Неповторимо секс играчки - извънземни 2021 thesocialu101.com

Неповторимо секс играчки – извънземни

Секс с чужденец? От филма “Аватар” най-късно, някои хора се чудеха какъв секс с горещи момичета, чужденец ще се чувстват като.

Благодарение на производителя ILF тази фантастика вече може да се превърне в реалност, защото сега има Fleshlight в метален син цвят на кожата с привлекателен външен вид на путка и нов (изключителен) вътрешен канал. С ясно изразените си лабиринти и двойния клитор, Alien Fleshlight сам по себе си е абсолютно оптичен връх на серията Fleshlight.

Нашият избор

В Alien Fleshlight идва с перлено синьо външно ръкав и тъмно синьо външно калъфче, които комбинират, за да си синьо извънземна фантазия до външните граници на вашето въображение.

Какво работи Fleshlight Alien

Новата структура в канала, разбира се, се нарича “Alien” и е смес от 3 добре известни елемента, доказали се като особено ефективни в миналото.

Входът на канала се състои от елиптична камера, чиито стени са покрити със спирална Vortex структура, последвана от лотосов възел, който се отваря в главния канал, който се запълва с широките, разположени в близко разстояние зъбци от инвентара за обучение на Stamina Unit.

Основният канал има вътрешен диаметър от 12-15 мм и поради това е относително тесен, предната камера и перпендикулярът са малко по-широки с диаметър 18 мм.

Отворът на Alienfleshlight е оформен като фуния и почти изсмуква пениса в най-вътрешната му част.

Входът на вътрешния канал е с 4 мм много тесен (подобно на отвора на Pink Butt) и затова е много забавно да проникне путка отново и отново.

Ако проникнете по-дълбоко в извънземната вагина, тясният отвор на влагалището заобикаля плътта на пениса и осигурява допълнителни стимулиращи стимули.

Стимулацията е фантастична, както се очаква, не е чудно, когато 3-те най-добри структурни елемента в комбинация помагат на пениса.

Първо, предната камера се затваря плътно около глината, докато прониква, а след това, когато се пробива лотосовата камера, стимулиращата херметичност продължава в напълнения с пъп.

Широките, полусферични пъпки създават много интензивен масаж в основния канал, който се чувства така, сякаш много малки пръсти удариха, побутваха и пълзиха глината от всички страни.

В тръбопровода има достатъчно пространство за образуване на отрицателно налягане и следователно наднормено всмукване се забелязва след известно време. Дължината на канала на извънземната структура е абсолютно оптимална.

Тъй като всички “важни” структурни елементи са много напред, предната вихрова камера, лотосовата възела и структурата на издръжливостта зад нея могат да бъдат достигнати и с нормална дължина на пениса (15 см) без никакви проблеми.

Почистването на “Alien Fleshlight” е малко сложно, особено в дрямките и лотосовите възли трябва да бъдат почистени добре, тъй като остатъците могат да се натрупат тук. Времето за сушене е в средата с 2-3 часа.

последица

Alien Fleshlight е най-необичайният Fleshlight от продуктовата гама на ILF и един от най-добрите. Комбинацията от 3-те най-ефективни вътрешни структури от предишни модели осигурява изключителна интензивна и много разнообразна стимулация.

Много добре успява и откриването на Alienmuschi, което лесно се прониква от фуниевата форма и се затваря освен красиво близо до пениса. Когато една истинска чужда котенце се чувства толкова голяма, колкото тази Fleshlight, очаквам пристигането на чужденците.

Нашият избор

В Alien Fleshlight идва с перлено синьо външно ръкав и тъмно синьо външно калъфче, които комбинират, за да си синьо извънземна фантазия до външните граници на вашето въображение.

Потребителски отзиви

Както обикновено, бърза доставка. Сравнително добре опакован, не можеше да се счупи, но се плъзна напред и назад в кутията. Но опаковката беше неутрална, както обикновено. Поръчах продукта за моя партньор и той е много доволен. – Усеща се по-добре от някои жени.

Материалът е много мек и много удобен дори със смазка. Входът е красиво и интересно оформен и благоприятства поставянето (подчертайте двойния клитор). Вътрешната структура също се възприема много добре, като първата е структурата с лотос.

Но това изисква много грижи и пръчки лесно! След употреба, само измийте с вода, дезинфекцирайте, оставете да изсъхне и на прах преди пълнене (много висока консумация на прах). Прахосмукачката е изключително важна (!) В този модел, за да се избегнат повреди. И тук следвайте приложените инструкции.

Дезире

Бях първият ми опит с Fleshlights и аз съм впечатлен.

Структурата е страхотна, почистването не е твърде тромаво и е просто страхотно. Малък съвет: използвайте това без пластмасовия държач.

Единственият проблем е, че материалът става малко “, след като го използвате няколко пъти, така че прахта част с царевично нишесте и го измийте преди употреба, така че имате оптимално преживяване с всяка употреба.

Енрико

Fleshlight абсолютен чук никога не е изпитвал такова усещане, че подобната на силикон тъкан се зацапва със смазка много красиво при препоръка за покупка!

С твърд капак Перфектен за пътуване само добри изживявания, но аз го изхвърлям на всеки 2 месеца въпреки интензивното почистване.

Nempax

Нещо друго ;-)

Fleshlight се чувства просто добре, мирише напомня като всички продукти на FL, а син цвят е просто оригинален.

Вътрешната структура също е доста необичайна и интензивна, без да е особено рестриктивна (която намирам за по-скоро положителна).

Ясна препоръка за покупка.

Caimaran

Всичко е включено и описано. може да е малко по-строг. Единственият недостатък е, че крайната част е много остра поради евтината продукция! Трябва да преработите, но тя работи. Доставката с DHL е кошмар, за съжаление трябваше да я вземете, препоръчвайте продавача да постави експедицията на друга компания !

Даниел

Така че сега имам Fleshlight за 2 месеца и това е абсолютният чук!

Добре е първият ми Fleshlight, но въпреки това е най-мощното според мен.

Качеството е страхотно, материалът е супер мек и “истински”! =) С правилния гел (на водна основа, разбира се) супер опит!

Може ли да го препоръча само на всеки, който търси нещо ново, хладно, лудо =)

С Най-Добри Пожелания!

Джейк Съли

Това, което искате да кажете като начинаещ в района, повече разходи и най-високо качество е още по-приятно след това. Оригиналът си заслужава парите, а в ретроспекция дори и предимството.
Защо … Fleshlighteinsatz е подменяем, ако стане скучен и разширителен за по-добро използване. например душ монтаж, или по-тясна по свое желание. Хубаво хоби. препоръчителен.

Насиман Дженсън

След нареждането добрата част пристигна 2 дни по-късно и бе изпробвана веднага. Усещането е наистина извънземно възбудена. Само оптиката ви прави толкова нервна. Препоръчва се за всеки самотен човек, който иска да опита нещо ново.

Максимилиан

Нашият избор

В Alien Fleshlight идва с перлено синьо външно ръкав и тъмно синьо външно калъфче, които комбинират, за да си синьо извънземна фантазия до външните граници на вашето въображение.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics