Nude Pussy Fleshlight Asa Akira: Najbolj realni zmaj 2021 thesocialu101.com

Nude Pussy Fleshlight Asa Akira: Najbolj realni zmaj

7.1
Odlično

Kot japonski zmaj se izrazit šiv v dihurju svetlobe erotične zvezde Asa Akira potuje skozi notranji kanal v obliki spirale in se je zato verjetno imenoval “zmaj”.

To se popolnoma ujema z azijskim videzom Asa Akira, ki ima japonske korenine. Kanal Dragon je na voljo le v kombinaciji z odprtino za muco Asa Akira in je njen osebni in izključni notranji kanal.

Naša izbira

Fantastično občutenje, da se mlečijo, stoji v ospredju zmajevega vložka, ki ga ustvari prepoznavno spiralno rebro, ki z vseh strani potuje po penisu in nenehno pritisne na površino penisa.

Kaj dela Fleshlight Asa Akira

Sorazmerno širok kanal ima premer 14-18 mm in se začne s komolčnim komorom 2 cm, ki se potem združuje v glavni kanal.

Površina glavnega kanala ima neprekinjeno prečno rebrosto strukturo, ki je oblikovana s približno 3 mm širokimi rebri.

0,8 palčna dolga (20 mm) zvonasto oblikovana komoraGlavni kanal je prekrit z neprekinjeno strukturo navzkrižnega rebra Hemisferi 0,15 palčni (4 mm) udarci

V primerjavi s Super Ribbed Insert, rebra niso tako blizu skupaj, vendar ne tako daleč, kot v kanalu Wonder Wave.

Nad strukturo rebrastega kanala leži zgoraj omenjeni spiralni šiv, ki je oblikovan kot ravno, pribl. 7 mm širok pas in prekrita na površini s hemisferičnim, pribl. 4 mm velike nubice.

Podoben šiv je bil že uporabljen v vtaknjenem vložku, vendar ni tupljen in ni enakomeren, vendar v vedno krajših časovnih presledkih.

Šiv deli kanal v skupno 5 komor, pri čemer vsak meri cca. 30 x 18 mm. 

Zmogljivi kanal v praksi ustvarja zelo intenzivno stimulacijo, ki se obdaja okoli gonila penisa in glanov.

Uteži na šivi dodatno povečujejo učinek in ustvarjajo številne majhne koncentrirane stimulacije vzdolž spiralne oblike “stimulacijske linije”.

Ker šivanje teče skozi celoten kanal, stalno deluje na površino penisa in po popolni penetriji pokriva penis z vseh strani.

Prečna reberna struktura sorazmerno nežno deluje na penisu na območjih, kjer šivanje ne izvaja pritiska in ustvarja naravne, strižne stimulacije.

Ker penis drsi naprej in nazaj, zanko okoli penisa ustvarja fantastično molžo, ki se v nasprotju s prepletenim vložkom ne ojača proti hrbtu, ampak deluje enakomerno na površini penisa zaradi stalnega premera kanala, ne kako globoko boste prodirali v kanal.

Zato “molžo” ni tako močno kot Twista Insert, vendar je občutek bolj vzdržljiv in ga lahko uživate dlje.

Gumbi na šivu in rebra na stranskih stenah prav tako zagotavljajo večjo raznolikost.

Ob normalni dolžini penisa (15 cm) so vse pomembne komorne strukture lahko dostopne in lahko prodrejo v tretjo komoro.

Ko ste skozi celotno dolžino prodirali skozi Zmajski kanal, se spiralni šiv trikrat okrog gležnjev penisa.

Ker spiralni šiv deli kanal Dragon v več komor, je v kanalu dovolj prostora za shranjevanje negativnega tlaka.

To ima za posledico nadpovprečen sesalni učinek, kar je še posebej opazno med gibanjem vračanja in dodatno okrepi vibracijsko, molzno stimulacijo.

Čiščenje notranjega kanala je zelo enostavno z Dragon Insert.

Nekateri ostanki ostanejo med rebri in šivom, vendar jih je mogoče sorazmerno enostavno sprati sorazmerno velikim premerom kanala.

Tudi čas sušenja notranje strukture je sorazmerno krajši s cca. 2-3 ure.

Upshot

Zmajev vložek se osredotoča na čudovit občutek moljenja, kar je posledica izrazitega spiralnega šiva, ki z vseh strani potuje po penisu in tako ohranja stalni tlak na površini penisa.

Ta privlačni svet čustev obogatijo številne točne in pašne stimulacije z drevesnimi in rebriškimi strukturami ter dodatno podpirajo močan sesalni učinek. Vsekakor je vredno vzeti vožnjo po zmaju in je zelo priporočljivo, še posebej za ljubitelje Asa Akira.

Naša izbira

Fantastično občutenje, da se mlečijo, stoji v ospredju zmajevega vložka, ki ga ustvari prepoznavno spiralno rebro, ki z vseh strani potuje po penisu in nenehno pritisne na površino penisa.

Mnenja uporabnikov

Moja 2. Fleshlight (prvič je bil Pink Lady Vortex), ta je tukaj zelo tesen in zato zelo kul … Bela platnica imam rad bolje kot tista v črni barvi.

Zmaj

Zelo mehka in lepa. Občutek je zelo podoben naravi. Uživam in uživam v največji užitek. Vedno sem vesel, da uporabim to igračo. Srečno s svojim nakupom in prijetnimi občutki.

In jaz

Moram priznati, to ni moja prva svetloba! Kupil sem ga pred petimi leti! Je bil mehur svetloba ICE! Medtem je videti malo izrabljeno, vendar je še vedno uporabno! Torej držite te stvari, in ničesar nisem skrbel! Niti enkrat! Tudi takrat mi je bilo všeč, da je moj bivši “del o tvojem” ohranil in da bi se mogel udarec obeh! Zato lahko rečem, iz občutka, ki je zelo podoben telesni toploti! In seveda rit in joške na tej stvari manjkajo! Potem bi morali vložiti veliko več v Realdoll! Pošiljka je potekala od enega do drugega dne, seveda v nevtralni škatli! Zelo zadovoljen! Z veseljem spet!

Sasha

Resnica je alternativa preprosti “obrti”. Prihaja zelo blizu občutku resnične ženske … In predvsem bolje od teh Travelpussies …

Niels

Bil sem zelo kritičen, če je “masturbator” res kul stvar – on je!
Izbrala sem Aso, ker je zelo podobna svoji ženi (pogosto na delovnem mestu).
Ne morem to storiti brez gela, ampak s prodorom kot mokra ženska – odlično!
Veliko je že napisano o čiščenju, vendar je tako ….
Vse v vsakem primeru je vedno dobro za zabavo z ljubico, ki jo moški želi …

Dracaris

Občutek je zelo resničen in je enostaven za čiščenje.
Lahko jih samo priporočam. Vse v vsem je vredno denarja

Tulipp

Del je preprosto iznajdljiv, zelo resničen in zabaven. Ne bi smeli poskušati uporabljati brez maziva, ne deluje dobro. Za čiščenje potrebujete prašek, da ga ohladite. Lahko kupite dragi prašek, koruzni škrob pa je 100% enak izdelek kot “obnovitveni prašek”, a stane veliko manj. Popolna igračka za moškega, če nobena ženska ni prisotna. Dostava je bila hitra in enostavna, kot bi pričakovali od Amazon.

Jurassic

Naša izbira

Fantastično občutenje, da se mlečijo, stoji v ospredju zmajevega vložka, ki ga ustvari prepoznavno spiralno rebro, ki z vseh strani potuje po penisu in nenehno pritisne na površino penisa.

Nude Pussy Fleshlight Asa Akira: Najbolj realni zmaj
Intenzivnost7.8
Stimulacija6.4
Penetracija7.2
Tesnost6.6
Učinek učinka6.6
Realizem6.6
Različica5.6
Gladkost6.6
Ocena orgazma8
Hrup7.6
Uporaba Lube7.4
Pospravi7.8
Dry Time7.8
Ocena uporabnika0 Glasovanje0
7.1
Odlično
Odlično
Izredna stimulacija z nežnimi obroči
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics