Популярен Ice Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Популярен Ice Fleshlight

Fleshlight ICE е в продължение на много години и досега единствената разлика в сравнение с обикновените серии Fleshlight Originals е, че цветът на вложката не е розов или цветен, но млечно-прозрачен.

Тъй като полупрозрачният и полупрозрачен цвят на материала напомня замразена вода, продуктовата серия се нарича “Fleshlight ICE”.

Нашият избор

Погледнете вътрешното действие с най-якото устройство за удоволствие на Флешълт и прозрачния модел Fleshlight Ice. С повишена визуална стимулация, вашият лед мъжки секс играчка опит ще ви взриви далеч.

Какво работи Fleshlight Ice

В противен случай имаше едни и същи отвори и едни и същи вътрешни канали на Fleshlight Originals. Това вече свърши, защото производителят на Fleshlight ILF напълно преработи серията Fleshlight ICE. Отворите Ice Lady, Ice Ice, Ice Butt и Ice Cheeks останаха същите, но предишните седем вътрешни канала бяха заменени от нов канал, наречен Crystal.

Кристалният канал започва с кръгла камера с диаметър приблизително. 15 мм, в които има няколко ъглови, трапецовидни болтове.

Това е последвано от 10-милиметров тесен проход, покрит с лека структура на ребрата. Този прозорец се разширява до прибл. 15 мм и също има оребрена структура, която обаче е малко по-изразена от предишната.

След това каналът се слива в друга сферична камера с диаметър приблизително. 18 mm, този път изпълнен с няколко цилиндрични шипа. Сферичната камера е последвана от оребрен 10-милиметров тесен свързващ проход, отварящ се в 15-милиметрова камера, която е снабдена с противоположни правоъгълни издутини отстрани. В края на кристалния канал има капкообразна камера с леко оребрена структура.

На практика комбинацията от няколко камери с различни размери и промяната на структурите на пъпки и ребра се оказа добра идея. Само няколко канала на Fleshlight могат да предизвикат такава разнообразна стимулация.

Когато проникват, трапецовидните зъби на първата камера се усещат интензивно на главата и след това пенисът е заобиколен от голяма здравина на реброто свързващ проход. Когато най-накрая кацнете във втората сферична камера, уплътнението затихва и сега цилиндричните пъпки действат върху глезените в определени точки и предизвикват интензивно осезаем масаж.

С нормална дължина на пениса (15 см) просто стигнете до следващия проход, което отново създава приятно усещане за стягане. За съжаление, не можете да стигнете до последните две камери.

По пътя назад минавате през двете камери и ребрата се стесняват между тях.

Плъзгането и излизането, постоянната промяна на стройността и ширината и променливото стимулиране на ребрата и зъбите са ефективни. Това създава фантастично и много интензивно стимулиране, което бързо води до насилствен оргазъм.

Хубавото за Ice Fleshlight е, че можете да видите пениса си чрез материала, защото Fleshlight Case също е прозрачен в ICE версията. Можете да видите точно къде са жаковете и можете да контролирате перфектно личните си любими места в Crystal Channel.

Почистването на кристалния канал е сравнително отнемащо време, тъй като много глинени гел и остатъци от сперматозоиди могат да се натрупват в камерите и между възлите.

Поради това, когато почиствате вложката, трябва да я обърнете накратко и внимателно с главата надолу.

Тъй като изсушаването отнема доста време, се препоръчва допълнително изсъхване на вътрешния канал.

Забележка: Прозрачният материал на вложката не съдържа цветни пигменти и следователно повърхността е по-стискаща след измиване, отколкото обикновените (оцветени) Fleshlight вложки.

Затова е важно прахът да се напусне с “Fleshlight Renewing Powder” или 100% талк след почистване, така че повърхността да се чувства без лепило и кадифен мек следващия път, когато се използва. 

заключение

Като цяло Crystal Insert на Ice Fleshlight предлага много разнообразна и изключително интензивна стимулация.

Много забавно е да се плъзгате напред и назад между двете напълнени с качулки камери и да усетите променящите се стеснения и ефекта на структурите на ребрата и ребрата.

Стимулирането в кристалния канал е доста интензивно и води сравнително бързо до оргазъм и следователно е особено препоръчително за обрязани мъже.

Нашият избор

Погледнете вътрешното действие с най-якото устройство за удоволствие на Флешълт и прозрачния модел Fleshlight Ice. С повишена визуална стимулация, вашият лед мъжки секс играчка опит ще ви взриви далеч.

Потребителски рецензии

Транспортирането се извърши много бързо в дискретно опаковане.

Когато пристигна, тя беше разтрита с прах.

При многократното измиване обаче това може да бъде премахнато и нищо повече не стои на път да гледате вътре.

Във всички случаи препоръчваме използването на много смазочни материали, тъй като в противен случай прозрачният материал ще се залепи малко.

Независимо от това, се препоръчва ледът FLESHLIGHT. Тя просто се чувства страхотно! И фактът, че можете да гледате какво се случва вътре, ви прави още по-привлекателна.

Почистването е много лесно, защото можете също така да махнете капачката отзад и да вкарате вложката навън и отново.

Хърбърт

Един от най-добрите продукти на Fleshlight. Супер приятно усещане, перфектно прилепване за 19 × 4,5 см, лесна за почистване с известна практика. Но моля винаги изплакнете обилно, дезинфекцирайте, изсушете добре и нанесете прах с нишесте. Комуникацията с продавача: страхотно! Добър екип, приятелска комуникация, ориентирано към клиентите обслужване.

писия

Fleshlight е ненадмината. Малко се загрява, достатъчно гел и забавлението може да започне :-) Страхотно чувство! Страхотна гледка! Не повече, но не по-малко. Малко е трудно да се чисти, но какво по дяволите …

Luponero

Трябваше да го изпробвате. Не съжалявах за това! (Дори да е по-тясна тук и там и засмукващият ефект за мен не е толкова силен, колкото се надяваше)

Обърнете внимание на модела Crystal по принцип.

Тъй като материалният състав е различен от цветните модели, той се задържа по-бързо.
По-трудно е да се чисти, защото винаги се страхувате да го унищожавате, когато го отделяте.
Особено, ако искате да го обърнете с главата надолу, за да го изсушите и да го напуснете след измиване и сушене.

Бих го купил отново, но вероятно в различна форма и оцветен, така че да е “по-стабилен” при почистване.

микрофон

Доставката с Хермес е чудесна работа. Светкавицата влезе в оригиналната запечатана кутия.
Това, което го превръща по-специално, можете да видите как драскотините и стимулиращите му зъби го дразнят.

Почистването е лесно, след което трябва да се лекува с Fleshlight Renewing Powder,
след това лепкавото свойство на материала също е изчезнало.

Добра грижа и можете да се забавлявате с нея.

Възбудена част, отново с удоволствие.

Себастиан

С повече забавления и оргазми не можете да мастурбирате, отколкото с Fleshlights.

Парите могат да бъдат инвестирани във всеки случай за него, а също така и малките разходи, както намерих, малко смазочно вещество, което също е задължение и на водна основа и вече може да започне забавлението! След употреба просто изплакнете с вода и оставете да изсъхне.

Трябва да кажете, че поради прозрачния материал вложките залепват повече от “нормалните” и затова, ако искате да използвате и по-силно Renewing Powder, също направих в началото, но дори мисля, че не ви е нужен непременно , измиването е очевидно по-важно.

Мога само да препоръчам това хубаво sextoy, дори повече от Stamina Training Unit или Flight I все още имам, защото ми харесва това дори малко по-добре, защото можете да видите и цялото “действие”. :)
Мога също така да кажа каква интензивност е на равна нога със Stamina Training Unit, която трябва да доведе до оргазъм “най-бързо”. Обикновено (и за двете) 10 минути бих казал. Разбира се, понякога това отнема само няколко минути или дори малко повече. И оргазмите са много по-интензивни, отколкото когато мастурбирам с ръката си, например.

Разбира се, личен опит, но който иска да има Sextoy е много добре посъветван тук или по принцип Fleshlights.

Дирк Милър

Купих Fleshlight за мен и моя партньор. Можете да се забавлявате много с него, както и по двойки. Прозрачността на Fleshlight е истинска светлина и още по-забавно!

Тук мога само да потвърдя това, което казаха предишните оратори: Първоначално изглежда малко млечно поради праха, но след като е готова за използване с вода, то е напълно прозрачно.
Всъщност материалът е малко лепкав, така че поръчах и царевично нишесте. Така че по мое мнение това също не е проблем. Не съм забелязал никакви неприятни миризми.

Като цяло Fleshlight е една от най-добрите налични играчки. Нищо друго не е толкова близо до реалността. Цената му струва във всеки случай!

Eric

Поръчахме Fleshlight Ice Butt Crystal, защото искахме да купим Fleshlight дълго време.
Поръчано, доставено бързо, както обикновено.

Вече при разопаковането стана доста нервен.

Предварително загрята, снабдена с подходящ смазка и излизате.

Усещането е просто страхотно!

Дори и с моите наистина големи размери това е просто страхотно!

Намира се красиво и наистина се чувства истински.

Но внимавай! Опасност от пристрастяване!

Manu

Имам част от половин година и съм “наоколо” доволен! Това е много добро чувство и оргазмът трае много по-дълго, отколкото на ръка. Но след това ще има смисъл да вземете душ, да го вземете с вас и да го почистите точно там!

Присъедините

Аз не мисля така!

Работата е толкова възбудена, че може да дойда в рамките на около 30 години до оргазъм! Тъй като никой не иска това, трябва да бъда много внимателен да го направя поне за няколко минути!

Simon

Нашият избор

Погледнете вътрешното действие с най-якото устройство за удоволствие на Флешълт и прозрачния модел Fleshlight Ice. С повишена визуална стимулация, вашият лед мъжки секс играчка опит ще ви взриви далеч.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics