Nude maca Fleshlight Asa Akira: Najrealniji zmaj 2021 thesocialu101.com

Nude maca Fleshlight Asa Akira: Najrealniji zmaj

7.1
Super

Poput japanskog zmaja, izraženi šav u svjetlu erotske zvijezde Asa Akira probija se kroz unutarnji kanal u obliku spirale i zbog toga se vjerojatno naziva “Zmaj”.

To se savršeno uklapa u azijski izgled Ase Akira, koji ima japanske korijene. Zmajski kanal dostupan je samo u kombinaciji s otvorom Ase Akira i njezin je osobni i ekskluzivni unutarnji kanal.

Naš odabir

Fantastičan osjećaj dobivanja mliječnih sastoji se na prednjem planu Zmajeva umetka, kojeg stvara prepoznatljivi spiralni rebrenki koji s obje strane puše oko penisa i primjenjuje konstantan pritisak na površinu penisa.

Što radi Fleshlight Asa Akira

Relativno široki kanal ima promjer od 14 do 18 mm i počinje sa zvonastom komorom od 2 cm koja se zatim spaja u glavni kanal.

Površina glavnog kanala ima kontinuiranu poprečnu rebrastu strukturu oblikovanu s rebrima oko 3 mm.

Dugačak 1,8 cm (20 mm) zvonastu komoruGlavni kanal je pokriven kontinuiranim križnim rebrenicama Polukružne šupljine od 4 mm

U usporedbi s Super Ribbed Insertom, rebra nisu tako bliski, ali ne tako daleko kao u kanalu Wonder Wave.

Iznad konstrukcije rebrastog kanala nalazi se gore spomenuta spiralna šava, koja je oblikovana kao ravna, cca. Širina trake od 7 mm i pokrivena na površini s hemisferičnim, cca. 4 mm velike nubs.

Slična šava već je korištena u umetnutom umetku, ali nije vezana tamo i ne radi ravnomjerno, ali u sve kraćim intervalima.

Šav razdijeljuje kanal u ukupno 5 komora od kojih svaka mjeri cca. 30 x 18 mm. 

U praksi, kanal Zmajeva stvara vrlo intenzivnu stimulaciju koja se okreće oko penisa i glave.

Pimples na šav daljnje poboljšavaju učinak i stvaraju mnoge male, koncentrirane stimulacije duž spiralnog “stimulacijske linije”.

Budući da šava prolazi kroz cijeli kanal, ona vrši stalan pritisak na površinu penisa i, jednom potpuno prodire, pokriva penis sa svih strana.

Transverzalna rebra djeluje relativno nježno na penis u područjima gdje šav ne vrši pritisak i stvara prirodno izgleda, striping stimulacija.

Dok penis klizi prema naprijed i natrag, petlje oko penisa stvara fantastičan osjećaj mužnje koji, za razliku od umetnutog umetka, nije ojačan prema leđima, već djeluje ravnomjerno na površinu penisa zbog konstantnog promjera kanala, ne koliko si duboko prodrijeti u kanal.

Zato “mužnja” nije baš tako intenzivna kao kod Twista umetka, ali osjećaj je više izdržljiv i možete ga uživati ​​duže.

Zglobovi na šavovima i rebara na bočnim zidovima također pružaju veću raznolikost.

Uz normalnu duljinu penisa (15 cm) sve važne komorne strukture su lako dostupne i može se prodrijeti u treću komoru.

Nakon što ste prolazili kroz kanal Zmaja preko svoje dužine, spiralna šav zavjesa oko penisa vratilo tri puta.

Budući da spiralni šavovi razdjeljuju zmajski kanal u nekoliko komora, u kanalu se nalazi dovoljno prostora za spremanje negativnog tlaka.

To rezultira iznadprosječnim usisnim učinkom, koji je osobito vidljiv tijekom povratnog kretanja i dodatno pojačava stimuliranu, mokraću.

Čišćenje unutarnjeg kanala prilično je jednostavno s Zmajnim umetkom.

Neki ostaci ostaju između rebara i šavova, ali oni se mogu relativno lako ispirati zbog relativno širokog promjera kanala.

Također vrijeme sušenja unutarnje strukture je relativno kratko s cca. 2-3 sata.

ishod

Zmaj Umetak usredotočuje se na prekrasan osjećaj da se mliječno, što je uzrokovano naglašenom spiralnom šavom koja s obje strane puše oko penisa i stoga održava konstantan pritisak na površinu penisa.

Ovaj privlačan svijet emocija obogaćen je mnogim pravovremenim i ispašnim stimuliranjem drijemom i rebrastim strukturama te dodatno podržan jakim usisnim efektom. Sve u svemu, vrijedno je uzeti vožnju na zmajem i vrlo je preporučljivo, posebno za ljubitelje Ase Akira.

Naš odabir

Fantastičan osjećaj dobivanja mliječnih sastoji se na prednjem planu Zmajeva umetka, kojeg stvara prepoznatljivi spiralni rebrenki koji s obje strane puše oko penisa i primjenjuje konstantan pritisak na površinu penisa.

Korisničke recenzije

Moj drugi Fleshlight (prvi je bio Pink Lady Vortex), ovaj je ovdje vrlo zbijeno i stoga vrlo cool … Također mi se sviđa bijeli poklopac bolje nego onaj u crnoj.

Zmaj

Vrlo meka i lijepa. Osjećaj je vrlo sličan prirodnom. Uživam i uživam maksimalno zadovoljstvo. Uvijek rado koristite ovu igračku. Sretno s kupnjom i ugodnim osjećajima.

Andi

Moram priznati, ovo nije moje prvo svjetlo! Kupio sam ga prije pet godina! Je li svjetlo ICE? U međuvremenu izgleda malo iscrpljeno, ali još je uvijek korisno! Stoga držite ove stvari, i nisam ništa učinio s pažnjom! Ni jednom! U to vrijeme, također, imala sam zadovoljstvo da je moj bivši “dio” tvoje “zadržao i da bih se mogla udati u oboje! Stoga mogu reći, iz osjećaja vrlo sličnog tjelesnoj toplini! I naravno dupe i tits nedostaju na ovoj stvari! Onda biste trebali uložiti puno više u Realdoll! Pošiljka je otišla od jednog dana do drugog, naravno u neutralnom kartonu! Vrlo zadovoljan! Rado opet!

Sasha

Stvarno alternativa jednostavnom “zanatu”. Dolazi vrlo blizu osjećaju prave žene … A iznad svega bolje od ovih Travelpussies …

Niels

Bio sam vrlo kritičan ako je “masturbator” stvarno cool stvar – ON JEST!
Odabrala sam Asa, jer je vrlo slična mojoj ženi (često daleko od posla).
Ne mogu to učiniti bez gela, ali s njom je penetracija poput mokre žene – izvrsno!
Puno je već napisano o čišćenju, ali to je upravo tako ….
Sve u svemu uvijek dobro za zabavu s ljubavnicom koju čovjek želi …

Dracaris

Osjeća se vrlo realno i lako se čisti.
Mogu ih samo preporučiti. Sve u svemu vrijedi novac

Tulipp

Dio je jednostavno genijalan, vrlo stvaran i zabavan. Ne biste ga trebali koristiti bez maziva, to ne radi dobro. Za čišćenje morate biti u prahu kako bi bili mekani. Možete kupiti skupi prah, ali kukuruzni škrob je 100% isti proizvod kao i “obnavljajući prah”, ali košta mnogo manje. Savršena igračka za čovjeka u slučaju da nijedna žena nije prisutna. Dostava je bila brza i jednostavna, kao što biste očekivali od Amazon.

jurski

Naš odabir

Fantastičan osjećaj dobivanja mliječnih sastoji se na prednjem planu Zmajeva umetka, kojeg stvara prepoznatljivi spiralni rebrenki koji s obje strane puše oko penisa i primjenjuje konstantan pritisak na površinu penisa.

Nude maca Fleshlight Asa Akira: Najrealniji zmaj
Intenzitet7.8
Stimulacija6.4
Prodiranje7.2
zatvorenost6.6
Učinak usisavanja6.6
Realizam6.6
Varijacija5.6
uglađenost6.6
Ocjena orgazma8
Buka7.6
Korištenje maziva7.4
Počistiti7.8
Suho vrijeme7.8
Korisnička ocijena0 glasova0
7.1
Super
Super
Izvanredna stimulacija nježnim prstenovima
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics