Nud Pussy Fleshlight Asa Akira: Cel mai realist dragon 2021 thesocialu101.com

Nud Pussy Fleshlight Asa Akira: Cel mai realist dragon

7.1
Minunat

Ca un dragon japonez, o cusătură pronunțată în fleshlight-ul stelei erotice Asa Akira își învârte drumul prin canalul interior sub forma unei spirale și probabil a fost numit “Dragon” din acest motiv.

Acest lucru se potrivește perfect aspectului asiatic al lui Asa Akira, care are rădăcini japoneze. Canalul Dragon este disponibil numai în combinație cu deschiderea păsărilor Asa Akira și este canalul său personal și exclusiv.

Alegerea noastră

Senzația fantastică de a obține lapte se află în prim-planul insertului Dragon, care este creat de o nervură spirală distinctivă care se învârte în jurul penisului din toate părțile și aplică o presiune constantă asupra suprafeței penisului.

Ce lucrează Fleshlight Asa Akira

Canalul relativ larg are un diametru de 14 – 18 mm și începe cu o cameră în formă de clopot de 2 cm, care apoi se îmbină în canalul principal.

Suprafața canalului principal are o structură transversală continuă, formată de nervuri de aproximativ 3 mm.

Camera cu lungimea de 0,8 inch (20 mm) în formă de clopotCanalul principal este acoperit cu o textura continua cu nervuri Hemispheric umflături de 0,15 inch (4 mm)

În comparație cu inserția Super Ribbed, nervurile nu sunt atât de apropiate, dar nu la fel de îndepărtate ca în canalul Wonder Wave.

Deasupra structurii canalului nervurat se află cusătura spirală menționată mai sus, care are forma unui plat, aprox. Bandă largă de 7 mm și acoperită pe suprafață cu semisferic, aprox. 4 mm nuburi mari.

O cusătură similară a fost deja utilizată în inserția răsucită, dar nu este înțepată acolo și nu rulează uniform, dar la intervale tot mai scurte.

Cusătura împarte canalul într-un total de 5 camere fiecare măsurând aprox. 30 x 18 mm. 

În practică, canalul Dragon creează o stimulare foarte intensă care se înfășoară în jurul arborelui penisului și a glandului.

Coșurile de pe cusătură sporesc în continuare efectul și creează numeroase stimulente mici, concentrate de-a lungul “liniei de stimulare” în formă de spirală,.

Deoarece sutura trece prin întregul canal, exercită o presiune constantă asupra suprafeței penisului și, odată complet penetrat, acoperă penisul din toate părțile.

Structura nervurii transversale acționează relativ ușor pe penis în zonele în care sutura nu exercită presiune și creează o stimulare naturală,.

Pe măsură ce penisul se aliniază înainte și înapoi, buza în jurul penisului creează o senzație fantastică de muls care, spre deosebire de inserția răsucită, nu este întărită spre spate, ci acționează uniform pe suprafața penisului datorită diametrului constant al canalului, contează cât de adânc pătrundeți în canal.

De aceea, “mulsul” nu este la fel de intens ca și cu Twista Insert, dar sentimentul este mai îndelungat și vă puteți bucura de el mai mult.

Butoanele de pe cusătură și coastele de pe pereții laterali oferă și mai multă varietate.

Cu o lungime normală a penisului (15 cm) toate structurile importante ale camerei sunt ușor accesibile și se poate penetra în camera a treia.

Odată ce ați pătruns canalul Dragon pe toată lungimea sa, sutura spirală se înfășoară în jurul axului penisului de trei ori.

Deoarece cusătura spirală împarte canalul Dragon în mai multe camere, în canal există o mulțime de spațiu pentru stocarea presiunii negative.

Acest lucru are ca rezultat un efect de aspirație peste medie, care este deosebit de remarcabil în timpul mișcării de întoarcere și, în plus, intensifică stimularea prin mulgere.

Curățarea canalului interior este destul de ușoară cu inserția Dragon.

Unele reziduuri rămân între coaste și cusătura, dar acestea pot fi clătite relativ ușor datorită diametrului canalului relativ larg.

De asemenea, timpul de uscare al structurii interioare este relativ scurt cu cca. 2-3 ore.

deznodământ

Inserția Dragon se concentrează asupra sentimentului minunat de a fi muls, care este cauzat de sutura spirală pronunțată, care se învârte în jurul penisului din toate părțile, menținând astfel o presiune constantă asupra suprafeței penisului.

Această lume atrăgătoare de emoții este îmbogățită de multe stimulente punctuale și de pășunat de structurile nap și de coaste și în plus, susținute de un efect puternic de aspirație. În general, merită să faceți o plimbare pe zmeu și este foarte recomandat, în special pentru fanii Asa Akira.

Alegerea noastră

Senzația fantastică de a obține lapte se află în prim-planul insertului Dragon, care este creat de o nervură spirală distinctivă care se învârte în jurul penisului din toate părțile și aplică o presiune constantă asupra suprafeței penisului.

Analizele utilizatorului

A doua mea Fleshlight (prima a fost Pink Lady Vortex), aceasta este foarte strâmtă și, prin urmare, foarte rece … Îmi place de asemenea capacul alb mai bun decât cel din negru.

balaur

Foarte moale și frumoasă. Sentimentul este foarte asemănător cu cel natural. Îmi place și am plăcerea maximă. Întotdeauna fericit să folosești această jucărie. Mult noroc cu achiziția și senzații plăcute.

Și eu

Trebuie să recunosc, nu este prima mea fleshlight! L-am cumpărat acum cinci ani! A fost un fleshlight ICE! Între timp, pare puțin uzat, dar este încă utilizabil! Așa că țineți aceste lucruri și nu am făcut nimic cu grijă! Nici macar o data! Și în acel moment a avut plăcerea ca prima mea “parte a ta” să fie păstrată și că aș putea să mă înghesuie pe amândouă! Prin urmare, pot spune, din senzația foarte asemănătoare cu căldura corpului! Și, bineînțeles, fundul și țâțele lipsesc din acest lucru! Apoi va trebui să investești mult mai mult într-un Realdoll! Expedierea a trecut de la o zi la alta, bineînțeles într-o cutie neutră! Foarte satisfacut! Cu plăcere din nou!

Sasha

Într-adevăr o alternativă la “ambarcațiunile” simple. Se apropie foarte mult de sentimentul unei femei reale … Și, mai presus de toate, mai bună decât aceste Travelpussies …

Niels

Am fost foarte critic dacă un “masturbator” este într-adevăr un lucru minunat – ESTE!
Am ales Asa pentru că este foarte asemănătoare cu soția mea (adesea departe de afaceri).
Nu pot să o fac fără gel, dar cu o penetrare ca o femeie umedă – grozavă!
Au fost deja scrise multe despre curățenie, dar este așa ….
Totul este întotdeauna bun pentru distracția cu amanta pe care omul o dorește …

Dracaris

Se simte foarte real și este ușor de curățat.
Le pot recomanda numai. În general, merită banii

Tulipp

Partea este pur și simplu ingenioasă, foarte reală și distractivă. Nu trebuie să încercați să-l utilizați fără lubrifiant, nu funcționează bine. Pentru curățare aveți nevoie de pulbere pentru ao menține moale. Puteți cumpăra praf scump, dar amidonul de porumb este 100% același produs cu “pulberea de reînnoire”, dar costă mult mai puțin. Jucăria perfectă pentru bărbat în cazul în care nici o femeie nu este prezentă. Livrarea a fost rapidă și ușoară, așa cum v-ați aștepta de la Amazon.

Jurassic

Alegerea noastră

Senzația fantastică de a obține lapte se află în prim-planul insertului Dragon, care este creat de o nervură spirală distinctivă care se învârte în jurul penisului din toate părțile și aplică o presiune constantă asupra suprafeței penisului.

Nud Pussy Fleshlight Asa Akira: Cel mai realist dragon
Intensitate7.8
Stimulare6.4
penetrație7.2
Etanşeitate6.6
Efectul de suucțiune6.6
Realism6.6
Variație5.6
Finete6.6
Evaluarea orgasmului8
Zgomot7.6
Utilizarea lubrifiantului7.4
A curăța7.8
Timpul uscat7.8
Evaluarea utilizatorilor0 voturi0
7.1
Minunat
Minunat
Stimulare extraordinară prin inele blânde
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics