Nud Fleshlight Girls: Anal Teagan Presley 2021 thesocialu101.com

Nud Fleshlight Girls: Anal Teagan Presley

6.9
Minunat

Canalul interior antiglont are o structură relativ scăzută și conține o structură de undă blândă, cu pereți laterali netezi.

Un total de cinci arbori cu o lățime de aprox. 30 mm sunt aliniate una în spatele celeilalte și se îngustează canalul la cele mai înalte puncte de până la 10 mm.

Punctele de pornire și de sfârșit ale fiecărui arbore formează împreună șase camere în formă de diamant, fiecare măsurând cca. 18 x 18 mm.

Alegerea noastră

Fleshlight Love Humps Insert oferă o stimulare minunat moale și netedă, care este însoțită de o senzație variabilă de etanșeitate provocată de diametrul canalului în continuă schimbare.

Ce lucrează Fleshlight Teagan Presley

Ca de obicei, cu seria Fleshlight Girls, canalul Bulletproof este disponibil numai în legătură cu deschiderea unei anumite fete.

Acesta este butt-fleshlight (deschiderea anala) a modelului porno Teagan Presley pe acest canal.

5 valuri cu lățimea de 1,18 țoli (30 mm)Canalul se îngustează până la un diametru de 0,4 țoli (10 mm) 6 camere cu formă rombică, fiecare măsurând 0,7 x 0,7 țoli (18 mm x 18 mm)

Undele largi acționează ca niște perne minunate și creează o stimulare frumoasă și nu prea intensă.

Glisați în canalul antiglonț de la un val la altul și simțiți o schimbare constantă de la prima creștere și apoi de scădere a contrapresiunii.

Stimularea se simte similară cu inserția Ultra Tight, dar mult mai bine, deoarece etanșeitatea este foarte variată.

Toate acestea, o stimulare minunat blândă, care poate fi susținută pentru o perioadă relativ îndelungată și este extrem de realistă datorită pereților laterali netedi.

Mai mult lubrifiant se poate acumula în camerele în formă de diamant între undele moi.

Dacă ați încălzit lubrifiantul înainte de utilizare, puteți simți căldura deosebit de bine în această zonă.

În plus, lubrifiantul este distribuit uniform în canal și nu se deplasează în partea din spate a canalului interior.

Efectul de aspirație al Inelului de protecție împotriva bulletului este aproximativ în mijlocul câmpului, deoarece există doar un spațiu limitat în canal pentru stocarea presiunii negative.

Efectul este totuși suficient și însoțește stimularea cu un efect de aspirație foarte plăcut.

Curățarea pereților laterali netede este relativ ușoară, doar câteva reziduuri se acumulează în camere. Uscarea este rapidă și datorită densității scăzute a structurii.

deznodământ

Ansamblul bulletproof creează o stimulare blândă, cu pășunat, care este însoțită de o etanșeitate variabilă datorită diametrului canalului care se schimbă constant.

Stimularea este foarte realistă și nu prea intensă. Prin urmare, acest canal este în primul rând pentru cunoscătorii care doresc să se distreze cu Fleshlight pentru o perioadă mai lungă de timp. Bulletproof Fleshlight este, de asemenea, recomandat pentru incepatori si fanii stimularii realiste.

Alegerea noastră

Fleshlight Love Humps Insert oferă o stimulare minunat moale și netedă, care este însoțită de o senzație variabilă de etanșeitate provocată de diametrul canalului în continuă schimbare.

Analizele utilizatorului

Sentimentul este mult mai intens decât într-un adevărat vagin. Deci, de fiecare dată când sunt într-un vagin adevărat, sunt dezamăgit și nu primesc orgasm acolo, spre deosebire de Fleshligt, unde am întotdeauna un orgasm.

Arne Heidel

Un lucru grozav. Este foarte distractiv. L-aș cumpăra din nou. Îl pot recomanda numai. Curățarea este de asemenea rapidă și ușoară

Max

Lucrul este doar ciocanul, desigur că nu se apropie de sex cu femeia, dar sentimentul este deja foarte aproape de real și dacă “dispozitivul” propriu nu este prea mare, atunci este minunat. Miroase un pic puternic de plastic, dar la urma urmei este facut din ea. În caz contrar, sunt foarte fericit.

Sincer

Ar trebui să puneți Fleshlight în apă caldă timp de aproximativ 15 minute înainte de utilizare, atunci se simte foarte bine. (Primii 10 minute, apoi schimbați apa și încă 5 minute) De asemenea, curățarea nu este atât de complicată ca unii pe care scrie aici … Clătiți cu apă, uscați peste noapte și sunteți bine.

Pentru o îngrijire mai bună, o lubrifiaz cu amidon de porumb (achiziționat în DM) după fiecare a doua fază de utilizare, astfel încât materialul să rămână frumos neted.

Sunt mulțumit și este cu siguranță mai bun decât funcționarea manuală.

Domino

În ciuda anilor de relație (poate de aceea: D), folosesc din când în când masturbatori. De obicei, unele chestii ieftine din magazinul de sex. De data asta am vrut să investesc un pic mai mult și acest Fleshlight ma împușcat în ochi.

Optic foarte bine făcut
Miroase foarte plăcută
În comparație cu alte dispozitive, se simte într-adevăr relativ real și foarte plăcut.

Soukram

Totul e minunat. În orice caz, mai bine decât funcționarea manuală. Singurul dezavantaj: după un timp, materialul pare a fi ușor lipicios la suprafață. Cu toate acestea, acest lucru poate fi evitat cu amidon de porumb.

Oh, pentru distracția suplimentară: 10 minute în apă caldă

Felix Cook

Alegerea noastră

Fleshlight Love Humps Insert oferă o stimulare minunat moale și netedă, care este însoțită de o senzație variabilă de etanșeitate provocată de diametrul canalului în continuă schimbare.

Nud Fleshlight Girls: Anal Teagan Presley
Intensitate6
Stimulare6.8
penetrație6.8
Etanşeitate6.8
Efectul de suucțiune7
Realism8
Variație4.4
Finete8.4
Evaluarea orgasmului7.4
Zgomot7
Utilizarea lubrifiantului6.8
A curăța7.8
Timpul uscat6.8
Evaluarea utilizatorilor0 voturi0
6.9
Minunat
Minunat
Oferă stimulare minunat moale și netedă
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics