Неупокоен мастурбатор - Джена Хейз 2021 thesocialu101.com

Неупокоен мастурбатор – Джена Хейз

Каналът “Obsession” е новата вътрешна структура на момичето Fleshlight Girl Jenna Haze и замества канала “Лабиринт”, който преди това беше изключително комбиниран с отварянето на путка.

По-скоро посредствената структура на лабиринта вече няма да се произвежда от сега нататък, тъй като (вероятно) продажбите не са били достатъчно високи напоследък. Според мен това беше правилната стъпка, а не голяма загуба, тъй като по-ефективни нови структурни концепции вече са разработени от производителя на Fleshlight ILF.

Нашият избор

Съответно, най-добрата текстура от серията Fleshjack Boys се казва

Какво работи Fleshlight Jenna Haze

Следователно, най-добрата структура от серията Fleshjack Boys, наречена “Bliss”, бе пусната отново с путката на Jenna Haze под името Obsession и най-накрая феновете на Straight Fleshlight също могат да се насладят на тази фантастична структура (без мисълта в задната част на ума им, отворът беше оформен от мъж).

В предната част на маниакалната структура е разположена камера с размери 35 x 18 mm, която е оборудвана с пет много ясно изразени напречни ребра.

Зад нея е удължена капкообразна камера, която продължава до края на вложката. В тази зала има впечатляващ пейзаж от дълги стъбла, които са толкова близки, че камерата е почти напълно запълнена от тях.

Пъпите изпъкват под ъгъл от 45 градуса по посока на входа на канала, имат заострени краища и приличат на канала Destroya.

След кратка стягане при навлизане в канала за наблюдение, силен масаж на жълъд се проследява чрез добре осезаемата напречна структура на ребрата в първата камера.

Петият ребрата се движат отблизо по глухата, създавайки много интензивни стрийминг стимулации, които се удрят по главата при висока честота, когато отделните ребра преминават.

Обаче, това сравнително насилствено стимулиране е само прелюдия към изключително интензивната стимулация на пъпа, която следва в главната камера на вложката.

Тъй като тук блясъците се впиват в гъста поляна от плъхове, които вибрират около глезените и пенисния вал от всички страни и по този начин задействат много точни стимулиращи импулси.

По време на движението навътре, пъпките се огъват и “прегръщат” глината и образуват определена съпротива, преодоляването на което създава невероятно красиво чувство на стимулация.

Интензивната стимулираща стимулация и още по-интензивната точна стимулация образуват голям контраст един с друг и осигуряват разнообразие.

Постоянната промяна между двата вида стимулация прави устните мастурбация с Obsession Channel уникално преживяване. Не можете да устоите дълго време на това “продължително стимулиране” и ще достигнете сравнително бързо оргазъм. Ето защо този канал е особено интересен за обрязаните мъже с по-малко чувствителна глава.

В допълнение към ефективния масажен ефект на ребрата и пъпната структура, всмукването е абсолютно впечатляващо.

След няколко накланяния навътре и навън се натрупва силно отрицателно налягане между пъпките, което допълнително обогатява общото стимулиране с неговия голям и ясно забележим засмукващ ефект.

Както при всички силно структурирани вложки, каналът за обсесия също е малко по-сложен за почистване, тъй като много остатъци от сперма и смазващи вещества остават в гъстата структура.

Те трябва да бъдат отстранени внимателно, за да се предотврати развитието на мухъл.

Времето за изсъхване е относително дълго (6 – 8 часа), но може да бъде съкратено чрез изсушаване с хартиени кърпи (кухненска хартия) или кърпа.

последица

The Obsession Channel е друг ILF шедьовър с оптимален структурен дизайн. Каналът предлага невероятно интензивна комбинация от стиснати и точни стимули и отличният всмукателен ефект прави цялостното стимулиране перфектно. Стимулиращите ефекти действат на много висока честота в глината и пениса и водят бързо и ефективно до оргазъм.

Особено обрязани мъже с по-малка чувствителност към жълъд ще харесат този канал, защото повече стимулация наистина не е възможна.

Нашият избор

Съответно, най-добрата текстура от серията Fleshjack Boys се казва

Потребителски отзиви

В началото материалът мирише много силно, също се чувства малко “стегнат”. След първите 20 употреби, миризмата изчезва и материалът става много мек и по този начин се чувства много по-приятно. Материалът трябва да свикне с употребата. Вече имах скъпи луксозни мастурбатори от Япония, които струваха над 100 евро, а между тях и Fleshlight не се случва много, затова ясна препоръка за купуване. Съотношението цена-качество е най-високо!

Яник 

Очевидно за истинската жива жена тази част не достига далеч. Но за бърза релаксация между тях винаги е по-добре от ръчната работа.

Питър Скотс

Издание за Джена Haze:

За съжаление, изглежда, че ако искате да посетите любимите си изпълнители у дома, за да проверите автентичността на кутията на похотта, влезете в ареста. Съдиите също не разбират.

Аз не съм сталкер?!

Денис

Почти като истинското нещо. Много добра алтернатива, със сигурност ще получа същата замяна, ако е необходимо, лесна за почистване и дискретност. С удоволствие отново.

Клаус Бюнерман

Почистете го с вряща вода “не е боли досега” не мирише …. няма какво да се оплаква “мога да ви препоръчам.

Дали текстурата вътре е най-доброто, което не мога да кажа, не го сравнявам.

Томас

Не е лоша миризма, лесна за почистване. Когато следвате съветите за употреба, изглежда като истински секс. Супер препоръчваме. Супер мека

Микеле

Нашият избор

Съответно, най-добрата текстура от серията Fleshjack Boys се казва

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics