Nepremagljiv masturbator - Jenna Haze 2021 thesocialu101.com

Nepremagljiv masturbator – Jenna Haze

Kanal “Obsession” je nova notranja struktura Fleshlight Girl Jenna Haze in nadomešča kanal “Maze”, ki je bil prej izključno kombiniran z odprtino za muco.

Od zdaj naprej ne bo več proizvedena precej povprečna struktura Maze, saj (predpostavka) prodaja v zadnjem času ni bila dovolj visoka. Po mojem mnenju je bil to pravi korak, ne velika izguba, saj je proizvajalec Fleshlight ILF razvil učinkovitejše nove strukturne koncepte.

Naša izbira

Kakšno delo Fleshlight Jenna Haze

Zato je bila najboljša struktura iz serije Fleshjack Boys, imenovane “Bliss”, ponovno izdana s piščalko Jenna Haze pod imenom Obsession in končno Straight Fleshlight oboževalci lahko uživajo tudi v tej fantastični strukturi (brez misli v ozadju njihovih glav, da je anal odpiranje je oblikoval moški).

V sprednjem delu obsedenske strukture je komora 35 x 18 mm, ki je opremljena s petimi zelo izrazitimi prečnimi rebri.

Za njim je podolgovata, kapljična komora, ki se nadaljuje do konca vložka. V tej komori je impresivno pokrajina dolgočasnih mozoljev, ki so tako blizu, da je komora skoraj popolnoma napolnjena z njimi.

Pimples štrlijo s kotom 45 stopinj v smeri vhoda kanala, imajo koničaste konce in izgledajo kot kanal Destroya.

Po kratkem stiku ob vstopu v Obsession Channel, močna želodčna masaža sledi skozi dobro zaznavno prečno rebarno strukturo v prvi komori.

Pet rebrov poteka tesno čez glanke, ki ustvarjajo zelo intenzivne strižne stimulacije, ki zadenejo glanke na visoki frekvenci, saj potekajo posamezna rebra.

Vendar je ta sorazmerno nasilna stimulacija zgolj uvod v izredno intenzivno stimulacijo mozga, ki sledi v glavni komori vstavka.

Ker tukaj se glanki zrušijo v gosto travno polje, ki z vseh strani obrača okrog glanov in penisa z vseh strani in s tem sproži veliko točkovnih stimulacijskih impulzov.

Med notranjim gibanjem se mozolji upogibajo in »objemajo« glave in oblikujejo določen odpor, katerega premagovanje ustvarja neverjetno lep občutek stimulacije.

Intenzivna strižna stimulacija in še intenzivnejša točkovna stimulacija tvorita velik kontrast med seboj in zagotavljajo raznolikost.

Stalna sprememba med dvema vrstama stimulacije naredi masturbacijo z Obsession Channelom edinstveno doživetje. Ne moreš se upreti temu “požaru trajanja stimulacije” za zelo dolgo in dosežete orgazem relativno hitro. Zato je ta kanal še posebej zanimiv za obrezane moške z manj občutljivo glavo.

Poleg učinkovitega masažnega učinka strukture rebra in pimple je sesalni učinek povsem impresiven.

Po nekaj drsenju v in zunaj se močno negativni tlak nabira med mozolji, kar dodatno obogati splošno stimulacijo s svojim velikim in očitnim sesalnim učinkom.

Tako kot pri vseh močno strukturiranih vložkih je Obsession Channel tudi malo bolj zapleten za čiščenje, saj ostajajo številni ostanki sperme in maziva v gosto pimplasto strukturo.

Te je treba temeljito odstraniti, da se prepreči rast plesni.

Čas sušenja je relativno dolg (6-8 ur), vendar ga je mogoče skrajšati s sušenjem s papirnatimi brisačami (kuhinjskim valjem) ali brisačo.

Upshot

Obsession Channel je še ena mojstrovina ILF z optimalnim konstrukcijskim načrtom. Kanal ponuja neverjetno intenzivno mešanje strižene in točne stimulacije, odličen sesalni učinek pa je popolna stimulacija popolna. Učinek stimulacije deluje na zelo visoki frekvenci na glanov in penis gredi ter vodi hitro in učinkovito do orgazma.

Posebej obrezani moški z manj občutljivostjo želodca bodo imeli radi ta kanal, ker večje stimulacije res ni mogoče.

Naša izbira

Mnenja uporabnikov

Na začetku material diši zelo močan, prav tako se počuti malo “tesno”. Po prvih 20 uporabah pa vonj izgine in material postane lepo mehak in se zato počuti veliko bolj prijeten. Material se mora navaditi na uporabo. Jaz sem že imel drage luksuzne masturbatorje iz Japonske, ki stanejo več kot 100 evrov, med njimi in Fleshlight pa se ne dogaja veliko, zato je priporočljivo kupiti priporočila. Razmerje med ceno in zmogljivostjo je na vrhu!

Yannick 

Jasno za resnično živo ženo del ne doseže daleč. Toda za hitro sprostitev med njimi je vedno boljša od ročnega delovanja.

Peter Scots

Jenna Haze izdaja:

Na žalost se zdi, da če hočeš obiskati svoje najljubše izvajalce doma, da preveriš verodostojnost plesne strasti, greš v priporu. Sodniki tudi ne razumejo.

Nisem zalezovalec?!

Dennis

Skoraj kot prava stvar. Zelo dobra alternativa, po potrebi bom dobil enako nadomestilo, enostavno čistiti in diskretno. Z veseljem spet.

Klaus Buenermann

Očistite ga z vrelo vodo, “do sedaj ni bolelo”, ne diši … nič se ne pritožuje “, priporočam.

Ali je notranja tekstura najboljša, kar ne morem reči, ga ne primerjam.

Thomas

Ni slab vonj, enostaven za čiščenje. Ko sledite navodilom za uporabo, se zdi, da je pravi spol. Super priporočam. Super mehka

Michele

Naša izbira

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics