Najbolja realna tekstura Fleshlight: Pussy Tera Patrick 2021 thesocialu101.com

Najbolja realna tekstura Fleshlight: Pussy Tera Patrick

3.3
Drugi

Otvaranje maca Fleshlight djevojke Tera Patrick, koja je prethodno bila spojena s ekskluzivnom “Twista” strukturom, dobila je novu unutarnju strukturu s kanalom “Tease”.

Srećom, proizvodnja “Twista” strukture nije zaustavljena, no sada je dostupna s otvorom Tera Patricka i preimenovana je u “Twisted”.

Naš odabir

Pilićasti otvor Fleshlight Girl Tere Patrick koji je dostupan s ekskluzivnom tekstu “Twista” do sada je kombiniran s novom unutarnjom teksturom pod nazivom “Tease”.

Što radi Fleshlight Tera Patrick

Novi unutarnji kanal “zafrkancije” sadrži višekomorsku strukturu koja se sastoji od šest komora, od kojih je svaka napunjena drugačijim nubom ili rebrastom strukturom.

Vrlo široka i mala komora (20 x 10 mm)Prsten od šest sitnih kvrga 4 prstena od tri longish kvrga

Osim toga, u trećoj je komori čak i lotosov čvor.

Promjer kanala je vrlo nepravilan, postoji mnogo suženja u komorama i širokim do vrlo širokim prolazima u komorama.

Stoga se ne možete žaliti zbog nedostatka raznolikosti na ovom kanalu.

Kao što je već spomenuto, “Tease Channel” je nova ekskluzivna unutarnja struktura Fleshlightgirl Tera Patrick i stoga dostupna samo u kombinaciji s njezinim maca otvaranjem.

Unos kanala nastaje vrlo uskom i malom komorom (20 x 10 mm), koja sadrži laganu poprečnu strukturu rebara. Nakon izuzetno uskog prijelaza s šest malih prištića slijedi druga komora, koja je vrlo široka 30 x 20 mm.

Korisnička ocijena2 glasova80

U sredini komore nalaze se šest velikih prištića. Slijedi mnogo uža treća komora, koja je oblikovana kao “pješčani sat” i ima duljinu od 35 mm.

U prednjem dijelu ove komore nalaze se četiri prstena od tri izdužena čvora (koji gotovo izgledaju kao poprečna rebra), a na stražnjem dijelu je lotosov čvor. Nakon toga slijedi četvrta komora, koja je popunjena s šest kosih i vrlo dugotrajnih prištića koji se protežu daleko u kanal.

Peta je komora prekrivena poprečnom poprečnom rebrastom strukturom, a šesti komora s tri velike i šest malih čvorova tvori kraj.

Prostor u prvoj komori stvara veliki osjećaj nepropusnosti, a sada vrlo široka druga komora čini izvrstan kontrast jer se ovdje osjećaj nepropusnosti odjednom smanjuje i zamjenjuje izoliranom točnom stimulacijom uzrokovanom velikim prištićima usred komora.

Zatim se opet uvlači, jer sada slijedi treću komoru s lotosovim čvorom.

Penetracija lotosovog čvora također je poslastica na kanalu Tease, sličan klasičnom lotosovom kanalu, praćen naglim promjenama od ogranicenja do sloja.

S kanalom Tease, međutim, učinak je još raznolikiji, jer zbog oblika čašice komore, osjeća se “širina suviše uska široka da uskače do uske do široke” (ulaz komora, središnji uski spot, ulaz u lotos, lotosov izlaz, četvrta komora).

Ova visoka učestalost, ispašuća stimulacija s promjenom učinaka stezanja doista se osjeća fantastično i ne može se iskusiti s bilo kojim drugim Fleshlight kanalom na taj način.

S normalnom duljinom penisa (cca 15 cm) konačno ulaziš u četvrtu komoru i dobivate ga dugim nogama koje se vrlo lijepo okreću oko glave.

Tijekom povratka, ovi prištići se nagnu i stvaraju dodatne stimulacijske podražaje koji se osjećaju kao da prištići žele “držati” penis na glans.

Osim toga, u ovom trenutku (a također iu lotus čvoru) mazivo se akumulira više i stoga je osobito sklisko i toplo (ako je mazivo prethodno zagrijano) i doprinosi superu ukupnoj stimulaciji.

Temeljni Lotusov konstruktivni koncept “uski na prednjoj, lotosovim čvorovima, širok na leđima” naravno nije sasvim nov, nakon svega, uz kanale Primal, Gauntlet, Frankenstein, Zombie i Mini-Lotus, već su se pojavili neki uspješni daljnji razvoj.

Ali sve je u redu s strukturom za zafrkavanje, jer su odgovarajuće komore raspoređene apsolutno optimalno na ovom kanalu.

Lotosov čvor je lako dostupan, velika druga prostorija ispred lotosovog čvora čvrsto drži u kanalu (i ne skrene se nenamjerno) usprkos uskoj približnosti i četvrta komora je savršena za “odmaranje” ( sve dok se ne pomakne) kako bi se izbjegla rana ejakulacija.

Povremeno je potrebno i opuštanje jer je intenzitet stimulacije iznenađujuće intenzivan i morate imati kontrolu nad sobom i penisom ako želite ostati duže od 5 minuta.

Učinak usisavanja je također izvrstan i prati stimulaciju s vrlo ugodnim i snažno osjetljivim osjećajem sisanja.

Čišćenje mnogih struktura i komora je malo složenije nego kod drugih Fleshlight kanala s nižom strukturnom gustoćom, a umetak se treba ukratko preokrenuti tijekom čišćenja kako bi se mogli potpuno ukloniti ostatke.

Sušenje također traje relativno dugo zbog mnogih uskih grla i traje oko 4 sata.

ishod

S strukturom za zafrkavanje, proizvođač Fleshlight ILF impresivno pokazuje koliko je know-how dizajneri proizvoda u međuvremenu prikupili na temelju prethodnih konstrukcijskih koncepata, jer ovaj kanal je stvorio potpuno novi svijet stimulacije koji nikada nije postojao u ovom obliku prije.

Svatko tko je mislio da ništa novo ne može dobiti iz konstrukcijskog koncepta Lotus čvora, bit će podučavano na drugi način s kanalom za zafrkavanje.

“Daleko od približne” percepcije ponovno je znatno poboljšana, a peta soba s dugim nogama pimplesa izvrstan je dodatak emocionalnom svijetu. Izvrstan kanal koji posebno entusira profesionalce Fleshlight (i ljubitelje lotosa).

Naš odabir

Pilićasti otvor Fleshlight Girl Tere Patrick koji je dostupan s ekskluzivnom tekstu “Twista” do sada je kombiniran s novom unutarnjom teksturom pod nazivom “Tease”.

Korisničke recenzije

Ovo je moj prvi Fleshlight. Pitao sam se što će mi se dogoditi.
Kad sam ga prvi puta otpakirao po tome što je pečat na pakiranju već bio otvoren. To me je pomalo sumnjičavo.
Ali nisam mogao vidjeti nikakve znakove habanja i slično. Najprije ih je pranje i dezinficirano.
Osjećam se vrlo udobno za korištenje, naravno da ne uspoređujem s pravi stražnjica. Iako sam prilično dobro opremljen, mislim da bi to moglo biti malo čvršće.
Ali ako vaša djevojka nije tamo, Fleshlight je dobra zamjena!
dike trkača
Volim te igračke. Prvo, oni su vrlo realni, ako ih prije okupaš toplom vodom, dolazi vrlo blizu stvarnosti. Ulaz (zabranjen) je isti sa gotovo svakom Fleshlightom, ali pruža lijepe sate. Pokušati!

glikol

Djeluje kao što je opisano, materijal osjeća stvarno mekana i dobra.

Jedini ulov na cijelu stvar je taj da neka pustite da se proizvod osuši neko vrijeme nakon uporabe, tako da treba odabrati mjesto sušenja dobro ako netko želi spriječiti da Fleshlight bude vidljiv od strane drugih muškaraca.

Vrlo sam zadovoljan samim proizvodom, samo sušenje traje malo vremena. Međutim, ne treba očekivati ​​da je ovo vrsta “prave analnog seksa”. To je samo vrlo zanimljiv i ugodan mastubator.

Truba

Izrada je tipična za Fleslight vrlo visoku kvalitetu. Ulaz je prilično uski, ako se radi o analnom seksu, ne mogu reći.
U svakom slučaju možete i morat ćete se zabaviti s ovim dijelom, ako se ne nadate da je masturbator blizak pravom seksu. Uvijek biste trebali imati na umu da to znači pomoć za masturbaciju, a ne supstitucija spola.

maksimum

Do oglednog zrcala
Doista je sjajno !
Vrlo uska i realistična.
Za svakoga tko želi promjenu ritma … želi imati :) !

udarač

Samo volite ovu Fleshlight! Jednostavan za rukovanje i čišćenje.
Prije vlaženja potrebno je zagrijati u vodenoj kupelji. Zabavite se s njom

Mihael

Čudesno čvrsto, kad se napunite, barem ako jednostavno ne znate kamo krenuti s kobasicom. )

Fries

Naš odabir

Pilićasti otvor Fleshlight Girl Tere Patrick koji je dostupan s ekskluzivnom tekstu “Twista” do sada je kombiniran s novom unutarnjom teksturom pod nazivom “Tease”.

Najbolja realna tekstura Fleshlight: Pussy Tera Patrick
Intenzitet3.5
Stimulacija3.6
Prodiranje3.4
zatvorenost2.8
Učinak usisavanja3.2
Realizam3
Varijacija2.9
uglađenost2.8
Ocjena orgazma3.3
Buka3
Korištenje maziva3.8
Počistiti3.6
Suho vrijeme3.6
Korisnička ocijena1 Glasanje7.9
3.3
Drugi
Vrijedi novac
Djeluje kao što je opisano, materijal osjeća stvarno mekana i dobra.
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics