Paras penis laajennusholkki: uskomattomat tulokset ennen ja jälkeen 2021 thesocialu101.com

Paras penis laajennusholkki: uskomattomat tulokset ennen ja jälkeen

Peniksen pidennysholkki on yksi penis-pumpun markkinoiden innovaatioista. Bathmate Hercules on erityisesti suunniteltu käytettäväksi primäärisen elementin veden kanssa. Tämä tarkoittaa, että sen sijaan, että täytetään sylinteri ilmalla, käytetään tässä vettä.

Top Penis Extender Tarkista hinta Lyhyt hyöty
Bathmate Hercules
(Meidän valinta)
Vallankumouksellinen tuote, jonka onnistumisaste on 95%
Bathmate Hydromax X30
(Intense)
Uusi ominaisuus mahdollistaa täyden 360 asteen positiivisen pyörimisen
Bathmate Hydromax Xtreme X40
(Kakkonen)
Tehokkain pumppu

Jos valmistusyhtiö on uskottava, sillä pitäisi olla upea vaikutus. Mutta onko mahdollista uskoa? Tarkastelimme sitä perusteellisesti.

Paras peniksen jatke on kooltaan kaikille

Oikea tuote on erittäin helppo löytää. Koska osa on saatavilla eri versiossa, käyttäjien eri kokoisia kopioita varten. Valmistajan kotisivulla on kolme sarjaa peniksen laajennusholkkia.

Alkuperäinen, Bathmade-sarja, pisteet erittäin lempeällä voimalla. Toisaalta X-sarja on hieman voimakkaampi. Extreme-sarjan avulla tuotevalikoima, jolla on eniten energiaa, on nyt markkinoilla. Tässä on pieni valinta.

 • HerculesMaximum penis ympärysmitta on 14,5 senttimetriä, peniksen enimmäiskoko on 18 senttimetriä
 • X30Maximum penis ympärysmitta on 14,5 senttimetriä, maksimikokoinen peniksen koko on 18 senttimetriä
 • X40 (Xtreme) Suurin peniksen ympärysmitta on 17,5 senttimetriä, peniksen enimmäispituus on 21 senttimetriä
 • GoliathMaximal penis ympärysmitta on 21 senttimetriä, raajan enimmäispituus on 25 senttimetriä.

Miten Bathmate penis laajennusholkki toimii?

Paras penis-jatke aina stimuloi kudosta vetämällä. Tavalliset penispidennys hihat luovat alipaineen yksinkertaisesti ilman. Kylpy ystävä toimii kuitenkin veden kanssa.

Tavoitteena on laajentaa peniksen lyhyen ajan tai pysyvästi. Siksi on mahdollista tuottaa todella tehokas erektio, mutta myös pidemmän, jatkuvan harjoittelun saavuttaa voitot, tavoitteet, kuten pituus ja paksuuden kasvu. Se voi myös olla hyödyllinen epätavallisen peniksen kaarevuuden tapauksessa.

Penis pumput sopivat erektiohäiriöihin, ennenaikaiseen siemensyöksyyn ja kestävyyteen. Käytön myönteiset seuraukset ovat varsin näkyviä. Tämä lisää itseluottamusta ja sen käyttäjän horninessa. Mitä useammin harjoittelet, sitä tehokkaampi pieni ystäväsi tulee. Kangas on venytettävissä, mikä on seurausta. Pölypussi aiheuttaa veren kulkeutumisen peniksen läpi, paisuttamalla valtavasti. Nämä voivat olla harjoituksia pitkäaikaiselle kasvulle tai pidentymiselle, tai niitä voidaan käyttää myös sensuellisesti. Tässä, muiden etujen joukossa, se osoittautui erityisen sopivaksi glansin kokoa lisäämiseksi.

Näiden mallien kuningas on, kuten olemme löytäneet, erittäin helppokäyttöinen. Olipa suihku tai kylpyamme, tarvitsee vain täyttää vettä, laittaa se osaan, painaa useita kertoja, tuottaa alipainetta, häntä heiluttaa valtavasti.

Tämä on selkeä etu yksinkertaisuuden ja hygienian suhteen. Erittäin tärkeä näkökohta – laajentumisen tavoitteen saavuttamiseksi on raudan kurinalaisuutta tarpeen. Monet käyttäjät epäonnistuvat tämän takia. Bathmate, joka kulkee Aquan kanssa, kuitenkin helpottaa päivittäistä harjoittelua valtavasti, tekee siitä miellyttävän.

Peniksenpidennyslaatikon parhaat ominaisuudet

Sen lisäksi, että laite on hyvin yksinkertainen ja toimiva käyttö ja käyttö, sen edullinen Aquatechnology, laatu puhuu parhaiten tuotteesta. Se on yksi parhaiten myyvistä malleista maapallolla – ei ole sattumaa. Sen lisäksi, että sitä käytetään hetkeäkseen vaikuttavaan palkkiin, peniksen suurennuslaite myös vaikuttaa lääketieteellisiin ominaisuuksiin.

Se on erinomainen hoito erektiohäiriöille, peyronie, epänormaali peniksen kaarevuus ja pahamaineinen ennenaikainen siemensyöksy. Intensiivinen liikunta Bathmate-hoidon kanssa voi vähentää fyysisiä vaurioita lisäämällä itseluottamusta ja lisää käyttäjän libidoa.

 • Yksinkertainen käyttö
 • Uusi vesi tekniikka
 • Eniten myydyt tyypit maailmanlaajuisesti
 • Korkealaatuiset standardit
 • Lääketieteellinen käyttö on mahdollista
 • Vahvistaa libidon
 • Vahvistaa itseluottamusta
 • Suuret erektiot mahdollistavat
 • Estää ennenaikaisen siemensyöksyn pitkällä aikavälillä
 • Auttaa erektiohäiriöitä
 • Parantaa peniksen kaarevuuden
 • Pidennetään ja laajennetaan penis
 • Se on hauskaa

Jos haluat tehdä jotain peniksesi suurentamiseksi, mutta ei tuntuu viittaavan venytysvyöhön päivän aikana, olet tehnyt oikean valinnan tämän kaverin kanssa. Laitetta voidaan käyttää kätevästi suihkun alla. Päivittäin vain 10 minuuttia on riittävä. Toisin kuin venytysvyöt, jotka tulevat voimaan vasta suhteellisen pitkän käytön jälkeen, ensimmäiset pitkän aikavälin menestys näkyy hyvin pian tämän pumpun kanssa. Puhumattakaan “nyt” kokemuksista, kun täytät suihkua tai kylpyammeella. Tämä on luonnollisesti paras tapa parantaa miespuolisen itseluottamuksen valtavasti.

Testaajat pitivät sitä niin paljon, muun muassa, koska koko “asia” on paljon lempeämpi, vähemmän mekaaninen, rakastava, tietyllä tavalla. Perinteinen tyhjöpumppu, jossa on mittauslaite, ehkä sähköpumpulla, on hyvin mekaaninen, unerotinen. Kuitenkin huolimatta siitä, että se on hieman taisteleva, tämä tekijä vaikuttaa edelleen. Tämä johtuu juuri siitä, että vedellä, toisin kuin ilmalla, on haptinen vaikutus. Tämä ainutlaatuinen vesipumppu on tärkeä etu.

Penis-jatkovuori antaa parhaan tuloksen

Tällaisia ​​malleja suunnitellaan periaatteessa laajentamaan häntä. Lyhyellä ja pitkällä aikavälillä, kuten seksuaika ja laite realistisesti pidentää penis. Ja se todella toimii.

Jokainen, joka ajattelee penis extender hihtaa kuin “seksuaalinen vamma” hoito on väärä, on rasitettu ennakkoluuloja. Tällainen penis pumppu, he sanovat, voi olla erinomainen ase oikeilla käsillä. Laajentumisen periaate on sama kuin Afrikan mantereella jo vuosituhannella harjoitettu alemman huulen ja korvalehden. Kangas on joustava, joten se on venytetty. Puhumme periaatteesta täällä.

Hännän venytys ei tietenkään ole niin voimakasta. Sitä vastoin se kasvaa myös pitkällä aikavälillä.

On epäilemättä tarkoituksenmukaista, ettemme vastaa odotuksiamme valmistajan lupauksilla. Hänen tietojensa mukaan jopa 7,5 senttimetrin pituiset tai 2,5 senttimetrin paksuus ovat melko mahdollisia. Tämä vaatii varmasti pitkään kestävää koulutusta, mutta se tuntuu mahdottomalta.

Kuitenkin kaikki kokemuksemme puhuvat noin 2,7 senttimetrin suhteellisesta kasvusta, noin 1,6 senttimetrin paksuudesta noin 24 kuukauden kuluessa. Bathmate näyttää vaikuttavan hämmästyttävällä vedellä. Mitä pitempi koulutus, sitä suurempi kirjaimellisesti näkyvä menestys.

Jokainen ihminen ei käytä asiaa tuoda upean näytteensa toiseen ulottuvuuteen pitkällä aikavälillä. Sen etu on se, että peniksen turvotus todella epätavallinen ulottuvuuksia, vaikka se on käytössä tällä hetkellä. Siten laitetta voidaan käyttää esimerkiksi luomaan vaikuttava ristikkopalkki ennen suunniteltua yhdyntää. Lisääntynyt peniksen koko pysyy barin jälkeen hyvänä ajankohtana eli useita tunteja. Voisimme myös kutsua laitetta Sextoy, vaikka sen käyttö ei ehkä näytä kovin romanttiselta.

 • Suurempi linkki
 • Suurempi maku
 • Pitempi linkki
 • Pidemmät jalustat

Penis laajennus hiha vs penis pumput: Mikä on paras?

Veden innovatiivinen käyttö on selkeästi mahdollista, mikä mahdollistaa hyvin intensiivisen ja yksinkertaisen harjoitteluprosessin. Tavallinen pumppu tai jopa venytys voi joskus ylentää käyttäjän kärsivällisyyttä, kun sitä käytetään pitempään harjoitteluun.

Lelua on helppo käyttää ja helppo puhdistaa. Lämmin neste tekee sinusta tuntuu hyvältä ja on paljon miellyttävämpi kuin malleissa, jotka toimivat ilman tyhjiön periaatteen mukaan. Lämpimällä vedellä on myös edullinen vaikutus peniksen kudoksen löystymiseen ja rentoutumiseen. Tästä seuraa huomattavasti voimakkaampi suurennuskyky käytön aikana.

Mikään ei pitäisi pakottaa olemaan tärkeä periaate. Esimerkiksi monilla tekijöillä on merkitystä vakauden puutteessa. Alkoholi, nikotiini, epäterveellinen syöminen. Bathmate Penis Extender -hihna tekee siitä helppoa keskittyä olennaiseen.

Tällä tavoin on mahdollista muuttaa koko tietoisuus ja vastata kehoon toisella tavalla ilman, että se olisi liian keskittynyt käsillä olevaan asiaan ja että koko päivän on vietävä esimerkiksi venytysvyöllä. Mekaaninen ystävä tekee palkin käsittelyn yksinkertaisen ja miellyttävän.

Kestää kymmenen minuuttia, ei enää päivittäin, sen käyttämistä, joka on saatavilla kaikissa Amazon-malleissa. Tietenkin, jos olet tekemässä hyvää menestystä, voit käyttää myös tämän mallin yhdistelmää ja paareja kuten Phallosan tai Penismaster.

Esimerkiksi, jos et halua käyttää venytysvyötä päivällä, Bathmate-väli liuos suihkun alla ja venytysvyöllä unen aikana on erinomainen ratkaisu. Lihastenrakennustekniikoita, kuten neilikka, lantionpohjan lihasten liikunta, rentoutusharjoitukset vaikuttavat myös.

Penis pumppu: Onko se paras lääketieteelliseen käyttöön??

Sen ulkonäkö on yksiselitteinen osoitus siitä, että sen käyttö, ellei lääketieteellinen, on ainakin hyvin kehon suhteen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tällaisen hännän pumppuun olisi käytettävä fyysistä vahinkoa. Jopa ihmiset, jotka kärsivät pelkästään psykosomaattisesta mielikuvituksesta, että heidän paras kappale on liian pieni, voivat tallentaa varsin hämmästyttäviä menestyksiä. Parantuminen on kokonaisvaltaista, keho ja mieli ovat mukana. Miellyttävä käyttö Aquan toimivan peniksenhoitajan kanssa tukee tätä.

Myös Bathmate tuo sinulle vain suuremman peniksen, suuremmat kyyhkyset, pidemmän erektio, vahvempi latte, jos käytät sitä säännöllisesti ja aktiivisesti.

On totta, että vanha sana: “Ilman huolellisuutta ei ole hintaa!” Asia on itsessään selvä. Esimerkiksi peniksen kaarevuus, joka on kehittynyt vuosien varrella, ei voi katoa päivästä toiseen. Sama pätee periaatteessa erektiohäiriöön.

Myös tällä on syyt hyvin pitkän aikavälin kehityksessä, jota nykyajan maailma ei voisi poistaa pitkällä aikavälillä. Kestävyys koulutuksen aikana on siksi ratkaiseva tekijä.

Se voidaan lääketieteellisesti osoittaa leikkauksen korvaamiseksi äärimmäisen peniksen kaarevuuden varalta. Samoin lääkärin havaitsema erektiohäiriö voidaan hoitaa onnistuneesti tällaisella laitteella.

Äkillisen määrän lisääntymisen psykologinen vaikutus, joka tulee aina olemaan, ei missään tapauksessa saa aliarvioida. Monet mies hämmästyttää hänen energiaansa energiavaroilla. Ja kun sitä käytetään seksileluina, naisen hämmästys valtavan peniksen silmissä ei ole missään nimessä halveksittavissa.

Se, että raaja on niin valtava, johtuu yksinkertaisesti alusten laajentumisesta, lämpimän veden tyhjiövaikutus on aivan hämmästyttävää.

 • Holistinen paraneminen
 • Pitkäaikainen vaikutus
 • Lyhyen aikavälin vaikutus
 • Psykologinen vaikutus
 • Lääketieteellinen vaikutus
 • Fyysinen vaikutus

Koulutusvaiheet Bathmate-laajennusholkin kanssa

Sinä annoit peniksesi laajennuksen Amazonin ja sai sen välittömästi. Käytännössä olet kylpyammeessa tai suihkussa. Laite on asetettava puoliksi hallitsevaan raajaan. On järkevää kannustaa pikku ystäväsi hieman lämpimällä nesteellä ja hieman herkkyydellä.

Niin sanottu “kartioharjoittelu”, jossa lihakset on koulutettu, joka myös ohjaa virtsan virtaa virtsaamisen aikana, voi myös olla hyödyllistä.

Top Penis Extender Tarkista hinta Lyhyt hyöty
Bathmate Hercules
(Meidän valinta)
Vallankumouksellinen tuote, jonka onnistumisaste on 95%
Bathmate Hydromax X30
(Intense)
Uusi ominaisuus mahdollistaa täyden 360 asteen positiivisen pyörimisen
Bathmate Hydromax Xtreme X40
(Kakkonen)
Tehokkain pumppu

Nyt Bathmatea tullaan käyttämään. Laita haaleaa vettä sylinteriin, tartu sen päälle, yksinkertaisuuden tähden, vähintään puoli pystysuora penis. Moninkertainen painaminen tehostaa alipainetta. Peniksesi on yhä suurempi ja suurempi.

Älä käytä lelua pidempään kuin noin 5 minuuttia alussa. Periaatteessa Hercules voi siis käyttää väliaikaista, intensiivistä erektiota. Peniksen rengas voi pysyä pitkään yllä. Myös peniksen alusten laajentuminen, niin että veren lisääntyminen lisääntyy, kestää melkoisen aikaa.

Toisaalta Bathmate palvelee pitkäaikaista, todellista parannusta koossa ja laajuudessa, seksuaalisessa ajossa ja itseluottamuksessa. Tämä edellyttää luonnollisesti intensiivistä harjoittelua pitkällä aikavälillä. Lelulla on myös lääketieteellisiä ominaisuuksia, peniksen kaarevuus, erektiohäiriöt, penis liian pieni, liian pieni malja.

Suosittelemme myös pitkäkestoisen peniksen suurennusta, niin kutsuttua lämpenemistä, kuten edellä on kuvattu hieman lämpimällä vedellä ja stimuloimalla kädet läpi, jotka liikutat ylös ja alas vähän kuin lypsämisen aikana.

Lämmin, kostea pyyhe ja pesulappu voivat myös auttaa. Paine, jota syntyy painamalla Bathmatea useita kertoja, ei saa ylittää 5: tä inHG: tä, ainakaan alussa. Tämä on tärkeää, koska jos lisäät painetta liikaa, varsinkin alussa, kudos voi olla ylikuormitettu. Tällaisia ​​teknisiä tietoja ei kuitenkaan pidä torjua.

Kehon tunne kertoo sinulle hyvin tarkasti, kun se riittää. Siksi sillä ei ole paineita, ja se on vielä enemmän seksileluja. Pitkäaikainen menestys pidennyksessä, sakeuttamisessa, laajentamisessa ja kestävässä koulutuksessa on välttämätöntä, ennen kuin nautintoa ja nautintoa voidaan käyttää nopeasti, 3 minuuttia riittää.

Monet miehet käyttävät Heruclesia mielellään, ennen kuin he esittelevät Schniedelsa saunassa nykyiselle yleisölle. Ja he tietävät, mitä he tekevät. Koska peniksen laajentuminen, lelujen käyttö aiheuttaa useita tunteja, voidaan määrittää myös seuraavana päivänä. Psykologia ja alitajunta ovat työssä. Pumppaamalla osan itsemääräämisoikeudesta.

Ja todellakin, “henkinen erektio” voi myös olla koulutettu. Se on juuri se mitä tapahtuu Bathmate. Ei ole kysymys siitä. Aivot saavat tällaisia ​​selkeitä signaaleja, että se ei voi auttaa, mutta hyväksyä ne. Vastauksia? Laajuus ja laajuus “vakuuttavat” ajattelun.

Pidennysholkki on enemmän kuin lelu

Tuote on korkealaatuinen, erinomainen penis pumppu. Sen lisäksi, että Hercules pystyy tuottamaan upean jäykän peniksensä muutamassa sekunnissa, joka pysyy osina jopa orgasmin jälkeen – penis on varmasti paljon suurempi useita tunteja – Hercules pystyy myös auttamaan erilaisissa lääketieteellisesti havaittavissa olevissa ongelmissa.

Tässä yhteydessä on tärkeää harkita erektiohäiriöitä, fyysisesti tai psykologisesti, parantavaa tautia. Testimme osoittaa, että Bathmate on terapeuttinen väline kummankin sairauden syihin. Tarkastelkaamme nyt lyhyesti tunnetuimpia kliinisiä kuvia ja penis-pumpun hyödyllisiä vaikutuksia.

Erektiohäiriö ja Bathmate Hercules

Täällä hän pystyy tarjoamaan “ensiapu”, niin sanotusti. Tyhjiöperiaatteella verenvuoto päästää erektiokudokseen yhdessä kaikkien muiden signaalien kanssa, joita keho saa, olipa se stimulaatio käsien kautta, kumppanin eroottinen valmius, mielikuvitukselliset fantasiakuvat tai äänet, jotka luovat täydellisen, kattavan latte.

Tämä ei vain hämmästyttää kumppania, vaan myös käyttäjän aivoja. Siksi on tietoinen siitä, että “jotain on vielä mahdollista”. Psyyke reagoi. Itseluottamus kasvaa. Libido kasvaa yhdessä peniksen kanssa. Mutta huomattava, koska tämä on yksin, menestystarina menee paljon pidemmälle!

Liitäntäkangas, joka muodostaa klappaamme, on venytettävissä, venytysaluksia ohjataan. Poikkipalkin lujuus riippuu verenkierrosta. Hydromax tukee nykyisiä koulutusmahdollisuuksia. Lantionpohjan lihaksia on vahvistettava. Mutta tilanne voi muuttua dramaattisesti paremminkin käyttämällä Bathmatea, sillä voimme kokea elää testiämme yksinkertaisesti siksi, että penisissä mahdollisesti “pölyisten” kapeiden verisuonten verenkierto kasvaa. Vaikutus on todella vakuuttava kaikin tavoin.

Paranee parhaiten

Sidekudos voi siten jatkuvasti muuttua alkuperäisestä muodostaan ​​positiiviseksi. Se on joustava. Hercules hyödyntää tätä joustavuutta armottomasti ja intrepidly sen tarkoituksiin. Haluaa uskoa, että sidekudoskerrosten vetäminen tuo ne uuteen muotoon, jota he ottavat, vaikka he olisivatkin epäröivät ja väliaikaiset alussa, mutta kestävällä toiminnalla. Se on tehty, penis on pidempi ja paksumpi ja ei löydä tiensä takaisin sen pieneen muotoon.

Uudelleen, Bathmateen ensimmäistä kertaa hämmästyttävä vaikutus. Luotu koko on todellakin niin vaikuttava “, että ihmiset, jotka ajattelevat peniksen olevan liian pienet, ovat vakaasti päinvastaisia.

Peniksen kaarevuus

Peniksen kaarevuudella voi olla monia syitä, eikä aina tarvitse olla niin huono, että se tarvitsee hoitoa.

Pikemminkin pieni käyrä on luonnollinen, ja voimakas nouseva käyrä on naisen epäterveellinen ilo, sillä se herättää voimakkaasti G-pistettä.

Hän voi kuitenkin olla hyödyllinen myös täällä. Koska tyhjiö vetää peniksen tasaisesti kaikkiin suuntiin, niin että epätasaisuus kompensoidaan niin sanotusti. Pitkällä aikavälillä sidekudoksen muutos johtaa voimakkaasti laskevaan kaarevuuteen. Olipa peniksen täysin uusi, riippuu kaarevuussyistä. Tässä Bathmate-peniksen laajennusholkin käyttö yhdessä venytysvyöhykkeen kanssa on varmasti mahdollisuus, joka on otettava huomioon.

Paras retractive penis

Jos retractive penis diagnosoidaan, se näyttää penis, joka on pienempi ja pienempi ja katoaa vatsakudokseen, ihonalaiseen kudokseen. Toisaalta tämä voi johtua ikääntymisestä, toisaalta se voi johtua myös ylipainosta. Tämän tyhjennysominaisuuden, jota tämä penis pumppu tuo niin erinomaisesti veden kanssa käytettäväksi, kääntää tämän prosessin, niin sanotusti, että penikseen vedetään pois lihan kanjoneista.

Siksi Bathmate torjuu tämän uppoamisen, se lisää pitkäikäisyyden pitkäikäisesti.

Ongelma ratkaistaan ​​yhdessä järkevän ruokavalion ja jonkin verran harjoituksen kanssa. Tietenkin, jos sinun on etsittävä peniksesi sokeasti vatsaasi takia, sinun pitäisi tehdä jotain näkökentän estämisestä.

Upshot ja usein kysytyt kysymykset

Päinvastoin kuin monet uskovat uskovat ja monien konservatiivisten ajattelijoiden ennakkoluulottomat näkemykset, Bathmate-hihat ovat todella mahtavia saavuttamattomissa tuloksissa.

Ei vain seksileluina, hän on erinomainen lelu, joka hämmästyttää monia naisia ​​epäuskoisena ja odottamattomana, mutta myös lääketieteellisellä tasolla asia toimii varsin erinomaisena.

Tämän laitteen avulla voidaan valmistaa erinomainen, pitkä kesto, lyhyessä ajassa. Sillä voi siten olla parantava vaikutus erektiohäiriöön, se sopii peniksen kaarevuuteen, houkuttavan raajan sekä liian pienen raajan. Se, miten se toimii, tekee instrumentin käytöstä ihanan lempeä ja miellyttävä, voiteluaine ei tietenkään ole välttämätöntä.

Käyttääkö Bathmate penis extender hiha parhaimmillaan?

Laitteella luotavan jalustan pitämiseen on kaksi tapaa pidemmän ajan. Joka tapauksessa vaikutus kestää useita tunteja, myös raajan kaliiperiin väsyneessä tilassa. Toisaalta penispumppulaitteen säännöllinen käyttö saavuttaa juuri tämän.

Ja ihana kolmasosa on mahdollista saavuttaa hämmästyttävän pitkäkestoisia erektiotuloksia soveltamalla penisrengas.

Miten pidennysholkki voidaan puhdistaa?

Se puhdistaa itsensä jokaisella käyttökerralla. Muovimateriaali ei tunne perinteisiä shampo- oita ja kylpy-lisäaineita. Jopa kuumaa vettä ei voi vahingoittaa laitetta. Herkkä alue on imuyksikkö, joka voidaan kuitenkin suojata materiaalin haurastumiselta ajan mittaan vähän rasvaisella kermalla. Muuten on helppo puhdistaa pienellä pesuaineella ja pesulappuilla.

Mitä naiset pelkäävät?

Naiset todennäköisesti pelkää valtavaa poikkipalkkia, joka löytyy sen jälkeen, kun laitetta on käytetty. Pieni vinkki: Koska laite ei näytä kovin romanttiselta, se saattaa olla suositeltavaa käyttää sitä ennen suihkussa.

Mukaan “Darling, minun piti ajatella sinua”, menestys on taattu. Joskus pienillä salaisuuksilla voi olla suuria seurauksia.

Mistä voin ostaa Bathmate-laajennusholkin?

Laite on saatavana eri sukupuolen myymälöissä, mahdollisesti apteekkeissa. Tässä se on kuitenkin sellainen, että jollakin on jotenkin paljastettava itsensä, pidetäänkö sitä mielellään vai ei. Helpoin tapa saada tämä malli huomaamattomasti on tilata se verkossa. Online-alusta Amazon (myös Prime) tarjoaa kaikki mallit. Laite toimitetaan täysin neutraaleissa pakkauksissa.

Top Penis Extender Tarkista hinta Lyhyt hyöty
Bathmate Hercules
(Meidän valinta)
Vallankumouksellinen tuote, jonka onnistumisaste on 95%
Bathmate Hydromax X30
(Intense)
Uusi ominaisuus mahdollistaa täyden 360 asteen positiivisen pyörimisen
Bathmate Hydromax Xtreme X40
(Kakkonen)
Tehokkain pumppu
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics