Najbolje 3 najbolje penisne pumpe - 2018 2021 thesocialu101.com

Najbolje 3 najbolje penisne pumpe – 2018

Odabir prave penisne pumpe nije jednostavan zadatak.

Penisne crpke su prvi izbor za muškarce koji imaju erektilnu disfunkciju ili maleni penis jer su namijenjeni za to i razlog je jednostavan – oni rade!

Vrhunske penisne pumpe Provjerite cijenu Kratke prednosti
Penomet Premium
(Naš odabir)
Izuzetno popularna crpka
Hydromax X-series
(Intenzivno)
Evolucija vodene pumpe
Bathmate Hercules
(Drugi)
Izvorna hidro pumpa

Pumpa penisa je preplavljena niskom kvalitetom proizvoda koji imaju koristi od dizajna i imena drugih marki.

Naš odabir

Ova je inačica iznimno popularna na Amazonu i to je čak i najbolja prodaja svih modela. To je vjerojatno uglavnom zbog niske cijene.

Naš odabir

Hydromax Series (nekad Hydromax X-series) je sljedeća faza Hydro Pump evolucije. Razvijanje inovativnog Bathmatea, nove pumpe i ventila od mjehova daju 35% više snage nego izvorna hidro pumpa s više sigurnosti i udobnosti.

Naš odabir

Bathmate je svjetski najprodavaniji uređaj za proširenje penisa koji ima mnoge dodatne pogodnosti. Osim što vam pruža veći penis, redovita upotreba pomaže vam da zadržite svoj penis u vrhunskom zdravlju, što dovodi do teže, dugotrajnije erekcije i povećane seksualne zadovoljstva.

Osobno sam napravio mnogo istraživanja i testiranja proizvoda koji biste trebali slijediti kako biste izbjegli prijevare.

U članku sam ocijeniti najbolje penis pumpe kako slijedi:

Učinkovitost – Najvažnije (iz očitih razloga)

Kvaliteta proizvoda – Želite da proizvod traje duže od 4 tjedna.

Služba za korisnike – pouzdanih robnih marki imaju dobru uslugu korisnicima

Cijena – Cijena bi trebala biti ispravna i poštena

Brzina rezultata, sigurnost proizvoda, povratne informacije kupaca, pravo povratka i stopa uspjeha

Što je penisna pumpa?

Penisna pumpa je jedan od rijetkih uređaja za povećanje penisa na tržištu koji je i brz i ima vrlo visoku stopu uspjeha; to prirodno može poboljšati veličinu vašeg muškog penisa i također potiče snažnije i dugotrajnije erekcije.

Ponekad se naziva i “vakuumska pumpa”.

Ovaj proizvod se sastoji od 3 dijela

Bazu pumpe – koja se koristi za stvaranje čvrstog brtvljenja oko baze vašeg penisa – To je jedini dio koji dotakne vaše tijelo i izrađen je od mekane plastike.

Cilindar – ovo je dio koji ima vaš penis unutar nje, kao i sav zrak i voda.

Pumpa – Može se montirati na vrh cilindra ili na vrh crijevom, koristi se za ispumpavanje vode ili zraka.

Važni aspekti koje biste trebali razmotriti prije kupnje

Efikasnost

Prije svega, nitko ne želi trošiti novac na alat koji ne čini ništa; što je to? provjerite je li proizvod po vašem izboru radio za druge osobe prije nego što potrošite novac na njemu.

Počnite s komentarima korisnika, ali ne zaustavljajte se, obećavaju sve iznenađujuće rezultate, a neki čak plaćaju korisnicima da napišu oduševljene recenzije.

Veličina

Iako su ti uređaji prirodno dizajnirani da pomažu dječacima da imaju veći penis, muškarci s debelim muškim spolnim organom također žele povremeno poboljšati.

Pazite da veličina komore može ugostiti vaš jedinstveni opseg, inače ćete biti neugodno vratiti je za nešto drugo.

Znanstveno istraživanje

Jedan od najboljih načina kako utvrditi da li je penisna pumpa vrijedna svog novca: znanstvene podatke koji podržavaju njegov dizajn.

Možda ste mrzili školu, ali sada je vrijeme da obavite svoju domaću zadaću, je li vam preferirana pumpa penisa napravljena primjenom industrijskih standardnih tehnika ili trebate ponovno razmotriti svoje mogućnosti?

Dugovječnost

Dobre stvari dolaze u svim oblicima i veličinama i to je trajnost alata koji je najvažniji.

S obzirom da se mnoge penisne pumpe trebaju koristiti nekoliko tjedana prije postizanja optimalnih rezultata, trebali biste biti sigurni da kupite nešto što želi biti uspjeh. polikarbonatna plastika, silikon, poliuretan i smola su izvrsni materijali; uzmi.

materijali

Kada govorimo o polikarbonatnoj plastici, silikonu i sve to – materijali koje je napravio penisna pumpa važniji su od onoga što mislite, proizvodi koji štite kožu sprječavaju grčenje i to je važno za uređaj koji se ponekad nosi satima, razmišlja o tome, ljudi, ovo je tvoj penis o kojem govorimo ovdje.

Diskrecija

Reći ljudima da koristite penis pumpa je jedna od posljednjih stvari koje želite, bilo da je to medicinski ili kozmetički, vjerojatno želite zadržati ga.

Zato odaberite proizvod koji dolazi s vrećicom nosača ili barem kutijom dovoljno velikom da služi kao pohrana.

Razumljivost

Neke od današnjih najučinkovitijih penis pumpi bile bi mnogo bolje ako nisu bile toliko teške za korištenje; buckling pumpa ne bi trebao osjećati kao znanstveni projekt na faksu; potražite instrument koji je jednostavan za korištenje.

Trošak

Nismo članovi obitelji Rockefeller, imamo račune za plaćanje, naša snaga penisa za povećanje je vrlo uzbudljiva i vrlo važna, ali je i grijanje i svjetlo.

Prevelika potrošnja na povećalu je smiješna, osim ako je to čudotvorni stroj, onda bismo mogli razmotriti refinanciranje naše kuće ako je to stvarno radi.

Top 3 penis pumpe na tržištu temelji se na detaljnim istraživanjima

Ova pumpa za vodu nudi jednostavno i inovativno rješenje za erektilnu disfunkciju i povećanje muških udova. Penomet izgleda dobro i prenosiv je s prozirnim cilindrom koji omogućuje jednostavno praćenje fizičkih promjena u penisu.

Penomet

Ako želite dodati više začina u vaš život, Penomet cilindri su dostupni u različitim bojama koje su dovoljno transparentne.

To je sofisticirani uređaj koji je jednostavan za korištenje i čini zlostavljanje gotovo nemogućim, a Penomet paket uključuje plan vježbanja koji vas obavještava o njegovu korištenju i željenim rezultatima.

Rezultati penisne pumpe prije i nakon upotrebe bit će vidljivi za manje od tjedan dana i sastoje se od sustava pet gumenih prstena s kojima možete postupno povećati tlak.

Penomet je postigao izvrsno zadovoljstvo i sigurnost, pravi pečat kvalitete koji udovoljava standardima proizvodnje Europske unije i testiran je dvije godine prije lansiranja.

Industrija je nedavno predstavila Penomet s nekoliko nagrada, posebice Best New German Male Expansion Device 2013 i Venus Award za najbolji novi proizvod 2013..

Sam se cilindar sastoji od praktički neuništive plastike i mijeha je izrađena od medicinskog silikona, s linijom pomoćne dimenzije koja se izravno ispisuje u centimetrima i centimetrima na cilindru kako biste mogli pratiti svoje rezultate.

Nešto što možemo poduzeti s nama iz Penometovih recenzija:

 • Jednostavan za korištenje
 • Jednostavan dizajn
 • Removable mjehovi vam pomoći da primijetite dobitke i povećanja tijekom vremena.

Cijena –

 • 97 za standardnu ​​pumpu,
 • 157 za 2 dodatna balona,
 • 227 € za premijsku opremu
 • 60-dnevno jamstvo za novac
 • 3 godine jamstva

Pročitajte više o Penometu ovdje ili kliknite ovdje da biste ga kupili danas po sniženoj cijeni

Hydromax

Drugi uređaj na mom popisu je Hydromax, koji je zapravo raspon pumpi, X20, X30 i X40, jer su dostupni u različitim veličinama i tlačnim točkama.

Hydromax X-Series je vrhunski uređaj za povećanje penisa i proizvod odabran za mnoge muškarce, uzimajući u obzir činjenicu da je udoban za korištenje bilo gdje, bilo da se kupate ili samo ležete u krevetu, te je također prošao brojna poboljšanja zadovoljiti potrebe tih promjenjivih vremena.

Oni su slični Penometu, ali je Penomet kvalitetniji proizvod.

Međutim, u pogledu opcija, hidromax X serije pumpi su nešto bolji od marke Penomet jer je dostupan u različitim veličinama, na primjer, ako je vaš penis manji od 10 centimetara, Hydromax X20 je idealan za vas.

Ona također sada ima punu pozitivnu sposobnost rotacije od 360 stupnjeva, predstavljenog funkcijom rotirajućih mijehova, koja će vam pomoći da dobijete savršen pogled vašeg penisa u komori pumpe kada ste u tušu, a Hydromax X Series je dobio mnoge nagrade.

Pročitajte više o Hydromax X20 X30 X40 ovdje ili ga kupite ovdje

Nakon Hydromax X Series, Bathmate je također hidropump koji ima određene učinke na veličinu i kvalitetu montaže, a za razliku od drugih koji povećavaju veličinu penisa širenjem kožice, Bathmate proširuje ukupnu veličinu muškog ekstremiteta.

Penomet, Hydromax X-series i Bathmate imaju garancije za povrat novca ako niste zadovoljni rezultatima u određenom vremenskom razdoblju.

Bathmate

Bathmate je opremljen mjeračem tlaka koji ukazuje na tlak od 90-200 mm, cilindri Bathmate također su dostupni u prozirnom crvenom, plavom, ružičastom i čistom, a može se naručiti i odvojeni pribor za čišćenje.

Najveće prednosti:

 • Jednostavan za korištenje
 • Pruža vam snažnu erekciju
 • Izvrsno dizajniran i dobro obavljen
 • cijena – oko 89 €

Pročitajte više o Bathmate ovdje ili ga kupite ovdje

Vrhunske penisne pumpe Provjerite cijenu Kratke prednosti
Penomet Premium
(Naš odabir)
Izuzetno popularna crpka
Hydromax X-series
(Intenzivno)
Evolucija vodene pumpe
Bathmate Hercules
(Drugi)
Izvorna hidro pumpa

Različite vrste penisnih pumpi

Prvi na popisu su vodene penisne pumpe, koje, kao što ime sugerira, rade tako da popunjavaju svoju vakuumsku pumpu (pogađate) vodom; crpke za vodu imaju sličan koncept zračnih pumpi, ali se smatraju sigurnijima i higijenskim; preporučuje se topla voda pri korištenju ovog uređaja.

To se preporučuje za muškarce čije se ruke osjećaju umorno nakon nekoliko minuta neprekinutog crpljenja, ali električne crpke imaju više funkcija od ručnih pumpi, ali su i skuplje.

Tko bi ga trebao koristiti?

Iako su penisne pumpe široko rasprostranjene na internetu, postoje samo tri grupe muškaraca koji mogu postići najviše pomoću ovih uređaja, svih onih koji pate od erektilne disfunkcije, onih s krivudavim penisom (Peyronieova bolest) i onih koji žele imati veći penis.

Svi oni s erekcijskim problemima:

Dakle, ako imate lošu cirkulaciju ili slabe erekcije, uvelike će imati koristi od ovih proizvoda, a pumpe će vam pomoći da potaknete krv u prepone, što će rezultirati čvršćim i duljim erekcijama.

Muškarci s krivuljom penisa:

Ako imate krivulju penisa, pumpa je upravo ono što vam je potrebno i stvaranjem jedinstvenog vakuumskog tlaka oko osovine, to će čak i nadoknaditi.

Osobe s problemima veličine:

Dječaci i stručnjaci u povećanju penisa koriste se specifičnim penisnim pumpama kako bi povećali njihovu duljinu i opseg s velikim uspjehom. iako su ti brzi dobici koje doživite neposredno nakon što ste crpili samo privremeni (obično nakon 24 sata), vaši će dobici trajati dulje vrijeme i dosljednu upotrebu.

Iako danas postoje mnoge pumpe za penis na tržištu (koje se razlikuju po dizajnu, kvaliteti i učinkovitosti materijala), nude mnoge prednosti koje su na internetu i internetskoj stranici više puta predstavljene na mnogim forumima i na web stranicama.

Penis pumpa tehnologija

Izvorna inačica pumpe za penis, strogo govoreći, ručna pumpa dizajnirana za ručno izvlačenje zraka, a ti posebni uređaji i dalje su dostupni na tržištu.

Novije verzije su malo skuplje, ali dolaze s dodatnim značajkama koje ih čine isplativima.

Novije verzije penisne pumpe su električni modeli; jednostavno okretanje prekidača aktivira proces vakuum / usisavanje i prijavljeno je da će usisavanje s električnom inačicom uređaja biti intenzivnije.

Pumpa za kupanje dizajnirana je za kupanje, uređaj koristi vodu za povećanje usisne snage i mnogi smatraju da su ti posebni uređaji najbolji.

Napravite li penisne pumpe?

Ako ste skeptični oko ideje korištenja povećala, niste sami; mnogi muškarci nisu upoznati s tim uređajima i samo su ih čuli u filmovima ili šalama.

Prije nego što odlučite da su sve crpke samo zabavna seksualna igračka, trebali biste saznati više o tome kako su dizajnirani i kako ih treba ispravno koristiti.

Pumpe su dizajnirane da vam daju jače, dugotrajnije, veće erekcije i obično su proizvedene s cilindričnom glavnom komorom koja odgovara vašem penisu s brtvom na podlozi koja stvara vakuum.

Pritisnite komoru vodom ili zrakom, što povećava erekciju i obično traje 10 do 20 minuta za korištenje ovih uređaja, ovisno o modelu koji koristite.

Kako pumpa penisa radi?

Penisna pumpa slijedi načelo vakuuma, pri čemu pritisak uzrokuje povećanje pumpe; u osnovi, kada se zrak / voda ukloni, penis bi trebao biti umetnut u cilindar – stvarajući vakuum koji uzrokuje protok krvi u penis, širenje i stvaranje vrlo snažnog erekcije.

Dakle, za sve one koji traže načine liječenja erektilne disfunkcije, krv izvučena u penis će promovirati erekciju, što ga čini idealnim za seksualni odnos.

Kao i kod bilo kojeg drugog oblika proširenja, ove mikro čokolice uzrokuju lagano pretjerano širenje svih tkiva, što dovodi do rasta novih stanica – to pridonosi porastu penisa.

Ideja da se ti uređaji mogu koristiti za liječenje impotencije nije samo željan razmišljanje; lokalni regulatori u SAD-u i EU odobrili su ove pumpe za liječenje poremećaja erekcije, snažnu podršku ovih uređaja.

Jesu li sigurni za upotrebu?

Trebali biste kupiti penis pumpa samo ako je proizveden od strane renomiranog proizvođača, i to je neophodno da se treba koristiti samo na pravi način.

Osoba koja je primila penilni implantat ne smije koristiti uređaj, a oni koji su podvrgnuti kirurškom zahvatu penisa ne smiju ga koristiti bez medicinske potvrde.

Osobe s krvnim ugrušcima, krvnim bolestima ili uzimanjem lijekova koji razrjeđuju krv – na recept ili bez recepta – ne smiju koristiti pumpu.

Najbolji savjet možete dati ovdje ako imate sumnje da se savjetujete s liječnikom o tome kako se koriste.

U usporedbi s drugim tretmanima, penisne pumpe se smatraju sigurnijim, a rizik nuspojava i drugih komplikacija je također relativno nizak.

Pumpe za vodu smatraju se sigurnijima jer vlažnost osigurava optimalnu količinu vakuuma kako bi se postigli sigurni rezultati; voda sprečava da se usisava vakuum, tako da umjesto da penis ubacite u simulaciju svemira pod vakuumskim pritiskom, penisna pumpa se osjeća dobro kroz i kroz.

Pazite da ga ne koristite predugo! Koristim mina između 15 i 20 minuta. svakodnevno ga nikada ne smijete koristiti duže od 20 minuta.

Kako ih koristiti:

 • Gurnite penis u cilindar
 • Uklonite zrak / vodu iz cilindra s pumpom.
 • Obavezno pratite pritisak i potražite psihološke pokazatelje kako biste izbjegli nezgode.
 • Za početnike, to bi bilo maksimalno 15 minuta.
 • Provjerite razinu vakuuma, koja bi trebala biti stabilna kako bi se osiguralo da preporučene granice ne budu prekoračene.
 • Otpustite pritisak i pustite da svježa krv ulazi u vašu regiju.

Koje su prednosti penisnih pumpi?

Muškarci bi se vjerojatno složili da je erektilna disfunkcija jedan od najčešćih, ali neugodnih problema u životu, a zatim, kao što ste stariji, sljedeći problem s kojim biste se vjerojatno trebali baviti bio bi operacija prostate.

Mnogi liječnici preporučuju korištenje pumpe za penis jer je to jedna od najučinkovitijih metoda, što je prirodno i bez nuspojava.

U redu, većina nas zna da penisne pumpe mogu pomoći da dobijemo teže i duže erekcije, ali to nisu jedine prednosti koje možete postići pomoću njih.

Disfunkcija erekcije je nemogućnost održavanja produženog erekcije, što može negativno utjecati na vaš seksualni život.

Penisne pumpe također mogu pomoći u poboljšanju libida i pružiti vam više energije kad god se vi i vaš partner osjećate kao da imate spolni odnos.

Pumpa će vašem tijelu dati čitav niz dobrih stvari:

 • Koristite 5-10 minuta. prije spolnog odnosa kako bi dobili snažnu erekciju.
 • Koristite 15-20 minuta, 5-6 dana u tjednu kako biste povećali veličinu penisa (važno je uzeti dane).
 • Povećava trajanje erekcije redovito.

Evo nekih od najboljih razloga zašto biste trebali razmisliti o korištenju pumpe za penis:

 • Pokazali su se učinkoviti:

Pravilna upotreba i praksa pomoći će vam da dobijete rezultate koje sanjate ni u kojem trenutku.

 • Oni su pristupačni:

Jedini trošak je s vašom prvom kupnjom i to je.

 • Penisne crpke su neinvazivne:

Ono što čini penis pumpa je veoma poželjna je činjenica da nije potrebna nikakva operacija niti se na površinu ekstremiteta treba primijeniti bilo koji oblik lijeka.

 • Penisne crpke mogu se koristiti zajedno s drugim tretmanima:

Zapravo, neki muškarci čak koriste kombinaciju dodataka za poboljšanje penisa i penisne pumpe kako bi postigli obećavajuće rezultate.

 • Pumpe za penis mogu pomoći pri povratu erektilne disfunkcije nakon nekih postupaka:

Na primjer, penisna pumpa vjerojatno bi vam mogla pomoći da vratite svoju sposobnost da postanu teže prirodno, čak i nakon operacije prostate ili radioterapije za rak.

Često postavljana pitanja

 1. Treba li moja crpka imati vakuumski mjerač?

Ne nužno, ali dobro je imati vakuumski mjerač na vašem uređaju, posebno ako ste novi u crpkama.

 1. Ima li ikakvih komplikacija zbog zdravlja ako koristim vakuumske pumpe?

DA, nekoliko zdravstvenih komplikacija može pogoršati ili čak imati kobne posljedice pri korištenju tih uređaja, stoga nikad ne koristite vakuumske pumpe za sljedeće:

Povećanje penisa (samo uz dozvolu liječnika i najranije 10 tjedana nakon operacije)

 • poremećaj koagulacije poput hemofilije
 • penilni implantat
 1. Koliko dugo trebam trajati moje pumpe??

Trajanje vaše crpne rutine je vrlo individualno i varira od korisnika do korisnika, ali postoji zlatno pravilo koje morate slijediti:

– Istodobno ne možete primijeniti vakuumski tlak više od 20 minuta, tada morate otpustiti ovaj pritisak i stanovati nekoliko minuta prije nego što odlučite na drugu.

 1. Koliko koštaju te crpke?

Kao i kod mnogih drugih proizvoda, cijena vakuumskih pumpi će se uvelike razlikovati, od jeftinih kopija koje nisu vrlo izdržljive i sigurne (oko 16 €) do nevjerojatno skupih električnih modela s pulsatorima (oko 485 €).

Ali za pouzdanu jedinicu koja ima sve što vam je potrebno (ručna pumpa, manometar, crijevo, cilindar napravljen na mjeru) i izdržljiv i siguran, možete računati na oko 200 € .

 1. Hoće li dobit / povećanje biti trajno?

Da, iako su te brze zarade koje vidite odmah nakon što ste crpili samo privremene (obično nakon 24 sata), dobit će se održavati dulje vrijeme i dosljednu upotrebu.

Korisnička svjedočanstva

Dobivam mnoge e-poruke od muškaraca diljem svijeta kojima sam pomogao u erekcijskoj disfunkciji ili maloj veličini penisa (neki od njih!), Evo što neki kažu o penis pumpi.

Napomena: uklonio sam sve osobne podatke i zamijenio imena i lokacije

Bio sam skeptičan, ali je savršeno radio.

Pozdrav, moram priznati da sam jako skeptičan kad si mi rekao da će penisna pumpa biti idealno rješenje za probleme poremećaja erekcije, ali tvrde i dugotrajne erezije pokazale su mi zašto su penisne pumpe toliko popularne.

Koristim pumpu 5-10 minuta. prije seksa da bi dobio snažnu montažu i redovito sam ga koristio kako bih povećala veličinu mog penisa, a ne da mi je potrebna, ali još 2,5 cm ne bi ozlijedio.

Frank, Austrija

Bio sam posve preplavljen

Bio sam potpuno preplavljen veličinom moje erekcije kad sam pokušao moju novu Kupu Bathmate – to je tako velika i jaka – moja djevojka nije znala o pumpi do 5 minuta nakon što sam ga koristila i ona joj se svidjela – ne pumpa, ali znaš…

Dan, Njemačka

Crpka je bila rješenje moje erektilne disfunkcije

Bila sam se s impotencijom dokle god se sjećam zbog raznih stanja i stalno sam bila na piluli, sve je bilo u redu, ali prije nekoliko godina počeo sam vrlo jaki osip na mom tijelu, Otišao sam kod liječnika i rečeno mi je da sam razvila alergiju pilulama.

Pokušao sam različite marke, ali nijedan od njih nije dobro radio sa mnom, bio sam potpuno devastiran – seksala sam 2-3 puta tjedno, a zatim apsolutno nema više seksa!

Počela sam tražiti druge mogućnosti i dogovoriti sastanak s kirurgom koji je stavio implantat u moj penis da bih mogao napuhati kad mi treba erekcija …

Nisam se veselio operaciji i odlučio sam otići na mrežu i tražiti alternativno rješenje gdje sam pronašao članak o impotenciji i kako bi pomogle pomoći, pokušao sam i bio sam vrlo impresioniran efektom i odmah otkazao imenovanje na klinici ! 1½ Bio sam sretan korisnik penis pumpe za 1 i 2 godine.

James, Švicarska.

Muški korisnik “Zimbablk” iz Reddit.com

“Plan crpke koji sam koristio smatra se vrlo konzervativnim, ali kao rezultat toga nisam imao oštećenja kože ili oštećenja kože, a ja sam započeo sa 6” dužinom i 5,75 “obujmom.

Do kraja prva tri mjeseca stekao sam cijeli palac (2,5 cm) duljine i oko 0,8 cm u opsegu. opseg nije tako lako dobiti kao duljina i ja svoj atribut moje duljine povećati na oprezni i vrlo redoviti program.

“Prvih nekoliko mjeseci rijetko sam prekoračio tlak od 5 inča / HG, većina muškaraca je udobna između 3” i 6 “tlaka, tako da trebate pronaći svoju razinu udobnosti,.

Možete napuniti 4 dana u tjednu i još uvijek zaraditi, ali pumpa gotovo svaki dan: “Uzeo sam tri mjeseca pauze od crpljenja i istezanja i nisam izgubio ništa od mojih dobitaka na kraju pauze.

Vrhunske penisne pumpe Provjerite cijenu Kratke prednosti
Penomet Premium
(Naš odabir)
Izuzetno popularna crpka
Hydromax X-series
(Intenzivno)
Evolucija vodene pumpe
Bathmate Hercules
(Drugi)
Izvorna hidro pumpa

Zaključci

Prilikom odabira penisnih pumpi, ne samo da trebate uzeti u obzir svoj proračun, nego i dobiti dublje razumijevanje o tome kako različite penisne crpke rade i uvijek kupuju renomirane robne marke, jer su vjerojatno testirali svoje proizvode ispravno.

Ove marke također su u skladu s međunarodnim standardima kvalitete i sigurnosti, a informacije o tim standardima široko su dostupne na Internetu.

Važno je spomenuti da zlouporaba uređaja može imati štetne učinke, a neki korisnici izvijestili su da su nakon dugotrajne uporabe imali napuhani penis.

To je čest među korisnicima ručnih pumpi, jer je tlak reguliran od strane korisnika, a ako korisnik pusti previše, to može dovesti do kidanja plovila u penisu.

Jedna od najboljih penisnih pumpi na tržištu, Penomet je lider u pružanju rezultata i sigurnosti uporabe, a većina korisnika pumpe na bazi vode izrazila je zadovoljstvo postignutim rezultatima.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics