Nespretni masturbator - Jenna Haze 2021 thesocialu101.com

Nespretni masturbator – Jenna Haze

“Obsession” kanal je nova unutarnja struktura Fleshlight Girl Jenne Haze i zamjenjuje kanal “Maze”, koji je prethodno bio isključivo povezan s njezinim maca otvaranjem.

Dovoljno osrednja struktura Maze više neće biti proizvedena od sada, jer (vjerojatno) prodaja nije nedavno bila dovoljno visoka. Po mom mišljenju, to je bio pravi korak, a ne veliki gubitak, jer su daleko učinkovitije novi strukturni koncepti razvijeni od proizvođača Fleshlight ILF.

Naš odabir

Sukladno tome, najbolja tekstura serije Fleshjack Boys s imenom

Što radi Fleshlight Jenna Haze

Stoga je najbolja struktura iz serije Fleshjack Boys pod nazivom “Bliss” ponovo objavljena s vaginalom Jenne Haze pod imenom Obsession i konačno obožavatelji Straight Fleshlight također mogu uživati ​​u ovoj fantastičnoj strukturi (bez misli u leđima njihovih umova da analni otvaranje je oblikovan od strane čovjeka).

U prednjem dijelu opsjednute strukture nalazi se komora od 35 x 18 mm, opremljena s pet vrlo izraženih poprečnih rebara.

Iza njega je izdužena, komora u obliku kapi koja nastavlja do kraja umetka. U ovoj komori nalazi se impresivan krajolik dugotrajnih prištića, koji su toliko blizu da ih komora gotovo potpuno popuni.

Pimples izdanak pod kutom od 45 stupnjeva u smjeru ulaza kanala, imaju istaknute krajeve i izgledaju kao Destroya kanal.

Nakon kratke nepropusnosti pri ulasku u Obsession Channel, snažna masa žira slijedi kroz dobro opaženu poprečnu strukturu rebara u prvoj komori.

Pet rebra bježe usko preko glansa, stvarajući vrlo intenzivne stimulacije strijanjem koje su pogodile glans na visokoj frekvenciji kako pojedinačni rebra prolaze kroz.

Međutim, ova relativno nasilna stimulacija je samo uvod u izuzetno intenzivnu stimulaciju pupkovine koja slijedi u glavnoj komori umetka.

Budući da se ovdje glans diže u gustu livadu grlića koji se okreću oko glave i vratnice penisa sa svih strana i time aktiviraju puno točnih stimulacijskih impulsa.

Tijekom unutarnjeg kretanja, prištići se saviti i “zagrljaju” glans i formiraju određeni otpor, čije prevladavanje stvara nevjerojatno lijep osjećaj stimulacije.

Intenzivna stimulacija strianja i još intenzivnija pravovremena stimulacija čine veliki kontrast i pružaju raznolikost.

Stalna promjena između dvije vrste stimulacije čini masturbaciju s Obsession Channel jedinstvenim iskustvom. Ne možete se oduprijeti ovom “požaru trajanja stimulacije” vrlo dugo i relativno brzo ćete dosegnuti orgazam. Zato je ovaj kanal posebno zanimljiv za obrezane muškarce s manje osjetljivom glavom.

Osim djelotvornog djelovanja masaže rebra i pupkovine, učinak usisavanja je apsolutno impresivan.

Nakon nekoliko klizanja unutra i van, naglo se nakuplja između prištića, što dodatno obogaćuje ukupnu stimulaciju svojim velikim i jasno osjetljivim usisnim efektom.

Kao i kod svih čvrsto strukturiranih umetaka, Obsession Channel je također složeniji za čišćenje, jer ostatak ostataka spermija i maziva ostaje u gustoj pimpliranoj strukturi.

To treba temeljito ukloniti kako bi se spriječio rast plijesni.

Vrijeme sušenja je relativno dugačak (6 – 8 sati), ali se može skratiti sušenjem papirnatim ručnicima (ručnik za kuhinju) ili ručnikom.

ishod

Obsession Channel je još jedno remek-djelo ILF-a s optimalnim strukturnim dizajnom. Kanal nudi nevjerojatno intenzivnu kombinaciju strijalnih i pravovremenih stimulacija, a izvrstan usisni efekt čini cjelokupnu stimulaciju savršenom. Efekti stimulacije djeluju na vrlo visokoj frekvenciji na vratu penisa i brzo i učinkovito dovode do orgazma.

Posebno obrezani muškarci s manje žgaravske osjetljivosti voljet će ovaj kanal, jer više stimulacija nije stvarno moguće.

Naš odabir

Sukladno tome, najbolja tekstura serije Fleshjack Boys s imenom

Korisničke recenzije

Na početku materijal miris vrlo jak, također se osjeća malo “čvrsto”. Međutim, nakon prvih 20 koristi, miris nestaje i materijal postaje lijepo mekan i tako se osjeća mnogo ugodnijim. Materijal se mora naviknuti na uporabu. Već sam imala skupe luksuzne masturbatore iz Japana koji su koštali više od 100 eura, a između njih i Fleshlight ne događa se mnogo, pa stoga preporučujemo jasnu kupnju. Omjer cijene i performansi je vrh!

Yannick 

Jasno da pravi Živući Život dio ne doseže daleko. No, za brzo opuštanje između, uvijek je bolje od ručnog rada.

Peter Škoti

Jenna Haze izdanje:

Nažalost, čini se da, ako želite posjetiti svoje omiljene izvođače kod kuće kako biste provjerili autentičnost ludosti, ući ćete u pritvor. Suci također ne razumiju.

Ja nisam stalker?!

Dennis

Gotovo kao prava stvar. Vrlo dobra alternativa, sigurno ću dobiti istu zamjenu ako je potrebno, lako očistiti i diskretno. Rado opet.

Klaus Buenermann

Očistite ga s kipućom vodom “nije ozlijeđen do sada” ne miriše …. ništa se ne žaliti “, preporučujem.

Bez obzira je li tekstura u njoj najbolja što ne mogu reći, ne uspijevam ga usporediti.

Toma

Nije loš miris, lako se čisti. Kada slijedite upute o korištenju, čini se kao pravi seks. Super preporučiti. Super meka

Michele

Naš odabir

Sukladno tome, najbolja tekstura serije Fleshjack Boys s imenom

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics