Navodila: Kako uporabljati Fleshlight? 2021 thesocialu101.com

Navodila: Kako uporabljati Fleshlight?

kako to use fleshlight correctly
kako uporabljati meso svetlobe

Skoraj katerakoli druga spolna igrača za moške je tako priljubljena in priljubljena kot Fleshlight. Na stotine, če ne tisoče, so na voljo različni modeli in različice. Moški, ki želijo prvič kupiti Fleshlight, najpogosteje uničijo velika ponudba. Ni lahko dobiti pregleda in mnogi ne vedo, kako uporabljati masturbator. Razložim, kako pripravljate, uporabljate in očistite igračo. Uporabite lahko tudi koristne nasvete za preprečevanje nevarnosti, ki se lahko pojavijo med čiščenjem.

Top Fleshlight Preverite Cena Kratke koristi
�� Letališče Fleshlight
(Naša izbira)
Kompaktna, odlična oblika
�� Fleshlight Destroya
(Intenzivno)
Zelo tesna in intenzivna tekstura
Tori Black
(Runner-up)
Trajnostna stimulacija
Fleshskins – Grip Izjemno diskreten in enostaven za skrivanje
Turbo vžig Dobro, vendar se ne primerja z drugimi

1. Odstranite plastično palico

Če prvič uporabljate Fleshlight, boste med pregledom opazili cev v rokavu. Ta plastična palica ščiti notranjost masturbatorja med pripravo, skladiščenjem in prevozom. Pred uporabo Lovetoyja morate odstraniti palico – v nasprotnem primeru obstaja nevarnost poškodbe. Zaščitna palica se enostavno izvleče.
Če želite, lahko uporabite palico po vsakem postopku čiščenja. Vendar nisem našel nobene prednosti ali pomanjkljivosti.

2. Očistite in ogrejte svojo Fleshlight

Pred uporabo Fleshlight prvič ogrejte na telesno temperaturo. Fleshlight je še posebej zabavno, ko nastavite temperaturo vložka na telesno temperaturo 37 stopinj Celzija. Ne bi se počutil naravno, če bi bilo hladno uporabljati Fleshlight. Dober način za segrevanje ljubke igrače je vodni bazen, napolnjen s toplo vodo iz pipe. V nekaj minutah bi morali potopiti notranjost Fleshlight (imenovanega vstavka ali rokava) v vodo. Običajno je pet do deset minut dovolj za dokončanje tega pripravka.

Prepričajte se, da je Fleshlight v tem času popolnoma pokrit z vodo. Uporabljajte samo druge predmete, da težo določite po igrači, tako da med fazo segrevanja ne pride do površine. Na primer, lahko uporabite veliko steklenico maziva, da zadržite vložek Fleshlight na dnu bazena. To ima prednost, da se tekočina segreje na telesno temperaturo.

Nikoli ne segrevajte Fleshlight v mikrovalovno pečico ali vrelo vodo. Obstaja nevarnost, da bo igrača uničena. Proizvajalec teh igrač v navodilih opozarja, da so možne možnosti ogrevanja. Poleg toplo vodne kopeli lahko uporabite tudi dodatni pribor.

3. Uporabite svoj Fleshlight vedno z mazivom

Ko vaš Fleshlight doseže pravo temperaturo, lahko preidete na naslednji korak. Vedno morate uporabljati maziva, da boste doživeli prijetne izkušnje. Prepričajte se, da gre za mazivo na osnovi vode. Številni vložki Fleshlight so narejeni iz sintetičnega materiala, ki izgleda kot koža. Ta material bi uničil mineralno olje, ki vsebuje mazalni gel ali eterična olja. Obstaja tudi tveganje za nevarnost maziv na osnovi silikona, kar lahko povzroči tudi poškodbe igrač.

Na srečo proizvajalci mazalnih gelov ponujajo veliko variant, predvsem iz vode. Napisal sem pregled Fleshlubeja. Z vodnim mazivnim gelom lahko uporabite toliko tekočine, kot vam je všeč. Na vaš Fleshlight ni nobenih negativnih učinkov, ko se uporablja pravo mazivo.

Steklenico maziva položite na notranji kanal masturbatorja in napolnite kanal z veliko maziva. Potisnite penis v kanal in mokrajte penis z gelom, tako da ga počasi prodre in obrnete vstran.

4. Prilagodite sesalni učinek

Fleshlight je pripravljen, ko je napolnjen z mazivom. Včasih boste ugotovili, da je notranji pritisk premočan ali prešibak. Prilagodljivost mnogih žarometov lahko prilagajate tako, da pokrovček obrnete na hrbtni del pokrova. Notranji tlak v igrači se poveča z močnejšim ali popolnim zvijanjem. Tlak se lahko zmanjša z odvijanjem pokrova. Zelo majhen tlak pride, ko je pokrov popolnoma odstranjen.

Poskusi s tem, kar ti je všeč. Odvisno je od vaših osebnih želja, katerega tlak naj prevlada. Nekateri moški uživajo različne sesalne sile z regulacijo pokrova med uporabo. Drugi najdejo nastavitev, ki jo uporabljajo trajno.

5. Uporaba Fleshlight

Kako uporabljate Fleshlight je odvisno od vas. Vendar načeloma obstajajo dve možnosti. Po eni strani se lahko Fleshlight ročno uporabi ročno. Po drugi strani pa se lahko Fleshlight uporablja tudi brez roke, ki se dotika igrače.

  • Ročna opcija deluje podobno kot klasična masturbacija: medtem ko se Fleshlight premika z eno ali dvema rokama, se lahko sami spodbudite.
  • Fleshlight lahko pritrdimo med dva predmeta. Blagovne blazine na žimnico lahko nudijo podporo. Sofas pogosto ponujajo možnost popraviti svetilko. Dodatki Fleshlight vključujejo držalo za sesalne skodelice za ploščice ali steklo (Fleshlight Shower Mount), držalo za iPad (Launchpad) in še veliko več. Nekateri moški so postavili Fleshlight v čevelj.
Naša izbira

Ta različica je zelo priljubljena na Amazon, saj je celo najbolj prodajana vseh modelov. To je verjetno predvsem posledica nizke cene. & # x1f609;

fleshlight review deep dive

Najbolj intenzivno

Destroya je ena od najbolj intenzivnih tekstur, vendar z veliko raznolikostjo po širini in tlaku je primerna za vse moške.

Fleshlight best sleeve review

Kako je očiščen Fleshlight??
Ko uporabite Fleshlight, ga morate čim prej očistiti, tako da je igrača še vedno v dobrem stanju za odrasle. Na srečo, to delo je zelo enostavno z večino Mleshlights. Najprej odstranite plastično ohišje, ki ga lahko kasneje očistite z vlažno krpo. Veliko bolj pomembno je čiščenje vložka, za katerega bi morali uporabljati samo toplo vodo.

Med čiščenjem je treba popolnoma odstraniti maziva in druge tekočine. Pazite, da za to delo ne uporabljate oljnih izdelkov ali gospodinjskih čistil. Po čiščenju se mora vložek popolnoma izsušiti, preden ga ponovno vstavite v ohišje. Celotno sušenje rokavov za več dni je pomembno, ker se sicer lahko razvije plesen. Vedno sem uporabil Fleshwash.

Prosimo, glejte najboljša tekstura rokavov spodaj.

7. Trajna uporaba spolne igrače

Kot lahko vidite, je zelo enostavno uporabiti Fleshlight. Po nekajkratnem času postane jasno, da priprava in čiščenje postanejo rutinsko, kar traja le kratek čas. Z uporabo Fleshlight boste odkrili edinstvene možnosti za izkušnjo stimulacije. Fleshlight se lahko uporablja na različne načine, da uživajo v erotičnih čarah. Ne pozabite, da pri uporabi bliskavic ni prav ali ne. Dokler ne ogrožate sebe, lahko storite tisto, kar počuti. Konec koncev, to je namen erotičnega članka.

7
Popolna senzacija
7.1
Odlično
6.9
Odlično

4

Nude Fleshlight Girls: Anal Teagan Presley

Zagotavlja čudovito mehko in gladko stimulacijoPreberite celoten pregled
6.9
Odlično

5

Masaža Nude Pussy Bibi Jones

Sanal, ki ga pokrivajo zelo gosto teksturoPreberite celoten pregled
6.7
Odlično
7.1
Odlično

7

Best Realistic Texture Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Deluje, kot je opisano, material se zdi res mehak in dober.Preberite celoten pregled
3.3
Tekmovalec

8

Jessica Drake – Pregled Masturbator

Zaradi tega je objava »nebesne« strukture še bolj prijetna, saj je bila prednja polovica kanala zasnovana zelo ozko.Preberite celoten pregled
8.3
Dobra izbira

9

Pregled pilota Fleshlight in inštruktorja

Najboljša izbira za vaš denar, zelo priporočam!Preberite celoten pregled
8.4
Naša izbira

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics