Paras blowjob kone - 2018 2021 thesocialu101.com

Paras blowjob kone – 2018

Päivät, kun teit sen itsellesi kädelläsi, ovat lopulta päättyneet! Autoblow 2+ masturboija on täydellinen lelu, jonka avulla voit palauttaa fellatio uskomattoman realistisesti ilman, että edes häiritsisit sinua!

Top Blowjob Machine Tarkista hinta Lyhyt hyöty
Autoblow 2
(Meidän valinta)
Pienikokoinen, on tehty holkista ja koneesta
Onyx 2
(Intense)
4 osaa: itse laite, pidike, korkki ja holkki
SayberX
(Kakkonen)
Simuloi sukupuolta sen sisäisen moottorin, ihon kaltaisen materiaalin ja nauhan kautta

Sinun tarvitsee vain tehdä? Istu alas ja nauti! Erilaisten, vaihdettavien kotelokokojen ansiosta se sopii parhaan kappaleenne toiseen ihoon ja sen lisäksi, että voit valita eri rungon aukot. Monien muiden kohokohtien joukossa Autoblow 2+ on virtaa, mikä säästää vaivaa ostaa akkuja! Seuraavassa opit lisää siitä.

Meidän pick

Mikä on kaksi peukalolla ja rakastaa blowjobs? Sinä, ilmeisesti. Uusilla ja parannetuilla Autoblow 2+ -ohjelmilla saat pian mieleen seksileluja, joka asettaa uuden standardin realistisiin soolokokemuksiin.

Meidän pick

Onyx 2 Blowjob-simulaattorikoneessa on kolme tilaa, joista voit valita, kun soitat yksin.

Meidän pick

Suuri teho, automaattinen urosmasturboija, jossa liiketunnistin kauko-ohjain, joka toimii internetin välityksellä.

Paras kone Autoblow 2+

Mikä on masturboija?

Ns. Masturbaattori on keinotekoinen emätin, suu tai peräaukko, joka koostuu korkealaatuisesta, keinotekoisesta ihomateriaalista, jonka avulla miesten on mahdollistettava aitoon seksuaalisen kokemuksensa.

Useimmat mallit jäljittelevät emättimen aukkoa ja niissä on siten sisäkanava, joka mahdollistaa tunkeutumisen masturbaatteihin.

Mikä on Autoblow 2?+?

Autoblowin seuraajamalli on Autoblow 2+ ja se voidaan periaatteessa kuvata masturbointikoneeksi tai blowjob-koneeksi. Hyvän kappaleen erityispiirre on se, että se pystyy hieromaan koko raajan ja takaa sinulle syvä kurkku tunne yli blowjob.

Vaihdettavat hihat ovat saatavilla kolmessa koossa, joten se on hauskaa kaikkien peniksen kokoisille miehille. Jälkimmäinen malli tehostaa peniksesi stimulaatiota tiukemmalla mekanismilla uuden kolmannen pallopallon kanssa ja pampers sen 15 cm pituiseksi.

Mitä Autoblow 2+ näyttää?

Autoblow 2+: n sylinterimuoto on väriltään valkoista ja sinistä, ja se on valmistettu aukon sivulle vaihdettavalla hihalla, joka on valmistettu korkealaatuisesta, keinotekoisesta ihomateriaalista, joka edustaa läpäisykanavaa peniksen lisäämiseen.

Vaikka laitteen runko vastaa vakiokokoa, hihat voidaan vaihtaa ja optimaalisesti mukauttaa peniksen kokoon, mikä takaa sinulle voimakkaan blowjob-hauskan..

Autoblowin hihnan koot:

  • Pieni: Peniksen halkaisija 2,4 – 3,2 cm (ympärys 7,5 – 10 cm)
  • Keskitaso: Peniksen halkaisija 3,2-4,4 cm (ympärysmitta 10-14 cm)
  • Suuri: Peniksen halkaisija 4,4 – 5 cm (ympärysmitta 14-16 cm)

Miten Autoblow 2+ toimii?

Lelujen toimivuus on lapsen leikki: Penis työnnetään yksinkertaisesti masturboijan avautumiseen voiteluaineen avulla (käytä vesipohjaista geeliä) ja kytketään päälle.

Kehyksen sisällä oleva mekanismi, joka sulkee elastisen kotelon kolmella renkaalla ja liikkuu ylös ja alas pienellä paineella, stimuloi peniksen koko pituutta helmet kautta.

Näiden sisäänrakennettavien liikkuvien helmi ketjujen avulla, jotka liikkuvat ylös ja alas lelun hihan päällä, blowjob-tunnetta realistisesti jäljitellään. Kaikki on täysin automatisoituja, eikä sinun tarvitse siirtää laitetta ylhäältä pois kuin muut lelut.

Liikkeiden nopeus tai kolmen voimakkuustason valinta voidaan määrittää helposti painamalla näppäintä, jotta voit päättää itse, kuinka nopeasti haluat saavuttaa maagisen blowjob-kokemuksen huipentuma.

Miten Autoblow 2+ vertaa muiden masturboijien kanssa??

Epäilemättä Autoblow 2+ on ensimmäinen todella realistinen vaihtoehto muille miesten seksieläimille. Lisäksi se ei ole vain mielenkiintoinen luomisen päälliköille, vaan se voi myös tuoda mukanaan iloa yhteiseen rakkauskilpailuun.

Kuka on sopiva masturbaattori?

Seksilelu voi olla täydellisesti integroitu kumppanisi rakastelupeliin.

Aivan kuten naisten leluja, masturboijaa voidaan käyttää rakkauspesissäsi. Etenkin sukupuolen aikana, Autoblow 2+ voidaan käyttää optimaalisesti, jos rakkaasi kestävyys vähenee tai hän vain haluaisi katsoa sinua.

Autoblow-kokemukset – miten he osoittautuvat?

“Yllättävää: olin yhtä yllättynyt kuin se tulee lähelle todellista räjäytystyötä. niin kiimainen! “- tinu Amoranalle

“Geil: Geiles Feeling, varsinkin koska sinun ei tarvitse tehdä mitään. “Lisää vain tarpeeksi voiteluaine ja se liikkuu itsestään. – Anonyymi Amoraanille

“Horny: Minulla ei ole vielä ollut niin kiimainen. paitsi todellisuudessa. hieman yli sen, ja anna tehdä loppuun asti, tunne on loistava. minun ei ole niin suuri, ajattelin ensin, ei todennäköisesti tunne paljon, sitten on ottanut pienin, on täydellinen. Voin vain suositella. vaimoni on todella mustasukkainen. “No, sitten teen hänelle uuden lelun. – Nick on Amorana

Miesten keskuudessa Autoblow 2+ tunnetaan “parhaimpana blowjob-koneena koskaan” ja erityisesti seuraajamallissa on vielä enemmän ylivoimainen ja hullu blowjobs kuin edeltäjänsä.

Kuinka aito Autoblow-blowjob tuntuu?

Huolimatta siitä kiinnostavista orgasmeista, joita muut masturboijat antavat meille, tämä blowjob-simulaattori ylittää kaikki muut lelut. Lisäksi et enää koskaan riipu rakastetusta tai rakastetusta, jos haluat nauttia täydellisestä blowjobista.

Autoblow 2+ – mistä ostaa sen?

Löydät Autoblow 2+: n Amorana Shopissa halvalla.

Siellä voit tilata sen ilman toimituskuluja ja se toimitetaan kotiisi seuraavana arkipäivänä, jos tilaat ennen klo 17.00.

Mikä halpa Autoblow vaihtoehto on saatavilla?

Vaihtoehtona lämminilmapuhallin, jonka lämmitysvaikutus (lämmittää jopa 40 ° C) ja 6 erilaista tärinää, tarjoaa sinulle puhtaimmat hullut kaasut. Kuumennusmestari on kuitenkin sopivampi miehille, jotka haluavat tehdä oman työnsä. Autoblow on täysin automaattinen blowjob-kone.

Mikä voiteluaine voin käyttää ja mikä ei?

On tärkeää, että käytät vesipohjaista voiteluainetta ja erityistä antibakteerisia puhdistusaineita seksileluille tai yksinkertaisesti vähän saippuaa ja lämpimää vettä, jotta joustavat hihnat pysyvät aina puhtaina.

Emme suosittele silikonipohjaisia ​​voiteluaineita, koska ne voivat hyökätä Autoblowin materiaalin ja holkin päälle ja tehdä niistä hauras tai halkeileva.

Kuinka voimakas on Autoblow 2+ blowjob-kone?

Tietenkin Autoblow tekee melua ja toimii selvästi kuuluvasti heti, kun kytket sen päälle – loppujen lopuksi, blowjob kone tekee hienoa työtä. Mutta suljettujen ovien takana pienten ystävien ei pitäisi aiheuttaa mitään ongelmia.

Missä koossa voin ostaa Autoblow 2: n+?

Kolme erilaista kirjekuorikokoa on saatavana Autoblow 2: lle+.

  • Pieni: Peniksen halkaisija 2,4 – 3,2 cm
  • Keskitaso: Peniksen halkaisija 3,2-4,4 cm
  • Suuri: Peniksen halkaisija 4,4 – 5 cm

Kuinka puhdistan lelun?

Tämä lelu on erittäin helppo puhdistaa käytön jälkeen! Poista hiha vain kotelosta käytön jälkeen ja huuhtele se hieman lämpimällä vedellä – tehty! Lisäksi voit käyttää antibakteerisia lelujen puhdistusaineita varmistaaksesi, että kaikki on puhdasta ja voit käyttää Autoblowia pitkään pitkään.

Onko tuote toimitettu veloituksetta??

Ei, koska Toy on kytketty, sitä ei tarvitse ladata ennen ensimmäistä käyttöä. Voit aloittaa heti Autoblow 2: n käytön+.

Missä pakkauksissa Autoblow 2+ toimitetaan?

Kuten aina, Amorana lainaa tilauksesi kätevällä laatikolla ilman logoja, joten kukaan ei tiedä, mitä olet tilannut.

Top Blowjob Machine Tarkista hinta Lyhyt hyöty
Autoblow 2
(Meidän valinta)
Pienikokoinen, on tehty holkista ja koneesta
Onyx 2
(Intense)
4 osaa: itse laite, pidike, korkki ja holkki
SayberX
(Kakkonen)
Simuloi sukupuolta sen sisäisen moottorin, ihon kaltaisen materiaalin ja nauhan kautta

Mitkä ovat toimitusajat, jos haluan tilata Autoblow 2: n+?

Jos tilaat tuotteen Amorana Sex Shopissa ennen klo 17, se toimitetaan samana päivänä lähetyskeskuksesta Glattburgissa.

Toimituskuluja ei ole ja voit seurata Autoblow-pakettia verkossa milloin tahansa, koska se lähetetään yksinomaan Sveitsin Postilla.

Haluan käyttää Autoblowia voiteluaineella?

Jotta tunteet olisivat realistisempia, käytä Autoblowia varmasti jollakin voiteluaineella. Peniksen stimulaatiota lisätään ja puhaltavan tunne näyttää aitoisemmalta kuin koskaan ennen. Voiteluaineen kosteus jakaa liikkuvien helmi-pallojen tärinän ja paineen paremmin akselille, joten voit tuskin erottaa masturbaation todellisesta fellatioista.

Voinko ostaa Autoblow 2+: n tilille?

Totta kai sinä olet! Amorana.ch: ssä voit kätevästi maksaa laskulla, luottokortilla ja ennakkomaksulla. Lisäksi sinulle ei makseta lisämaksuja.

Mitä muita tuotteita voin ostaa Autoblow 2+: lla?

Kun ostat masturboijaa, on suositeltavaa tilata pullo vesipohjaista voiteluainetta (esim. Come In from Inverma) sekä antibakteerista Sextoy-puhdistusaine, koska lelun hiha puhdistetaan ennen käyttöä ja sen jälkeen hygieenisistä syistä.

Minkälaisia ​​seksileluja voin yhdistää Autoblowin??

Autoblow 2+ yhdistyy täydellisesti Anal-leluihin. Voit esimerkiksi käyttää ankkuroitua pistoketta tai annaa tärinää hemmottelemaan eturauhasesi, kun Autoblow siunaa parasta kappaletta. Voit istua ja nauttia puhaltavan tunteen täydelliseksi.

Minulla on usein ennenaikaista siemensyöksyä. Voiko Autoblow auttaa?

Ennenaikainen siemensyöksy on hyvin hoidettavissa oleva ongelma. Masturboija antaa miehille mahdollisuuden päästä “palaamattomaan pisteeseen” mahdollisimman lyhyessä ajassa ja yritä olla voittamatta tätä kynnystä ja ehkäisemään ennenaikaista siemensyöksyä, ts.: Se auttaa sinua kouluttamaan kestävyyttä. Masturboija jäljittelee suuseksia paljon realistisemmin kuin koskaan “käsityö” ja valmistaa kestävyyttä sukupuolen kanssa kumppanin kanssa jatkuvaan koulutukseen. Ei mitään, hänet juhlitaan maailmanlaajuisesti monien ihmisten parhaaksi sukupuoleksi.

Toivon siis, että löydät kaikki tiedot Autoblowista ja erilaisista hihatyypeistä täällä.

Käyttäjät: arvostelu ja palautetta Autoblow 2: sta

Ihminen pyrkii korvaamaan ihmisen kaikkialla koneilla – seksuaalisuus ei ole poikkeus. Joten ei ole yllättävää, että blowjob-koneen kehitys on hyvin kehittynyttä.

Vaikka miesten seksileluja – toisin kuin leluja naisille – työnnetään edelleen likaiseen nurkkaan. Jokainen, joka käyttää tällaisia ​​apuvälineitä, on tahmea kuva seksuaalisesta epäonnistumisesta, joka vain tekee kumivene nukkua hänen kanssaan.

Todellisia nukkeja, porno-tähti vaginaa

Yksi syy likainen kuva on anatomia. Voisiko täydellisesti muotoiltu dildo sijoittaa myös sisustukseksi olohuoneessa: sen pitäisi houkutella vähemmän huomiota käydessään kuin haalistuneessa kumiembaatissa hyllyssä. Tai laittaa se hieman, anteeksi, imee metafora: avaimet kopioidaan, avainreikiä ei.

Miesten lelujen tekniikka on edistynyt valtavasti. Kumi-nukkeja kutsutaan nykyisin todellisiksi nukkeiksi ja niillä on pelottava muistelu todellisiin naisiin ilmapatjan sijaan.

Kyynärpäät tai fleshlights ovat totta pornoisien ensisijaisten sukupuolielinten lisääntymiseen.

Ja juuri kun Rolls Royce on sukkulamppu: Autoblow 2, miehen tyypillinen masturbaation käsiliike, Autoblow, niin valmistajan täyteläinen lupaus, se kaikki itsessään.

Kieltäydyin hyväksymästä 20 minuutin päätoimittajan tilausta testaamaan koneen testausselosteesta. Mutta löysin nuoren miehen, joka suostui testaamaan koneen – sillä ehdolla, että hänelle annettiin täydellinen nimettömyys. Haastattelussa hän kertoo kokemuksistaan.

Mitä ajattelit, kun pursit sen?

Hyvä tavaton. Mikä valtava kone. Autoblow näyttää sekoittimen leivänpaahdin internetyhteydellä ja pöytäpölynimurilla. Mutta tech-tunteina kaveri, olin kiinnostunut siitä, miten tämä asia toimii. Ja?

Ne ovat kaksi helmeilevää jousirengasta. Niitä liikutetaan ylös ja alas sähkömoottorilla simuloimaan tällaista suua. Nopeus on äärettömän vaihteleva pienellä pyörällä laitteen alapuolella.

Oletko lukenut käsikirjan?

Joo, varoitukset miettivät minua, koska ne varoitti minua sukupuolielinten vammoista.

Itse asiassa se sanoo: “Asennetun letkun puuttuminen voi johtaa vakaviin vammoihin. “Käytä vesipohjaisia ​​voiteluaineita sijoittamaan peniksesi putkeen. (Sic!)

Pelottava. Mutta sinä pysyttämässäsi.

Halusin olla vakava testaaja, kunnes katkera loppu. Ja tein kaiken oikein, joten penikseni on hyvä, kiitos kyselystä. Koska en asu yksin, minun piti kuitenkin lukita itseni huoneeseen, jotta voisin nauttia rauhasta yhdessä laitteen kanssa.

Minun täytyy kysyä: onko sinulla kynttilöitä? Romanttinen musiikki soi?

Minä todella anna musiikin ajaa. Se mies, jolla oli kauhea dub-step-musiikki, Skrillex, löysin hänet sopivaksi. Ja hän hukutti autoblowin äänen.

Oliko esileikki?

Voisit sanoa sen. Laitoin kondomin, koska minulla ei ollut luottamusta siitä, että Kiinan kumi sai tuoksua laitteeseen. Se haju kuin vanha öljy tai jotain. Hyvin, hyvin outoa. Enkä halunnut, että ihoni joutuisi kosketuksiin sen kanssa. Sitten tyhjennin liukuvaa kermaa letkuun, kun olin kohtuullisena ja asensin tämän pölynimurin yli.

Imuri?

Käännät sen ylös, se tekee melua. Hän muistutti minua ompelukoneesta. Ja sitten huomasin myös, että tarvitset paljon voitelua. Tunsin litran siitä tyhjäksi.

Olit voinut rentoutua jälkikäteen?

Ei, ei oikeastaan. Tällaisen koneen tavoite ei todellakaan olisi keskittyä. Mutta juuri tehnyt musiikin kovempaa, joten ääni ei häiritse minua ja kämppäkaverini enää.

Tärkein kysymys: Miten se tuntuu?

Ei ole väliä. En voi ajatella parempaa sanaa. Se alkaa lämpötilasta: se ei ole totta. Kun tyydytän itseni – mikä on vähiten yllättävää sukupuolen muotoa, koska toimijana minä tiedän, mitä odottaa – minulla on ainakin lämmin käsi, joka on lähinnä todelliseen seksiin.

Puhuminen yllätyksestä: laitteesta ei ole odottamatonta liikettä, se liikkuu vain yhdestä suunnasta – edestakaisin. Joten se ei muuta painetta tai suuntaa. Voin kuvitella, että vesimelon reiällä olisi samanlainen vaikutus.

Mutta teit orgasmin?

Joo, mutta kesti kauan. Olin liian kiireinen koneen kanssa, jotta seurasimme aikaa. Mutta se oli noin 20 minuuttia. Tunne ikuisuus. Mutta en ole koskaan saavuttanut korkeimmalle tasolle – melu, joka lievittää liikaa – ja minulla oli tunne, että minulla oli käsipaino kädessäni.

Joku pitäisi pitää sitä puolestasi. Käyttämällä tätä laitetta kumppanin kanssa olisi kuin mennä kampaajalle kalju päähän.

Onko ainakin jotain positiivista raportoida?

Ei minulle. Se ei ole mitään tekemistä blowjob – ei edes huono. Ainoa etu, jonka voin ottaa tästä laitteesta Ei ole hampaita.

Miten parannat laitetta?

Lisää paineita, imua, lämpöä, satunnaisia ​​liikkeitä – ja jos kone tupakoi minulle tupakkaa myöhemmin ja maksaa minulle kohteliaisuuksia, annan jopa antaa sille lempinimeä.

Sinun päätelmäsi?

Paras osoitus siitä, että se oli minulle kerta-asia, on se, että en edes kysy, voinko säilyttää testilaitteen.

Top Blowjob Machine Tarkista hinta Lyhyt hyöty
Autoblow 2
(Meidän valinta)
Pienikokoinen, on tehty holkista ja koneesta
Onyx 2
(Intense)
4 osaa: itse laite, pidike, korkki ja holkki
SayberX
(Kakkonen)
Simuloi sukupuolta sen sisäisen moottorin, ihon kaltaisen materiaalin ja nauhan kautta

Onko vaihtoehto jollekulle, jolla ei ole tyttöystävää?

Koska sillä ei ole mitään tekemistä todellisen räjäytystyön kanssa, voin vain arvata: Pidä kiinni kädestäsi. Tai ilmaisu vapaasti tulkitaan: kengännauha, päästä nivussasi.

Meidän testaaja oli katkerasti pettynyt Autoblow 2: n kanssa, toisin kuin useimmat Amorana.ch-asiakkaat, jotka kuvaavat kokemuksiaan laitteen verkkosivustolla.

Yksi Kevin on erittäin innostunut: “Suuri. Ladies, sinulla on todellinen kilpailu täällä! En ole koskaan ajatellut, että miehelle olisi jotain tällaista. “

Toiset ovat myös erittäin tyytyväisiä, mutta useimmat kritisoivat äänenvoimakkuutta.

Lukas Speiser of Amorana sanoo: “Suurin osa asiakkaistamme on erittäin tyytyväisiä häneen, mutta kaikki eivät tunne samoja. Autoblow on miesten suosituin lelu, jota seuraa Fleshlights. “En kerro tarkkoja numeroita. “Vain tämä paljon: saamme sen toimitetuilla kuormalavoilla valmistajalta.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics