Najboljši blowjob stroj - 2018 2021 thesocialu101.com

Najboljši blowjob stroj – 2018

Dneve, ko ste to storili zase s svojo roko, so končno konec! Autoblow 2+ masturbator je odlična igrača, ki vam omogoča, da ustvarite fulatio neverjetno realno, ne da bi vas motilo!

Top Blowjob stroj Preverite Cena Kratke koristi
Autoblow 2
(Naša izbira)
Kompaktna velikost je iz rokavov in stroja
Onyx 2
(Intenzivno)
4 sekcije: naprava sam, oprijemalka, pokrovček in rokav
SayberX
(Runner-up)
Simulira spolnost preko svojega notranjega motorja, kožnega materiala in rebra

Vse, kar moraš storiti? Sedite in uživajte! Zaradi različnih, zamenljivih velikosti primerov se prilagaja vašemu najboljšemu kosu kot drugi koži, poleg tega pa lahko izbirate med različnimi odprtinami telesa. Med mnogimi drugimi poudarki, je Autoblow 2+ napajan, prihranite si težav pri nakupu baterij! V nadaljevanju boste izvedeli več o tem.

Naša izbira

Kaj ima dva palca in ljubi blowjobs? Ti, očitno. Z novim in izboljšanim Autoblow 2+ boste kmalu spoznali spolno igračo za moške, ki postavlja nov standard v realistične solistične izkušnje.

Naša izbira

Simulator za Onyx 2 Blowjob simulator vam ponuja tri načine, na podlagi katerih lahko izbirate med samim letenjem.

Naša izbira

Visoko zmogljiv, samodejni moški masturbator z daljinskim upravljanjem, ki deluje preko interneta.

Najboljši stroj Autoblow 2+

Kaj je masturbator?

Tako imenovani masturbator je umetna vagina, odprtina ust ali anus, sestavljena iz visokokakovostnega, umetnega materiala kože, ki naj bi moškim med masturbacijo omogočil kar najbolj verodostojno spolno izkušnjo.

Večina modelov posnema odprtino vagine in je zato opremljena z notranjim kanalom, ki omogoča prodor v masturbatorje.

Kaj je Autoblow 2+?

Model naslednika Autoblowa je Autoblow 2+ in se lahko v bistvu opiše kot masturbacijski stroj ali blowjob stroj. Posebnost dobrega dela je, da je sposoben masirati celoten ud in zagotavlja globok občutek za grlo čez puško.

Zamenljivi rokavi so na voljo v treh velikostih, zaradi česar je zabavno za moške vseh velikosti penisa. Model naslednika okrepi stimulacijo vašega penisa s strožjim mehanizmom z novo tretjo vrsto kroglic in ga olajša do dolžine 15 cm.

Kaj izgleda Autoblow 2+?

Autoblow 2+ ima valjasto obliko v belih in modrih barvah in je izdelana na strani odprtine z zamenljivim rokavom iz visokokakovostnega umetnega materiala kože, ki predstavlja penetracijski kanal za vstavljanje penisa.

Medtem ko okvir naprave ustreza standardni velikosti, je mogoče rokave spremeniti in jih optimalno prilagoditi velikosti penisa, kar vam zagotavlja intenzivno zabavo blowjob.

Velikost čevljev Autoblava:

  • Majhna: penis s premerom 2,4 do 3,2 cm (obseg 7,5-10 cm)
  • Medij: penis s premerom od 3,2 do 4,4 cm (obod 10-14 cm)
  • Velik: penis s premerom od 4,4 do 5 cm (obod 14-16 cm)

Kako deluje Autoblow 2+?

Funkcionalnost igrač je otroška igra: penis preprosto potisnemo v odprtino masturbatorja s pomočjo maziva (prosimo, uporabite gel na osnovi vode) in vklopite.

Mehanizem znotraj okvira, ki obdaja elastično ohišje s tremi obročki in se z rahlim pritiskom premika navzgor in navzdol, stimulira celotno dolžino penisa skozi bisere.

S pomočjo teh vgrajenih gibljivih bisernih verig, ki se premikajo navzgor in navzdol nad rokavom v igrači, se občutek blowjob realno posnema. Vse je popolnoma avtomatizirano in vam ni treba premikati naprave navzgor, kot so druge igrače.

Hitrost gibanja ali izbiro treh stopenj intenzivnosti lahko preprosto določite s pritiskom na gumb, tako da se lahko sami odločite, kako hitro želite doseči vrhunec čarobne izkušnje s pihanjem.

Kako se Autoblow 2+ primerja z drugimi masturbatorji?

Brez dvoma je Autoblow 2+ prva resnično realna alternativa drugim spolnim igračam za moške. Poleg tega to ni samo zanimivo za mojstrov ustvarjanja, temveč lahko v skupni ljubezenski igri prinese tudi veliko veselja.

Za koga je primeren masturbator?

Sex igračo se lahko popolnoma vključi v ljubezensko igro s svojim partnerjem.

Tako kot ženske igrače se masturbator lahko uporablja tudi v ljubeznivem gnezdu. Še posebej med seksom se lahko Autoblow 2+ optimalno uporablja, če se vzdržljivost vaših srca zmanjša, ali pa bi jo rad gledal.

Autoblow izkušnje – kako se izkažejo?

“Presenečen: bil sem presenečen, ker je blizu resničnega udarec. tako pohoten! “- Tinu na Amorani

Geil: Geiles Feeling, še posebej zato, ker vam ni treba storiti ničesar. “Dodajte dovolj maziva in se bo premaknilo s seboj. – Anonimno na Amorani

“Horny: še nisem imel takega pohotnega. razen v realnem. čez to, in pustiti, da do konca, občutek je briljanten. moj ni tako velik, mislim, da se bo najprej verjetno ne počutil veliko, potem pa najmanjši, je popoln. Lahko samo priporočam. moja žena je res ljubosumna. “No, potem ji bom dobil novo igračo. – Nick na Amorani

Med moškimi je Autoblow 2+ znan kot “najboljši blowjob stroj kdaj” in naslednik model še posebej ponuja še bolj ogromno in noro blowjobs kot njegov predhodnik.

Kako resnično počuti Autoblow blowjob?

Kljub navdušujočim orgazmam, ki nam jih dajejo drugi masturbatorji, ta simulator pihanja presega vse druge igrače. Poleg tega vam nikoli več ni odvisna od vašega ljubljenega ali vašega ljubljenega, če želite uživati ​​v popoln blowjob.

Autoblow 2+ – kje kupiti?

Autoblow 2+ v trgovini Amorana je poceni.

Tam lahko naročite brez stroškov pošiljanja in vam bo dostavljen v svoj dom naslednji delovni dan, če naročite pred 17. uro.

Kaj je na voljo poceni alternativa Autoblow?

Kot alternativo, Warming Masturbator s svojo funkcijo segrevanja (segreje do 40 ° C) in 6 različnih vibracij vam ponuja najčistejše blatne pline. Vendar pa je Warming Masturbator bolj primeren za moške, ki radi delajo svoje delo. Obstaja samo en popolnoma avtomatiziran blowjob stroj, kot je Autoblow.

Katero mazivo lahko uporabljam in kdo ne?

Pomembno je, da uporabite mazivo na osnovi vode in poseben antibakterijski čistilec za igrače za seks ali preprosto malo mila in toplo vodo, da zagotovite, da elastični rokavi vedno ostanejo čisti.

Ne priporočamo maziv na osnovi silikona, ker lahko napadajo material materiala in rokav ter jih naredijo krhke ali razpokane.

Kako glasen je Autoblow 2+ blowjob stroj?

Seveda, Autoblow naredi hrup in deluje jasno zvočno, takoj ko ga vklopite – navsezadnje blowjob stroj odlično opravi. Toda za zaprtimi vrati količina majhnega prijatelja ne bi smela povzročati težav.

V katerih velikostih lahko kupim Autoblow 2+?

Za Autoblow 2 so na voljo tri različne velikosti ovojnic+.

  • Majhna: penis s premerom 2,4 do 3,2 cm
  • Medij: penis s premerom od 3,2 do 4,4 cm
  • Velik: penis s premerom 4,4 do 5 cm

Kako lahko očistim igračo?

Po uporabi je ta igra zelo enostavna za čiščenje! Preprosto odstranite rokav iz ohišja po uporabi in ga sperite z malo tople vode – naredite! Poleg tega lahko uporabite antibakterijsko čistilo za igrače, da zagotovite, da je vse čisto in da lahko Autoblow uporabljate dolgo, dolgo časa.

Ali je izdelek dostavljen??

Ne, saj je Toys napolnjen, ga pred prvo uporabo ni potrebno polniti. Lahko začnete takoj z Autoblow 2+.

V kakšni embalaži je dobavljen Autoblow 2+?

Kot vedno, Amorana pošlje vašo naročilo v diskretno polje brez logotipa, tako da nihče ne bo vedel, kaj ste naročili.

Top Blowjob stroj Preverite Cena Kratke koristi
Autoblow 2
(Naša izbira)
Kompaktna velikost je iz rokavov in stroja
Onyx 2
(Intenzivno)
4 sekcije: naprava sam, oprijemalka, pokrovček in rokav
SayberX
(Runner-up)
Simulira spolnost preko svojega notranjega motorja, kožnega materiala in rebra

Kakšni so časi dostave, če želim naročiti Autoblow 2?+?

Če izdelek naročite v Amorana Sex Shop pred 5 uri, bo isti dan odpremljen iz ladijskega centra v Glattburgu.

Ni stroškov pošiljanja in lahko kadar koli spremljate paket Autoblow, saj ga pošilja izključno Swiss Post.

Ali moram Autoblow uporabljati z mazivom??

Če želite počutje občutiti še bolj realistično, morate avtomatično uporabljati Autoblow z nekaj maziva. Stimulacija penisa je dodatno intenzivna, občutek blowjob pa se zdi bolj pristen kot kdajkoli prej. Vlažnost maziva porazdeljuje vibracije in tlak premičnih kroglic biserov bolje na gredi, tako da masturbacija težko ločite od resnične fellatio.

Ali lahko kupim račun Autoblow 2+??

Seveda si! Na amorana.ch lahko udobno plačate z računom, kreditno kartico in predplačilom. Poleg tega vam ne bo dodatnih stroškov.

Katere druge izdelke lahko kupim Autoblow 2+ s?

Pri nakupu masturbatorja priporočamo, da naročite stekleničko maziva na vodni osnovi (na primer Come In iz Inverme) in antibakterijsko čistilo Sextoy, saj je treba rokav igrače očistiti pred in po uporabi iz higienskih razlogov.

Katere sex igrače lahko združim Autoblow z?

Autoblow 2 + se popolnoma povezuje z Anal Toys. Na primer, lahko uporabite analni vijak ali analni vibrator, da raziščete vašo prostato, medtem ko Autoblow boža vaš najboljši del. Lahko sedite in uživate v popolnem občutku blowjoba.

Pogosto imam prezgodnjo ejakulacijo. Lahko pomaga Autoblow?

Predčasna ejakulacija je zelo zdravljiv problem. Masturbator omogoča moškim, da v najkrajšem možnem času dosežejo “točko brez vrnitve” in ne poskušajo premagati tega praga in preprečiti prezgodnje ejakulacije, to je ..: Pomaga vam, da vadite svojo vzdržljivost. Masturbator posnema oralni seks veliko bolj realistično, kot bi lahko vaš “rokodelstvo” kdajkoli in vas pripravi na vzdržljivost med seksom s partnerjem s stalnim usposabljanjem. Mnogi od mnogih kot najboljši sextoy za moške praznujejo po vsem svetu.

Zato upam, da boste našli vse informacije o Autoblowu in različnih vrstah rokavov tukaj.

Uporabniki: pregled in povratne informacije o Autoblow 2

Človek si prizadeva zamenjati človeka s stroji – seksualnost ni izjema. Zato ni presenetljivo, da je razvoj stroja za blowjob dobro napredoval.

Čeprav so spolne igrače za moške – v nasprotju z igračami za ženske – še vedno potisnjene v umazani vogal. Kdorkoli uporablja takšne pripomočke, ima lepljivo podobo spolnega neuspeha, ki leži z gumijasto punčko.

Pravi lutke, vagine pornografske zvezdice

Eden od razlogov za umazano podobo je anatomija. Ali bi bil lahko v celoti oblikovan dildo postavljen kot dekoracija v dnevni sobi: ob obisku mora biti manj pozornosti, kot pa krhka gumijasta vagina na polici. Ali pa nekoliko prenesti, pomilostite, zategnjene metafore: tipke se kopirajo, ključavnice pa niso.

Tehnologija za moške igrače naredi ogromen napredek. Gumene lutke zdaj imenujemo prave lutke in imajo zastrašujoče podobo pravim ženskam namesto zračne blazine.

Žepne vagine ali žlahtni predmeti so resnične za razmnoževanje primarnih spolnih organov pornografskih zvezd.

In samo, ko je Rolls Royce sesalec: Autoblow 2, tipično masturbacijsko gibanje roke, avtoblota, tako proizvajalčeva obljubljena obljuba, naredi vse sama po sebi.

Od 20-minutnega glavnega urednika nisem sprejel naročila, da bi stroj testiral za poročilo o preskusu. Ampak sem našel mladega, ki se je strinjal, da testira stroj – pod pogojem, da mu je zagotovljena absolutna anonimnost. V intervjuju govori o svojih izkušnjah.

Kaj si mislil, ko si jo razpakiral??

Moj Bog. Kakšen ogromen stroj. Autoblow izgleda kot mešanica toasterja z dostopom do interneta in namiznega sesalnika. Toda kot tech-zdrava oseba, me je zanimalo, kako ta stvar deluje. In?

So dve vzmetni obročki z biseri. Premaknejo se navzgor in navzdol z električnim motorjem, da simulirajo tako usta. Hitrost je neskončno spremenljiva z majhnim kolesom na spodnji strani naprave.

Si prebral priročnik?

Ja, opozorila so me začudila, ker so me opozorili na poškodbe zaradi genitalij.

Pravzaprav piše: »Odsotnost vstavljene cevi lahko povzroči resne poškodbe. “Uporabite maziva na vodni osnovi, da vstavite penis v cev. (sic!)

Strašno. Pa še naprej.

Želel sem biti resen preizkuševalec do grenkega konca. In storil sem vse v redu, zato je moj penis v redu, hvala za spraševanje. Ker pa ne živim sam, pa sem se moral zapreti v sobi, da bi lahko uživali v miru z napravo v miru.

Sprašujem se: Ali ste prižgali sveče? Romantična glasba?

Jaz dejansko pustim glasbo. Ta fant z grozno glasbeno glasbo, Skrillex, sem ga našel za fit. In utopil je zvok avtobusa.

Je bilo predigra?

To bi lahko rekli. Sem dal kondom, ker nisem zaupal vonju kitajske gume na napravi. Diši na stara olja ali kaj podobnega. Zelo, zelo čudno. In nisem hotel, da bi moja koža prišla v stik z njo. Potem sem izpraznil drsno kremo v cev tako, kot sem se počutil fit, in sesalec postavil nad mano.

Sesalnik?

Popolnoma ga obrneš, naredi precej hrupa. Spomnil me je na šivalni stroj. In potem sem tudi opazil, da potrebujete veliko več maziva. Čutil sem, da je liter prazno.

Se lahko potem sprostiš??

Ne, ne res. Cilj takega stroja bi se dejansko ne bi smel osredotočiti. Toda jaz sem pravkar glasno glasil, da zvok ne bi več motil mene in mojih sostanovalcev.

Najpomembnejše vprašanje: kako se počuti?

Ni pomembno. Ne morem misliti na boljšo besedo. Začne se s temperaturo: to ni res. Ko se zadovoljim – kar je najmanj presenetljiva oblika seksa, ker kot igralec vem, kaj naj pričakujem – imam vsaj toplo roko, ki je najbližja pravemu spolnemu odnosu.

Ko govorimo o presenečenju: iz te naprave ni nepričakovanega premika, se premika samo v eni smeri – naprej in nazaj. Torej ne spremeni pritiska ali smeri. Lahko si predstavljam, da bi luknja v lubenici imela podoben učinek.

Toda dosegli ste orgazem?

Ja, vendar je trajalo veliko časa. Bil sem preveč zaposlen s strojem, da bi spremljal čas. Ampak to je bilo približno 20 minut. Čutila večnost. Ampak nikoli nisem dosegel najvišje ravni – zaradi hrupa, ki preveč odvrača – in imel sem občutek, da sem imela v sebi roko.

Nekdo ga mora držati zate. Uporaba te naprave s partnerjem bi bila kot, da greste na frizerja s plešasto glavo.

Ali je vsaj nekaj pozitivnega za poročanje?

Ni zame. To nima nič opraviti s blowjob – niti slabega. Edina prednost, ki jo lahko vzamem s te naprave Ni zob.

Kako bi izboljšali napravo?

Več pritiska, sesanja, toplote, naključnih gibanj – in če bi stroj kadil kadarkoli z menoj in mi plačal pohvale, bi celo dal vzdevke.

Vaš zaključek?

Najboljši dokaz, da je bila enkratna stvar zame, je dejstvo, da sploh ne sprašujem, če lahko hranim testno napravo.

Top Blowjob stroj Preverite Cena Kratke koristi
Autoblow 2
(Naša izbira)
Kompaktna velikost je iz rokavov in stroja
Onyx 2
(Intenzivno)
4 sekcije: naprava sam, oprijemalka, pokrovček in rokav
SayberX
(Runner-up)
Simulira spolnost preko svojega notranjega motorja, kožnega materiala in rebra

Je alternativa za nekoga, ki nima dekleta?

Ker nima nič opraviti s pravim udarec, lahko samo ugibam: Drži se v roko. Ali pa se je izraz svobodno razlagal: kobler, dosegel v vašem prepadu.

Naš tester je bil ganljivo razočaran z Autoblow 2, za razliko od večine kupcev Amorana.ch, ki opisujejo svoje izkušnje z napravo na spletni strani.

Eden Kevin je zelo navdušen: “Odlično. Dame, imaš resnično konkurenco tukaj! Nikoli nisem mislil, da bi bilo tako podobno za moške. “

Drugi so prav tako zelo zadovoljni, vendar najbolj kritizirajo obseg.

Lukas Speiser iz Amorane pravi: “Večina naših kupcev je zelo zadovoljna z njim, vendar se vsi ne počutijo enako. Avtobloba je najbolj prodajana igračka za moške, sledita ji Mleshlights. “Ne bom vam povedal natančnih številk. “Samo toliko: dobimo ga na paletah od proizvajalca.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics