Преглед: Изборът на най-добър мъжки мастурбатор през 2018 година 2021 thesocialu101.com

Преглед: Изборът на най-добър мъжки мастурбатор през 2018 година

В тази статия ще намерите цялата информация и съвети за мастурбаторите и сексуалните инструменти за мъжете като цяло.

Топ мъжки мастурбатор Проверете цената Кратки ползи
Fleshlight Flight
(Нашият избор)
Представлява изкуствено възпроизвеждане на влагалището
Мейки Чжан Сяо
(Интензивно)
Джуджета и мастурбатори с игрив дизайн
Tenga Egg
(Второ място)
Разнообразна гама от секс играчки за мъже

Събрахме всичко, което трябва да знаете, от най-добрите производители и модели за употреба, материали, грижи за препоръчителни и дискретни магазини за секс.

Нашият избор

Fleshlight предлага напълно автоматизирано изживяване за ръчна употреба или чрез свързване на вашата играчка с интерактивния свят

Нашият избор

За Максим, който нямаше 5-то поколение масурватор на Сиумей, те гледаха в Китай за вдъхновение. Джан Xiao Yu, най-популярният женски гол модел в Китай, бе избран за този нов двуслоен майки Маврикий и е най-популярният Meiki в своя състав.

Нашият избор

Докажете, че великите неща наистина идват в малки пакети! TENGA Egg вече разполага със седемнадесет различни разновидности и се предлагат като единични единици или в половин дузина кутии, за да ви донесе малко вълнение на случаен принцип всеки път.

Мастурбатори: Въведение

Ръководство за манекени

Мастурбатор, известен като изкуствена вагина, е направен от каучук, силикон, TPE или пяна, което позволява на мъжете да имат абсолютно истински секс, дори когато мастурбира без жена.

Освен термина мастурбатор, често се използват следните термини: каучук котенце, путка, изкуствена вагина, пътуване путка, изкуствено путка, силиконова вагина, моряшка булка, камион пиле, ръката путка, и т.н..

Мастурбаторът е по-добър от секса

Най-важният критерий е забавният фактор. Целта на всеки мастурбатор е да представлява истински влагалище, което по никакъв начин не е по-лошо в чувството за нормален секс.

В зависимост от това дали мастурбаторът е направен от каучук, силикон, TPE или CyberSkin, усещането се различава по време на стимулацията. По наше мнение материалите CyberSkin и TPE (термопластични еластомери) се чувстват особено реалистични и реалистични.

Мастурбаторът е безопасен

Също така е много важно за нас, че продуктите, които представяме и тестваме, са безвредни за здравето. Ние не прави изключение за джобни кобури, мастурбатори и други инструменти за удоволствие. Дори и най-добрият мастурбатор може да предизвика алергии при някои мъже, тъй като каучукът или кибритеницата частично съдържат пластификатори / фталати, които са вредни за здравето.

Затова препоръчваме само мастурбатори и джобни черупки от ТПЕ / термопластичен еластомер. Този материал е абсолютно безопасен. Той е безопасен за храна и без алергени, пластификатори и материали, които са вредни за здравето.

Мастурбаторът е издръжлив

Както при всички други играчки за любов, трайността играе важна роля. За нас е важно, че качеството на материалите е правилно и че можете да се забавлявате дълго с играчка.

Това се отнася, разбира се, не само за секс играчки за мъже, но също така и за вибратори, вибратори, дрънкулки и същите.

С това, ние също означаваме безпроблемна поддръжка и грижа за секс играчките.

Дискретна доставка: Най-доброто за вашата поверителност

Особено в еротичната област дискретното корабоплаване е абсолютно задължително. Като правило всички доставчици изпращат 100% дискретно. Ние също така обръщаме специално внимание на този аспект, като същевременно ви предоставяме най-добрите мъжки мастурбатори по ваш избор.

Ако отдавате особено значение на поверителното корабоплаване, трябва да обмислите да посочите DHL Packstation като адрес за доставка.

Почти всички големи еротични магазини в интернет, както и много търговци на дребно на Amazon, предлагат анонимно / дискретно корабоплаване на DHL Packstations.

Мастурбатори: Най-добри реалистични мъжки играчки

Реалистичното усещане на мастурбатора зависи най-вече от вашите лични предпочитания и физически спецификации. Най-добрият мъжки мастурбатор трябва да отговаря на вашия размер, форма и дължина. Освен това зависи и от вашите потенциални желания. Стимулаторът за сексуална издръжливост ще ви шокира с повече от реалистично усещане за влагалището. Класическият основен мастурбатор за стандартно стимулиране ще се почувства като истински любовник. 

Най-добрите мъжки мастурбатори се разкриват в края на този параграф под “Най-добра препоръка за джобни путка”.

Повечето модели Lustmuschi са изкуствени имитации на влагалището, изработени от каучук, най-висококачествен силикон или ТРЕ, които имат вътрешен канал, който се моделира на истинска вагина. Съществуват обаче и мастурбатори, чиито вътрешни канали са снабдени с възбудителни пъпки, канали или други стимулиращи тела, за да увеличат стимулацията на пениса.

Най-добрите мъжки мастурбатори имат голям избор от различни така наречени “вложки”, за да избират от реалистични / вярно на оригинала до абсолютно луди и изключително стимулиращи. При избора на мастурбатор е важно да решите дали ви харесва реалистична, реалистична стимулация на пениса или не.

Най – популярният гумен мастурбатор

Нашите настоящи любими мастурбатори са модели FLESHLIGHT Girls

В течение на времето сме тествали и оценявали много мастурбатори за вас. Най-важните критерии в нашите тестове са стимулиране (чувство), материал (качество), почистване, грижа и издръжливост.

В допълнение към несравнимото съотношение цена-производителност, тази серия бие и всички други мастурбатори по отношение на реализъм и стимулиране. Не познаваме друга изкуствена вагина, която се чувства реалистична и реална на допир като моделите, споменати по-горе. Те са най-добрите, което се доказва от редица клиентски отзиви.

Какво ще кажете за един домашен мастурбатор?

А избор на DIY е винаги възможно – просто Google нещо като “най-добрите мъжки мастурбатори DIY” и се наслаждавайте на евтин и практичен начин за сексуално удоволствие. В нашите многобройни тестове, разбира се, ние също изградихме и тествахме мастурбатори, но нашият личен опит показа, че почти всички модели, които сами по себе си не са били подходящи за ежедневна употреба, или поради използването на опасни материали (пластмасови торби, PVC, почистващи гъби и т.н.) или защото обработката е много тромава за ежедневна употреба.

Особено професионалното почистване и съхранение е сравнително сложно, така че трябва да направите напълно нов мастурбатор всеки път, когато се почувствате възбудени, за да осигурите добра хигиена. Друг момент, който трябва да имате предвид е, че е възможно да достигнете кулминацията с домашен мастурбатор, но не можете да сравните усещането с най-добрите модели от Spider, Meiki, Fleshlight или Rends.

На този етап бихме искали да ви дадем съвет да инвестирате пари в висококачествен и лесен за работа мъжки мастурбатор. С правилното почистване, съхранение и грижа, каучуците на FLESHLIGHT по-специално траят цял ​​живот, първият ми мастурбатор вече е на повече от 2 години и все още работи като първия ден!

Ако искате да научите повече за тази тема или все още искате да си направите изкуствена вагина, скоро ще намерите повече информация, видеоклипове и инструкции как да го направите сами тук.

Най-добрите мастурбатори, произведени някога 

Мастурбаторите са особено популярни в Германия, САЩ и Азия – те се предлагат в различни дизайни и от различни производители. С тази страница ние си поставихме задачата да тестваме колкото се може повече модели от различни доставчици и по този начин да ви помогнем да изберете своя собствена кауза.

Най-добрите висококачествени мастурбатори могат да бъдат намерени в производителите на марката като Fleshlight (американска марка), Tenga, Spider, Meiki и Rends (японски марки).

В зависимост от производителя качеството на всеки мастурбатор може да варира значително. В допълнение към по-компактните модели, като Fleshlights, Tenga Onaholes или джобни кобури от Spider, има и класически гумени кукли (горната част на тялото / торса) от производители като Meiki от Япония. Съществува и тенденция към електрически модели, особено R-1 A10 Piston и R-1 A10 Cyclone модели от Rends.

По-долу ще намерите кратък преглед на най-добрите производители и техните продукти.

Най-добър мъжки мастурбатор: Кратка история

Триумфалният марш започнал добре преди 20 години, когато в САЩ се появи първото така наречено производство на мастурбатори. Като първата мъжка секс играчка, тя постига голяма популярност, което се доказва от над 16 милиона продадени копия, добре познат размер на пазара. Няма друга секс играчка за мъже, която през десетилетия е била и е почти толкова популярна, колкото мастурбатора.

От външната страна мастурбаторите изглеждат незабележими, защото са маскирани като факли. Вътре в зависимост от модела има различна вложка (вагина, орален или анален), направена от ултра мека пяна (наречена Cyberskin в технически жаргон), която наистина е невероятно близка до оригиналната жена, визуално и по отношение на чувство, което прави продуктите на Fleshlight отлична алтернатива или допълнение към секса с истински жени.

Освен класическата Fleshlight Vaginas (Pink Lady), има и модели, моделирани след женската уста и ануса, така че в действителност няма граници за въображението при мастурбацията. Имайте предвид, че тази марка е единственият производител на мастурбатори с лицензирани имитации на влагалището на много известни порно звезди – така мечтата за секс с любимата ви порно звезда може скоро да стане реалност.

В джоба на джоба на Fleshlight със сигурност е един от най-добрите играчи на секс играчки, които могат да получат, те са невероятно реални, за да се чувстват и благодарение на широката гама от продукти със сигурност не възниква скуката.

Meiki

Точно като Tenga, Мейки е един от най-добрите мъжки мастурбатори от Азия, Япония. Мексиканските секс играчки и мастурбатори се характеризират със своя игрив и въображение. Общата популярност на манга комикси и аниме също се отразява в мастурбаторите на азиатските производители.

Качеството на азиатските мастурбатори също е много добро, всички тествани продукти от Meiki и Tenga успяха да ни убедят напълно, както по отношение на емоционалната устойчивост, така и по отношение на изработката.
Повече информация за продуктовата гама на Meiki можете да намерите на тази страница.

Tenga

Японският доставчик Tenga също има доста разнообразна гама от мъжки мастурбатори. Освен така наречените уши (онато е японското име за “джобна путка”), които са доста подобни на американските продукти, има цяла поредица от други мъжки мастурбатори от Tenga.

Най-добре познатите са определено масурбаторът за еднократна употреба на Tenga Egg, тъй като името вече показва силно напомняне за редовните яйца. Вътрешната част на яйцата Tenga се състои от изключително разтеглив каучуков филм (еластомер), който идеално се вписва в пениса по време на мастурбацията и по този начин осигурява превъзходно преживяване за мастурбация. Тенгжа яйцата се предлагат в 6 различни версии, всяка с различен вътрешен живот, така че винаги да има достатъчно разнообразие при мастурбиране.

Тези мастурбатори са лесни за използване и се чувстват добре, така че тяхната дискретна външност и удобен размер ги правят идеални за пътуване или задоволяване на удоволствие на почивка.

За да бъдем справедливи обаче, яйцата на Tenga не са най-добрите в дълголетието и не могат да се конкурират с Fleshlights по отношение на манипулацията и емоционалната автентичност.

Ако търсите дълготраен секс играчка, която може да поддържа 100% с оригинала на жената във всяко отношение, трябва да изберете Fleshlight. Той има дискретна форма и специален прозрачен интериор. Производителят също така предлага отличен модел за чести пътници и глобути, с които мъжете могат лесно и дискретно да преживеят проверките за сигурност на летището.

Топ мъжки мастурбатор Проверете цената Кратки ползи
Fleshlight Flight
(Нашият избор)
Представлява изкуствено възпроизвеждане на влагалището
Мейки Чжан Сяо
(Интензивно)
Джуджета и мастурбатори с игрив дизайн
Tenga Egg
(Второ място)
Разнообразна гама от секс играчки за мъже

Мастурбатори: Основна класификация

От Fleshlight, Meiki, Spider, Tenga, Rends и други доставчици има широка гама от джобни джобове, които се различават по външен вид, функционалност, емоционална автентичност и разбира се в ценовия сегмент.

В списъка ще намерите всички типове джобни путка и след това ще намерите отделен раздел с допълнителна информация за всеки тип:

  • Удължена или тубуларна (с една ръка мастурбация)
  • Електрическа (мастурбация без ръце)
  • Кукли (най-вече мастурбация от свободна ръка)
  • Класически (обикновен тръбен мастурбатор)

Най-често срещаните са дългите мастурбатори под формата на тръби, класиците в тази категория са Fleshlights от САЩ. Meiki, Spider, RendS и Tenga по-късно разработиха и голям брой кобури, които са доста сходни по вид и функция на Fleshlights. В сравнение с електрически модели мастурбатор или по-големи секс кукли, джобната версия в кутия или тръба е удобна и подходяща както за мастурбация у дома, така и като пътечка за пътуване в движение.

Освен това, както японските, така и американските мъжки мастурбатори не са чисти секс играчки за мъже, разбира се, можете да участвате и в любовна игра с истински партньор.

Най-евтините мастурбатори на едни от горепосочените доставчици струват само 30-40 евро, като за най-евтиния Fleshlight плащате около 60-70 евро, тестовете ни показаха, че трябва да се поставят още няколко евро в най-добрия мъжки мастурбатор , защото каучукът на по-евтините модели има тенденция да се разкъсва или да се разкъсва доста бързо.

Направете своя мастурбатор да изпълнява най-добре

Изключение представляват мастурбаторите FLESHLIGHT, които впечатляващо доказват, че най-доброто качество не трябва да бъде скъпо. Всички продукти на този производител биха могли да ви убедят в многобройни тестове с отлично съотношение цена-цена и екстремен реализъм. Моделите Lustmuschi на американската марка са на разположение от около 60 € в специализирани магазини или на Amazon.de. Нашият вътрешен съвет!

Електрически мастурбатор: Бъдещето е тук

Някои доставчици, като например Rends от Япония, са специализирали в особено сложни електрически мастурбатори. Особено добре познати са двата модела Rends Piston и Rends Cyclone, от серията продукти Rends R1.

Rendered R-1 A10 Бутало и Rends R-1 A10 Cyclone са най-добрите, най-съвременните и иновативни мастурбатори, които сме изследвали досега.

За разлика от всички останали мастурбатори на пазара, секс играчките Rends имат регулируем електрически мотор, който осигурява приятни вибрации и ротации в случая на играчката, което стимулира пениса по невероятно приятен начин.

Честотата и интензивността на вибрациите могат да се регулират индивидуално с дистанционно управление по желание.

При всеки друг ръчен мъжки мастурбатор трябва да сте активни, за да постигнете желаното стимулиране на пениса, само машините за мастурбация Rends работят напълно автоматично и без никаква намеса, която е особено приятна. Просто включете машината за мастурбация Rends и започва забавната мастурбация.

Rendered R-1 A10 Бутоните R-1 A10 Cyclone също имат и двете си ръце свободни за други неща, като ви позволяват да се концентрирате изцяло върху еротични видеоклипове или изображения, например, докато електрическият мъжки мастурбатор прави “работа”.

Гумени кукли: Повече от обикновен мастурбатор

Lovetoycheck.de е предимно за по-удобни секс играчки като секс играчки за мастурбатори. Никога не сме проверявали реалистични кукли за секс / любовни кукли (наричани още “гумени кукли”) и следователно не могат да дават повече съвети, опит или дори да купят препоръки. Споменахме тази категория главно поради причини за пълнота. Очевидно е обаче, че подобна на женска кукла жена е перфектен мъжки мастурбатор.

Използвайте мастурбатора правилно

Ако сте нови за темата, често се чудите как работи мастурбаторът. Поради тази причина бихме искали да ви дадем малка инструкция за използването на тези Sextoys.

Използването на повечето секс играчки за мъже е много проста, тъй като те почти винаги са реалистични имитации на влагалището. Някои играчки, особено любовни кукли, често имат не само влагалище, но и анус, уста и гърди.

Мастурбацията едва ли се различава от нормалния секс с партньорката. При повечето играчки за секс, вътрешните канали (орално, вагинално, анално) трябва да се третират с лубрикант преди проникване. След като това се види, забавлението може да започне.

Материалите в детайли

Както подсказва името Gummimuschi, почти всички изкуствени вагини са изработени от каучуков материал или силикон. Материалите се различават значително от производителя до производителя по отношение на цвят, еластичност, усещане за кожата и дълголетие / качество.

В зависимост от производителя се използват силикон, гума или термопластичен еластомер / TPE. Материалите се рекламират на пазара под името CyberSkin, RealSkin, PureSkin, UR3 и Loveclone, между другото – тези имена обикновено са предназначени да показват, че материалът е особено реалистичен и реалистичен.

Препоръчваме само модели от тестваните материали TPE / TPR и CyberSkin, тъй като всички други материали могат да съдържат вредни съставки.

Цената за най-добър мъжки мастурбатор

Ако искате да купите Lustmuschi, цената разбира се също играе важна роля.

Много добра джобна вагина не е задължително да е скъпа. Съществуват обаче и различни ценови категории и продукти за мъжки секс играчки, за всеки вкус и чанта, които бихме искали да представим в следните.

Нисък бюджет (от 5 до 20 евро)

Най-евтините мастурбатори вече са на разположение от 5 €. Тази категория включва например моделите за пътуване, тъй като тя често се продава в заведения за обществено хранене или в тоалетните на бензиностанции за малокалибрени пари. Някои хора също знаят този “евтин модел” като камион пиле.

Има и други доставчици, които продават гумени вагини онлайн на много евтини цени. Това е почти винаги китайски скрап от по-ниско качество. Нашият съвет: Изчакайте!
Общо взето, евтините мъжки мастурбатори изобщо не могат да ни убедят. Качеството е по-лошо и мастурбационното преживяване далеч не е толкова реалистично и вярно, както при мастурбаторите от 20 евро нагоре. Тук определено си заслужава да похарчите още няколко евро за добро качество.

Среден бюджет (20 € до 100 €)

Ако искате да купите висококачествен luschtmuschi, вие сте много добре позиционирани с бюджет от 20 € до 100 €.

Най-известните производители таксуват между 25 € и 70 € за своите модели мастурбатор.

В този ценови сегмент вече можете да намерите продукти с отлична изработка, издръжливост и много реалистично преживяване на мастурбацията.

Meiki и Spider предлагат и табулации до 99 €, но Meiki и RendS също предлагат значително по-скъпи модели, особено любовни кукли и електрически сексуални играчки, които бихме искали да обсъдим по-долу.

Премиум бюджет (от 100 до 2.500 евро)

Докато в долния и средния ценови сегмент се намират най-удобните мастурбатори, в сегмента на сегмента се намират все по-електрически секс играчки за него, както и реалистични секс кукли / любовни кукли.

Мастурбацията с електрически играчки за секс също може да бъде привлекателна и приятна промяна в ръчната работа – но за съжаление печалбата от удоволствие не е съвсем благоприятна. Известни играчки от тази област са машината за мастурбация Autoblow 2 и машините за мастурбация от RendS.

Освен електрическа машина за ушиване, кукла за секс или любовна кукла също може да бъде интересно, ако се интересувате от мъжки играчки. Любовните кукли се предлагат в различни дизайни като образ на торса, бедрата / хълбоците или цялото тяло.

Куклите с любов на живот обикновено имат 3 входа (орално, вагинално, анално) и са изработени от същия материал като мастеринатори. Тук стойността често е в очите на наблюдателя, така че висококачествените гумени кукли могат да струват добре и с удоволствие от 2000 до 3000 евро.

Може ли мастурбаторът да бъде върнат и възстановен??

От новодошлите често става въпрос дали човек може да върне своя мастурбатор след покупката, ако не ви харесва.

Когато купуваме онлайн, крайният потребител основно има право на 14-дневен период на отмяна, при който могат да бъдат отменени договорите за покупка, което, разбира се, се отнася и за закупуването на мъжки или мъжки мастурбатор.

Само ако мастурбаторът е неизползван и в оригиналната опаковка.

От правна гледна точка връщането на употребявани еротични изделия е забранено със закон от 2014 г., както можете да прочетете в тази статия от IT Recht Kanzlei.

Това обаче трябва да е ясно за повечето мъже, дори преди да купят изкуствена вагина, тъй като никой не иска да прави секс играчки със симптоми на износване.

Lustmuschi: перфектен мастурбатор за двойки

Това, което първоначално е проектирано като секс играчка за мъжете, разбира се също може да бъде напълно интегрирано в любовната игра с партньор.

Точно като вибратор и вибратор, мъжкият мастурбатор също е идеален, за да донесе свеж вятър в сексуалния живот. Особено по време на любовната игра, такива играчки за любов са много популярни, за да влязат в настроението.

Разбира се, по време на секс може да се използва и джоба на влагалището. Много жени, например, се стремят да гледат партньора си, мастурбиран: една гумена вагина също може да прави секс по-приятна.

Медицина от измама

Кой човек не знае проблема? Човек е щастлив в една връзка, но не е сексуално зает, тъй като партньорът има малко време за секс по различни причини.

Типични причини за редкия пол във взаимоотношенията:

  • Жената живее далече – отношения на дълги разстояния!
  • Жената е много заета професионално и няма много време
  • Жената е на път много или на командировка
  • Жената често има мигрена или няма желание за секс

Тук мастурбаторът, изработен от еластичен силикон, който може да служи много добре като “заместител” и да даде на човека възможността да освободи натиска и да живее сексуално без да предава жената.

Особено в отношенията на дълги разстояния, играчките за любов са идеални за поддържане на сексуалния живот с мастурбация дори при отсъствие на партньор.

Топ мъжки мастурбатор Проверете цената Кратки ползи
Fleshlight Flight
(Нашият избор)
Представлява изкуствено възпроизвеждане на влагалището
Мейки Чжан Сяо
(Интензивно)
Джуджета и мастурбатори с игрив дизайн
Tenga Egg
(Второ място)
Разнообразна гама от секс играчки за мъже

Мастурбаторите не са несръчни

Според нас няма абсолютно никаква причина, поради която днешният съвременник не бива да се връща на играчките, за да се забавлява с мастурбацията.

И накрая, според проучванията около 37% от жените в Германия редовно използват вибратор или вибратор по време на мастурбация. Така че защо мъжете трябва да станат изключение?

Може би все още е малко необичайно да се направи секс с мастурбатор за първи път, но повечето мъже са положително изненадани колко реалистични и реалистични са повечето мастурбатори.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts

Contents

thesocialu101.com
Real Time Analytics