Neponovljiva Sex Toy - Alien 2021 thesocialu101.com

Neponovljiva Sex Toy – Alien

Seks s tujcem? Od filma “Avatar” najkasneje so se nekateri spraševali, kakšen bi se občutek seksa s vročimi tujimi dekleti.

Zahvaljujoč proizvajalcu ILF lahko ta fikcija postane resničnost, saj je zdaj Fleshlight v kovinsko modri barvi kože z odprtim tujim odprtjem mucke in novim (izključnim) notranjim kanalom. S svojimi izrazitimi ustji in dvojnim klitorisom je samo tujec Fleshlight absolutni optični vrhunec serije Fleshlight.

Naša izbira

Alien Fleshlight prihaja z biserno modrim tujim rokavom in temno modrim zunanjim ohišjem, ki združuje vašo modro tujec domišljijo do zunanjih meja vaše domišljije.

Kaj dela Fleshlight Alien

Nova struktura v kanalu se seveda imenuje “Alien” in je mešanica 3 znanih elementov, ki so se v preteklosti izkazali za zelo učinkovite.

Vhod kanala je sestavljen iz eliptične komore, katere stene so pokrite s spiralno vortex strukturo, ki ji sledi lotus vozlišče, ki se odpre v glavni kanal, ki je napolnjena s širokimi, tesno razmaknjenimi nubs iz Stamina usposabljanje Enota.

Glavni kanal ima notranji premer 12-15 mm in je zato sorazmerno ozek, sprednja komora in navpičnica sta rahlo širša s premerom 18 mm.

Odprtje tujke je oblikovan kot lijak in skoraj zanič penis v svoj najgloblji del.

Vhod v notranji kanal je 4 mm zelo ozek (podobno kot odprtina Pink Butt) in zato je zabavno prodreti v muco znova in znova.

Če prodrejo globlje v tuje vagine, ozka odprtina vagine trdno obkroža penis gredi in zagotavlja dodatne stimulacijske dražljaje.

Stimulacija je fantastična, kot je bilo pričakovano, ni čudno, če trije najboljši strukturni elementi v kombinaciji razvajajo penisa.

Prvič, prednja komora se tesno objame okrog glave, ko prodre, in potem, ko je prebodena lotusna komora, se v kanalu, napolnjenem z nabodo, nadaljuje stimulativna tesnost.

Široki, polsferični mozolji ustvarjajo zelo intenzivno masažo v glavnem kanalu, ki se zdi, kot da bi veliko majhnih prstov potiskalo, potegnil in plazil glanse z vseh strani.

V kanalu je dovolj prostora za tvorbo negativnega tlaka in zato čez nekaj časa opazimo nadpovprečen sesalni učinek. Dolžina kanala tuje strukture je popolnoma optimalna.

Ker so vsi “pomembni” strukturni elementi zelo daleč naprej, lahko sprednjo vortikalno komoro, lotosovo vozlišče in strukturo stojine za njim dosežejo z normalno dolžino penisa (15 cm) brez težav.

Čiščenje Alien Fleshlight je malo zapleteno, še posebej v prostoru in lotosovih vozlih je treba temeljito očistiti, saj se tukaj lahko nabirajo ostanki. Čas sušenja je v središču z 2-3 urami.

Upshot

Alien Fleshlight je najbolj nenavaden Fleshlight iz palete izdelkov ILF in tudi eden najboljših. Kombinacija treh najučinkovitejših notranjih struktur iz prejšnjih modelov zagotavlja izjemno intenzivno in zelo raznoliko stimulacijo.

Zelo dobro je uspelo tudi odprtje Alienmuschi, ki ga je enostavno prodirati v obliki lijaka in se poleg lepo tesno okrog penisa zapre. Ko se resnična tujec muca počuti enako kot ta Fleshlight, se veselim prihoda tujcev.

Naša izbira

Alien Fleshlight prihaja z biserno modrim tujim rokavom in temno modrim zunanjim ohišjem, ki združuje vašo modro tujec domišljijo do zunanjih meja vaše domišljije.

Mnenja uporabnikov

Kot ponavadi hitro dostavo. Relativno dobro zapakiran, ni mogel zlomiti, ampak je v škatli zdrsnil naprej in nazaj. Ampak embalaža je bila nevtralna kot običajno. Izdelek sem naročil za mojega partnerja in je zelo zadovoljen. “Občuti bolje od nekaterih žensk.”

Material je zelo mehak in zelo udoben tudi z mazivom. Vhod je lepo in zanimivo oblikovan in daje prednost vstavljanju (poudari dvojni klitoris). Notranja struktura je tudi zelo dobro zaznana, pri čemer je prva struktura z lotusom vrhunec.

Ampak to zahteva veliko oskrbe in palice enostavno! Po uporabi samo speremo z vodo, razkužimo, pustimo, da se suši in prašek pred polnjenjem (zelo visoka poraba prahu). Prašenje je v tem modelu izredno pomembno (!), Da se izognete poškodbam. Tudi tukaj sledite priloženim navodilom.

Desiree

Je bila moja prva izkušnja z Fleshlights in sem navdušen.

Tekstura je super, čiščenje ni preveč okoren in to je super. Malo nasvet: uporabite stvari brez plastičnega nosilca.

Edini problem je v tem, da material postane bit’sticky “, potem ko ga večkrat uporabite, zato ga delite s koruznim škrobom in ga pred uporabo izperite, tako da imate optimalno izkušnjo pri vsaki uporabi.

Enrico

Fleshlight absolutni kladivo nikoli ni doživel takega občutka, da se silikonska tkanina zelo lepo prilega mazivom ob nakupu!

S trdim pokrovom Perfect za potovanje le dobre izkušnje, vendar sem jo kljub intenzivnemu čiščenju vrgel vsake 2 meseca.

Nempax

Nekaj ​​drugega ;-)

Fleshlight se počuti preprosto dobro, diši kot vsi izdelki FL precej malo in modra barva je preprosto izvirna.

Notranja struktura je tudi precej nenavadna in intenzivna, ne da bi bila še posebej omejevalna (kar se mi zdi precej pozitivna).

Počisti nakupno priporočilo.

Caimaran

Vse, kar je opisano. bi lahko bil nekoliko ostrejši. Edina pomanjkljivost je, da je končni izdelek zelo oster zaradi poceni proizvodnje! Morate popraviti, vendar deluje. Dostava z DHL je bila nočna mora, ki jo je žal morala prevzeti, priporočila prodajalcu, naj odpremi v drugo družbo !

Daniel

Torej, sedaj imam Fleshlight za 2 meseca in je absolutni kladivo!

Ok je moj prvi Fleshlight, vendar je po mojem mnenju na vrhu.

Kakovost je super, material je super mehko in “realno”! =) S pravim gelom (seveda na vodni osnovi) je super izkušnja!

Ali lahko le to priporoči vsem, ki iščejo nekaj novega, kul, nor =)

Lep pozdrav!

Jake Sully

Kaj želite reči kot začetnik na tem območju, več porabe in vrhunske kakovosti je še bolj prijetno. Izvirnik je vreden svojega denarja, v retrospektivi pa tudi prednost.
Zakaj … Fleshlighteinsatz je zamenljiv, če postane dolgočasno in se lahko razširi za boljšo uporabo. npr. prha, ali ožje, kot je všeč. Dober hobi. priporočljivo.

Nashyman Jens

Po naročilu je dober del prispel 2 dni kasneje in ga takoj preizkusili. Občutek je resnično nezemeljski pohoten. Samo optika te naredi tako napeto. Priporočljivo za vsakega osamljenega moškega, ki želi poskusiti nekaj novega.

Maximilian

Naša izbira

Alien Fleshlight prihaja z biserno modrim tujim rokavom in temno modrim zunanjim ohišjem, ki združuje vašo modro tujec domišljijo do zunanjih meja vaše domišljije.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics