Nude Pussy Fleshlight Asa Akira: Realistinen Dragon 2021 thesocialu101.com

Nude Pussy Fleshlight Asa Akira: Realistinen Dragon

7,1
Mahtava

Kuten japanilaisen lohikäärme, eräs eroottisen tähdistön Asa Akira: n voimakas sauma tuulee tiensä sisäkanavan läpi spiraalina ja luultavasti kutsutaan “Dragoniksi” tästä syystä.

Tämä sopii täydellisesti Asa Akiran aasialaiseen ilmeeseen, jolla on japanilaisia ​​juuria. Dragon-kanava on saatavana vain Asa Akiran typerä aukon kanssa ja on hänen henkilökohtainen ja yksinomainen sisäkanava.

Meidän pick

Upea tunne saada lypsetty seisoo etualalla Dragon Insert, joka luo erottuva kierre kylkiluu, joka tuulet ympäri penis kaikki puolet ja soveltaa jatkuvaa painetta peniksen pinnalle.

Mitä työtä Fleshlight Asa Akira

Suhteellisen laaja kanava on halkaisijaltaan 14 – 18 mm ja alkaa kellonmuotoisella kammiolla 2 cm, joka sitten sulautuu pääkanavaan.

Pääkanavan pinnalla on jatkuva poikittainen runkorakenne, jonka muodostaa noin 3 mm: n leveä kylkiluita.

0,8 tuuman (20 mm) kello-muotoinen kammioPääkanava on peitetty jatkuvalla poikkisuuntaisella tekstuurilla Hemispheriset 0,15 tuuman (4 mm) kuoppia

Verrattuna Super Ribbed Insert -reunaan kylkiluut eivät ole yhtä lähellä toisiaan, mutta eivät niin kaukana kuin Wonder Wave -kanavassa.

Rei’itetyn kanavarakenteen yläpuolella on edellä mainittu spiraalisauma, joka on muotoiltu tasaiseksi, n. 7 mm leveä kaistale ja peitetty pinnalla puolipallon muotoisella, n. 4 mm: n suuret nupit.

Samankaltaista saumaa on jo käytetty kiertyneessä insertissä, mutta se ei ole solmittu siellä eikä se kulje tasaisesti, mutta yhä lyhyemmässä määrin.

Sauma jakaa kanavan yhteen viiteen kammioon, jotka kumpikin mittaavat n. 30 x 18 mm. 

Käytännössä Dragon-kanava luo hyvin intensiivisen stimulaation, joka ympäröi peniksen akselia ja kyyhkyjä.

Sauman pimpelit lisäävät edelleen vaikutusta ja luovat monia pieniä, keskittyneitä stimulaatioita spiraalimaisen “stimulaatiolinjan”.

Koska ommel kulkee koko kanavan läpi, se painaa jatkuvasti peniksen pintaa ja tunkeutuu kokonaan penikseen joka puolelta.

Poikittainen runkorakenne toimii suhteellisen varovasti peniksellä alueilla, joilla ommel ei aiheuta painetta ja luo luonnollisen näköisen, raidoittavan stimulaation.

Kun penis liukuu eteenpäin ja taaksepäin, peniksen silmukka luo loistavan lypsykokemuksen, joka ei ole vastoin väännetyn insertin vahvistusta selälle, vaan toimii tasaisesti peniksen pinnalla kanavan vakion halkaisijan ansiosta. kuinka kauan sinä tunkeutuvat kanavaan.

Siksi “lypsäminen” ei ole aivan yhtä voimakasta kuin Twista Insert, mutta tunne on kestävämpi ja voit nauttia siitä pidempään.

Sauman nupit ja sivuseinämät kylkiluut tarjoavat myös monipuolisempia.

Normaalin peniksen pituudella (15 cm) kaikki tärkeät kammion rakenteet ovat helposti saatavilla ja voi tunkeutua kolmanteen kammioon.

Kun olet tunkeutunut Dragon-kanavaan koko pituudeltaan, spiraalin ommel kiertyy peniksen akselin ympäri kolme kertaa.

Koska spiraalimaikka jakaa Dragon-kanavan useisiin kammioihin, kanavassa on runsaasti tilaa negatiivisen paineen tallentamiseksi.

Tämä johtaa keskimääräiseen imutilanteeseen, joka on erityisen havaittavissa paluuliikkeen aikana ja lisäksi tehostaa kiertymistä, lypsystimulaatiota.

Sisäkanavan puhdistaminen on melko helppoa Dragon Insertin avulla.

Jotkut jäännökset jäävät kylkiluiden ja sauman väliin, mutta ne voidaan huuhdella suhteellisen helposti johtuen suhteellisen laajaa kanavan halkaisijasta.

Myös sisemmän rakenteen kuivausaika on verrattain lyhyt, n. 2-3 tuntia.

Lopputulos

Dragon Insert keskittyy ihmeelliseen tunteeseen, joka on lypsetty, mikä johtuu siitä, että voimakas kierteinen ommel joka kiertää peniksen ympärillä kaikilta puolilta ja ylläpitää siten jatkuvaa painetta peniksen pintaan.

Tämä houkutteleva tunteiden maailma on rikastettu monilla täsmällisellä ja laiduntamalla stimulaatiolla nap- ja rib-rakenteilla ja lisäksi tuettu voimakas imuvaikutus. Kaiken kaikkiaan on syytä ottaa ratsastaa leijaa ja on erittäin suositeltavaa, erityisesti Asa Akira -faneille.

Meidän pick

Upea tunne saada lypsetty seisoo etualalla Dragon Insert, joka luo erottuva kierre kylkiluu, joka tuulet ympäri penis kaikki puolet ja soveltaa jatkuvaa painetta peniksen pinnalle.

Käyttäjien arvostelut

Toinen Fleshlight (ensimmäinen oli Pink Lady Vortex), tämä täällä on erittäin tiukka ja siksi erittäin viileä … Pidän myös valkoisesta kannesta paremmin kuin musta.

Lohikäärme

Erittäin pehmeä ja kaunis. Tunne on hyvin samanlainen kuin luonnollinen. Nautin ja saan suurimman ilon. Aina onnellinen käyttää tätä lelua. Onnea ostoksillasi ja miellyttäviä tuntemuksia.

Ja minä

Minun on myönnettävä, tämä ei ole minun ensimmäinen fleshlight! Ostin sen viisi vuotta sitten! Oliko Fleshlight ICE! Samaan aikaan se näyttää vähän kuluneelta, mutta se on silti käyttökelpoinen! Joten pitäkää nämä asiat, enkä ole tehnyt mitään huolella! Ei kertaakaan! Tuolloin myös oli ilo, että minun ex “osa noin” sinun “ja että voisin kumpaakin kumpaakin! Siksi voin sanoa tunne, joka on hyvin samanlainen kuin kehon lämpö! Ja tietysti perse ja tissit puuttuvat tästä asiasta! Sitten sinun pitäisi investoida paljon enemmän Realdolliin! Lähetys meni päivästä toiseen, tietenkin neutraalissa pakkauksessa! Erittäin tyytyväinen! Jälleen kerran!

Sasha

Todella vaihtoehto yksinkertaiselle “veneelle”. Tulee hyvin lähelle todellisen naisen tuntemusta … Ja ennen kaikkea parempia kuin nämä Travelpussies …

niels

Olin erittäin kriittinen, jos “masturboija” on todella hieno asia – Hän on!
Valitsin Asa koska hän on hyvin samanlainen kuin vaimoni (usein pois liiketoiminnasta).
En voi tehdä sitä ilman geeliä, mutta se on tunkeuma kuin märkä nainen – hyvä!
Paljon on jo kirjoitettu puhdistuksesta, mutta se on vain niin ….
Kaiken kaikkiaan aina hyvä hauskaa rakastajan kanssa, jota mies haluaa …

Dracaris

Tuntuu todella todelliseksi ja on helppo puhdistaa.
Voin vain suositella niitä. Kaiken kaikkiaan se kannattaa rahaa

Tulipp

Osio on yksinkertaisesti nerokas, erittäin todellinen ja hauska. Älä yritä käyttää sitä ilman voiteluaineita, se ei toimi kunnolla. Puhdistukseen tarvitset jauhetta, jotta se pysyy pehmeänä. Voit ostaa kalliita jauheita, mutta maissitärkkelys on 100% samaa tuotetta kuin “uudistuva jauhe”, mutta se maksaa paljon vähemmän. Täydellinen lelu miehelle jos nainen ei ole läsnä. Toimitus oli nopeaa ja helppoa, kuten odotit Amazonilta.

jurassic

Meidän pick

Upea tunne saada lypsetty seisoo etualalla Dragon Insert, joka luo erottuva kierre kylkiluu, joka tuulet ympäri penis kaikki puolet ja soveltaa jatkuvaa painetta peniksen pinnalle.

Nude Pussy Fleshlight Asa Akira: Realistinen Dragon
Intensiteetti7,8
Stimulation6,4
tunkeutuminen7.2
tiiviys6.6
Sucction Effect6.6
Realismi6.6
vaihtelu5,6
tasaisuus6.6
Orgasm Rating8
melu7,6
Voiteluaine7,4
Siivota7,8
Kuivausaika7,8
Käyttäjäarvostelu0 ääntä0
7,1
Mahtava
Mahtava
Poikkeuksellinen stimulaatio kevyillä renkailla
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics