Naken Pussy Fleshlight Asa Akira: Mest realistiska draken 2021 thesocialu101.com

Naken Pussy Fleshlight Asa Akira: Mest realistiska draken

7,1
Grymt bra

Som en japansk drak vindar en uttalad söm i flamljuset av den erotiska stjärnan Asa Akira sin väg genom den inre kanalen i form av en spiral och kallades förmodligen “Dragon” av den anledningen.

Detta passar perfekt med Asa Akiras asiatiska utseende, som har japanska rötter. Dragon-kanalen är endast tillgänglig i kombination med Asa Akiras fittaöppning och är hennes personliga och exklusiva inre kanal.

Vår pick

Den fantastiska känslan av att bli mjölkad står på förgrunden av Dragon-insatsen, som skapas av ett distinkt spiralband som vrider runt penis från alla sidor och applicerar konstant tryck på penisytan.

Vad jobbar Fleshlight Asa Akira

Den relativt breda kanalen har en diameter på 14-18 mm och börjar med en klockformad kammare på 2 cm, som sedan slår samman i huvudkanalen.

Huvudkanalens yta har en kontinuerlig tvärgående ribbstruktur som bildas av ca 3 mm breda ribbor.

0,8 tum lång (20 mm) klockformad kammareHuvudkanalen är täckt med en kontinuerlig tvärbensstruktur Hemisfäriska 0,15 tum (4 mm) stötar

Jämfört med Super Ribbed Insert är ribborna inte så nära varandra, men inte så långt ifrån varandra som i Wonder Wave-kanalen.

Ovanför den ribba kanalstrukturen ligger den ovan nämnda spiralsömmen, vilken är formad som en platt, ca. 7 mm bredband och täckt på ytan med halvkärm, ca. 4 mm stora nubbar.

En liknande söm har redan använts i den snodda insatsen, men den knyts inte där och kör inte jämnt men med allt kortare intervaller.

Sömmen delar kanalen i totalt 5 kammare var och en mäter ca. 30 x 18 mm. 

I praktiken skapar Dragon-kanalen en mycket intensiv stimulans som sveper runt penisaxeln och glansen.

Pimplesna på sömmen förbättrar ytterligare effekten och skapar många små, koncentrerade stimulanser längs den spiralformade “stimuleringslinjen”.

Eftersom suturen löper genom hela kanalen utövar det konstant tryck på penisytan och, när den är helt genomträngd, täcker penis från alla sidor.

Den tvärgående ryggstrukturen verkar relativt försiktigt på penis i de områden där suturen inte utövar tryck och skapar en naturlig utseende, strimmande stimulering.

När penis glider framåt och bakåt skapar loopingen runt penis en fantastisk mjölkningsförmåga, som i motsats till den vridna insatsen inte förstärks mot ryggen men verkar jämnt på penisytan på grund av kanalens konstanta diameter, nej hur mycket du drar in i kanalen.

Därför är “mjölkningen” inte lika intensiv som med Twista-insatsen, men känslan är mer hållbar och du kan njuta av det längre.

Knapparna på sömmen och revbenen på sidoväggarna ger också mer variation.

Med en normal penislängd (15 cm) är alla viktiga kammarstrukturer lättillgängliga och man kan tränga in i den tredje kammaren.

När du har trängt in i Dragon-kanalen över hela sin längd, slingrar spiral suturen tre gånger runt penisaxeln.

Eftersom spiralsömmen delar Dragon-kanalen i flera kamrar finns det gott om plats i kanalen för att lagra negativt tryck.

Detta resulterar i en ovanlig sugeffekt, som är särskilt märkbar under returrörelsen och dessutom intensifierar omslaget, mjölkningsstimulering.

Rengöring av inre kanalen är ganska lätt med Dragon Insert.

Vissa rester kvarstår mellan revbenen och sömmen, men dessa kan sköljas relativt lätt på grund av den relativt breda kanaldiametern.

Även den inre strukturs torkningstid är relativt kort med ca. 2-3 timmar.

Resultatet

Dragon Insert sätter fokus på den underbara känslan av att bli mjölkad, vilket orsakas av den uttalade spiral suturen som vindar runt penis från alla håll och därmed upprätthåller ett konstant tryck på penisytan.

Denna tilltalande värld av känslor är berikad av många punktliga och betande stimulering av tuppet och revbenstrukturerna och dessutom stöds av en stark sugeffekt. Sammantaget är det värt att ta en tur på draken och rekommenderas, särskilt för fans av Asa Akira.

Vår pick

Den fantastiska känslan av att bli mjölkad står på förgrunden av Dragon-insatsen, som skapas av ett distinkt spiralband som vrider runt penis från alla sidor och applicerar konstant tryck på penisytan.

Användarrecensioner

Min 2: a Fleshlight (den första var Pink Lady Vortex), den här här är väldigt snäv och därför väldigt cool … Jag gillar också det vita locket bättre än det i svart.

drake

Mycket mjuk och vacker. Känslan är mycket lik naturlig. Jag njuter och får maximal glädje. Alltid glad att använda denna leksak. Lycka till med ditt köp och trevliga känslor.

Och jag

Jag måste erkänna, det här är inte min första fleshlight! Jag köpte den för fem år sedan! Var en fleshlight ICE! Samtidigt ser det lite ut, men det är fortfarande användbart! Så håll dessa saker, och jag har inte gjort någonting med omsorg! Inte ens en gång! Vid den tiden hade också nöjet att min ex “del om” din “behölls och att jag kunde stöta på båda! Därför kan jag säga, från känslan väldigt lik kroppsvärmen! Och självklart saknar röven och tuttarna på den här saken! Då måste du investera mycket mer i en Realdoll! Leverans gick från en dag till nästa, naturligtvis i en neutral kartong! Väldigt Nöjd! Glad igen!

Sasha

Verkligen ett alternativ till det enkla “craft”. Kommer mycket nära känslan av en riktig kvinna … Och framför allt bättre än dessa Travelpussies …

Niels

Jag var väldigt kritisk om en “masturbator” verkligen är en cool sak-han är!
Jag valde Asa eftersom hon är väldigt lik min fru (ofta borta i affärer).
Jag kan inte göra det utan gel, men med det är en penetration som en våt kvinna – bra!
Mycket har redan skrivits om rengöring, men det är bara så ….
Allt som allt bra för det roliga med älskarinna vill mannen …

Dracaris

Känns väldigt riktig och är lätt att rengöra.
Jag kan bara rekommendera dem. Sammantaget är det värt pengarna

Tulipp

Delen är helt enkelt genial, mycket verklig och rolig. Du bör inte försöka använda den utan smörjmedel, det fungerar inte bra. För rengöring behöver du pulver för att hålla det mjukt. Du kan köpa dyrt pulver men majsstärkelse är 100% samma produkt som “förnyande pulver” men kostar mycket mindre. Den perfekta leksaken för mannen om ingen kvinna är närvarande. Leverans var snabb och enkel, som du förväntar dig från Amazon.

jura-

Vår pick

Den fantastiska känslan av att bli mjölkad står på förgrunden av Dragon-insatsen, som skapas av ett distinkt spiralband som vrider runt penis från alla sidor och applicerar konstant tryck på penisytan.

Naken Pussy Fleshlight Asa Akira: Mest realistiska draken
Intensitet7,8
Stimulering6,4
Genomslag7,2
Åtdragning6,6
Sucction Effect6,6
Realism6,6
Variation5,6
jämnhet6,6
Orgasm Betyg8
Ljud7,6
Användning av smörjmedel7,4
Städa7,8
Torr tid7,8
Användarbetyg0 röster0
7,1
Grymt bra
Grymt bra
Extraordinär stimulering med mjuka ringar
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics