Populær Fleshlight Ice 2021 thesocialu101.com

Populær Fleshlight Ice

Fleshlight ICE har eksisteret i mange år, og hidtil har den eneste forskel i forhold til den normale Fleshlight Originals-serie været, at indsatsens farve ikke er lyserød eller hudfarvet, men mælkeagtig.

Da den halvgennemsigtige og gennemskinnelige farve af materialet minder om frosset vand, blev produktserien kaldt “Fleshlight ICE”.

Vores pick

Få øje med den indvendige handling med Fleshlights sejeste selvbehagsenhed og kun gennemsigtig model, Fleshlight Ice. Med øget visuel stimulering vil din Ice male sex legetøj erfaring blæse dig væk.

Hvad arbejder Fleshlight Ice

Ellers var der samme åbninger og de samme interne kanaler i Fleshlight Originals. Dette er nu forbi, fordi Fleshlight-producenten ILF har revideret Fleshlight ICE-serien fuldstændigt. Åbningerne Ice Lady, Ice Mouth, Ice Butt og Ice Cheeks har forblevet det samme, men de sidste syv indre kanaler er blevet erstattet af en ny kanal kaldet Crystal.

Krystalkanalen starter med et rundt kammer med en diameter på ca. 15 mm, hvor der er flere vinklet trapezformede knopper.

Dette efterfølges af en 10 mm smal passage dækket med en lys ribstruktur. Denne passage udvider til ca. 15 mm og har også en ribbet struktur, som dog er noget mere udtalt end den forrige.

Kanalen smelter sammen i et andet kugleformet kammer med en diameter på ca. 18 mm, denne gang fyldt med flere cylindriske studs. Boldkammeret efterfølges af en ribben 10 mm smal forbindelsespassageåbning i et 15 mm kammer, der er forsynet med modstående rektangulære buer på siderne. I slutningen af ​​Crystal Channel er der et dråbeformet kammer med en let ribbet struktur.

I praksis har kombinationen af ​​flere kamre i forskellige størrelser og ændringen af ​​bumser og ribbenstrukturer vist sig at være en god idé. Kun få Fleshlight kanaler kan producere en sådan varieret stimulering.

Når det trænger igennem, er de første kammers trapezformede nub følt intensivt på glans og derefter er penis omgivet af en stor tætning af den ribbeformede forbindelseskanal. Når du endelig lander i det andet kugleformede kammer, sænker tætheden, og nu virker de cylindriske pimples på glans på bestemte punkter og producerer en intensiv oplevelig massage.

Med en normal penislængde (15 cm) kommer du lige til den næste passage, hvilket igen skaber en god følelse af tæthed. Desværre kan du ikke komme til de to sidste kamre.

På vej tilbage passerer du begge boldkamre og ribben indsnævrer mellem dem.

Glidende ind og ud, en konstant ændring af nærhed og bredde og en alternativ stimulering af ribben og nubs er effektiv. Dette skaber en fantastisk og meget intens stimulering, der hurtigt fører til en voldelig orgasme.

Det gode ved Fleshlight Ice er, at du kan se din penis gennem materialet, fordi Fleshlight Case også er transparent i ICE-versionen. Du kan se præcis, hvor glans er, og du kan perfekt kontrollere dine personlige yndlingssteder i Crystal Channel.

Rengøring af Crystal Channel er forholdsvis tidskrævende, da mange glidende gel- og sædrester kan akkumulere i kamrene og mellem nubberne.

Når du rengør indsatsen, skal du derfor kort og omhyggeligt dreje den på hovedet.

Da tørring også tager lang tid, anbefales yderligere tørring af den indre kanal.

Bemærk: Indsatsens transparente materiale indeholder ingen farvepigmenter, og overfladen er derfor noget tykkere efter vask end de normale (farvede) Fleshlight-indsatser.

Det er derfor vigtigt at pulver indsatsen med “Fleshlight Renewing Powder” eller 100% talkum efter rengøring, så overfladen føles klæbrig og fløjlsagtig blød næste gang den bruges. 

Konklusion

Samlet set tilbyder Crystal Fleshlight’s Crystal Insert en meget varieret og ekstremt intensiv stimulering.

Det er meget sjovt at glide frem og tilbage mellem de to nubfyldte kamre og for at mærke de skiftende indsnævringer og effekten af ​​nubs og ribstrukturer.

Stimulation i Crystal Channel er ret intens og fører relativt hurtigt til orgasme og anbefales derfor specielt til omskårne mænd.

Vores pick

Få øje med den indvendige handling med Fleshlights sejeste selvbehagsenhed og kun gennemsigtig model, Fleshlight Ice. Med øget visuel stimulering vil din Ice male sex legetøj erfaring blæse dig væk.

Brugeranmeldelser

Forsendelsen fandt sted meget hurtigt i en diskret emballage.

Da den ankom, blev den gnedet med pulver.

Ved gentagen vask kan dette imidlertid fjernes, og der står ikke mere i vejen for at se inde.

I alle tilfælde anbefaler vi brugen af ​​masser af smøremiddel, da ellers gennemsigtigt materiale vil holde sig lidt.

Ikke desto mindre anbefales FLESHLIGHT Ice stærkt. Hun føles bare fantastisk! Og det faktum at du kan se hvad der foregår indeni gør dig endnu mere attraktiv.

Rengøring er meget let, fordi du også kan fjerne hætten på bagsiden og få indsatsen ud og tilbage.

Herbert

Et af de bedste produkter fra Fleshlight. Super behagelig følelse, perfekt pasform til 19 × 4,5 cm, let at rengøre med en vis praksis. Men skal du altid skylle grundigt, desinficere, tørre grundigt og pulver med stivelse. Kommunikationen med sælgeren: fantastisk! Nice team, venlig kommunikation, kundeorienteret service.

rødspætte

Fleshlight er uovervindelig. Lidt varm op, nok gel på den og det sjove kan begynde :-) God følelse! God udsigt! Ikke mere, men ikke mindre. Lidt svært at rengøre, men hvad fanden …

Luponero

Man burde have prøvet det. Jeg har ikke fortrydet det! (Selvom det måske er her og der smalere, og sugekraften for mig ikke er helt så stærk som håbet på)

Bemærk på Crystal-modellen i princippet.

Fordi materialesammensætningen er forskellig fra de farvede modeller, stikker den hurtigere.
Det er sværere at rengøre, fordi du altid er bange for at ødelægge det, når du tager den fra hinanden.
Især hvis du vil vende det på hovedet for at tørre det og pulver det efter vask og tørring.

Jeg ville købe det igen, men muligvis i en anden form og farvet, så det er “mere stabilt” ved rengøring.

Mike

Forsendelse med Hermes arbejdede vidunderligt. Lommelygten kom i den originale forseglede boks.
Hvad især gør ham gældende, kan du se, hvordan sporene og de stimulerende nubs irriterer ham.

Rengøringen er let, efter at den skal behandles med Fleshlight Renewing Powder,
så er materialets klæbende egenskab også væk.

God pleje, og du kan have det sjovt med det.

Kåt del, med glæde igen.

Sebastian

Med mere sjov og orgasmer kan du ikke onanere end med Fleshlights.

Pengene kan i hvert fald investeres i det og også de små udgifter, som jeg finder, lidt smøremiddel, som også er pligt og på vandbasis tager og allerede kan begynde det sjovt! Efter brug skal du blot skylle med vand og lade tørre.

Du må sige, at på grund af det gennemsigtige materiale stikker indsatserne mere end de “normale” dem og derfor, hvis du også vil bruge mere Renewing Powder, gjorde jeg også i starten, men jeg tror endda, at du ikke nødvendigvis har brug for det , vask er det klart vigtigere.

Jeg kan kun anbefale denne dejlige sextoy, endda mere end stamme træningsenheden eller flyvningen jeg stadig har, fordi jeg kan lide denne engang lidt bedre, fordi du også kan se hele “action”. :)
Jeg kan også sige, hvilken intensitet det er på lige fod med Stamina Training Unit, som skal bringe dig til orgasmen den “hurtigste”. Normalt (for begge) 10 minutter vil jeg sige. Selvfølgelig tager det kun nogle få minutter eller endda lidt længere. Og orgasmerne er meget mere intense, end når jeg onanerer med min hånd, for eksempel.

Er selvfølgelig personlige oplevelser, men hvem vil gerne have en Sextoy er meget velinformeret her eller generelt Fleshlights.

Dirk Miller

Jeg købte Fleshlight for mig og min partner. Du kan have meget sjov med det alene og parvis. Gennemsigtigheden i Fleshlight er et ægte højdepunkt og giver endnu mere sjovt!

Her kan jeg kun bekræfte, hvad de tidligere talere har sagt: Det ser ud til at være noget mælkigt på grund af pulveret, men efter at det er gjort klar til brug med vand, er det fuldt gennemsigtigt.
Faktisk er materialet lidt klæbrigt, så jeg bestilte også majsstivelse. Så efter min mening er det heller ikke noget problem. Jeg har ikke bemærket nogen ubehagelige lugte.

Alt i alt er Fleshlight et af de bedste legetøj til rådighed. Intet andet kommer så tæt på virkeligheden. Prisen er det værd under alle omstændigheder!

Eric

Vi bestilte Fleshlight Ice Butt Crystal, fordi vi ønskede at købe et Fleshlight i lang tid.
Bestilte, leveret hurtigt som sædvanligt.

Allerede ved udpakningen blev man ret jitterende.

Forvarmet, forsynet med det passende smøremiddel og væk fra dig.

Følelsen er bare fantastisk!

Selv med min rigtig store størrelse er det bare fantastisk!

Passer smukt og føles virkelig rigtigt.

Men vær forsigtig! Fare for afhængighed!

Manu

Jeg fik del fra et halvt år, og jeg er “omkring” tilfreds! Det er en meget god følelse, og orgasmen varer meget længere end for hånden. Men efter det ville det være fornuftigt at tage et bad og tage det med dig og rense det lige der!

Tilslutte

Jeg troede det ikke!

Sagen er så kåt, at jeg kunne komme inden for omkring 30’erne til orgasme! Da ingen ønsker det, må jeg være meget forsigtig med at gøre det i mindst et par minutter!

Simon

Vores pick

Få øje med den indvendige handling med Fleshlights sejeste selvbehagsenhed og kun gennemsigtig model, Fleshlight Ice. Med øget visuel stimulering vil din Ice male sex legetøj erfaring blæse dig væk.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics