Översikt ärm Lisa Ann 2021 thesocialu101.com

Översikt ärm Lisa Ann

Den inre ytan av Barracuda Channel är nästan helt täckt av tunna, långa finnar och har därför fått namnet på den ganska farliga rovfisken Barracuda, vars långa tänder har viss likhet med finnorna.

Tanken att sätta sin penis i munnen av en tandförstärkt barracuda kommer inte nödvändigtvis att vara frestande för de flesta, men jag kan lugna mig – det här Fleshlight är inte snällt, tvärtom.

Vår pick

Som det är vanligt med Fleshlight Girls-serien, är Barracuda-kanalen exklusivt tillgänglig med en viss flickas fitta och i detta fall är det den erotiska modellen och porrstjärnan Lisa Ann.

Vad jobbar Fleshlight Lisa Ann

Som vanligt med Fleshlight Girls-serien är Barracuda-kanalen endast tillgänglig med en specifik tjejfitta och i detta fall är det den erotiska modellen och porrstjärnan Lisa Ann .

Barracuda-kanalen är uppdelad i två kamrar, en mindre kammare med en längd av 4 cm vid kanalången och bakom den en stor kammare som sträcker sig till insatsens ände.

Mellan kamrarna finns en 1 cm bred ringformad förminskning som begränsar kanalen ner till 10 mm vid denna punkt. Annars är kanalens diameter genomgående ca. 18 mm. (Förresten, bilden av Barracuda-kanalen på tillverkarens webbplats är inte helt korrekt, det ser ut som om kanalen skulle expandera bakåt.

I de två kamrarna finns det många tunna och ca. 10 mm långa, pinliknande nubbar, som skjuter in i kanalen i en vinkel på 45 ° och är mycket nära varandra.

I främre kammaren pekar de i kanalinmatningens riktning och i bakkammaren i motsatt riktning. De pinliknande nubbarna och deras arrangemang i den bakre delen av Barracuda-strukturen kommer att bli bekanta med Fleshlight-finsmakaren, eftersom denna struktur redan har använts framgångsrikt i Vibro-Touch Insert.

När man går in i Barracuda Channel, mottas glanserna omedelbart av den första pimplestrukturen, vilket ger många små punktliga stimuli.

När finnorna är böjda i kanalens utlopp genom penetreringsrörelsen, virkar de runt glans och lämnar ingen millimeter av huden obemärkt.

Den efterföljande penetreringen av 10 mm bred förträngning mellan kamrarna är mycket märkbar och skapar en intensiv kortvarig känslighet av täthet.

Då landar en i den stora kammaren och här dyker penisen i en tät finnkäng, vars finnar slingrar runt glans från alla sidor och med varje rörelse i kanalen på penisytan, slår och masserar och släpper så en vacker stimulans.

Även om kanalen med en diameter på 18 mm är relativt bred, ser den fortfarande ganska smal ut, eftersom nubbarna sträcker sig långt in i kanalen och utövar ett permanent mottryck på penis.

Under returrörelsen böjer bumarna i den andra kammaren sig nu i kanalinloppets riktning och intensifierar den omgivande massageeffekten. När man glider framåt och tillbaka genom de två kamrarna, stämmer den punktliga stimulansen, beroende på vilken av tuppstrukturerna som bara böjer sig, ibland starkare och ibland svagare och känns därför väldigt varierad i interaktion med förträngningen.

Minskningen mellan kamrarna är perfekt placerad i en höjd av ca. 8 cm, vilket gör det lätt för män med en kortare eller normal penislängd (15 cm) för att växla mellan de olika inriktade nubbarna.

Det finns gott om utrymme mellan finnorna för ackumulering av negativt tryck och efter en tid skapas en stark sugeffekt som med Barracuda Channel är över genomsnittet jämfört med de andra Fleshlight-insatserna och är särskilt märkbar under returflyttningen.

Rengöring av de täta pimplerade strukturerna är relativt tidskrävande och insatsen bör vändas kort och försiktigt. Torktiden på 5-7 timmar är också ganska lång och bör förkortas genom att torka av i förväg (se även Fleshlight Care Instructions).

Slutsats

Den slungande och selektiva massageffekten av de tunna, långa acne av Barracuda-insatsen känns vacker och åtföljs av en över genomsnittlig stark sugeffekt.

På grund av den olika pimple orienteringen och förträngningen mellan de två kamrarna är stimuleringen mycket mer varierad än Vibro Touch Insert och erbjuder en helt ny stimulans värld som kommer att glädja både nybörjare och proffs.

Vår pick

Som det är vanligt med Fleshlight Girls-serien, är Barracuda-kanalen exklusivt tillgänglig med en viss flickas fitta och i detta fall är det den erotiska modellen och porrstjärnan Lisa Ann.

Användarrecensioner

Bra känsla, strängare än lotus, stor känsla. Om du gillar det stramare och lite mer intensiv är det här ett bra val.

Gob

Fungerar som annonserat. Jag märkte att på botten av interlining vid huvudöppningen börjar det rippa öppet. Kör varmt vatten i ca 30 sekunder genom det och låt lufttorka.

Patrick Klein

Oavsett om du är ensam eller med din partner, håller Fleshlight det som det lovar är lätt att rengöra och en riktig njutning vinst.

Marcel

Jag har provat flera Sex M ……., Men den här delen är fantastisk. En super kåt känsla. även när det inte tränger in i Eng.class stimulering. Så mjuk !!! Kommer mycket nära en riktig vagina!

Marco

Eftersom jag har jobbat mycket på Fleshlight-leksakerna nyligen, som nykomling ville jag verkligen veta om alla positiva upplevelser är riktigt sanna och ja leksaken Angela White är jätte kul. Det är verkligen känslomässigt, har en snygg passform och det känns väldigt bra. Om du också bestämmer dig för att prova Fleshlights, kan jag bara rekommendera Fleshlight Angela White. Glöm inte att värma upp Fleshlight och smörjmedlet i varmt vatten innan det är dubbelt så mycket roligt.

Philip

Den inre ytlättnaden skapar en liten skarp känsla beroende på formen, men i alla fall väldigt trevlig och mycket roligt :-) Jag är glad att använda den här leksaken och få mycket positiva känslor :-) Om du älskar sexuell njutning behöver du det. jag rekomenderar

Och jag

Nästa nivåstruktur är verkligen framgångsrik – ingen annan FL-struktur som jag vet kan erbjuda en sådan stimulans.

Martin

I början lukter materialet väldigt starkt, det känns också lite “tight”. Efter de första 20 användningarna försvinner lukten och materialet blir snyggt och känns så mycket trevligare. Materialet måste vänja sig vid användningen. Jag hade redan dyra lyxmasturbatorer från Japan som kostar över 100 Euro och mellan dem och Fleshlight går det inte mycket, därför är det klart att köpa rekommendation. Prisförhållandet är toppen!

yannick

Klart för en verklig levande kvinna når inte delen långt. Men för snabb avkoppling däremellan är det alltid bättre än manuell drift.

Peter

Tyvärr verkar det som om du vill besöka dina favoritartister hemma för att kontrollera äktheten i en burk av lust, går du i förvaring. Domare förstår inte heller.

Dennis

Nästan som den riktiga saken. Ett mycket bra alternativ, jag kommer säkert att få samma utbyte vid behov, lätt att rengöra och diskret. Glad igen.

Klaus

Rengör det med kokande vatten, har inte skadat hittills, luktar inte, …. Det finns inget att klaga, jag kan rekommendera.

Huruvida texturen inuti är bäst kan jag inte säga, jag jämför inte det.

Thomas

Vår pick

Som det är vanligt med Fleshlight Girls-serien, är Barracuda-kanalen exklusivt tillgänglig med en viss flickas fitta och i detta fall är det den erotiska modellen och porrstjärnan Lisa Ann.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics