Oöverträffad masturbator - Jenna Haze 2021 thesocialu101.com

Oöverträffad masturbator – Jenna Haze

“Obsession” -kanalen är den nya inre strukturen hos Fleshlight Girl Jenna Haze och ersätter “Maze” -kanalen, som tidigare exklusivt kombinerades med hennes fittaöppning.

Den ganska mediokra Maze-strukturen kommer inte längre att produceras från och med nu, eftersom (förmodligen) försäljningen inte har varit tillräckligt hög nyligen. Enligt min åsikt var detta det rätta steget, inte en stor förlust, så länge mer effektiva nya strukturella koncept har nu utvecklats av Fleshlight-tillverkaren ILF.

Vår pick

Följaktligen heter den bästa texturen i Fleshjack Boys-serien

Vad jobbar Fleshlight Jenna Haze

Därför släpptes den bästa strukturen från Fleshjack Boys-serien, som heter “Bliss”, med Jenna Haze’s fitta under namnet Obsession och slutligen kan Straight Fleshlight fans också njuta av denna fantastiska struktur (utan tanken bakom sig att anal öppning gjutits av en man).

På framsidan av obsessionstrukturen finns en 35 x 18 mm kammare, som är utrustad med fem mycket uttalade tvärgående revben.

Bakom den är en långsträckt, droppformad kammare som fortsätter till insatsens ände. I denna kammare finns ett imponerande landskap av långsträckta finnar, som är så nära varandra att kammaren nästan är fylld av dem.

Pimplesna sticker ut i 45 graders vinkel i kanalinmatningens riktning, har spetsiga ändar och ser ut som Destroya-kanalen.

Efter en kort täthet när man går in i tvångskanalen följer en stark ekollermassage genom den väl känsliga tvärgående ribbstrukturen i den första kammaren.

De fem revbenen löper tätt över glansen och skapar mycket intensiva striationsstimuleringar som träffar glansen med hög frekvens när de enskilda revbenen passerar genom.

Denna relativt våldsamma stimulering är emellertid bara förspelet till den extremt intensiva stamperstimuleringen som följer i insatsens huvudkammare.

Eftersom här glider glansen i en tät äng av nubs som virvar runt glans och penisaxel från alla håll och därigenom utlösa många punktliga stimuleringsimpulser.

Under den inåtriktade rörelsen böjer bumparna och “omfamnar” glanserna och bildar ett visst motstånd, vilket övervinnar som skapar en oerhört vacker känsla av stimulering.

Den intensiva striationsstimuleringen och den ännu mer intensiva punktliga stimulansen bildar en stor kontrast till varandra och ger variation.

Den ständiga förändringen mellan de två typerna av stimulering gör onani med obsessionskanalen en unik upplevelse. Du kan inte motstå denna “stimulation duration fire” under mycket lång tid och du kommer att nå en orgasm relativt snabbt. Därför är denna kanal särskilt intressant för omskuren män med ett mindre känsligt huvud.

Förutom den effektiva massageffekten av ribben och pimple-strukturen är sug-effekten absolut imponerande.

Efter några glidningar in och ut ackumuleras ett starkt negativt tryck mellan finnorna, vilket dessutom berikar den totala stimuleringen med sin stora och tydliga märkbara sug-effekt.

Som med alla starkt strukturerade insatser är Obsession Channel också lite mer komplex att rengöra, eftersom många spermier och smörjmedelrester förblir i den täta pimplerade strukturen.

Dessa bör avlägsnas noggrant för att förhindra mögeltillväxt.

Torktiden är relativt lång (6-8 timmar), men kan förkortas genom torkning med pappershanddukar (köksrull) eller en handduk.

Resultatet

Obsession Channel är ett annat ILF-mästerverk med en optimal strukturell design. Kanalen erbjuder en oerhört intensiv mix av striated och punktlig stimulation och den utmärkta sug-effekten gör den totala stimuleringen perfekt. Stimuleringseffekterna verkar i mycket hög frekvens på glans och penisaxeln och leder snabbt och effektivt till orgasm.

Särskilt omskuren män med mindre känslighet av ekollon kommer att älska denna kanal, eftersom mer stimulering verkligen inte är möjlig.

Vår pick

Följaktligen heter den bästa texturen i Fleshjack Boys-serien

Användarrecensioner

I början lukter materialet väldigt starkt, det känns också lite “tight”. Efter de första 20 användningarna försvinner lukten och materialet blir snyggt och känns så mycket trevligare. Materialet måste vänja sig vid användningen. Jag hade redan dyra lyxmasturbatorer från Japan som kostar över 100 Euro och mellan dem och Fleshlight går det inte mycket, därför är det klart att köpa rekommendation. Prisförhållandet är toppen!

yannick 

Klart för en verklig levande kvinna når inte delen långt. Men för snabb avkoppling däremellan är det alltid bättre än manuell drift.

Peter Skottar

Jenna Haze Edition:

Tyvärr verkar det som om du vill besöka dina favoritartister hemma för att kontrollera äktheten i en burk av lust, går du i förvaring. Domare förstår inte heller.

Jag är inte en stalker?!

Dennis

Nästan som den riktiga saken. Ett mycket bra alternativ, jag kommer säkert att få samma utbyte vid behov, lätt att rengöra och diskret. Glad igen.

Klaus Buenermann

Rengör det med kokande vatten “har inte skadat hittills” luktar inte …. det finns inget att klaga “Jag kan rekommendera.

Huruvida texturen inuti är bäst kan jag inte säga, jag jämför inte det.

Thomas

Inte en dålig lukt, lätt att rengöra. När du följer användarhänvisningarna verkar det som riktigt sex. Super rekommendera. mycket mjuk

Michele

Vår pick

Följaktligen heter den bästa texturen i Fleshjack Boys-serien

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics