Naken Fleshlight Girls: Anal Teagan Presley 2021 thesocialu101.com

Naken Fleshlight Girls: Anal Teagan Presley

6.9
Rått

Den Bulletproof indre kanalen har en forholdsvis lav struktur og inneholder en skånsom bølgekonstruksjon med glatte sidevegger.

Totalt fem aksler med en bredde på ca. 30 mm er lined opp bak den andre og begrenser kanalen på høyeste punkter opp til 10 mm.

Start- og sluttpunktene til hver aksel danner sammen seks diamantformede kamre, som hver måler ca. 18 x 18 mm.

Vårt valg

Den Fleshlight Love Humps Insert gir fantastisk myk og jevn stimulering, som er ledsaget av en variabel tetthet sensasjon forårsaket av den stadig skiftende kanal diameter.

Hva jobber Fleshlight Teagan Presley

Som vanlig med Fleshlight Girls-serien er Bulletproof-kanalen utelukkende bare tilgjengelig i forbindelse med åpningen av en bestemt jente.

Dette er butt-fleshlight (analåpning) av pornomodel Teagan Presley på denne kanalen.

5 bølger 1,18 tommer (30 mm) i breddeKanalen smaler til en diameter på 0,4 tommer (10 mm) 6 rombaserte kamre som hver måler 0,7 x 0,7 tommer (18 mm x 18 mm)

De brede bølgene fungerer som praktfull myke puter og skaper en vakker og ikke for intensiv beite stimulering.

Du glir i den bulletproof kanalen fra en bølge til den neste og føler en jevn forandring fra første økende og deretter redusert mottrykk.

Stimuleringen føles likt Ultra Tight Insert, men mye bedre, da tettheten er veldig variert.

Alt i alt en fantastisk, mild stimulering som kan opprettholdes i relativt lang tid, og er ekstremt realistisk på grunn av de glatte sideveggene.

Mer smøremiddel kan akkumulere i de diamantformede kamrene mellom de myke bølgene.

Hvis du har oppvarmet smøremiddelet før bruk, kan du føle varmen spesielt godt i dette området.

I tillegg er smøremidlet jevnt fordelt i kanalen og siver ikke bort i den bakre delen av den indre kanalen.

Sugeffekten til Bulletproof Insert er omtrent i mellomfeltet, siden det er bare begrenset plass i kanalen for å lagre negativt trykk.

Effekten er likevel tilstrekkelig og følger stimuleringen med en meget hyggelig sugekraft.

Rengjøring av glatte sidevegger er relativt enkelt, bare noen få rester samler seg i kamrene. Tørking er også rask på grunn av lav tetthet.

endelige utfallet

Den Bulletproof Insert gir en fantastisk, mild beite stimulering, som er ledsaget av en variabel tetthet på grunn av den stadig skiftende kanaldiameteren.

Stimuleringen er veldig realistisk og ikke for intensiv. Derfor er denne kanalen primært for kjennere som vil ha det gøy med Fleshlight over en lengre periode. Bulletproof Fleshlight er også anbefalt for nybegynnere og fans av realistisk stimulering.

Vårt valg

Den Fleshlight Love Humps Insert gir fantastisk myk og jevn stimulering, som er ledsaget av en variabel tetthet sensasjon forårsaket av den stadig skiftende kanal diameter.

Brukeranmeldelser

Følelsen er mye mer intens enn i en ekte skjede. Så hver gang jeg er i en ekte skjede er jeg skuffet og får ikke en orgasme der, i motsetning til Fleshligt, hvor jeg alltid får en orgasme.

Arne Heidel

Kul ting. Det er veldig gøy. Jeg vil kjøpe den igjen. Jeg kan bare anbefale det. Rengjøring er også rask og enkel

Max

Saken er bare hammeren, selvfølgelig kommer det ikke nær sex med kvinnen, men følelsen er allerede veldig nær ekte, og hvis den egen “enheten” ikke er for stor så er det fantastisk. Det lukter litt sterkt av plast, men tross alt er det laget av det. Ellers er jeg veldig glad.

Oppriktig

Du bør sette Fleshlight i varmt vann i ca 15 minutter før bruk, så det føles veldig bra. (Første 10 minutter, skift deretter vann og ytterligere 5 minutter) Rengjøringen er heller ikke så komplisert som noen skriver her … Skyll med vann, tørk over natten og det er godt.

For bedre forsiktighet smører jeg den med maisstivelse (kjøpt i DM) etter hver andre bruksfase, slik at materialet forblir vakkert glatt.

Jeg er fornøyd, og det er definitivt bedre enn manuell drift.

Domino

Til tross for mange års forhold (kanskje det er derfor: D), bruker jeg onaniere fra tid til annen. Vanligvis noen billige ting fra sexbutikken. Denne gangen ønsket jeg å investere litt mer, og denne Fleshlight skutt meg i øyet.

Optisk veldig bra gjort
Lukter veldig hyggelig
Sammenlignet med andre enheter, føles det virkelig relativt ekte og veldig hyggelig.

Soukram

Alt er flott. I alle fall bedre enn manuell drift. Den eneste ulempen: Etter en stund synes materialet å være litt klebrig på overflaten. Dette kan imidlertid unngås med maisstivelse.

Å, for det ekstra morsomme: 10 minutter i varmt vann

Felix Cook

Vårt valg

Den Fleshlight Love Humps Insert gir fantastisk myk og jevn stimulering, som er ledsaget av en variabel tetthet sensasjon forårsaket av den stadig skiftende kanal diameter.

Naken Fleshlight Girls: Anal Teagan Presley
Intensitet6
Stimulering6.8
penetration6.8
tetthet6.8
Sucction Effect7
Realisme8
Variasjon4.4
glatthet8.4
Orgasm Rating7.4
Bråk7
Lube Bruk6.8
Rydde opp7.8
Tørr tid6.8
Bruker vurdering0 stemmer0
6.9
Rått
Rått
Gir fantastisk myk og jevn stimulering
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics