Naken kusse Fleshlight Asa Akira: Most Realistic Dragon 2021 thesocialu101.com

Naken kusse Fleshlight Asa Akira: Most Realistic Dragon

7.1
Rått

Som en japansk drage vind en uttalt søm i kjølelyset til den erotiske stjernen Asa Akira sin vei gjennom den indre kanalen i form av en spiral og ble sannsynligvis kalt “Drage” av denne grunnen.

Dette passer perfekt med asiatisk utseende av Asa Akira, som har japanske røtter. Dragon-kanalen er kun tilgjengelig i kombinasjon med Asa Akira’s fitteåpning og er hennes personlige og eksklusive indre kanal.

Vårt valg

Den fantastiske følelsen av å bli melket står i forgrunnen av Dragon-innsatsen, som er skapt av en karakteristisk spiralribbe som vinder rundt penis fra alle sider og påfører konstant trykk på overflaten av penis.

Hva jobber Fleshlight Asa Akira

Den relativt brede kanalen har en diameter på 14-18 mm og starter med et klokkeformet kammer på 2 cm, som deretter smelter sammen i hovedkanalen.

Hovedkanalens overflate har en kontinuerlig tverrgående ribbestruktur dannet av ca. 3 mm brede ribber.

0,8 tommers lang (20 mm) klokkeformet kammerHovedkanalen er dekket med en kontinuerlig kryss-ribbestruktur Hemisferiske 0,15 tommer (4 mm) støt

Sammenlignet med Super Ribbed Insert, er ribbeina ikke like tett sammen, men ikke så langt fra hverandre som i Wonder Wave kanalen.

Over den ribbeformede kanalstrukturen ligger den nevnte spiralsømmen, som er formet som en flate, ca. 7 mm bredt bånd og dekket på overflaten med halvkuleformet, ca. 4 mm store nubber.

En lignende søm har allerede blitt brukt i den snoede innsatsen, men den knyttes ikke der og løper ikke jevnt, men med kortere intervaller.

Sømmen deler kanalen i totalt 5 kamre hver med ca. 30 x 18 mm. 

I praksis skaper Dragon-kanalen en svært intensiv stimulering som bryter rundt penisakselen og glansene.

Pimples på sømmen forbedrer effekten ytterligere og skaper mange små, konsentrerte stimuleringer langs spiralformet “stimuleringslinje”.

Siden suturen løper gjennom hele kanalen, utøver det konstant press på penisoverflaten og, når den er helt gjennomtrengt, dekker penis fra alle sider.

Tverrgående ribbe struktur fungerer forholdsvis forsiktig på penis i de områdene hvor suturen ikke utøver trykk og skaper en naturlig utseende, stripende stimulering.

Når penis glir fremover og bakover, skaper sløyfen rundt penis en fantastisk melkefølelse som i motsetning til den vridde innsatsen ikke forsterkes mot ryggen, men virker jevnt på penisoverflaten på grunn av kanalens konstante diameter, nei Uansett hvor dypt du trenger inn i kanalen.

Derfor er “melking” ikke helt så intens som med Twista Insert, men følelsen er mer holdbar og du kan nyte det lengre.

Knottene på sømmen og ribbeina på sideveggene gir også mer variasjon.

Med en normal penislengde (15 cm) er alle viktige kammerstrukturer lett tilgjengelige og man kan trenge inn i det tredje kammeret.

Når du har penetrert Dragon-kanalen over hele lengden, vikler spiral sutur tre ganger rundt penisakselen.

Siden spiralsømmen deler Dragon-kanalen i flere kamre, er det god plass i kanalen for å lagre negativt trykk.

Dette resulterer i en over gjennomsnittlig sugeeffekt, som er spesielt merkbar under returbevegelsen og i tillegg intensiverer wraparound, melke-stimulering.

Rengjøring av den indre kanalen er ganske enkelt med Dragon Insert.

Noen rester forblir mellom ribbene og sømmen, men disse kan skylles ut relativt lett på grunn av den relativt brede kanaldiameteren.

Også tørketiden til den indre strukturen er relativt kort med ca. 2-3 timer.

endelige utfallet

The Dragon Insert fokuserer på den fantastiske følelsen av å bli melket, som er forårsaket av den utprøvde spiral sutur som vinder rundt penis fra alle sider og dermed opprettholder et konstant trykk på penisoverflaten.

Denne tiltalende verden av følelser er beriket av mange punktlige og beite stimulering av lur og ribbe strukturer og i tillegg støttes av en sterk sugeffekt. Alt i alt er det verdt å ta en tur på drage og anbefales på det sterkeste, spesielt for fans av Asa Akira.

Vårt valg

Den fantastiske følelsen av å bli melket står i forgrunnen av Dragon-innsatsen, som er skapt av en karakteristisk spiralribbe som vinder rundt penis fra alle sider og påfører konstant trykk på overflaten av penis.

Brukeranmeldelser

Min 2. Fleshlight (først ble Pink Lady Vortex), denne her er veldig stram og derfor veldig kul … Jeg liker også det hvite dekket bedre enn det i svart.

Drage

Veldig myk og vakker. Følelsen er veldig lik naturlig. Jeg nyter og får maksimal glede. Alltid glad for å bruke dette leketøyet. Lykke til med ditt kjøp og hyggelige opplevelser.

Og jeg

Jeg må innrømme at dette ikke er mitt første fleshlight! Jeg kjøpte den for fem år siden! Var en fleshlight ICE! I mellomtiden ser det litt slitt ut, men det er fortsatt brukbart! Så hold disse tingene, og jeg har ikke gjort noe med forsiktighet! Ikke en eneste gang! Også den gangen hadde jeg gleden av at min ex “del om” din “ble holdt og at jeg kunne støte på begge deler! Derfor kan jeg si, fra følelsen veldig lik kroppens varme! Og selvfølgelig savner rumpa og puppene på denne tingen! Da måtte du investere mye mer i en Realdoll! Forsendelse gikk fra en dag til den neste, selvfølgelig i en nøytral kartong! Veldig fornøyd! Gledelig igjen!

Sasha

Virkelig et alternativ til det enkle “håndverket”. Kommer veldig nær følelsen av en ekte kvinne … Og fremfor alt bedre enn disse Travelpussies …

Niels

Jeg var veldig kritisk hvis en “masturbator” egentlig er en kul ting – han er!
Jeg valgte Asa fordi hun er veldig lik min kone (ofte unna på forretningsreise).
Jeg kan ikke gjøre det uten gel, men med det er en penetrasjon som en våt kvinne – flott!
Det er mye skrevet om rengjøring, men det er bare så ….
Alt i alt alltid bra for moroa med elskerinne, vil mannen …

Dracaris

Føles veldig ekte og er lett å rengjøre.
Jeg kan bare anbefale dem. Alt i alt er det verdt pengene

Tulipp

Delen er ganske enkelt genial, veldig ekte og morsom. Du bør ikke prøve å bruke den uten smøremiddel, det virker ikke bra. For rengjøring trenger du pulver for å holde det mykt. Du kan kjøpe dyrt pulver, men maisstivelse er 100% det samme produktet som “fornyingspulveret”, men koster mye mindre. Det perfekte leketøy for mannen i tilfelle ingen kvinne er til stede. Levering var rask og enkel, som du ville forvente fra Amazon.

Jurassic

Vårt valg

Den fantastiske følelsen av å bli melket står i forgrunnen av Dragon-innsatsen, som er skapt av en karakteristisk spiralribbe som vinder rundt penis fra alle sider og påfører konstant trykk på overflaten av penis.

Naken kusse Fleshlight Asa Akira: Most Realistic Dragon
Intensitet7.8
Stimulering6.4
penetration7.2
tetthet6.6
Sucction Effect6.6
Realisme6.6
Variasjon5.6
glatthet6.6
Orgasm Rating8
Bråk7.6
Lube Bruk7.4
Rydde opp7.8
Tørr tid7.8
Bruker vurdering0 stemmer0
7.1
Rått
Rått
Ekstraordinær stimulering av milde ringer
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics