Nøgne Fisse Fleshlight Asa Akira: Mest Realistiske Drage 2021 thesocialu101.com

Nøgne Fisse Fleshlight Asa Akira: Mest Realistiske Drage

7.1
fantastisk

Som en japansk drage vinder en udtalt søm i det erotiske stjernes asa Akira vej gennem den indre kanal i form af en spiral og blev sandsynligvis kaldet “Dragon” af denne grund.

Dette passer perfekt til Asa Akira’s asiatiske udseende, der har japanske rødder. Dragon-kanalen er kun tilgængelig i kombination med Asa Akira’s fisseåbning og er hendes personlige og eksklusive indre kanal.

Vores pick

Den fantastiske følelse af at blive malket står på forgrunden af ​​Dragon-indsatsen, som er skabt af en særprægende spiralribbe, der vinder rundt om penis fra alle sider og påfører konstant tryk på overfladen af ​​penis.

Hvad arbejder Fleshlight Asa Akira

Den relativt brede kanal har en diameter på 14-18 mm og starter med et klokkeformet kammer på 2 cm, som derefter smelter ind i hovedkanalen.

Hovedkanalens overflade har en kontinuerlig tværgående ribbestruktur dannet af ca. 3 mm brede ribber.

0,8 tommer lang (20 mm) klokkeformet kammerHovedkanalen er dækket med en kontinuerlig tværgående ribbestruktur Halvkugleformede 0,15 tommer (4 mm) humle

Sammenlignet med Super Ribbed Insert er ribbenene ikke så tæt sammen, men ikke så langt fra hinanden som i Wonder Wave-kanalen.

Over den ribbeformede kanalstruktur ligger den førnævnte spiralsøm, som er formet som en flad, ca. 7 mm bredt bånd og dækket på overfladen med halvkugleformet, ca. 4 mm store nubs.

En lignende søm er allerede brugt i den snoet indsats, men den knyttes ikke der og løber ikke jævnt, men med kortere intervaller.

Sømmen deler kanalen i i alt 5 kamre, der hver måler ca. 30 x 18 mm. 

I praksis skaber Dragon-kanalen en meget intensiv stimulation, der vikler rundt om penisakslen og glans.

Bumserne på sømmen forbedrer effekten yderligere og skaber mange små, koncentrerede stimuleringer langs den spiralformede “stimuleringslinie”.

Siden suturen løber gennem hele kanalen, udøver den konstant pres på penisoverfladen og dækker helt penis fra alle sider, når den er helt gennemtrængt..

Den tværgående ribbe struktur virker forholdsvis forsigtigt på penis i de områder, hvor suturen ikke udøver tryk og skaber en naturlig udseende, strimmende stimulation.

Når penis glider frem og tilbage, skaber løkken rundt om penis en fantastisk malkningsfornemmelse, som i modsætning til den snoet indsats ikke forstærkes mod ryggen, men virker jævnt på penisoverfladen på grund af kanalens konstante diameter, nej betyder noget, hvor dybt du trænger ind i kanalen.

Derfor er “malkningen” ikke helt så intens som med Twista Insert, men følelsen er mere holdbar, og du kan nyde det længere.

Knopperne på sømmen og ribbenene på sidevæggene giver også større variation.

Med en normal penislængde (15 cm) er alle vigtige kammerstrukturer let tilgængelige, og man kan trænge ind i det tredje kammer.

Når du først har trængt ind i Dragon-kanalen over hele sin længde, vikler spiral suturen tre gange rundt om penisakslen.

Da spiralsømmen fordeler Dragon-kanalen i flere kamre, er der masser af plads i kanalen til opbevaring af negativt tryk.

Dette resulterer i en over gennemsnittet sugeffekt, der er særligt mærkbar under returbevægelsen og yderligere intensiverer omslaget, malkestimulering.

Rengøring af den indre kanal er ret let med Dragon Insert.

Nogle rester forbliver mellem ribbenene og sømmen, men disse kan skylles ud relativt let på grund af den relativt brede kanaldiameter.

Også den indre struktur tørretid er forholdsvis kort med ca. 2-3 timer.

facit

Dragon Insert fokuserer på den vidunderlige følelse af at blive malket, hvilket skyldes den udtalte spiral sutur, der vinder rundt om penis fra alle sider og dermed opretholder et konstant pres på penisoverfladen.

Denne tiltalende verden af ​​følelser er beriget af mange punktlige og græsningsstimulering af lur og ribstrukturer og yderligere understøttet af en stærk sugeeffekt. Alt i alt er det værd at tage en tur på draken og anbefales stærkt, især for fans af Asa Akira.

Vores pick

Den fantastiske følelse af at blive malket står på forgrunden af ​​Dragon-indsatsen, som er skabt af en særprægende spiralribbe, der vinder rundt om penis fra alle sider og påfører konstant tryk på overfladen af ​​penis.

Brugeranmeldelser

Min 2. Fleshlight (først var Pink Lady Vortex), denne her er meget stram og derfor meget cool … Jeg kan også godt lide det hvide cover bedre end det i sort.

Trække på

Meget blød og smuk. Følelsen er meget lig naturlig. Jeg nyder og får maksimal fornøjelse. Altid glade for at bruge dette legetøj. Held og lykke med dit køb og behagelige fornemmelser.

Og jeg

Jeg må indrømme, dette er ikke min første fleshlight! Jeg købte det for fem år siden! Var en fleshlight ICE! I mellemtiden ser det lidt ud, men det er stadig brugbart! Så hold disse ting, og jeg har ikke gjort noget med omhu! Ikke en eneste gang! På det tidspunkt havde også den fornøjelse, at min ex “del om” din “blev holdt, og at jeg kunne støde på begge dele! Derfor kan jeg sige, fra følelsen meget ligner kroppens varme! Og selvfølgelig mangler ræv og bryster på denne ting! Så skulle du investere meget mere i en Realdoll! Forsendelse gik fra en dag til den næste, selvfølgelig i en neutral karton! Meget tilfreds! Glad igen!

Sasha

Virkelig et alternativ til det enkle “håndværk”. Kommer meget tæt på følelsen af ​​en ægte kvinde … Og frem for alt bedre end disse Travelpussies …

Niels

Jeg var meget kritisk, hvis en “masturbator” virkelig er en cool ting – han er!
Jeg valgte Asa, fordi hun ligner meget min kone (ofte væk på business).
Jeg kan ikke gøre det uden gel, men med det er en indtrængning som en våd kvinde – fantastisk!
Der er allerede skrevet meget om rengøring, men det er bare så ….
Alt i alt altid godt for sjov med elskerinde, vil manden …

Dracaris

Føler meget reel og er nem at rengøre.
Jeg kan kun anbefale dem. Alt i alt er det værd at pengene

Tulipp

Delen er simpelthen genial, meget ægte og sjov. Du bør ikke forsøge at bruge den uden smøremiddel, det virker ikke godt. Til rengøring har du brug for pulver for at holde det blødt. Du kan købe dyrt pulver, men majsstivelse er 100% det samme produkt som “fornyende pulver”, men koster meget mindre. Det perfekte legetøj til manden, hvis ingen kvinde er til stede. Levering var hurtig og nem, som du ville forvente fra Amazon.

Jurassic

Vores pick

Den fantastiske følelse af at blive malket står på forgrunden af ​​Dragon-indsatsen, som er skabt af en særprægende spiralribbe, der vinder rundt om penis fra alle sider og påfører konstant tryk på overfladen af ​​penis.

Nøgne Fisse Fleshlight Asa Akira: Mest Realistiske Drage
Intensitet7.8
Stimulation6.4
Trænge ind7.2
Stramhed6.6
Sucction Effect6.6
Realisme6.6
Variation5.6
glathed6.6
Orgasm Rating8
Støj7.6
Lube Brug7.4
Ryd op7.8
Tørretid7.8
Brugerbedømmelse0 Stemmer0
7.1
fantastisk
fantastisk
Ekstraordinær stimulering af blide ringe
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics