Populair Fleshlight Ice 2021 thesocialu101.com

Populair Fleshlight Ice

De Fleshlight ICE bestaat al vele jaren en tot nu toe was het enige verschil met de normale Fleshlight Originals-serie dat de kleur van de inleg niet roze of huidkleurig is, maar melkachtig transparant.

Omdat de semi-transparante en doorschijnende kleur van het materiaal doet denken aan bevroren water, heette de productserie “Fleshlight ICE”.

Onze keuze

Krijg een goed beeld van de interne actie met het coolste zelfgenoegeerde apparaat van Fleshlight en het enige transparante model, de Fleshlight Ice. Met verhoogde visuele stimulatie, zal uw Ice mannelijk seksspeeltje ervaring u wegblazen.

Wat werk Fleshlight Ice

Anders waren er dezelfde openingen en dezelfde interne kanalen van de Fleshlight-originelen. Dit is nu voorbij, omdat de Fleshlight-fabrikant ILF de Fleshlight ICE-serie volledig heeft herzien. De openingen Ice Lady, Ice Mouth, Ice Butt en Ice Cheeks zijn hetzelfde gebleven, maar de vorige zeven innerlijke kanalen zijn vervangen door een nieuw kanaal genaamd Crystal.

Het Crystal Channel begint met een ronde kamer met een diameter van ongeveer. 15 mm waarin er verschillende hoekige, trapeziumvormige noppen zijn.

Dit wordt gevolgd door een 10 mm smalle doorgang bedekt met een lichte ribstructuur. Deze doorgang wordt breder tot ca. 15 mm en heeft ook een geribbelde structuur, die echter iets meer uitgesproken is dan de vorige.

Het kanaal gaat vervolgens over in een andere bolvormige kamer met een diameter van ongeveer. 18 mm, deze keer gevuld met verschillende cilindrische noppen. De kogelkamer wordt gevolgd door een geribbelde 10 mm smalle verbindingsdoorgangopening in een kamer van 15 mm, die is uitgerust met tegenoverliggende rechthoekige uitstulpingen aan de zijkanten. Aan het einde van het Crystal Channel bevindt zich een druppelvormige kamer met een lichte geribbelde structuur.

In de praktijk bleek de combinatie van verschillende kamers van verschillende groottes en de verandering van puistjes en ribstructuren een goed idee te zijn. Slechts een paar Fleshlight-kanalen kunnen een dergelijke gevarieerde stimulatie produceren.

Bij het penetreren worden de trapeziumvormige noppen van de eerste kamer intens gevoeld op de eikel en vervolgens wordt de penis omgeven door een grote dichtheid van de geribbelde verbindingspassage. Wanneer je uiteindelijk in de tweede bolvormige kamer terechtkomt, neemt de strakheid af en nu werken de cilindrische puistjes op bepaalde einden op de eikel en produceren een intens waarneembare massage.

Met een normale penislengte (15 cm) bereik je gewoon de volgende doorgang, wat weer zorgt voor een mooi gevoel van strakheid. Helaas kun je niet bij de laatste twee kamers komen.

Op de terugweg passeer je beide balkamers en de geribbelde versmalling tussen hen.

Glijden in en uit, een constante verandering van de nauwheid en breedte en een afwisselende stimulatie van ribben en noppen is effectief. Dit zorgt voor een fantastische en zeer intense stimulatie die snel tot een gewelddadig orgasme leidt.

Het leuke van de Fleshlight Ice is dat je je penis door het materiaal kunt zien, omdat de Fleshlight-hoes ook transparant is in de ICE-versie. Je kunt precies zien waar de eikel is en je kunt je persoonlijke favoriete plaatsen in het Crystal Channel perfect besturen.

Het reinigen van het kristalkanaal is relatief tijdrovend, omdat er veel glij- en sperma-residuen kunnen ophopen in de kamers en tussen de noppen.

Wanneer u het inzetstuk schoonmaakt, moet u het daarom kort en voorzichtig ondersteboven keren.

Omdat het drogen ook behoorlijk lang duurt, wordt extra drogen van het binnenkanaal aanbevolen.

Opmerking: het transparante materiaal van het inzetstuk bevat geen kleurpigmenten en daarom is het oppervlak na het wassen enigszins plakkeriger dan de normale (gekleurde) Fleshlight-inzetstukken.

Het is daarom essentieel om de insert na het reinigen te verpoederen met “Fleshlight Renewing Powder” of 100% talk, zodat het oppervlak de volgende keer dat het gebruikt wordt kleefvrij en fluweelzacht aanvoelt. 

Conclusie

Over het algemeen biedt de Crystal Insert van de Ice Fleshlight een zeer gevarieerde en extreem intensieve stimulatie.

Het is erg leuk om heen en weer te glijden tussen de twee met nub gevulde kamers en om de veranderende vernauwingen en het effect van de noppen en ribstructuren te voelen.

Stimulatie in het kristalkanaal is vrij intens en leidt relatief snel tot een orgasme en is daarom in het bijzonder aanbevolen voor besneden mannen.

Onze keuze

Krijg een goed beeld van de interne actie met het coolste zelfgenoegeerde apparaat van Fleshlight en het enige transparante model, de Fleshlight Ice. Met verhoogde visuele stimulatie, zal uw Ice mannelijk seksspeeltje ervaring u wegblazen.

gebruiker reviews

De verzending vond heel snel plaats in een discrete verpakking.

Toen het aankwam, werd het ingewreven met poeder.

Bij herhaaldelijk wassen kan dit echter worden verwijderd en staat niets meer in de weg om naar binnen te kijken.

In alle gevallen raden we het gebruik van veel glijmiddel aan, omdat anders transparant materiaal een beetje blijft kleven.

Niettemin wordt de FLESHLIGHT Ice sterk aanbevolen. Ze voelt zich gewoon geweldig! En het feit dat je kunt zien wat er binnenin gebeurt, maakt je nog aantrekkelijker.

Schoonmaken is heel eenvoudig, want je kunt ook de dop aan de achterkant verwijderen en het inzetstuk eruit halen en er weer in doen.

Herbert

Een van de beste producten van Fleshlight. Super aangenaam gevoel, perfecte pasvorm voor 19 × 4,5 cm, gemakkelijk te reinigen met wat oefening. Maar spoel altijd grondig, desinfecteer, droog grondig en poeder met zetmeel. De communicatie met de verkoper: geweldig! Aardig team, vriendelijke communicatie, klantgerichte service.

Bot

De Fleshlight is onverslaanbaar. Een beetje opwarmen, genoeg gel erop en het plezier kan beginnen :-) Goed gevoel! Mooi uitzicht! Niet meer, maar niet minder. Een beetje moeilijk schoon te maken, maar wat is er verdomme …

Luponero

Je had het moeten proberen. Ik heb er geen spijt van gehad! (Zelfs als het hier en daar smaller is en het zuigeffect voor mij niet zo sterk is als werd gehoopt)

Opmerking over het Crystal-model in principe.

Omdat de materiaalsamenstelling verschilt van de gekleurde modellen, blijft deze sneller kleven.
Het is moeilijker om schoon te maken, omdat je altijd bang bent om het te vernietigen wanneer je het uit elkaar haalt.
Vooral als u het ondersteboven wilt keren om het te drogen en te verpoederen na wassen en drogen.

Ik zou het opnieuw kopen, maar mogelijk in een andere vorm en gekleurd, zodat het “stabieler” is bij het schoonmaken.

Mike

Verzending met Hermes werkte wonderwel. De zaklantaarn kwam in de originele verzegelde doos.
Wat hem in het bijzonder aanzet, kun je zien hoe de groeven en stimulerende noppen hem irriteren.

Het schoonmaken is gemakkelijk, daarna moet het worden behandeld met Fleshlight Renewing Powder,
dan is ook de kleverige eigenschap van het materiaal verdwenen.

Goede zorg en je kunt er veel plezier mee hebben.

Geil deel, met plezier weer.

Sebastian

Met meer plezier en orgasmes kun je niet masturberen dan met Fleshlights.

Het geld kan er in elk geval voor worden geïnvesteerd en ook de kleine uitgaven vind ik, een beetje smeermiddel, dat ook verplicht is en op basis van water, en alvast het plezier kan beginnen! Na gebruik, gewoon afspoelen met water en laten drogen.

Je moet zeggen dat vanwege het transparante materiaal de inserts meer dan de “normale” plakken en daarom als je ook meer Renewing Powder wilt gebruiken, heb ik dat ook in het begin gedaan, maar ik denk zelfs dat je het niet per se nodig hebt , wassen is het duidelijk belangrijker.

Ik kan deze leuke sextoy alleen maar aanraden, zelfs meer dan de Stamina Trainingseenheid of Vlucht die ik nog steeds heb, omdat ik deze nog een beetje beter vind, omdat je ook de hele “actie” kunt zien. :)
Ik kan ook zeggen welke intensiteit het is op een lijn met de Stamina Trainingseenheid, die verondersteld wordt je tot een orgasme te brengen als de “snelste”. Meestal (voor beide) 10 minuten zou ik zeggen. Natuurlijk duurt het soms maar een paar minuten of zelfs een beetje langer. En de orgasmen zijn veel intenser dan wanneer ik bijvoorbeeld met mijn hand masturbeer.

Zijn natuurlijk persoonlijke ervaringen, maar wie een Sextoy wil hebben is hier heel goed geadviseerd of in het algemeen Fleshlights.

Dirk Miller

Ik kocht de Fleshlight voor mij en mijn partner. Je kunt er veel plezier mee hebben, zowel alleen als in paren. De transparantie van de Fleshlight is een echt hoogtepunt en biedt nog meer plezier!

Hier kan ik alleen maar bevestigen wat de vorige sprekers hebben gezegd: in eerste instantie lijkt het enigszins melkachtig vanwege het poeder, maar nadat het klaar is gemaakt voor gebruik met water, is het volledig transparant.
Het materiaal is zelfs een beetje plakkerig, dus ik bestelde ook maïszetmeel. Dus naar mijn mening is dit ook geen probleem. Ik heb geen onaangename geuren opgemerkt.

Al met al is de Fleshlight een van de beste speelgoedproducten die er zijn. Niets anders komt zo dicht bij de realiteit. De prijs is het in elk geval waard!

Eric

We bestelden de Fleshlight Ice Butt Crystal omdat we al heel lang een Fleshlight wilden kopen.
Besteld, snel geleverd zoals gebruikelijk.

Al bij het uitpakken werd je behoorlijk zenuwachtig.

Voorverwarmd, voorzien van het juiste smeermiddel en klaar voor gebruik.

Het gevoel is gewoon geweldig!

Zelfs met mijn echt grote formaat is het ding gewoon geweldig!

Past mooi en voelt echt.

Maar pas op! Gevaar voor verslaving!

Manu

Ik heb het gedeelte van een half jaar gekregen en ik ben “rond” tevreden! Het is een heel goed gevoel en het orgasme duurt veel langer dan met de hand. Maar daarna zou het logisch zijn om te douchen en het mee te nemen en het daar te reinigen!

toetreden

Ik dacht het niet!

Het ding is zo geil dat ik binnen de 30 kan komen tot een orgasme! Aangezien niemand dat wil, moet ik heel voorzichtig zijn om het op zijn minst een paar minuten te maken!

Simon

Onze keuze

Krijg een goed beeld van de interne actie met het coolste zelfgenoegeerde apparaat van Fleshlight en het enige transparante model, de Fleshlight Ice. Met verhoogde visuele stimulatie, zal uw Ice mannelijk seksspeeltje ervaring u wegblazen.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics