Paras realistinen tekstuuri Fleshlight: Pussy Tera Patrick 2021 thesocialu101.com

Paras realistinen tekstuuri Fleshlight: Pussy Tera Patrick

3.3
Toiseksi tullut

Fleshlight-tyttö Pera-aukko, joka oli aiemmin yhdistetty yksinomaiseen “Twista” -rakennukseen, sai uuden sisärakenteen “Tease” -kanavalla.

“Twista” -rakennuksen tuotantoa onneksi ei ole lopetettu, mutta se on nyt saatavilla Tera Patrickin pehmusteella ja on nimetty “Twistediksi”.

Meidän pick

Fleshlight Girl Tera Patrickin piikkihana, joka oli saatavilla yksinoikeudella “Twista” -tekniikalla tähän mennessä, on yhdistetty uusiin sisärakenteisiin nimeltä “Tease”.

Mitä työtä Fleshlight Tera Patrick

Uusi “hinaus” sisäkanava sisältää monikammioisen rakenteen, joka koostuu kuudesta kammiosta, joista kukin on täytetty eri nupilla tai runkorakenteella.

Erittäin tiukka ja pieni kammio (20 x 10 mm)Sormus kuudesta pienestä kuopasta Neljä rengasta, joissa on kolme pitkää kärkeä

Lisäksi kolmannessa kammiossa on jopa lootussolmu.

Kanavan halkaisija on hyvin epäsäännöllinen, kammion siirtymissä on paljon sitomista ja kammioissa leveä tai hyvin laaja aukko.

Joten et voi valittaa lajikkeen puutteesta tällä kanavalla.

Kuten jo mainittiin, Tease Channel on Fleshlightgirl Tera Patrickin uusi eksklusiivinen sisärakenne ja siksi se on saatavana vain yhdessä hänen pussy-aukonsa kanssa.

Kanavasyöttö muodostuu erittäin kapeasta ja pienestä kammiosta (20 x 10 mm), joka sisältää valoa poikittaisen ristikkorakenteen. Erittäin kapean siirtymän jälkeen, jossa on kuusi pientä punkkia, seuraa toista kammioa, joka on erittäin leveä 30 x 20 mm.

Käyttäjäarvostelu2 ääntä80

Kameran keskellä on kuusi suurta pimpelia. Tätä seuraa paljon kapeampi kolmas kammio, joka on muotoiltu “tiimalasi” ja jonka pituus on 35 mm.

Tämän kammion etupuolella on neljä rengasta, joissa on kolme pitkänomaista nupista (jotka näyttävät miltei poikittaisilta riveiltä) ja takaosassa lotus-solmu. Tätä seuraa neljäs kammio, joka on täynnä kuusi kaltevaa ja hyvin pitkiä käsitteleitä pimpeleitä, jotka ulottuvat pitkälle kanavaan.

Viides kammio on peitetty ristin muotoisella poikittaisella runkorakenteella ja kuudes kammio, jossa on kolme suurta ja kuusi pientä nupista,.

Läpäisy ensimmäiseen kammioon luo suuren tiheyden tunteen ja seuraava hyvin laaja toinen kammio muodostaa erinomaisen kontrastin, koska täten kireyden tunne yhtäkkiä laskee ja korvataan yksittäisillä täsmällisellä stimulaatiolla, jota suuret pimples aiheuttavat keskellä kammio.

Sitten se kiristyy uudelleen, koska se seuraa nyt kolmannen kammion Lotus-solmulla.

Lotus-solmun tunkeutuminen on myös tease-kanavalla, joka on samanlainen kuin klassinen lootuskanaali, johon liittyy äkillinen muutos valtavuudesta harvaan.

Tease-kanavalla vaikutelma kuitenkin muuttuu entistäkin vaihtelevammaksi, sillä kammion tiimalasin muodon ansiosta “leveys on liian kapea leveälle kapealle kapealle leveälle” (kammion sisäänkäynti, keskellä kapea kohta, lotus-sisäänkäynti, Lotus-poistuminen, neljäs kamari).

Tämä korkeataajuinen, laiduntava stimulaatio, jolla on vaihtelevia kireysvaikutuksia, tuntuu todella upealta, eikä sitä tapahdu millään muulla Fleshlight-kanavalla tällä tavoin.

Normaalin peniksen pituudella (n. 15 cm) lopultakin lopulta neljään kammioon, ja ne otetaan vastaan ​​pitkiä haaroittuneita nuppeja, jotka pyörivät erittäin mukavasti kyyhkysen ympärillä.

Paluuliikkeen aikana nämä pimples ovat taivutettuja ja luo ylimääräisiä stimulaatio-ärsykkeitä, jotka tuntuvat ikään kuin pimples halusi “pitää” peniksen glans.

Lisäksi tässä vaiheessa (ja myös Lotus-solmussa) voiteluaine kertyy enemmän ja on siksi erityisen liukas ja lämmin (jos voiteluaine on lämmennyt etukäteen) ja edistää super-stimulaatiota.

Lotus-pohjainen Lotus-rakennekonsepti “kapea etupuolella, loistava solmukohta, takana laaja” ei tietenkään ole täysin uusi, sillä Primal, Gauntlet, Frankenstein, Zombie ja Mini-Lotus -kanavat ovat jo menestyneet.

Mutta kaikki on aivan oikeassa, kun tease rakenne, koska vastaavat kammiot on järjestetty ehdottomasti optimaalisesti tässä kanavassa.

Lotus-solmu on helposti saavutettavissa, lotus-solmun edessä oleva suuri toinen kammio pitää sinut lujasti kanavaan (ja ei luiskahtele tahattomasti) etualueen harvaisuudesta huolimatta ja neljäs kammio sopii täydellisesti “lepäämään” ( kunhan yksi ei liiku) välttää varhaista siemensyöksyä.

Rentoutuminen on myös tarpeellista aika ajoin, koska stimulaation voimakkuus on yllättävän voimakasta ja sinun täytyy olla itsesi ja penissi hallinnassa, jos haluat pysyä pidempään kuin 5 minuuttia.

Imuteho on myös erinomainen ja se seuraa stimulaatiota erittäin miellyttävällä ja voimakkaasti havaittavilla imuistunnelmilla.

Monien rakenteiden ja kammioiden puhdistaminen on hieman monimutkaisempi kuin muilla Fleshlight-kanavilla, joilla on alhaisempi rakotiheys, ja pistoksen pitäisi olla lyhyt päinvastoin puhdistuksen aikana, jotta kaikki jäämät voidaan poistaa kokonaan.

Kuivaus kestää myös suhteellisen kauan monien pullonkaulojen takia ja kestää noin 4 tuntia.

Lopputulos

Flyinglight-valmistaja ILF: llä on ilmeisesti osoittanut, kuinka paljon osaamista suunnittelijat ovat keränneet aikaisempien rakenteellisten käsitteiden perusteella, koska tämä kanava on luonut täysin uuden stimulaation maailman, jota ei ole koskaan ollut tässä muodossa ennen.

Jokainen, joka ajatteli, ettei mitään uutta voinut saada Lotus-solmun rakenteellisesta konseptista, opetetaan muutoin tease-kanavalla.

“Kaukana lähellä” -hahmoa on jälleen parannettu huomattavasti ja viides kammio pitkillä haaroilla on erinomainen lisä tunneomaailmaan. Erinomainen kanava, joka innostaa Fleshlight-ammattilaisia ​​(ja myös lotus-ystäviä).

Meidän pick

Fleshlight Girl Tera Patrickin piikkihana, joka oli saatavilla yksinoikeudella “Twista” -tekniikalla tähän mennessä, on yhdistetty uusiin sisärakenteisiin nimeltä “Tease”.

Käyttäjien arvostelut

Tämä on minun ensimmäinen Fleshlight. Mietin, mitä minulle tapahtuu.
Kun pursin sen paljon minulle ensin, että pakkauksen tiiviste oli jo auki. Se sai minut hieman epäilevästi.
Mutta en näe mitään merkkejä kulumisesta tai vastaavasta. Pestään ja desinfioidaan ne ensin tietysti.
Tuntuu erittäin miellyttävältä käyttää, tietenkään ei verrata todelliseen pudotukseen. Vaikka olen varsin varastossa, se saattaa olla hieman tiukempi.
Mutta jos tyttöystäväsi ei ole, Fleshlight on hyvä korvaava!
oja juoksijoita
Rakastan näitä leluja. Ensinnäkin ne ovat hyvin realistisia, jos kylvää ne lämpimässä vedessä etukäteen, se on hyvin lähellä todellisuutta. Sisäänkäynti (kielletty) on sama lähes kaikissa Fleshlightissa, mutta tarjoaa mukavia tunteja. Kokeile sitä!

glykoli

Tekee kuvatulla tavalla, materiaali tuntuu todella pehmeältä ja hyvältä.

Ainoa saalis koko asia on, että on annettava tuotteen kuivua jonkin aikaa käytön jälkeen, joten sinun pitäisi valita kuivauspaikka hyvin, jos haluaa estää Fleshlight nähdään muiden miesten.

Olen erittäin tyytyväinen itse tuotteeseen, vain kuivaus vie vähän aikaa. Ei kuitenkaan pitäisi odottaa, että tämä olisi eräänlainen “todellinen anaali sukupuoli”. Se on vain erittäin mielenkiintoinen ja miellyttävä mastubaturointi.

Trumpetti

Työnteko on tyypillistä Fleslightille erittäin korkealaatuista. Sisäänkäynti on melko kapea, jos se on anaali seksiä, en voi sanoa.
Joka tapauksessa voit ja pitää hauskaa tässä osassa, jos et toivo sitä, että masturboija tulee lähelle todellista seksiä. Sinun on aina pidettävä mielessä, että se merkitsee itsetyydytysapua eikä seksuaalista korvaamista.

max

Till owl peili
Todella hieno osa !
Erittäin kapea ja realistinen.
Jokaiselle, joka haluaa muuttaa vauhtia … haluaisi :) !

hyökkääjä

Rakastan tätä Fleshlightia! Helppo käyttää ja puhdistaa.
On tärkeää lämmittää vesihauteessa ennen kostuttamista. Hauskaa sitä

Mihael

Ihanaa tiukkaa, kun grillaat mustan, ainakin jos et vain tiedä minne mennä hänen makkaraa. ;)

Ranskalaiset

Meidän pick

Fleshlight Girl Tera Patrickin piikkihana, joka oli saatavilla yksinoikeudella “Twista” -tekniikalla tähän mennessä, on yhdistetty uusiin sisärakenteisiin nimeltä “Tease”.

Paras realistinen tekstuuri Fleshlight: Pussy Tera Patrick
Intensiteetti3.5
Stimulation3.6
tunkeutuminen3.4
tiiviys2.8
Sucction Effect3.2
Realismi3
vaihtelu2,9
tasaisuus2.8
Orgasm Rating3.3
melu3
Voiteluaine3,8
Siivota3.6
Kuivausaika3.6
Käyttäjäarvostelu1 Äänestys7,9
3.3
Toiseksi tullut
Se kannattaa rahaa
Tekee kuvatulla tavalla, materiaali tuntuu todella pehmeältä ja hyvältä.
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics