Ohjeet: Kuinka käyttää Fleshlightia? 2021 thesocialu101.com

Ohjeet: Kuinka käyttää Fleshlightia?

millä tavalla to use fleshlight correctly
miten käyttää lihan valoa

Vaikeasti mikään muu miesten sukupuolielämys on yhtä suosittu ja suosittu kuin Fleshlight. Saatavilla on satoja, ellei tuhansia eri malleja ja variaatioita. Miehiä, jotka haluavat ostaa Fleshlightin ensimmäistä kertaa, tapetaan yleensä ennen kaikkea valtava tarjous. Ei ole helppoa saada yleiskatsausta, ja monet eivät tiedä, miten käyttää masturboijaa. Selitän, miten valmista, käytät ja puhdista lelua. Voit myös käyttää hyödyllisiä vihjeitä estääkseen puhdistuksen aikana mahdollisesti aiheutuvat vaarat.

Top Fleshlight Tarkista hinta Lyhyt hyöty
�� Fleshlight Flight
(Meidän valinta)
Kompakti, täydellinen muoto
�� Fleshlight Destroya
(Intense)
Erittäin tiukka ja voimakas rakenne
Tori Musta
(Kakkonen)
Kestävä stimulaatio
Fleshskins – Grip Erittäin huomaamaton ja helppo piilottaa
Turbo sytytys Hyvä, mutta ei verrata muihin

1. Poista muovinen tangot

Jos käytät Fleshlightia ensimmäistä kertaa, havaitset putken holkissa tarkastuksen aikana. Tämä muovisuojus suojaa masturbaattorin sisäpuolelta tarttumista tuotannon, varastoinnin ja kuljetuksen aikana. Tikku on poistettava ennen Lovetoyn käyttöä – muussa tapauksessa loukkaantumisvaara on olemassa. Suojavauva yksinkertaisesti vedetään ulos.
Jos haluat, voit käyttää tankoa jokaisen puhdistusprosessin jälkeen. Minulla ei kuitenkaan ole mitään hyötyä tai haittaa.

2. Puhdista ja kuumenna Fleshlight

Ennen kuin käytät Fleshlightia ensimmäistä kertaa, lämmitä se kehon lämpötilaan. Fleshlight on erityisen hauskaa, kun asetat pistoksen lämpötilan 37 ° C: n kehon lämpötilaan. Ei olisi luonnollista käyttää Fleshlightia kylmänä. Hyvä tapa lämmittää rakkaus lelu on vesipesu täynnä lämmin vesijohtovettä. Sinun on upotettava Fleshlightin sisäpuoli (nimeltään insertti tai holkki) veteen muutaman minuutin ajan. Tavallisesti viisi tai kymmenen minuuttia on tarpeeksi tämän valmisteen valmistamiseksi.

Varmista, että Fleshlight on täysin katettu vedellä tämän ajan. Käytä vain muita esineitä painamaan lelua alaspäin, jotta se ei pääse pinnalle lämmittelyvaiheen aikana. Voit esimerkiksi käyttää suurta voiteluainepullon pitämään Fleshlight-säiliön pohjan alta. Tällä on se etu, että neste kuumennetaan myös kehon lämpötilaan.

Älä koskaan lämmitä Fleshlightia mikroaaltouunissa tai kiehuvaan veteen. On olemassa vaara, että lelu tuhoutuu. Näiden lelujen valmistaja kertoo ohjeista, mitkä lämmitysmahdollisuudet ovat mahdollisia. Lämmin vesihauteen lisäksi voit käyttää myös hihnamittarin lisävarustetta.

3. Käytä Fleshlightia aina voiteluaineella

Kun Fleshlight on saavuttanut oikean lämpötilan, voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Voit aina käyttää voiteluaineita nautinnollisen kokemuksen saamiseksi. Varmista, että se on vesipohjainen voiteluainetta. Monet Fleshlight-inlayt ovat valmistettu synteettisestä materiaalista, joka näyttää iholta. Tämä materiaali tuhoutuisi mineraaliöljyllä, joka sisältää voitelugeeliä tai eteerisiä öljyjä. Myös silikonipohjaisten voiteluaineiden vaara on vaarallinen, mikä voi myös vahingoittaa leluja.

Onneksi voitelugeelien valmistajat tarjoavat monia vaihtoehtoja, jotka ovat pääasiassa vettä. Olen kirjoittanut arvostelun Fleshlubesta. Vesipohjaisella voitelugeelillä voit käyttää niin paljon nestettä kuin haluat. Fleshlight-laitteessa ei ole kielteisiä vaikutuksia, kun käytetään oikeaa voiteluainetta.

Aseta voiteluaineen pullo masturbatorin sisäkanavaan ja täytä kanava runsaalla voiteluaineella. Liu’uta penissi kanavaan ja kostuta peniksen geeliin tunkeutumaan hitaasti ja kääntämällä sitä sivuttain.

4. Säädä imutehoa

Fleshlight on valmis täytettynä voiteluaineella. Joskus huomaat, että sisäinen paine on liian voimakas tai liian heikko. Voit säätää monien Fleshlightien imukykyä kääntämällä kannen takana olevaa korkkia. Lelun sisäistä painetta kasvatetaan vahvemmalla tai täydellisellä kiertämisellä. Paineita voidaan vähentää irrottamalla korkki. Hyvin alhainen paine syntyy, kun korkki on kokonaan poistettu.

Kokeile, mitä haluat. Se riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, millä paineella pitäisi olla sisäinen painostus. Jotkut miehet nauttivat erilaisista imuvoimista säätämällä korkkia käytön aikana. Toiset löytävät asetuksen, jota he käyttävät pysyvästi.

5. Fleshlightin käyttö

Fleshlightin käyttäminen riippuu sinulle. Periaatteessa kuitenkin on kaksi vaihtoehtoa. Toisaalta Fleshlightia voidaan käyttää manuaalisesti käsin. Toisaalta Fleshlightia voidaan käyttää myös ilman, että kädet koskettavat lelua.

  • Manuaalinen vaihtoehto toimii samalla tavoin kuin klassinen masturbaatio: kun Fleshlighta siirretään yhdellä tai kahdella kädellä, voit herättää itsesi.
  • Fleshlight voidaan myös kiinnittää kahden kohteen väliin. Patjan tukevat tyynyt voivat tukea. Sohvat tarjoavat usein mahdollisuuden korjata taskulamppu. Fleshlight-lisävarusteisiin kuuluu kuppia tai lasia oleva imukuppipidike (Fleshlight-suihkuasennus), iPad-pidike (Launchpad) ja paljon muuta. Jotkut miehet laittoivat Fleshlightin kenkään.
Meidän pick

Tämä versio on erittäin suosittu Amazonissa, se on jopa kaikkien mallien paras myynti. Tämä johtuu lähinnä alhaisesta hinnasta. & # X1f609;

Fleshlight review deep dive

Voimakkain

Destroya on yksi voimakkaimmista kuvioista, mutta suurella leveys- ja paineilemallilla se soveltuu kaikille miehille.

fleshlight best sleeve review

Miten Fleshlight puhdistetaan?
Fleshlightin käytön jälkeen se on aina puhdistettava mahdollisimman nopeasti, jotta lelu pysyy hyvässä kunnossa aikuisille. Onneksi tämä työ on erittäin helppoa useimpien Fleshlightin kanssa. Irrota ensin muovikotelo, jonka voit puhdistaa myöhemmin kostealla liinalla. Paljon tärkeämpää on sisäpinnan puhdistaminen, jonka käyttäminen vain lämpimällä vedellä.

Voiteluaineet ja muut nesteet on poistettava kokonaan puhdistuksen aikana. Ole varovainen, ettet käytä öljytuotteita tai kotitalouspuhdistusaineita tähän työhön. Puhdistuksen jälkeen inlay on kuivunut kokonaan ennen sen asettamista takaisin koteloon. Hihojen täydellinen kuivaus useiden päivien ajan on tärkeää, koska muuten muotit voivat kehittyä. Käytin aina käyttää Fleshwashia.

Katso paras fleshlight hiha rakenne alla.

7. Seksilelujen pysyvä käyttö

Kuten näette, Fleshlight on erittäin helppo käyttää. Vain muutaman kerran, on selvää, että valmistelu ja puhdistus tulee rutiini, joka kestää vain lyhyen aikaa. Käyttämällä Fleshlightia huomaat ainutlaatuiset mahdollisuudet kokea stimulaatiota. Fleshlightia voidaan käyttää monin tavoin nauttimaan eroottisista charmista. Muista, että Fleshlight-toimintoja ei ole oikein tai väärin. Niin kauan kuin et vaaranna itseäsi, voit tehdä sen, mikä tuntuu. Loppujen lopuksi se on eroottisen artikkelin tarkoitus.

7
Täydellinen tunne
7,1
Mahtava
6,9
Mahtava

4

Nude Fleshlight Tytöt: Anal Teagan Presley

Tarjoaa ihanan pehmeän ja sileän stimulaationLue koko arvostelu
6,9
Mahtava

5

Hieronta Nude Pussy Bibi Jones

Sanaali, johon kuuluu erittäin tiheä pintakuvioLue koko arvostelu
6,7
Mahtava
7,1
Mahtava

7

Paras realistinen tekstuuri Fleshlight: Pussy Tera Patrick

Tekee kuvatulla tavalla, materiaali tuntuu todella pehmeältä ja hyvältä.Lue koko arvostelu
3.3
Toiseksi tullut

8

Jessica Drake – Review Masturbator

Tämä tekee “Heavenly” -rakenteen julkaisemisesta entistä miellyttävämmän, koska kanavan etupuoli on suunniteltu erittäin kapeaksi.Lue koko arvostelu
8.3
Hyvä valinta

9

Fleshlight Flight -ohjaaja ja ohjaaja-arvostelu

Paras valinta rahallesi, erittäin suositeltavaa!Lue koko arvostelu
8.4
Meidän pick

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics