Nu Nude Pussy Jenna Jameson: Sex med Fleshlight Today 2021 thesocialu101.com

Nu Nude Pussy Jenna Jameson: Sex med Fleshlight Today

7
Perfekt sensation

Med “Legend” indre kanal har Fleshlight-producenten ILF ikke sparet med sort og har kombineret syv forskellige strukturelle elementer.

Diameteren på den forreste del af kanalen er meget smal, og derfor er denne Fleshlight specielt designet til mænd, der kan lide det lidt strammere og ønsker at nyde forskellige former for stimulation på samme tid.

Vores pick

Skub ind i en tekstur som legendarisk som Jenna selv! Denne ærme har en skiftende bredde, besat med ribben, prikker, kvadrater og nubs, hvilket skaber en følelse, der er værdig til den ubestridte Queen of Porn

Hvad arbejder Fleshlight Jenna Jameson

Legendskanalen er den eksklusive indre struktur af den legendariske erotiske stjerne Jenna Jameson og er derfor kun tilgængelig med hendes (originale støbte) fisseåbning.

Indgangspassagen er dannet af et 20 mm dråbeformet kammer med to tværgående ribber, som derefter smelter sammen i en 14 mm snæver forbindelseskanal, der krydses af tre udtalte spiralformede langsgående ribber.

Indgangspassagen er dannet af et 20 mm dråbeformet kammer med to tværgående ribber30 mm kammer, der er fyldt med to forskudte burl ringe 40 mm kammer med tre tykke tværgående ribber

Derefter følger et 30 mm kammer, der er fyldt med to forskudte burl ringe (hver bestående af 4 burl).

Bagved er der et andet 40 mm kammer med tre tykke tværgående ribber, som reducerer diameteren til 10 mm bagved.

Den fuldstændige sidste tredjedel af Legend indre kanal er optaget af et enkelt langstrakt (70 mm stort) kammer, hvis overflade er dækket i fordelen med en spiralstruktur og i den bageste del med skiveformede nav.

Gennemgangen til Legendskanalen er ledsaget af en vidunderlig følelse af stramhed, og i løbet af denne tid kan du tydeligt mærke, at de tre langsgående ribber snor sig spiral rundt om glans, hvilket skaber en slags “malkende følelse”.

Følelsen ligner meget Texas Tornado Channel, men forekommer kun i et meget kort øjeblik.

Så lander du i det første kammer, og her er tætheden reduceret, og de to knap ringer rammer penis, hvilket udløser flere moderat intensiv stimulation.

Disse bumser er ikke nødvendigvis opfattet som punktlignende stimuli, men snarere som subtile strierende stimuleringer, der rammer glans fra flere sider samtidigt.

Efter disse forholdsvis blide effekter bliver det næste kammer med de tværgående ribber pludselig meget intense, fordi ribbenne smaler kanalens diameter mere og mere og derfor stripper mere og mere over penisoverfladen.

Derudover akkumulerer smøregelen i dette kammer og derfor er dette område særligt glat og behageligt varmt (forudsat at smøregelen er blevet opvarmet på forhånd).

Med en gennemsnitlig penislængde (ca. 15 cm) når man kun overgangen til det store bagkammer.

Her svækker tætningen og stimuleringsintensiteten pludselig, og dette skaber en fremragende kontrast til den ekstremt snævre midtersektion.

Samlet set fremstår stimuleringen bemærkelsesværdigt realistisk og naturlig på trods af den høje strukturelle tæthed og den vidunderligt smalle og stærkt stimulerende midterste del frister for meget dyb penetration.

Da de interne strukturer ramte penis med en moderat frekvens, er stimuleringen også godt udholdt over en længere periode, og man er ikke “tvunget” til orgasme.

Du kan styre tiden til ejakulation (med en vis praksis) meget godt og forsinke den relativt lang.

Der er meget plads i det store bagkammer for at opbevare negativt tryk, så efter et par frem og tilbage bevægelser udfolder en ekstremt intens sugekraft i Legend-kanalen og kigger efter sine jævnaldrende.

Udover kanalerne Destroya, Barracuda og Texas Tornado, tilbyder Legendskanalen en af ​​de bedste sugeeffekter af alle Fleshlights.

En forholdsvis stor mængde rest ophobes mellem de smalle strukturer, så især den forreste del af kanalen skal rengøres omhyggeligt.

Det anbefales at omsætte Fleshlight Insert forsigtigt omhyggeligt og vask det grundigt af. Tørring tager også lidt længere tid og tager ca. 3-4 timer.

facit

Legendstrukturen skaber en uafhængig stimuleringsverden, hvor en tydelig tyngde er tydelig i forgrunden.

Den meget høje strukturelle tæthed giver meget variation under stimulering, men uden at handle kunstigt og uden “over-stimulerende”.

Det store kammer i den bageste del af kanalen er kun delvis tilgængelig med en normal penislængde, men frembringer en usædvanlig stærk sugeeffekt. Hvis du kan lide det strammere og foretrækker en realistisk udseende, godt styrbar stimulering, bør du ikke undvære dette Fleshlight.

Vores pick

Skub ind i en tekstur som legendarisk som Jenna selv! Denne ærme har en skiftende bredde, besat med ribben, prikker, kvadrater og nubs, hvilket skaber en følelse, der er værdig til den ubestridte Queen of Porn

Brugeranmeldelser

Det kan virke fantastisk ved første øjekast at jeg skriver en anmeldelse af denne mandlige sextoy som en kvinde. Der er så mange gode legetøj til kvinder, mens mænd efter min mening går af sted ret dårligt og normalt skal falde tilbage på egen hånd for onani. Da Fleshlight-serien syntes at være en god forandring og innovation, gav jeg min ven en af ​​dem.

Roseblood

Allerede var valget sjovt for os. Sammen vurderede vi udseendet på de forskellige modeller og indsatser, og vi kunne godt lide Fleshlight ifølge Riley Steele’s model det bedste, fordi det ser ret realistisk og delikat på trods af ensartet materialefarve. Nysgerrig som jeg er, jeg har også rørt materialet selvfølgelig også en gang, og jeg finder hudområderne udenfor utrolig realistiske fra haptikerne. Ligesom blød, frisk barberet hud. Konsistensen af ​​labia på den anden side finder jeg urealistisk, de er for hårde og ufleksible, men de gør deres job.

Marrow

Efter hans mening føler denne Fleshlight stor, er meget nem at rengøre og er meget sjov at bruge. Samtidig føler hun sig ikke så god som en rigtig kvinde. (Jeg synes det er indlysende, fordi ingen dildo kunne erstatte en ægte mand.) Det er simpelthen et legetøj at bringe lidt mere variation ind i spillet under onanering. Jeg ville have estimeret størrelsen på Fleshlight forskelligt på baggrund af billederne, fordi det allerede er ret stort og tungt. Men du kan stadig bruge dem godt.

Alex

Efter rengøring, som er nødvendig efter hver applikation, har Fleshlight en længere tørretid. Det tager noget at vænne sig til synet af en nøgen kønsorganer, der ligger uden en passende person. Det ville være mere behageligt, hvis Fleshlight var tørre igen hurtigere, men det ville næppe være muligt på grund af de mange indre kamre.

Marcel

Fleshlight er en højkvalitets behandlet, visuelt tiltalende og følelsesmæssigt stor sextoy til mænd, som i hvert fald er prisen værd. Klar købsanbefaling.

Ivon

Mere variation i onani som mand. Eventuelt også anvendelig til forspil. Mange forskellige modeller (optik) og indsatser (interiør) til rådighed

Reno

Vores pick

Skub ind i en tekstur som legendarisk som Jenna selv! Denne ærme har en skiftende bredde, besat med ribben, prikker, kvadrater og nubs, hvilket skaber en følelse, der er værdig til den ubestridte Queen of Porn

Nu Nude Pussy Jenna Jameson: Sex med Fleshlight Today
Intensitet8.2
Stimulation7.8
Trænge ind7
Stramhed5.8
Sucction Effect6.4
Realisme6
Variation7.2
glathed6.3
Orgasm Rating6.8
Støj6.8
Lube Brug7.8
Ryd op7.4
Tørretid7.2
Brugerbedømmelse0 Stemmer0
7
Perfekt sensation
Eksklusiv indsats
Vidunderlig følelse af stramhed
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics