Najbolji blowjob stroj - 2018 2021 thesocialu101.com

Najbolji blowjob stroj – 2018

Dane kada ste to učinili sa svojom rukom napokon su gotovi! Autoblow 2+ masturbator je savršena igračka koja vam omogućuje da ponovno stvorite unatoč nevjerojatno realan, bez da vas čak i gnjavi!

Top Blowjob stroj Provjerite cijenu Kratke prednosti
Autoblow 2
(Naš odabir)
Kompaktna veličina izrađena je od rukavca i stroja
Onyx 2
(Intenzivno)
4 odjeljka: sam uređaj, držač za nošenje, kapica i rukav
SayberX
(Drugi)
Simulira seks preko unutarnjeg motora, materijala sličan koži i rebrima

Sve što morate učiniti? Sjednite i uživajte! Zbog različitih, zamjenjivih veličina kućišta prilagođava se vašem najboljem komadu kao drugoj koži i izvan nje, što možete odabrati između različitih otvora tijela. Među mnogim drugim naglascima, Autoblow 2+ je napajan i štedi vam gnjavažu kupnje baterija! U nastavku ćete saznati više o tome.

Naš odabir

Što ima dva palca i voli blowjobs? Ti, očito. Uz novi i poboljšani Autoblow 2+, uskoro ćete doživjeti seksualnu igračku za muškarce koja postavlja novi standard u realističnim solo iskustvima.

Naš odabir

Stroj za simulaciju Onyx 2 Blowjob pruža vam tri načina iz kojih možete odabrati kada odlazite na solo.

Naš odabir

Visoke snage, automatski muški masturbator, s daljinskim upravljačem za praćenje pokreta koji radi preko interneta.

Najbolji stroj Autoblow 2+

Što je masturbator?

Takozvani masturbator je umjetna otvora vagine, usta ili anusa, koja se sastoji od visokokvalitetnog umjetnog materijala kože koji bi muškarcima tijekom masturbacije trebao omogućiti najautentnije seksualno iskustvo.

Većina modela oponašaju otvaranje vagine i prema tome su opremljeni unutarnjim kanalom koji omogućuje penetraciju u masturbatore.

Što je Autoblow 2?+?

Autoblowov model nasljednika je Autoblow 2+ i može se u osnovi opisati kao stroj za masturbaciju ili stroj za blowjob. Posebnost dobrog djela je da je sposobna masažu cijelog ekstremiteta i jamči osjećaj duboke grla izvan blowjoba.

Zamjenjivi rukavci dostupni su u tri veličine, čineći ga zabavnim za muškarce svih veličina penisa. Model nasljednika intenzivira stimulaciju vašeg penisa čvršćim mehanizmom s novim trećim nizom lopti i širi ga do duljine 15 cm.

Što izgleda Autoblow 2+?

Autoblow 2+ ima oblik cilindra u bijelim i plavim bojama i izrađen je na strani otvora zamjenjivim rukavima od visokokvalitetnog umjetnog materijala kože koji predstavlja kanal za prodiranje za umetanje penisa.

Dok okvir uređaja odgovara standardnoj veličini, rukavice se mogu mijenjati i optimalno prilagoditi veličini penisa, što vam jamči intenzivnu zabavu za blowjob.

Veličine rukavaca Autoblowa:

  • Mali: Penis s promjerom od 2,4 do 3,2 cm (opseg 7,5-10 cm)
  • Medij: Penis s promjerom od 3,2 do 4,4 cm (opseg 10-14 cm)
  • Velika: Penis promjera 4,4 do 5 cm (opseg 14-16 cm)

Kako radi Autoblow 2+?

Funkcionalnost igračaka je dječja igra: penis se jednostavno gurne u otvor masturbatora uz pomoć maziva (molimo koristite gel na bazi vode) i uključite.

Mehanizam unutar okvira, koji zatvara elastični kućište s tri prstena i pomiče se gore-dolje uz lagani pritisak, stimulira punu duljinu penisa kroz bisere.

Uz pomoć ovih ugrađenih pokretnih bisernih lanaca, koji se kreću prema gore i dolje preko rukava u igri, osjećaj blowjob realno se imitira. Sve je potpuno automatizirano i ne morate premjestiti uređaj prema dolje i slično kao i ostale igračke.

Brzina kretanja ili odabir tri razine intenziteta možete odrediti jednostavnim pritiskom na gumb kako biste sami odlučili koliko brzo želite dosegnuti vrhunac čarobnog blowjob iskustva.

Kako se Autoblow 2+ uspoređuje s drugim masturbatorima??

Bez sumnje, Autoblow 2+ je prva istinski realna alternativa ostalim igračkama za seks za muškarce. Osim toga, nije samo zanimljivo za majstore stvaranja, nego također može donijeti mnogo radosti u zajedničku ljubavnu igru.

Tko je prikladan za masturbator?

Seksualna igračka može se savršeno integrirati u ljubavnu igru ​​s partnerom.

Baš kao i ženske igračke, masturbator se može koristiti u vašem ljubavnom gnijezdu. Posebno tijekom seksa, Autoblow 2+ se može optimalno koristiti ako je izdržljivost vaših draga smanjena ili bi te samo htjela gledati.

Iskustva Autoblow-a – kako izlaze?

“Iznenađujuće: bio sam iznenađen jer se približava pravi puhati posao. tako uspaljen! “- tinu na Amorani

“Geil: Geiles Osjećaj, pogotovo zato što jednostavno ne morate ništa učiniti. “Dovoljno je dodati dovoljno maziva i kretat će se sam. – Anonimno na Amorani

“Horny: Još nisam bio tako uspaljen. osim u stvarnosti. samo nad njim, i dopustite da do kraja, osjećaj je briljantan. moja nije tako velika, pomisli na prvo mjesto, vjerojatno se neće osjećati mnogo, a onda je uzela najmanju, savršenu. Mogu samo preporučiti. moja žena je jako ljubomorna. “Pa, dat ću joj novu igračku. – Nick na Amorani

Među ljudima, Autoblow 2+ je poznat kao “najbolji blowjob stroj ikada”, a nasljednik modela posebno nudi još više neodoljiv i ludi blowjobs od svog prethodnika.

Kako se osjeća Autoblow blowjob?

Unatoč zadivljujućim orgazamima koje nam daju drugi masturbatori, ovaj simulator za blowjob nadilazi sve druge igračke. Osim toga, više nikad ne ovisi o voljenoj osobi ili vašoj voljenoj osobi ako želite uživati ​​u savršenom blowjobu.

Autoblow 2+ – gdje ga kupiti?

Autoblow 2+ možete pronaći u trgovini Amorana.

Tamo možete naručiti bez troškova dostave i bit će isporučen u vaš dom sljedećeg radnog dana ako naručite prije 17 sati.

Koja je jeftina Autoblow alternativa dostupna?

Kao alternativa, Masturbator za zagrijavanje s funkcijom zagrijavanja (može se zagrijati do 40 ° C) i 6 različitih vibracija nudi vam najčišće ludaste plinove. Međutim, Masturbator za zagrijavanje pogodniji je za muškarce koji vole raditi svoj posao. Postoji samo jedan potpuno automatizirani blowjob stroj poput Autoblowa.

Koje lubrikante mogu koristiti i koje ne?

Važno je da koristite mazivo na bazi vode i poseban antibakterijski čistač za seksualne igračke ili jednostavno malo sapuna i tople vode kako biste bili sigurni da su elastične rukavice uvijek čiste.

Ne preporučujemo silikonske mazive, jer mogu napadati Autoblowov materijal i rukav, te ih učiniti krhkim ili napuknutim.

Koliko glasno je stroj za puhanje Autoblow 2+?

Naravno, Autoblow čini buku i jasno se čini jasno čim ga uključite – naposljetku, stroj za blowjob izvrsno obavlja posao. Ali iza zatvorenih vrata volumen malog prijatelja ne bi trebao uzrokovati nikakve probleme.

U kojim veličinama mogu kupiti Autoblow 2+?

Za Autoblow 2 dostupne su tri različite veličine omotnica+.

  • Mali: Penis s promjerom od 2,4 do 3,2 cm
  • Medij: Penis s promjerom od 3,2 do 4,4 cm
  • Velika: Penis s promjerom od 4,4 do 5 cm

Kako mogu očistiti igračku?

Ova igračka je vrlo jednostavna za čišćenje nakon upotrebe! Jednostavno izvadite rukav iz kućišta nakon upotrebe i isperite je malo toplom vodom! Osim toga, možete upotrijebiti antibakterijski čistač igračaka kako biste bili sigurni da je sve čisto i da možete koristiti Autoblow dugo, dugo vremena.

Je li isporučen proizvod naplaćen?

Ne, budući da igračka ima napajanje, ne mora se teretiti prije prve uporabe. Možete odmah započeti s upotrebom Autoblow 2+.

U kakvom je pakiranju Autoblow 2+ isporučen?

Kao i uvijek, Amorana isporučuje vašu narudžbu u diskretnoj kutiji bez loga, tako da nitko neće znati što ste naručili.

Top Blowjob stroj Provjerite cijenu Kratke prednosti
Autoblow 2
(Naš odabir)
Kompaktna veličina izrađena je od rukavca i stroja
Onyx 2
(Intenzivno)
4 odjeljka: sam uređaj, držač za nošenje, kapica i rukav
SayberX
(Drugi)
Simulira seks preko unutarnjeg motora, materijala sličan koži i rebrima

Koje su rokove isporuke ako želim naručiti Autoblow 2+?

Ako naručite proizvod u Amorana Sex Shop prije 17 sati, bit će isporučen istog dana od brodarskog centra u Glattburgu.

Nema troškova isporuke i možete pratiti Autoblow paket online u bilo kojem trenutku, jer šalje isključivo švicarska pošta.

Moram koristiti Autoblow s lubrikantom?

Da biste osjetili osjećaje još realnijim, svakako upotrijebite Autoblow s nekim mazivima. Stimulacija penisa dodatno se pojačava, a osjećaj puhanja postaje autentičniji nego ikad prije. Vlažnost maziva raspodjeljuje vibracije i pritisak pokretnih bisernih kugli na osovinu, tako da teško možete razlikovati masturbaciju od prave fellatio.

Mogu li kupiti Autoblow 2+ na račun?

Naravno da jesi! Na amorana.ch možete jednostavno platiti računom, kreditnom karticom i pretplatom. Osim toga, za vas nećete imati nikakve dodatne naknade.

Koje druge proizvode mogu kupiti Autoblow 2+?

Pri kupnji masturbatora preporučujemo da naručite bocu maziva na bazi vode (npr. Come In iz Inverma), kao i antibakterijski Sextoy čistač, jer se rukav igračke treba očistiti prije i nakon uporabe iz higijenskih razloga.

Koje sex igračke mogu kombinirati Autoblow?

Autoblow 2+ savršeno se povezuje s Analognim igračkama. Na primjer, možete upotrijebiti analni čep ili analni vibrator kako biste razmazili svoju prostatu dok Autoblow miluje vaš najbolji komad. Možete sjediti leđa i uživati ​​u blowjob osjećaj u punom.

Često imam preranu ejakulaciju. Može li Autoblow pomoći?

Prerana ejakulacija je vrlo problem koji se može liječiti. Masturbator omogućuje muškarcima da dođu do “točke bez povratka” u najkraćem mogućem vremenu i pokušaju ne prevladati ovaj prag i spriječiti preranu ejakulaciju, tj.: Pomaže vam u treniranju vaše izdržljivosti. Masturbator imitira oralni seks mnogo više nego što je vaš “ručni rad” ikada mogao i priprema vas za izdržljivost tijekom seksa sa svojim partnerom kontinuiranim treningom. Nisu za ništa, a mnogi ga slave u svijetu kao najbolji seksualni seks za muškarce.

Nadam se da ćete ovdje pronaći sve informacije o Autoblowu i različitim vrstama rukavaca.

Korisnici: pregled i povratne informacije o Autoblowu 2

Čovjek nastoji zamijeniti čovjeka posvuda strojevima – seksualnost nije iznimka. Stoga ne čudi da je evolucija stroja za blowjob dobro napredovala.

Iako su seksualne igračke za muškarce – za razliku od igračaka za žene – još uvijek gurnute u prljavi kut. Tko god koristi takve pomagala, ima ljepljivu sliku seksualnog neuspjeha, koji samo čini gumenu lutku s njim.

Stvarne lutke, vaginalne porno zvijezde

Jedan od razloga za prljavu sliku je anatomija. Može li savršeno oblikovati dildo čak biti postavljen kao ukras u dnevnoj sobi: Treba privući manje pozornosti kada je posjetio nego krhku gumenu vaginu na polici. Ili da ga malo pomaknete, pomiluj, usisana metafora: tipke se kopiraju, ključne rupe nisu.

Tehnologija za muške igračke čini ogroman napredak. Gumene lutke sada se nazivaju prave lutke i zastrašujuće su slične stvarnim ženama umjesto zračnog madraca.

Džepne vagine, ili vrućice, istinite su na ljestvici reprodukcija primarnih spolnih organa porno zvijezda.

Upravo kad je Rolls Royce ubojica: Autoblow 2, čovjekov tipičan pokret za masturbaciju, Autoblow, tako da proizvođač ima punu tjelesnu obećanja, sve to sam po sebi.

Odbio sam prihvatiti naredbu 20-minutnog glavnog urednika za testiranje stroja za testno izvješće. Ali pronašao sam jednog mladića koji je pristao testirati stroj – pod uvjetom da mu je osigurana apsolutna anonimnost. U razgovoru govori o svojim iskustvima.

Što ste mislili kad ste ga raspakirali?

Moj Bože. Koji ogroman stroj. Autoblow izgleda kao mješavina tostera s pristupom internetu i stolnim usisivačem. Ali kao tech-pamet momak, bio sam zainteresiran za kako to radi. I?

To su dva proljetna prstena s biserima. Pomiču se gore i dolje električnim motorom kako bi simulirali takvu usta. Brzina je beskonačno promjenjiva s malim kotačićem na donjoj strani uređaja.

Jeste li pročitali priručnik?

Da, upozorenja su me zbunila jer su me upozoravali na ozljede spolova.

U stvari, kaže: “Odsutnost umetnute cijevi može dovesti do ozbiljnih ozljeda. “Koristite maziva na bazi vode za umetanje penisa u cijev. (Sic!)

Zastrašujuće. Ipak ste se držali.

Htjela sam biti ozbiljan tester do gorkog kraja. I učinio sam sve u redu, tako da je moj penis u redu, hvala na pitanju. Budući da ne živim sam, morao sam se zaključati u sobi kako bih mogao uživati ​​u zajedništvu s uređajem u miru.

Moram pitati: Jeste li zapalili svijeće? Romantična glazba svira?

Zapravo sam pustio glazbu da trči. Taj momak s strašnom glazbom u dubusu, Skrillexu, našao sam ga prikladno. I utopio je zvuk autoblava.

Je li bilo predigre?

To bi mogao reći. Stavio sam kondom jer nisam imao povjerenja u miris tog gumenog gumena na aparatu. Miriše poput starog ulja ili nešto. Vrlo, vrlo čudno. I nisam htio da moja koža dođe u dodir s njom. Zatim sam ispraznio kliznu krema u crijevo kad sam se osjećao dobro i stavio ovaj usisivač iznad mene.

Usisavač?

Prepustite ga punim, to čini prilično buku. Podsjetio me na šivaći stroj. I onda sam također primijetio da trebate puno više maziva. Osjetio sam da je litra prazna.

Jeste li se mogli opustiti nakon toga?

Ne, ne stvarno. Cilj takvog stroja zapravo nije da se mora usredotočiti. Ali ja sam upravo stvorio glazbu tako da zvuk više ne bi ometao mene i moje cimerice.

Najvažnije pitanje: kako se to osjeća?

Nije važno. Ne mogu misliti na bolju riječ. Počinje s temperaturom: To nije točno. Kad se ja zadovolje – što je najmanje iznenađujuće seksualni oblik, budući da kao glumac znam što očekivati ​​- barem imam toplu ruku koja je najbliža pravi seks.

Govoreći o iznenađenju: Ne postoji neočekivani pokret s ovog uređaja, samo se kreće u jednom smjeru – naprijed-natrag. Tako ne mijenja tlak ili smjer. Mogu zamisliti da bi rupa u lubenici imala sličan učinak.

Ali učinili ste orgazam?

Da, ali trebalo je dugo vremena. Bio sam previše zauzet tim strojem da pratimo vrijeme. Ali bilo je oko 20 minuta. Osjetljena vječnost. Ali nikad nisam dosegla najvišu razinu – zbog buke koja previše distracts – i imao sam osjećaj da sam imao bućicu u ruci.

Netko bi ga trebao držati za vas. Korištenje ovog uređaja s partnerom bilo bi poput odlaska u frizerski salon s ćelom glavom.

Postoji li barem nešto pozitivno za izvješćivanje?

Nije za mene. Nema nikakve veze s blowjobom – čak ni lošim. Jedina prednost koju mogu uzeti s ovog uređaja Nema zuba.

Kako biste poboljšali uređaj??

Veći pritisak, usisavanje, toplina, slučajni pokreti – i ako bi stroj nakon toga pušio cigaretu i platio mi komplimente, čak bih ga davati nadimcima.

Vaš zaključak?

Najbolji dokaz da je to bila jednokratna stvar za mene jest činjenica da čak i ne pitam mogu li zadržati ispitni uređaj.

Top Blowjob stroj Provjerite cijenu Kratke prednosti
Autoblow 2
(Naš odabir)
Kompaktna veličina izrađena je od rukavca i stroja
Onyx 2
(Intenzivno)
4 odjeljka: sam uređaj, držač za nošenje, kapica i rukav
SayberX
(Drugi)
Simulira seks preko unutarnjeg motora, materijala sličan koži i rebrima

Je li alternativa za nekoga tko nema djevojku?

Budući da nema nikakve veze s pravim puškom, mogu samo pogoditi: Drži se ruku. Ili izraz slobodno tumačiti: krojač, doprijeti do prepona.

Naš tester bio je jako razočaran s Autoblowom 2, za razliku od većine korisnika Amorana.ch koji opisuju svoja iskustva s uređajem na web stranici.

Jedan Kevin je vrlo oduševljen: “Velika. Dame, ovdje imate pravu konkurenciju! Nikad nisam mislio da bi za ljude bilo takvo što. “

Drugi su također vrlo zadovoljni, ali većina kritizira volumen.

Lukas Speiser Amorana kaže: “Većina naših kupaca vrlo je zadovoljna s njim, ali ne i svi osjećaju isto. Autoblow je najprodavanija igračka za muškarce, a slijede ih Fleshlights. “Neću vam reći točno brojeve. “Upravo to mnogo: isporučujemo na palete proizvođača.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics