая, вътрешният канал е с дължина до 22 см. Средният пенис в Германия е с дължина около 14-16 см. Това не ви отвежда непременно до последната камара, но това не е лошо. Така последната камера може да генерира вакуум.

След оргазъм и секс, трябва да почистите канала Destroya във всеки случай. В противен случай може да се натрупат бактерии, които не са много добри за пениса.

Почистването между пъпките и в най-различни канали е много сложно. Корпусът може да бъде свален така, че путката да може да се обърне навътре, за да е по-лесно почистването. Продължителността на сушенето също не е голяма. Необходимо е да изсъхне най-малко 3-5 часа.

Fleshlight Stoya Destroya все още се чувства по-добре от някои истински жени.

заключение

Входът на канала Destroya определено е един от най-добрите. Получавате много интензивно стимулиране и имате различни всмукателни ефекти. Това води до много интензивен оргазъм по-бързо, тъй като рязкостта на канала винаги варира.

Времето за почистване и сушене е донякъде досадно, в противен случай този продукт е силно препоръчително. Освен това цената в € е също доста ниска, така че да можете да я изпробвате поне веднъж.
Накрая може да се каже, че закупуването на Fleshlight Stoya Destroya заслужава, ако искате малко разнообразие за малко пари.

ЧЗВ

Дали продуктът ще бъде изпратен дискретно?

Да, корабоплаването е много неутрално. Вашият пощальон или съсед няма да забележите това, което действително сте поръчали. Доставката също е много бърза.

Какво ще кажете за смазочния материал??

Продуктът се доставя със смазка. Не е нужно много смазващо вещество и вътрешният канал вече е малко влажен. Това означава, че всъщност не се нуждаете от много смазки, въпреки че това винаги зависи от човека и предпочитанията му.

Къде мога да си купя каналите?

Можете да ги получите веднага от онлайн магазина на Fleshlight. Това също е многоезично, така че можете да платите в €. Но в Амазон не съществува такова нещо. Има много причини за това, но това не е голяма работа. За 69,95 € определено си заслужава. Има обаче някои канали само при определени връзки със съответните отвори на тялото.

Най-интензивен

Destroya е една от най-интензивните текстури, но с голямо разнообразие по ширина и налягане е подходяща за всички мъже.

Потребителски рецензии

Това е най-добрият Fleshlight, който имам в моята колекция.
С тази версия получавам оргазъм много бързо.
Аз също имам Fleshlight Showermount, така че този държач с всмукателна чаша, а именно
Имам го два пъти, така че аз тласкам последователно в две различни Fleshlights
и тази свобода, просто страхотно.

Franсis

След като се промъкнах през няколко Fleshlights в продължение на векове, най-накрая се получих FL – и не съжалявам за нищо! 

На пръв поглед цената може да изглежда малко висока. Но мисля, че си струва всеки цент.

Разбира се, това нещо не е сравнимо с истинския M *** i, тъй като най-вероятно всички мастурбатори са, но това е – може би само поради тази причина – много забавно!
Материалът на вътрешния живот е по-мек, отколкото бих очаквал. При първото разопаковане бях малко разочарован, защото си помислих: “Как може да почувстваш нещо, когато е така”? “
Далеч от него: Това е само средното нещо меко и трудно. Ако беше по-трудно, стимулирането просто би било крайно – и тази част наистина стимулира насилствено. Ще отида там за 2 минути (ако съм бавен).

Различните структури във вътрешния живот наистина са забележими – дори за мен, и аз съм обрязан и следователно вероятно по-малко чувствителен. Не се притеснявайте за дължината: Моят петел е нормален размер и не мога да стигна до задния край на канала или. Но няма значение, защото това са тези “шпайкове” и различни диаметри, които съставляват абсолютно страхотно чувство. Имаш най-забавно в предната половина – и така си играя с това: Нека Sch *** z се измъкне почти напълно, а след това бавно се натисне отново …
… определено по-добре, по-горещо и по-ефективно от ръчна работа. 

Няма какво да се оплаквате от гледна точка на качеството. Вътрешният живот – както вече е написал – се чувства абсолютно страхотно. И също така покритието е направено от чиста пластмаса (няма представа какво точно, но не и такива крехки стироли, които се разтриват директно по време на криво закопчаване). Тя може да падне върху плочките без да се счупи. Задният капак затваря херметически и създава приятен вакуум.
Добре, цветът на перлите е въпрос на вкус и не камуфлира устройството по никакъв начин. Но като Сиса ще намеря и Пинк напълно шик, защото нямам нищо на дневната, когато Мама идва да ходи така или иначе.

Към “Приложение”:
За мен това се чувства най-готино, когато използвам ултразвуков гел като лубрикант (например този: ултразвуков гел 1000 ml ултразвуков гел смазка немски производство, Sonogel). Той не наводнява толкова, колкото обикновения лубрикант и поради това прави стимулацията по-интензивна. Тя също е мръсотия евтина, продължава вечно и е на водна основа (т.е. не засяга вътрешността). Аз просто се нуждая от достатъчно, за да сложи нещо на M *** i вход с пръста ми доколкото мога да вляза вътре – и аз отивам.
… каквото и да е смазващо вещество, което използвате: Важно е тя да е на водна основа, така че любимата ви да не реагира алергично.
… и следователно отново внимавайте: Ако използвате частта с гума, използвайте сухи презервативи. Първо, усещането със сухи каучуци е по-добре все пак (най-често върха от мен!), И второ, влажните каучуци обикновено се смазват със силиконово масло.
И силиконово масло + каучук *** i = алергия в желания канал. 

За почистване:
Не намирам, че почистването е трудно. Първо изплаквам вътрешната част с топла вода (“присаждам” изхода от ваната до входа и я оставяйте да тече). След това изваждам отвътре, нанасям PH на неутрален ръчен сапун за ръце и на двата отвора и масажирам сапуна от двете страни с пръста си по цялата му дължина. Изплакнете добре сапуна (отново отворете мундщука), разклатете водата, поставете го обратно в капака и го оставете да изсъхне. За това поставям FL без двете капаци изправени на нещо върху него, че въздухът може да тегли през канала от дъното на върха.
Аз не бих променил вътрешния живот, но е малко прекалено мек за това. Страхувам се, че може да се скъса …

Аз дори не прах. Можете да го направите, но не е нужно. Ако не го правите, той се чувства леко лепкав – но това е глупаво, защото го смазвате, преди да играете любов така или иначе.
Ако все още искате да напуснете любимия си: точно като скъпата прах “Magic-Special-Fleshlight”. Само моля, не използвайте бебешки прах (бебешки прах = талк + масло и масло = алергия на любимия ви).

Майкъл

Усеща се наистина много добре, трябва да сте много резервирани, така че играта да не свършва преждевременно. Използвам го във връзка с нападателя на върха Flesh Heater, а след това е наистина перфектен.

матов

Мисля, че това е най-добрият Fleshlight на всички страхотно чувство. Разбира се, че не може да замени истински, но
когато в момента нямаш приятелка.

кортик

Това е най-добрият Fleshlight, който имам в моята колекция.
С тази версия получавам оргазъм много бързо.
Аз също имам Fleshlight Showermount, така че този държач с всмукателна чаша, а именно
Имам го два пъти, така че аз тласкам последователно в две различни Fleshlights
и тази свобода, просто страхотно.

Саймън Артхофер

Усеща се наистина много добре, трябва да сте много резервирани, така че играта да не свършва преждевременно. Използвам го във връзка с нападателя на върха Flesh Heater, а след това е наистина перфектен.

техник

Много много добра статия, но името destroya triffts. дори ако мадам Стоя никога не е толкова интензивна и тясна, колкото нейния “преувеличен” продукт на разруха, статията е забавна – за съжаление е само кратка. като опитен любовник, който издържа 30, 45 или дори 60 минути при нормален секс, е трудно да се мастурбира с разрухата – това е просто прекалено интензивен!

лястовица

Всичко описано, много приятен материал.
Добре е да се чисти и, по мое мнение, лесно да се справя дори и без прах, но без смазка (на водна основа!) Нищо не работи :)
С разширените аксесоари продуктът може да бъде дори настроен, просто погледнете началната страница на Fleshlight.
Също така замества мацката до известна степен, поне в случая, когато по-голямата половина не е написана върху нея.
Съответно и да се интегрира добре като партньор.

Аксел

Въпреки че доставката дойде от Испания, тя продължи много бързо. Бях много любопитен дали мога да използвам устройството и за сексуално удоволствие. Сексуално много активен и без постоянен партньор, исках да направя ръчна мастурбация по-разнообразна. Със силна ерекция и малко смазващо вещество (препоръчва се само защото природните ресурси сами по себе си не са достатъчни) “най-хубавото парче” се чувства много удобно във Fleshlight, защото шокови движения с известно съпротивление, които все още могат да бъдат манипулирани от крайната капачка изпълняваше много приятно. След оргазма устройството Fleshlight може да се почисти много лесно. Това е важна предпоставка за това да го използвате често без притеснения. Мога наистина да препоръчам устройството.
Уве
…. трудно е да се опише колко перфектен е този инструмент -), четеше много за него и се осмели да инвестира. При условие, че човек има оживено въображение и е в състояние да остави съответни вътрешни филми, тази гениална кучка е ;-) сериозна конкуренция за всичко, което мога да изпитам досега, само от гениталното усещане ;-), има доста пристрастяващ потенциал, който обаче има женския бонус от малко ;-) по-холистичен обмен и въпреки румгезик ;-)) безумие ….

Още няколко технически подробности,-

да се вземат наистина сериозно, – не почистване със сапун, дори и с така наречените продукти без сапун. Всъщност изплаквам с ръчно топла вода според нуждите и след това поставете добрата част за дезинфекция във водна баня, приготвена с Micropur (сребърни йони / на открито) за около 30 минути. 2 часа. Като смазка използвам алое вера гел на водна основа и за регенериране на Holden ;-) прахообразен прах. Забавлявай се.

Томас Вогел

Един супер продукт е много доволен от него. Лесно се почиства и изсушава. Препоръчително. Versant се състоя бързо, когато беше в определеното време.

Нико

Най-интензивен

Destroya е една от най-интензивните текстури, но с голямо разнообразие по ширина и налягане е подходяща за всички мъже.

Най – добрата текстура на Fleshlight – Stoya Destroya
интензивност10
стимулиране10
проникване8.6
стегнатост10
Смукателен ефект6.8
реализъм6.4
вариация7.3
Гладкост4.8
Оценка на оргазма9
шум7.4
Използване на лубрикант10
Почисти8.5
Сухо време9.1
Оценка на потребителите0 Гласове0
8.3
Плътна вагина
Плътна вагина
Fleshlight Stoya Destroya е една от най-интензивните Fleshlights
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics