Nøgne Fleshlight Girls: Anal Teagan Presley 2021 thesocialu101.com

Nøgne Fleshlight Girls: Anal Teagan Presley

6.9
fantastisk

Den Bulletproof indre kanal har en forholdsvis lav struktur og indeholder en blid bølge struktur med glatte sidevægge.

I alt fem aksler med en bredde på ca. 30 mm er anbragt på hinanden bag hinanden og indsnævrer kanalen på de højeste punkter op til 10 mm.

Start- og endepunkterne på hver aksel udgør sammen seks diamantformede kamre, der hver måler ca. 18 x 18 mm.

Vores pick

Fleshlight Love Humps Insert giver vidunderligt blød og jævn stimulering, som ledsages af en variabel tæthedfølelse forårsaget af den konstant skiftende kanaldiameter.

Hvad arbejder Fleshlight Teagan Presley

Som sædvanlig med Fleshlight Girls serien er Bulletproof-kanalen udelukkende tilgængelig i forbindelse med åbningen af ​​en bestemt pige.

Dette er Butt-Fleshlight (anal åbning) af pornomodel Teagan Presley på denne kanal.

5 bølger 1,18 inches (30 mm) i breddenKanalen indsnævres til en diameter på 0,4 tommer (10 mm) 6 rhombic-formede kamre, der hver måler 0,7 x 0,7 tommer (18 mm x 18 mm)

De brede bølger virker som vidunderlige bløde puder og skaber en smuk og ikke for intensiv grazing stimulering.

Du glider ind i den kuglebeskyttede kanal fra en bølge til den næste og føler en stabil ændring fra først stigende og derefter faldende modtryk.

Stimuleringen føles ligner Ultra Tight Insert, men meget bedre, da tætningen er meget varieret.

Alt i alt en vidunderlig blid stimulering, der kan opretholdes i en relativt lang tid og er ekstremt realistisk på grund af de glatte sidevægge.

Flere smøremidler kan akkumulere i de diamantformede kamre mellem de bløde bølger.

Hvis du har opvarmet smøremidlet før brug, kan du mærke varmen meget godt i dette område.

Desuden er smøremidlet fordelt jævnt i kanalen og går ikke væk i den indre del af den indre kanal.

Sugevirkningen af ​​Bulletproof Insert er ca. midt i feltet, da der kun er begrænset plads i kanalen til opbevaring af negativt tryk.

Effekten er dog tilstrækkelig og ledsager stimuleringen med en meget behagelig sugeeffekt.

Rengøring af de glatte sidevægge er forholdsvis let, kun et par rester ophobes i kamrene. Tørring er også hurtig på grund af den lave strukturtæthed.

facit

Den Bulletproof Insert skaber en vidunderlig blid grazing stimulering, som er ledsaget af en variabel tæthed på grund af den konstant skiftende kanal diameter.

Stimuleringen er meget realistisk og ikke for intensiv. Derfor er denne kanal primært for kendere, der ønsker at have det sjovt med deres Fleshlight over en længere periode. Den Bulletproof Fleshlight anbefales også til begyndere og fans af realistisk stimulation.

Vores pick

Fleshlight Love Humps Insert giver vidunderligt blød og jævn stimulering, som ledsages af en variabel tæthedfølelse forårsaget af den konstant skiftende kanaldiameter.

Brugeranmeldelser

Følelsen er meget mere intens end i en ægte skede. Så hver gang jeg er i en ægte skede, er jeg skuffet og får ikke en orgasme der, i modsætning til Fleshligt, hvor jeg altid får en orgasme.

Arne Heidel

Cool ting. Det er rigtig sjovt. Jeg ville købe det igen. Jeg kan kun anbefale det. Rengøring er også hurtig og nem

Max

Sagen er bare hammeren, selvfølgelig kommer det ikke tæt på sex med kvinden, men følelsen er allerede meget tæt på ægte, og hvis den egen “enhed” ikke er for stor, så er det vidunderligt. Det lugter lidt stærkt af plastik, men det er jo jo lavet af det. Ellers er jeg meget glad.

Åben

Du bør sætte Fleshlight i varmt vand i ca. 15 minutter før brug, så det føles rigtig godt. (Første 10 minutter, skift derefter vand og yderligere 5 minutter) Rengøringen er ikke så kompliceret som nogle skriver her … Skyl med vand, tør over natten og er god.

For bedre pleje smører jeg den med majsstivelse (købt i DM) efter hver anden brugsfase, så materialet forbliver smukt glat.

Jeg er tilfreds, og det er absolut bedre end manuel drift.

Domino

Trods mange års forhold (måske det er derfor: D), bruger jeg onaniere fra tid til anden. Normalt nogle billige ting fra sexbutikken. Denne gang ville jeg investere lidt mere, og denne Fleshlight skød mig i øjet.

Optisk meget godt klaret
Lugter meget behageligt
Sammenlignet med andre enheder, føles det virkelig relativt ægte og meget behageligt.

Soukram

Alt er fantastisk. Under alle omstændigheder bedre end manuel betjening. Den eneste ulempe: Efter et stykke tid synes materialet at være lidt klæbrigt på overfladen. Dette kan dog undgås med majsstivelse.

Åh, for den ekstra sjov: 10 minutter i varmt vand

Felix Cook

Vores pick

Fleshlight Love Humps Insert giver vidunderligt blød og jævn stimulering, som ledsages af en variabel tæthedfølelse forårsaget af den konstant skiftende kanaldiameter.

Nøgne Fleshlight Girls: Anal Teagan Presley
Intensitet6
Stimulation6.8
Trænge ind6.8
Stramhed6.8
Sucction Effect7
Realisme8
Variation4.4
glathed8.4
Orgasm Rating7.4
Støj7
Lube Brug6.8
Ryd op7.8
Tørretid6.8
Brugerbedømmelse0 Stemmer0
6.9
fantastisk
fantastisk
Giver vidunderligt blød og jævn stimulering
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics