Pregled: Izbira najboljšega moškega masturbatorja leta 2018 2021 thesocialu101.com

Pregled: Izbira najboljšega moškega masturbatorja leta 2018

V tem članku boste našli vse informacije in nasvete o masturbatorjih in spolnih pripomočkih za moške na splošno.

Top Masturbator Moški Preverite Cena Kratke koristi
Letališče Fleshlight
(Naša izbira)
Predstavlja umetno reprodukcijo vagine
Meiki Zhang Xiao
(Intenzivno)
Žepne pizde in masturbatorji z igrivim dizajnom
Tenga Egg
(Runner-up)
Raznolikost spolnih igrač za moške

Zbirali smo vse, kar morate vedeti, od najboljših proizvajalcev in modelov do uporabe, materialov, skrbi za priporočljive in diskretne spolne trgovine.

Naša izbira

Fleshlight ponuja popolnoma avtomatizirano doživetje za ročno uporabo ali povezovanje igrače z interaktivnim svetom

Naša izbira

Za 5. generacijo masturbatorja Meiki no Syoumei so pogledali na Kitajsko zaradi navdiha. Zhang Xiao Yu, najbolj priljubljen ženski model nude na Kitajskem, je bil izbran za ta novi dvojni sloj Meiki masturbator in je tudi najbolj priljubljen Meiki v svoji postavitvi.

Naša izbira

Dokazati, da resnično prihajajo velike stvari v majhnih paketih! TENGA Egg zdaj ima sedemnajst različnih sort in je na voljo kot posamezne enote ali v pol ducat škatle, da vam prinese malo naključnega navdušenja vsakič.

Masturbatorji: Uvod

Vodnik za lutke

Masturbator aka umetna vagina je narejena iz gume, silikona, TPE ali pene, ki ljudem omogoča, da imajo resnično pravi spol, tudi če masturbirajo brez ženske.

Poleg izraza masturbator se pogosto uporabljajo naslednji izrazi: gumijasto muco, muco, umetna vagina, potovanje muco, umetna muca, silikonska vagina, mornarjeva nevesta, muca v vozičku, ročna mucka itd..

Masturbator je boljši od seksa

Najpomembnejši kriterij je zabavni dejavnik. Cilj vsakega masturbatorja je predstavljati resnično vagino, ki nikakor ni slabša pri občutku do normalne spolnosti.

Odvisno od tega, ali je masturbator narejen iz gume, silikona, TPE ali CyberSkin, se občutek razlikuje med stimulacijo. Po našem mnenju se materiali CyberSkin in TPE (termoplastični elastomeri) počutijo še posebej realistične in živahne.

Masturbator je varen

Zelo pomembno je tudi, da so proizvodi, ki jih predstavljamo in testi, neškodljivi za zdravje. Ne naredimo nobene izjeme za žepne pičke, masturbatorje in druga uživalna orodja. Tudi najboljši masturbator lahko povzroči alergije pri nekaterih moških, ker gumija ali cyberskin delno vsebuje plastifikatorje / ftalate, ki so škodljivi za zdravje.

Zato priporočamo samo masturbatorje in žepne školjke iz TPE / termoplastičnega elastomera. Ta material je popolnoma varen. Je varna za živila in brez alergenov, mehčalcev in materialov, ki škodijo zdravju.

Masturbator je trpežen

Tako kot pri vseh drugih ljubezenskih igrah igra pomembno vlogo tudi trpežnost. Za nas je pomembno, da je kakovost materiala pravica in da se lahko zabavate z igračo.

To velja seveda ne samo za spolne igrače za moške, temveč tudi za dildoze, vibratorje, stroje in podobno.

S tem mislimo tudi na brezskrbno vzdrževanje in nego spolnih igrač.

Diskretno dostavo: najbolje za vašo zasebnost

Še posebej v erotičnem okolju je diskretno dostavo absolutno. Praviloma vsi ponudniki pošiljajo diskretno 100%. Posebno pozornost posvečamo tudi temu vidiku, medtem ko vam zagotavljamo najboljše moške masturbatorje po vaši izbiri.

Če pripisujete poseben pomen zaupnemu pošiljanju, razmislite o določitvi DHL Packstation kot naslova dostave.

Skoraj vse večje erotične trgovine na internetu, pa tudi številni trgovci na drobno na Amazon, ponujajo anonimno / diskretno dostavo v pakete DHL.

Masturbatorji: najboljše realne moške igrače

Realni občutek masturbatorja je odvisen predvsem od vaših osebnih želja in fizičnih specifikacij. Najboljši moški masturbator mora ustrezati vaši velikosti, obliki in dolžini. Poleg tega je odvisno tudi od vaših potencialnih želja. Stimulator stimulator vam bo šokal s še več kot realnim občutkom vagine. Klasični osnovni masturbator za standardno stimulacijo se bo počutil kot pravi ljubimec. 

Najboljši moški masturbatorji so razkriti na koncu tega odstavka pod Best priporočilom žepe muco.

Večina modelov Lustmuschi so umetne imitacije umetne vagine iz gume, najboljšega kakovostnega silikona ali TPE, ki imajo notranji kanal, ki je oblikovan na pravo vagino. Vendar pa obstajajo tudi masturbatorji, katerih notranji kanali so opremljeni z zabavnimi čevlji, žlebovi ali drugimi stimulirajočimi telesi, ki povečujejo stimulacijo penisa.

Najboljši moški masturbatorji imajo veliko izbiro različnih tako imenovanih “vložkov”, da izberete iz realnega / resničnega izvirnika do popolnoma nor in izjemno spodbudno. Pri izbiri masturbatorja je pomembno, da se odločite, ali želite resnično, resnično stimulacijo penisa ali ne.

Najbolj priljubljen gumijast masturbator

Naši najljubši masturbatorji so modeli FLESHLIGHT Girls

Sčasoma smo testirali in ocenili številne masturbatorje za vas. Najpomembnejša merila v naših testih so stimulacija (občutek), material (kakovost), čiščenje, nego in vzdržljivost.

Poleg neverjetnega razmerja med ceno in zmogljivostjo ta serija prav tako ustvarja vse ostale masturbatorje v smislu realnosti in stimulacije. Ne poznamo nobene druge umetne vagine, ki se zdi realno in resnično na dotik kot zgoraj omenjeni modeli. So najboljše, kar dokazujejo številne ocene strank.

Kaj pa DIY masturbator?

Možnost DIY je vedno mogoče – samo google nekaj kot “najboljši moški masturbatorji DIY” in uživajte v svojem poceni in praktičnem načinu seksualnega užitka. V naših številnih testih smo seveda tudi sami izdelali in preizkušali masturbatorje, a naše osebne izkušnje so pokazale, da skoraj vsi samozaposleni modeli niso bili primerni za vsakodnevno uporabo, bodisi zaradi uporabe nevarnih materialov (plastičnih vrečk, PVC, čiščenje gobic itd.) ali ker je bilo ravnanje zelo težavno za vsakodnevno uporabo.

Še posebej profesionalno čiščenje in shranjevanje je relativno zapleteno, tako da morate vsakič, ko se počutite vzburjen, narediti povsem nov masturbator, da bi zagotovili popolno higieno. Še ena točka, ki si jo morate zapomniti: mogoče je doseči vrhunec z domačim masturbatorjem, vendar ne morete primerjati občutka z najboljšimi modeli iz Spider, Meiki, Fleshlight ali Rends.

Na tej točki vam želimo dati vrsto, da vlagate nekaj denarja v visoko kakovostno in enostavno rokovanje z masturbatorjem. Z ustreznim čiščenjem, shranjevanjem in nego, gumijaste piščančine FLESHLIGHT-a še zlasti trajajo celo življenje, moj prvi masturbator je že več kot 2 leti in še vedno deluje kot prvi dan!

Če želite izvedeti več o tej temi ali še vedno želite sami izdelati umetno vagino, boste kmalu našli več informacij, videoposnetkov in navodil o tem, kako si jih ustvarite tukaj.

Najboljši masturbatorji 

Masturbatorji so še posebej priljubljeni v Nemčiji, ZDA in Aziji – so na voljo v različnih modelih in različnih proizvajalcih. S to stranjo smo postavili nalogo, da testiramo čim več modelov različnih dobaviteljev in s tem pomagamo, da izberete svojo gumico.

Najboljši visokokakovostni masturbatorji so na voljo pri blagovnih znamkah, kot so Fleshlight (ameriška blagovna znamka), Tenga, Spider, Meiki in Rends (japonske blagovne znamke).

Odvisno od proizvajalca se lahko kakovost vsakega masturbatorja zelo razlikuje. Poleg bolj kompaktnih modelov, kot so Fleshlights, Tenga Onaholes ali žepne pizde iz Spidera, obstajajo tudi klasične gumene lutke (zgornje telo / torzo) proizvajalcev, kot je Meiki iz Japonske. Obstaja tudi trenutni trend v smeri električnih modelov, zlasti modelov R-1 A10 Piston in R-1 A10 Cyclone iz Rendsa.

Spodaj boste našli kratek pregled najboljših proizvajalcev in njihovih izdelkov.

Najboljši moški masturbator: kratka zgodovina

Pobjedni marš se je začel dobro pred 20 leti, ko se je v ZDA začela prva tako imenovana masturbatorska produkcija. Kot prva moška spolna igrača je dosegla veliko popularnost, kar dokazuje več kot 16 milijonov prodanih kopij, znanih velikosti na trgu. Za moške ni druge sex igrače, ki je bila že desetletja priljubljena kot masturbator in je skoraj tako priljubljena.

Zunaj so masturbatorji videti neopazni, ker so kamuflirani kot bakle. V notranjosti, odvisno od modela, obstaja drug vložek (vagina, oralni ali analni) iz ultra-mehke pene (imenovane Cyberskin v tehničnem žargonu), ki je res neverjetno blizu prvotne ženske, vizualno in v smislu občutek, zaradi česar so izdelki Fleshlight odlična alternativa ali dopolnilo spolu z resničnimi ženskami.

Poleg klasičnih Fleshlight Vaginas (Pink Lady) obstajajo tudi modeli, ki so oblikovani po ženskah in anusih, tako da v masturbaciji ni resnično nobenih omejitev. Imejte v mislih, da je ta blagovna znamka edini proizvajalec masturbatorja z dovoljenimi imitacijami vagine številnih znanih porničkih zvezd, tako da lahko sanje o seksu s svojo najljubšo porno zvezdo kmalu postanejo resničnost.

Fleshlight žepna muca je zagotovo ena izmed najboljših spolnih igrač, ki jih lahko dobijo, so neverjetno pravi, da se počutijo in zaradi širokega spektra izdelkov zagotovo ni dolgčas.

Meiki

Tako kot Tenga, Meiki je eden najboljših moških masturbatorjev iz Azije na Japonskem. Meiki sex igrače in masturbatorji so značilni po svoji igrivi in ​​domiselni obliki. Splošna priljubljenost manga stripov in anime se odraža tudi v masturbatorjih azijskih proizvajalcev.

Kakovost azijskih masturbatorjev je tudi zelo dobra, vsi testirani izdelki iz Meiki in Tenge so nas lahko popolnoma prepričali, tako v smislu čustvene hitrosti in izdelave.
Več informacij o programu Meiki na tej strani lahko najdete na tej strani.

Tenga

Japonski dobavitelj Tenga ima tudi precej raznolikih moških masturbatorjev. Poleg tako imenovanih onaholes (onahole je japonsko ime za “pocket pussy”), ki so precej podobne ameriškim izdelkom, obstaja še vrsta drugih moških masturbatorjev Tenga.

Najbolj znani so zagotovo masturbator za enkratno uporabo Tenga Egg, saj že ime že močno opozarja na redna jajca. Notranjost Tenge jajc sestoji iz izredno raztegljivega gumijastega filma (elastomera), ki se idealno prilega penisu med masturbacijo in tako zagotavlja odlično masturbacijo. Tenga jajca so na voljo v 6 različnih različicah, vsaka z drugačnim notranjim življenjem, tako da mora biti masturbacija vedno dovolj.

Ti masturbatorji so enostavni za uporabo in počutijo se dobro, zato je njihov diskreten videz in priročna velikost njih idealen za potovanje ali zadovoljstvo na počitnicah.

Čeprav so poštena, Tenga jajca niso najboljša v dolgoživosti in ne morejo tekmovati z Mleshlights glede ravnanja in čustvene pristnosti.

Če iščete dolgotrajno igračo za spolnost, ki se v vseh pogledih lahko drži 100% z ženskim izvirnikom, morate zato izbrati Fleshlight. Ima diskretno obliko in posebno, prozorno notranjost. Proizvajalec ponuja tudi odličen model za pogoste potnike in globetrotre, s katerimi lahko moški preprosto in diskretno preživijo varnostne preglede na letališču.

Top Masturbator Moški Preverite Cena Kratke koristi
Letališče Fleshlight
(Naša izbira)
Predstavlja umetno reprodukcijo vagine
Meiki Zhang Xiao
(Intenzivno)
Žepne pizde in masturbatorji z igrivim dizajnom
Tenga Egg
(Runner-up)
Raznolikost spolnih igrač za moške

Masturbatorji: osnovna klasifikacija

Od Fleshlight, Meiki, Spider, Tenga, Rends in drugih dobaviteljev je širok izbor žepnih pičk, ki se razlikujejo po videzu, funkcionalnosti, čustveni avtentičnosti in seveda v cenovnem segmentu.

Na seznamu najdete vse običajne vrste žepnih mačk in kasneje boste našli ločen odsek z dodatnimi informacijami za vsako vrsto:

  • Podolgovata ali cevasta (enourna masturbacija)
  • Električni (masturbacija brez rokavov)
  • Dolls (večinoma prosta masturbacija)
  • Classic (redni cevasti masturbator)

Najpogostejši so dolgi masturbatorji v obliki cevi, klasike v tej kategoriji so Mleski iz ZDA. Meiki, Spider, RendS in Tenga so kasneje razvili tudi veliko število pičk (onaholes), ki so po videzu zelo podobne in delujejo na Fleshlights. V primerjavi z električnimi moškimi masturbatorskimi modeli ali večjimi seksualnimi punčkami je žepna verzija v obliki pločevinke ali cevke priročna in primerna kot za masturbacijo doma in kot potovanje muca na poti.

Poleg tega japonski in ameriški moški masturbatorji niso čiste spolne igrače za moške, seveda lahko sodelujete tudi v ljubezenski igri z resničnim partnerjem.

Najcenejši enostranski masturbatorji nekaterih zgoraj omenjenih dobaviteljev so stali samo 30-40 evrov, za najcenejšo Fleshlight pa plačate približno 60-70 evrov, naši testi so pokazali, da plača, da v nekaj najboljših moških masturbatorjev , saj se gumijasti cenejši modeli naglo raztrgajo ali postanejo krhki precej hitro.

Naj bo vaš masturbator na najboljši način

Izjema so masturbatorji FLESHLIGHT, ki dokazujejo, da najboljša kakovost ni draga. Vsi izdelki tega proizvajalca bi lahko prepričali v številnih testih z izjemnim razmerjem med cenami in izjemnim realizmom. Modeli Lustmuschi iz ameriške blagovne znamke so na voljo od približno 60 € v specializiranih trgovinah ali na Amazon.de. Naš notranji nasvet!

Electric Masturbator: Prihodnost je tukaj

Nekateri dobavitelji, kot so Rends iz Japonske, so specializirani za posebej izpopolnjene električne masturbatorje. Posebej dobro poznani sta dva modela Rends Piston in Rends Cyclone iz serije izdelkov Rends R1.

Rendi R-1 A10 Piston in Rends R-1 A10 Cyclone so najboljši, najmodernejši in inovativni masturbatorji, ki smo jih do sedaj testirali.

Za razliko od vseh drugih masturbatorjev na trgu, Rends igrače za seks imajo prilagodljiv električni motor, ki zagotavlja prijetno vibracije in vrtenje v primeru igrače, ki stimulira penis na neverjetno prijeten način.

Frekvenco in intenzivnost vibracij lahko individualno prilagodite z daljinskim upravljalnikom po lastnih željah.

S katerimkoli drugim ročnim masturbatorjem se morate aktivirati, da dosežete želeno stimulacijo penisa, samo masturbacijski stroji Rends delujejo povsem samodejno in brez kakršnega koli poseganja, kar je še posebej prijetno. Samo vklopite stroj za masturbacijo Rends in prične prijetna masturbacija.

Modeli Cyclone R-1 A10 Piston in Rends R-1 A10 imajo tudi druge proste roke, kar vam omogoča, da se popolnoma osredotočite na erotične videoposnetke ali slike, na primer električni moški masturbator pa “delo”.

Rubber Dolls: več kot navaden masturbator

Lovetoycheck.de je predvsem o bolj priročnih seks igračah, kot so masturbatorske sex igrače. Nikoli nismo preizkusili resničnih spolnih punčkov / ljubezenskih punčk (imenovane tudi gumijaste punčke) in zato ne moremo dati dodatnih namigov, izkušenj ali celo kupiti priporočila. To kategorijo smo omenili predvsem zaradi popolnosti. Vendar pa je očitno, da je živahna videza ženske lutke odličen moški masturbator.

Uporabite desno Masturbator

Če ste novi na temo, se pogosto sprašujete, kako deluje masturbator. Iz tega razloga bi radi vam dali majhno navodilo za uporabo teh Sextoys.

Uporaba večine spolnih igrač za moške je zelo preprosta, saj so skoraj vedno realne imitacije vagine. Nekatere igrače, še posebej ljubezenske lutke, pogosto nimajo le vagine, temveč tudi anus, usta in prsi.

Masturbacija se skorajda ne razlikuje od normalnega spola z ženskim partnerjem. Pri večini spolnih igrač, je treba pred penetracijo notranjih kanalov (oralni, vaginalni, analni) zdraviti z mazivom. Ko je to vidno, lahko zabava začne.

Materiali podrobno

Kot pravi ime Gummimuschi, so skoraj vse umetne vagine izdelane iz gumijastega materiala ali silikona. Materiali se močno razlikujejo od proizvajalca do proizvajalca glede na barvo, elastičnost, občutek kože in dolgoživost / kakovost.

Odvisno od proizvajalca se uporabljajo silikon, guma ali termoplastični elastomer / TPE. Materiali se oglašujejo na trgu pod imeni CyberSkin, RealSkin, PureSkin, UR3 in Loveclone, med drugim – ta imena so ponavadi namenjena označevanju, da je material še posebej realističen in živahen.

Priporočamo le modele iz testiranih materialov TPE / TPR in CyberSkin, saj lahko vsi drugi materiali vsebujejo škodljive sestavine.

Cena za najboljši moški masturbator

Če želite kupiti Lustmuschi, igra seveda prav tako igra pomembno vlogo.

Zelo dobra žepna vagina ni nujno, da je drago. Vendar pa obstajajo tudi različne kategorije cen in izdelki za moške spolne igrače, za vsak okus in torbico, ki bi jih želeli predstaviti v naslednjih.

Nizka poraba (5 do 20 €)

Najcenejši masturbatorji so že na voljo od 5 €. Ta kategorija vključuje na primer potovalne modele, saj se pogosto prodajajo v pivnicah ali v straniščih avtocestnih bencinskih servisov za malo denarja. Nekateri ljudje prav tako poznajo ta “poceni model” kot tovornjaka muco.

Obstajajo tudi drugi dobavitelji, ki prodajajo gumijaste vagine na spletu po zelo ugodnih cenah. To je skoraj vedno kitajski ostanek slabše kakovosti. Naš nasvet: Hands off!
Popolnoma poceni moški masturbatorji nas sploh ne morejo prepričati. Kakovost je slabša in izkušnja masturbacije daleč ni tako realna in resnična, da se počutite tako kot masturbatorji od 20 € navzgor. Tu je vsekakor vredno porabiti nekaj evrov za dobro kakovost.

Srednji proračun (20 € do 100 €)

Če želite kupiti kakovosten luschtmuschi, ste zelo dobro pozicionirani s proračunom od 20 € do 100 €.

Najbolj znani proizvajalci zaračunavajo med 25 € in 70 € za svoje masturbatorske modele.

V tem cenovnem segmentu lahko že najdete izdelke z odlično izdelavo, trpežnostjo in zelo realistično masturbacijo.

Meiki in Spider ponujata tudi do 99 €, vendar Meiki in RendS ponujajo tudi dražje modele, še posebej ljubezenske lutke in električne igrače za seks, o katerih bi radi razpravljali v nadaljevanju.

Premium proračun (100 € do 2.500 €)

Medtem ko so v nižjem in srednjem segmentu cene v glavnem priročni masturbatorji, ki jih je mogoče najti, v eni od premijskih segmentov najdemo vse bolj električne igrače za seks, kot tudi živahne sex punčke / ljubezenske lutke.

Masturbacija z električnimi spolnimi igračami je lahko tudi privlačna in lepa sprememba v ročnem delovanju – toda užitek na užitek na žalost ni povsem ugoden. Znane igrače s tega področja so Autoblow 2 masturbacijski stroj in masturbacijski stroji iz RendS.

Poleg električnega stroja za vžiganje lahko tudi seksi punčko ali ljubezensko lutko zanimajo, če vas zanimajo moške igrače. Ljubezen lutke so na voljo v različnih modelih kot slike trupa, boki / zadnjice ali celo telo.

Ljubezenske lutke imajo običajno 3 vhoda (oralni, vaginalni, analni) in so izdelane iz istega materiala kot mastirbatorji. Tukaj je vrednost pogosto v očesu opazovalca, tako da lahko visokokakovostne gumene lutke stanejo dobro in z veseljem od 2.000 do 3.000 €.

Ali se masturbator vrne in povrne?

Od novincev se pogosto sprašujemo, ali lahko človek po vrnitvi vrne masturbator, če vam tega ni všeč.

Pri nakupu na spletu je končni potrošnik v osnovi upravičen do 14-dnevnega preklica, v katerem se lahko nakupne pogodbe prekličejo, seveda velja tudi za nakup ženskega ali moškega masturbatorja.

Vendar le, če je masturbator neuporabljen in v originalni embalaži.

S pravnega vidika je vrnitev uporabljenih erotičnih člankov z zakonom prepovedana od leta 2014, kot je v tem članku prebrala IT Recht Kanzlei.

Vendar pa mora to biti jasno za večino moških še preden kupijo umetno vagino, ker nihče noče imeti spolnih igrač z znaki obrabe.

Lustmuschi: odličen masturbator za pare

Tisto, kar je bilo prvotno zasnovano kot spolno igračo za moške, je seveda mogoče tudi popolnoma vključiti v ljubezensko igro s partnerjem.

Tako kot dildo in vibrator, moški masturbator je tudi kot nalašč, da prinese svež vetrič v spolno življenje. Še posebej med predvajanjem so takšne ljubezenske igrače zelo priljubljene, da bi prišle v razpoloženje.

Seveda se lahko žepna vagina uporablja tudi med seksom. Mnoge ženske, na primer, želijo gledati svojega partnerja masturbirati: gumijasta vagina lahko seks naredi še bolj prijetnega.

Medicina pred goljufanjem

Kateri človek ne pozna te težave? Ena je srečna v odnosu, vendar ne spolno zasedena, saj ima partner zaradi različnih razlogov malo časa za seks.

Tipični razlogi za redke spolne odnose v razmerju:

  • Ženska živi daleč – odnos na dolge razdalje!
  • Ženska je zelo profesionalna in ima malo časa
  • Ženska je na cesti veliko ali na službenem potovanju
  • Ženska ima pogosto migrena ali brez želje po spolnosti

Tukaj je masturbator iz elastičnega silikona, ki lahko zelo dobro služi kot “zamenjava” in človeku omogoča, da sprosti pritisk in živi spolno, ne da bi izdal žensko.

Zlasti v razmerju na dolge razdalje so ljubezenske igrače kot nalašč za ohranjanje spolnega življenja z masturbacijo, tudi če nimate partnerja.

Top Masturbator Moški Preverite Cena Kratke koristi
Letališče Fleshlight
(Naša izbira)
Predstavlja umetno reprodukcijo vagine
Meiki Zhang Xiao
(Intenzivno)
Žepne pizde in masturbatorji z igrivim dizajnom
Tenga Egg
(Runner-up)
Raznolikost spolnih igrač za moške

Masturbatorji niso čudni

Po našem mnenju ni absolutno nobenega razloga, zakaj današnji sodobni človek ne bi smel nazaj na igrače, da bi se bolj zabaval z masturbacijo.

Končno, po študijah, približno 37% žensk v Nemčiji med masturbacijo redno uporablja dildo ali vibrator. Zakaj bi moški postali izjema?

Morda je še vedno malo nenavadno, da se prvič seksate z masturbatorjem, vendar je večina moških prepričljivo presenečena, kako realni in resnični masturbatorji so.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics