Nude Fleshlight Tytöt: Anal Teagan Presley 2021 thesocialu101.com

Nude Fleshlight Tytöt: Anal Teagan Presley

6,9
Mahtava

Bulletproof sisäkanavalla on suhteellisen alhainen rakenne ja siinä on hellä aallon rakenne, jossa on sileät sivuseinät.

Yhteensä viisi akselia, joiden leveys on n. 30 mm on vuorattu toistensa taakse ja kaventava kanava korkeimmissa pisteissä jopa 10 mm.

Kunkin akselin lähtö- ja päätepisteet muodostavat yhdessä kuusi timanttimuotoista kammiota, joista jokainen kestää noin. 18 x 18 mm.

Meidän pick

Fleshlight Love Humps Insert tarjoaa upean pehmeän ja sileän stimulaation, johon liittyy vaihteleva kiristysvaikutus, jota jatkuvasti muuttuva kanavan halkaisija.

Mitä työtä Fleshlight Teagan Presley

Kuten tavallisesti Fleshlight Tyttöjen sarjassa, Bulletproof-kanava on yksinomaan käytettävissä vain tietyn tytön avaamisen yhteydessä.

Tämä on porno-mallin Teagan Presley -bikasvärinen (analeksiaukko) tällä kanavalla.

5 aaltoa leveydeltään 1,18 tuumaa (30 mm)Kanava kapenee halkaisijaltaan 0,4 tuumaa (10 mm) 6 rhombic-muotoista kammiota, joista kukin mittaa 0,7 x 0,7 tuumaa (18 mm x 18 mm)

Leveät aallot toimivat ihanan pehmeinä tyynyinä ja luovat kauniin ja ei liian intensiivisen, laiduntavan stimulaation.

Liukastat luodinkestävällä kanavalla yhdestä aallosta seuraavaan ja tuntevat tasaisen muutoksen ensimmäisestä kasvatuksesta ja sitten laskevan vastapainon.

Stimulointi tuntuu samanlaiselta kuin Ultra-kiristyslaite, mutta paljon parempi, koska tiiviys on hyvin vaihteleva.

Kaiken kaikkiaan ihmeellisen lempeä stimulaatio, jota voidaan pitää yllä suhteellisen kauan ja on erittäin realistinen sileiden sivuseinien ansiosta.

Lisää voiteluaine voi kerääntyä timanttimuotoisiin kammioihin pehmeiden aaltojen väliin.

Jos olet lämmittänyt voiteluainetta ennen käyttöä, voit tuntea lämpöä erityisen hyvin tällä alueella.

Lisäksi voiteluaine jakautuu tasaisesti kanavaan eikä se imeydy sisäkanavan takaosaan.

Bulletproof Insertin imuteho on suunnilleen keskikentässä, koska kanavassa on vain rajoitetusti tilaa alipaineen säilyttämiseksi.

Vaikutus on kuitenkin riittävä ja se seuraa stimulaatiota erittäin miellyttävällä imuteholla.

Sileiden sivuseinien puhdistaminen on suhteellisen helppoa, vain kammioissa kertyy vain muutama tähde. Kuivaus on myös nopeaa johtuen alhaisesta rakenteesta.

Lopputulos

Bulletproof Insert luo ihanan lempeän, laiduntavan stimulaation, johon liittyy vaihteleva kiristys johtuen jatkuvasti muuttuvasta kanavan halkaisijasta.

Stimulaatio on hyvin realistinen eikä liian intensiivinen. Siksi tämä kanava on ensisijaisesti tunteville, jotka haluavat pitää hauskaa Fleshlightin kanssa pitempään aikaan. Bulletproof Fleshlight suositellaan myös aloittelijoille ja realistisen stimuloinnin faneille.

Meidän pick

Fleshlight Love Humps Insert tarjoaa upean pehmeän ja sileän stimulaation, johon liittyy vaihteleva kiristysvaikutus, jota jatkuvasti muuttuva kanavan halkaisija.

Käyttäjien arvostelut

Tunne on paljon voimakkaampi kuin todellinen vagina. Joten joka kerta kun olen oikeassa emättimessä olen pettynyt ja älä saa orgasmia siellä, toisin kuin Fleshligt, jossa minulla on aina orgasmia.

Arne Heidel

Hieno juttu. Se on todella hauskaa. Ostin sen uudelleen. Voin vain suositella sitä. Puhdistus on myös nopeaa ja helppoa

max

Asia on vain vasara, tietenkin se ei tule lähelle sukupuolta naisen kanssa, mutta tunne on jo hyvin lähellä todellista ja jos oma “laite” ei ole liian suuri, niin se on ihanaa. Se haju hieman muovia, mutta loppujen lopuksi se on tehty siitä. Muutoin olen hyvin onnellinen.

vilpitön

Sinun pitäisi laittaa Fleshlight lämpimään veteen noin 15 minuuttia ennen käyttöä, niin se tuntuu todella hienolta. (Ensimmäiset 10 minuuttia, vaihda vesi ja vielä 5 minuuttia) Myös puhdistus ei ole yhtä monimutkainen kuin jotkut kirjoittavat tähän … Huuhtele vedellä, kuivaa yön yli ja on hyvä.

Parempaa hoitoa varten voitele se maissitärkkelyksellä (ostettu DM: ssä) joka toisen käyttövaiheen jälkeen niin, että materiaali pysyy kauniisti sileänä.

Olen tyytyväinen ja se on ehdottomasti parempi kuin manuaalinen toiminta.

domino

Vuosien suhteesta huolimatta (ehkä siksi: D), käytän aika ajoin masturboijaa. Yleensä halvalla tavaraa seksikaupasta. Tällä kertaa halusin sijoittaa hieman enemmän ja tämä Fleshlight ampui minut silmiin.

Optisesti hyvin tehty
Haju erittäin miellyttävä
Verrattuna muihin laitteisiin, se tuntuu suhteellisen todelliselta ja erittäin miellyttiseltä.

Soukram

Kaikki on hienoa. Joka tapauksessa parempi kuin manuaalinen toiminta. Ainoa haittapuoli: jonkin ajan kuluttua materiaali näyttää olevan hieman tahmea pinnalla. Tämä voidaan kuitenkin välttää maissitärkkelyksellä.

Voi ylimääräistä hauskaa: 10 minuuttia lämpimässä vedessä

Felix Cook

Meidän pick

Fleshlight Love Humps Insert tarjoaa upean pehmeän ja sileän stimulaation, johon liittyy vaihteleva kiristysvaikutus, jota jatkuvasti muuttuva kanavan halkaisija.

Nude Fleshlight Tytöt: Anal Teagan Presley
Intensiteetti6
Stimulation6.8
tunkeutuminen6.8
tiiviys6.8
Sucction Effect7
Realismi8
vaihtelu4.4
tasaisuus8.4
Orgasm Rating7,4
melu7
Voiteluaine6.8
Siivota7,8
Kuivausaika6.8
Käyttäjäarvostelu0 ääntä0
6,9
Mahtava
Mahtava
Tarjoaa ihanan pehmeän ja sileän stimulaation
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics