Onovertroffen Masturbator - Jenna Haze 2021 thesocialu101.com

Onovertroffen Masturbator – Jenna Haze

Het “Obsession” -kanaal is de nieuwe binnenstructuur van de Fleshlight Girl Jenna Haze en vervangt het “Maze” -kanaal, dat eerder exclusief werd gecombineerd met haar kutopening.

De vrij matige Maze-structuur zal vanaf nu niet meer worden geproduceerd, omdat (vermoedelijk) de verkoop recent niet hoog genoeg is geweest. Naar mijn mening was dit de juiste stap, geen groot verlies, omdat veel meer effectieve nieuwe structurele concepten nu zijn ontwikkeld door de Fleshlight-fabrikant ILF.

Onze keuze

Dienovereenkomstig wordt de beste textuur van de Fleshjack Boys-serie genoemd

Wat werk Fleshlight Jenna Haze

Daarom werd de beste structuur uit de Fleshjack Boys-serie genaamd “Bliss” opnieuw uitgebracht met het kutje van Jenna Haze onder de naam Obsession en eindelijk kunnen Straight Fleshlight-fans ook genieten van deze fantastische structuur (zonder de gedachte in hun achterhoofd dat de anale opening werd gevormd door een man).

In het voorste gedeelte van de obsessie is een kamer van 35 x 18 mm, die is uitgerust met vijf zeer uitgesproken dwarsribben.

Daarachter is een langwerpige, druppelvormige kamer die doorgaat naar het einde van het inzetstuk. In deze kamer is er een indrukwekkend landschap van langgesteelde puistjes, die zo dicht bij elkaar liggen dat de kamer er bijna helemaal door gevuld is.

De puistjes steken onder een hoek van 45 graden uit in de richting van de kanaalingang, hebben puntige uiteinden en zien eruit als het Destroya-kanaal.

Na een korte afdichting bij het betreden van het obsessiekanaal volgt een sterke acornmassage door de goed waarneembare transversale ribstructuur in de eerste kamer.

De vijf ribben lopen dicht over de eikel en creëren zeer intense striate-stimulaties die met hoge frequentie de eikel raken wanneer de individuele ribben passeren.

Deze relatief gewelddadige stimulatie is echter slechts de inleiding tot de extreem intensieve stimulatie van puisten die volgt in de hoofdkamer van de insert.

Omdat hier de eik dipt in een dichte weide van knobbeltjes die rond de eikel en de penisschacht van alle kanten wervelen en daardoor veel impunctuele stimulatie-impulsen veroorzaken.

Tijdens de binnenwaartse beweging buigen de puistjes en “omhels” de eikel en vormen een bepaalde weerstand, waarvan het overwinnen een ongelooflijk mooi gevoel van stimulatie creëert.

De intensieve striating stimulatie en de nog intensievere punctuele stimulatie vormen een groot contrast met elkaar en zorgen voor afwisseling.

De constante verandering tussen de twee soorten stimulatie maakt masturbatie met het Obsession Channel een unieke ervaring. Je kunt dit “stimulatieduurvuur” niet erg lang weerstaan ​​en je zult relatief snel een orgasme bereiken. Daarom is dit kanaal vooral interessant voor besneden mannen met een minder gevoelig hoofd.

Naast het effectieve massage-effect van de rib en puistjesstructuur is het zuigeffect absoluut indrukwekkend.

Na een paar glijders in en uit, hoopt zich een sterke negatieve druk op tussen de puistjes, wat de algemene stimulatie bovendien verrijkt met zijn grote en duidelijk waarneembare zuigeffect..

Zoals bij alle sterk gestructureerde inzetstukken, is het obsessiekanaal ook iets complexer om te reinigen, omdat veel sperma- en smeermiddelresten in de dichte noppenstructuur blijven.

Deze moeten grondig worden verwijderd om schimmelgroei te voorkomen.

De droogtijd is relatief lang (6 – 8 uur), maar kan worden verkort door te drogen met papieren handdoeken (keukenrol) of een handdoek.

uitkomst

The Obsession Channel is een ander ILF-meesterwerk met een optimaal structureel ontwerp. Het kanaal biedt een ongelooflijk intense mix van gestreept en punctueel stimuleren en het uitstekende zuigeffect maakt de algehele stimulatie perfect. De stimulatie-effecten werken op een zeer hoge frequentie op de eikel en de penisschacht en leiden snel en effectief naar een orgasme.

Vooral besneden mannen met minder eikelgevoeligheid zullen van dit kanaal houden, omdat meer stimulatie echt niet mogelijk is.

Onze keuze

Dienovereenkomstig wordt de beste textuur van de Fleshjack Boys-serie genoemd

Gebruiker reviews

In het begin ruikt het materiaal erg sterk, het voelt ook een beetje “strak” aan. Na de eerste 20 keer gebruik verdwijnt de geur en wordt het materiaal mooi zacht en voelt het dus veel aangenamer aan. Het materiaal moet wennen aan het gebruik. Ik had al dure luxe masturbators uit Japan die meer dan 100 Euro kosten en tussen hen en de Fleshlight is er niet veel aan de hand, dus duidelijke koopaanbeveling. De prijs-prestatieverhouding is top!

Yannick 

Het is duidelijk dat een deel van een echte levende vrouw niet ver reikt. Maar voor tussentijdse ontspanning is dit altijd beter dan handmatige bediening.

Peter Scots

Jenna Haze-editie:

Helaas lijkt het erop dat als je je favoriete artiesten thuis wilt bezoeken om de echtheid van een blikje lust te controleren, je in hechtenis gaat. Rechters begrijpen het ook niet.

Ik ben geen stalker?!

Dennis

Bijna zoals het echte ding. Een heel goed alternatief, ik zal zeker dezelfde vervanging krijgen als dat nodig is, gemakkelijk te reinigen en discreet. Graag opnieuw.

Klaus Buenermann

Maak het schoon met kokend water “heeft tot nu toe geen pijn gedaan” ruikt niet …. er valt niets te klagen “, kan ik aanbevelen.

Of de textuur van binnen het beste is dat ik niet kan zeggen, ik vergelijk het niet.

Thomas

Geen stank, gemakkelijk te reinigen. Wanneer u de gebruikswijzingen volgt, lijkt het echte seks. Super aan te bevelen. Super zacht

Michele

Onze keuze

Dienovereenkomstig wordt de beste textuur van de Fleshjack Boys-serie genoemd

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics