Преглед на най-добрите 4 гей секс играчки Fleshjack - Как да направим Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Преглед на най-добрите 4 гей секс играчки Fleshjack – Как да направим Fleshlight

Краткият преглед на ценителите на мъжките секс играчки. Топ-4 Fleshjack изключителни модели: от прозрачния долен елемент до устната забавна Turbo функция.

Топ масажьори за простатата ПРОВЕРЕТЕ ТЕКУЩАТА ЦЕНА Кратки ползи
Fleshjack Ice
(Нашият избор)
Удобна форма на тръбата
Флешжак Алън Кинг
(Нашият избор)
Реалистично копие на актьора за възрастни филми
Бързи и яростни
(Нашият избор)
Преносим и незабележим
Fleshjack турбо запалване
(Нашият избор)
Канал с уникална текстура

Ръководството за Fleshjack преглед: кой мастурбатор е най-добрият?

Fleshjack секс играчките се произвеждат в САЩ като част от множество серии Fleshlight. Значителната разлика в съкровищата на Fleshjack по отношение на всички други видове тези полезни и забавни неща на Fleshlight е, че продуктите на Fleshjack се произвеждат за гейове. Или за тези, които искат да опитат мъжки пиеси.

Нашият избор

Вземете очите на вътрешното действие с най-якото усещане за удоволствие на FleshJack и само с прозрачен модел – FleshJack Ice. С повишена визуална стимулация, вашият лед Джак Джак мъжки секс игра опит ще ви взриви далеч.

Нашият избор

Малки, компактни и готови за използване и злоупотреба! Fleshjack на Allen King се отличава с плътно отваряне с въртящи се възли, последвани от интензивни хребети и серия от моделирани гънки и издутини, които ви канят да се любувате на мастурбацията до следващото ниво.

Нашият избор

FleshJack Quickshot е ново поглъщане на нашите оригинални най-продавани FleshJack мъжки играчки за удоволствие. В Quickshot може да е компактен, но пакет голям удар. Продуктът разполага с безпрепятствена изходна точка и повишава стимулацията за устна игра и мастурбация на двойките. Размерът и здравият му захват правят Quickshot идеален за бърз кръг от соло игра.

Нашият избор

Fleshlight Turbo ви предлага най-реалистичната и задоволителна алтернатива на оралния секс. Уникално проектирана с три точки на първоначално вмъкване, Turbo осигурява усещането за ум, синоним на получаване на звездна работа с удар всеки път, когато го използвате.

Повечето от моделите на Fleshlight напомнят за обикновените фенерчета във формата си, а Fleshjacks не се различават в това отношение.

Типичният елемент се състои от мек и еластичен ръкав (единица, в която вашият пенис се движи), входна точка (може да изглежда като влагалище, задника, устни или мъжки устни или може да има сравнително абстрактен дизайн); кутия с един или два защитни капака.

И така, какво е интересно в типичния продукт Fleshjack?

Зависи в никаква степен от Вашия личен избор.

Всички те са хубави, удобни, съвместими с различни привързаностиИма розови голи, ледени прозрачни, лед-сини модели Оригиналът истина имитира естествените човешки отвори

Най-вълнуващото нещо е вътре: има камери, покрити с разнообразни текстури, които осигуряват изключително натуралистични чувства.

Вие се забавлявате с “работна част” на човешкото същество, а не с мършав любовен аксесоар, който се разкъсва след едно или две изпитания.

Дължим го на прекрасен материал, наречен Супер кожа. Производителите на Fleshlight я използват за производство на ръкави.

Тук описахме четири елемента на Fleshjack. Те са необичайни, яростни и красиви. И те са най-продаваните мъжки секс играчки. Е, те наистина не могат да стоят настрана от геймърските радари.

Топ 4 Fleshjack – Преглед

Fleshjack Ice – За гей любовни наблюдатели

Тази играчка Fleshjack с прозрачна стомана и лед е предназначена за работа и гледане на любовните удоволствия. Производителите на Fleshjack знаят, че много мъже искат да видят пениса си по време на работа и създадоха този модел.

Белият прозрачен маншет Super Skin и стъкленият чист калъф ви дават двойна наслада.

А повърхността на ръкава е страхотно в този случай. Зад атрактивния вход на задната стена вие (или основният инструмент, за да бъдете точни) ще намерите няколко релефни камери с режещи и режещи ребра.

Многобройни точки, буци, разширяващи се и стесняващи се места са в допълнение към тях.

Между другото, можете ефективно да промените чувствата си, като регулирате нивото на излизане от въздуха: има специален капак. И все пак не ти стига? Погледнете колко голям е вашия петел в това свежо ясно устройство! Общата дължина е 9,75 инча, дължината на любовта е 8,5 инча.

Професионалисти

 • Неравномерна рана при влизане в ануса
 • Удобна форма на тръбата
 • Лесно почистване (каучукови сапуни и други агресивни почистващи средства не се препоръчват за материала на Super Skin)

Против

 • Необходимо е да се нагрява преди употреба (без него няма да получите истински чувства)
 • Прозрачен цвят на лед (придобит вкус)

15_boys_ahead: “Хладен, много готин, най-якият модел Fleshjack! Опитах го с моята люлка. И двамата сме като тези неща. Дъното на лед е прекрасно. Никога не съм си представял, че мога да видя как копчето ми за радост работи едновременно с удоволствие на моя брат. Включеното лубрикант беше достатъчно и то не е изсъхнало преди нашето време. Не съм намерил недостатъци, въпреки че съм придирчив. И моя брат.

Fleshjack Allen King – За ценителите на звездата Adult Star

Алън Кинг е актьорът за възрастни, роден през 1990 година. Умното и красиво момче искаше да стане звезда на възрастните, когато беше още тийнейджър. Тогава, когато е бил на 24, той се разклоняваше в него.

Не, няма черна коса и очи и тъмна маслинена кожа.

Този завладяващ външен вид има лек и нежен вид, но каква е лекостта в устните му, в тялото му и в други джуджета? Определено бихте искали да опитате вкус. И този модел Fleshjack на ръка (и в ръката ви) е това, което е необходимо.

Погледнете тази натрапчива кухина: тя е излята от самия Алън. По никакъв начин, вътрешни пъпки, бразди и вълни няма да ви позволят да се почувствате отегчени.

Общата дължина е 9,75 инча, дължината на любовта е 8,5 инча.

Професионалисти

 • Реалистично копие на актьорския анус на филмите за възрастни (Majestic inner texture)
 • Камера с дълъг вход
 • Удобна форма на тръбата
 • Лесно почистване (каучукови сапуни и други агресивни почистващи средства не се препоръчват за материала на Super Skin)
 • Прахово-син цвят Fleshjack случай включени

Против

 • Трябва да се нагрява преди употреба
 • Само розов гол цвят

Анди Чейс: “Аз съм този, който го обича. Човек, не се страхувам да го кажа, къде сме ние, в края на краищата? Видях този елемент на Fleshlight и аз се стараех да го докосна и да вляза в него. Е, все още го гледам на клиповете на краля. Всъщност той е моят Сладък Туш Кинг и аз съм наистина с него всеки път. И благодаря на Флешжак за неизразимата наслада, която ми е дала. “

Jake173-m5: “Исках да опитам някои googaws от тази серия Fleshjack Boys и избрах този. По простата причина, че ми хареса тази испанска калинка пич. Записът изглеждаше толкова привлекателен. Така че аз го поръчах и дадох най-доброто средство за самодоволство някога. Е, ако имаш зърно на въображение. Вратата е наистина здрава, залата е вълнуваща, а дневната е супер реалистична, както и други стаи. “

Топ масажьори за простатата ПРОВЕРЕТЕ ТЕКУЩАТА ЦЕНА Кратки ползи
Fleshjack Ice
(Нашият избор)
Удобна форма на тръбата
Флешжак Алън Кинг
(Нашият избор)
Реалистично копие на актьора за възрастни филми
Бързи и яростни
(Нашият избор)
Преносим и незабележим
Fleshjack турбо запалване
(Нашият избор)
Канал с уникална текстура

Fleshjack Quickshot – За тези, които обичат да пазят интимни тайни

Този продукт на Fleshjack е малък и сладък модел, който има прозрачен канал, уникални текстури и хубав лед-прозрачен дизайн. Искате ли да се забавлявате бързо? Това “реколта” е направено за него, както ни казва името.

Няма подробности, напомнящи за части от дамата: представлението е ясно (буквално, а) и брутално.

Но това е истинската следа. Никой няма да знае какво е това, дори и след като го е видял. И всичко, което е необходимо, е: стегнатата, но добре опънатата входна дупка, възбуждащата, еластична и хипоалергенна вътрешна повърхност, възможността да наблюдавате перото си усилено, но за кратко.

Можете да играете самостоятелно, да задържите смучене и удар демонстрации пред партньора си или да стимулирате устните забавления: партньорът може да задържи прозрачния Fleshjack cutie в устата си без никакви усложнения. Винаги ще вземете четири от тях. И на двама ви. Общата дължина е 4,4 инча, дължината на любовта е 3,5 инча.

Професионалисти

 • Отворен тип ръкав (изходът е свободен, но релефен)
 • Преносим и незабележим (прозрачен = безцветен)
 • Пластмасов корпус, проектиран като обикновена тръба
 • Втулка против прах за всеки край
 • Лесно почистване (каучукови сапуни и други агресивни почистващи средства не се препоръчват за материала на Super Skin)
 • Изключително бюджетна цена

Против

 • Трябва да се нагрява преди употреба
 • Само цветни
 • Доста малък размер (придобит вкус)

Тим Рот IV: “Знам, че никога няма да посмея да го направя с друг мъж. Но аз исках да опитам и избрах един артикул от сорта Fleshjack. Повечето от мастурбаторите ми се сториха приятни. Това беше непретенциозно, лесно за прикриване и благоприятно за бюджета. Приятна опция за удари на стартери. Това е вярно, в моя случай.

Поддържам го с мен, когато пътувам, дори го донесох в колежа веднъж. Никой не знае, но аз се наслаждавам с незабравим адреналин. Е, благодарен съм. Странното ухапване е направило живота ми по-богат, емоционален и сантиментален. “

Боби Б .: “Хубаво е да измъкнете скалите си, когато нямате време. И е доста евтино, но потвърдих качеството. С изключение на сушенето на лубрика прекалено бързо, но обикновено използвам моето. Fleshjack момчетата са най-готините пичове.

Fleshjack турбо запалване – за привърженици на оралния секс

Този елемент не е официално свързан със серията Fleshjack, но онези, които обичат истинското мъжко време на игра, често се интересуват от познаването на модела. Това турбо е проектирано абстрактно: без споменаване на частите на жената или на мъжа. Но когато го използвате, вие разбирате, че сте добре без тези баделета.

Първата камера имитира устна с подскачащия език; втората камера е каналът с уникална текстура, създавайки впечатлението, че щастливата ви пелена работи в гърлото. А гърлото е едновременно взискателно и послушно.

Може би сте заслепени от студения и костно-студен ледо-син цвят на тази функция? Е, опитайте се да сте сигурни: няма значение сега. Външните венчелистчета на турбината (акирани устни) и вътрешния материал Super Skin ще ви накарат да забравите за всички условия. Вашият огън се нагрява с ускорението на Turbo и сокът се изхвърля на върха на блаженството, но в този момент не сте съзнателни: нещата се развиват добре за вас.

Имаме предвид това, човече. Името на тази играчка е Турбо запалване, което суми и разбърква всичко.

Общата дължина е 9,75 инча, дължината на любовта е 8,5 инча.

Професионалисти

 • Необичаен синьо-лед
 • Входяща рана на турбината
 • Удобна форма на тръбата
 • Лесно почистване (каучукови сапуни и други агресивни почистващи средства не се препоръчват за материала на Super Skin)
 • Включен прозрачен калъф и капачка

Против

 • Трябва да се нагрява преди употреба
 • Неанатомичен изваден отвор (придобит вкус)
 • Син цвят лед (придобит вкус)

ABC123: “Винаги съм искала да опитам тази устна функция с мъж, а не с жена. Аз съм норма, това е всичко. Е, обичам да мисля, че съм. Нарежете глупостите, бях под облак. Страхувах се да отида при мъжете, които ми харесва, и да кажа: “Хей, пич, искам да слагам петел в устата ти, ще го направиш ли с мен?” Проклятие, това е странно. Така че аз търсех съдържанието на сайта за възрастни … и се поколебах да купя това нещо.

По дяволите, беше чудесно. Не можех да си представя, че мога да получа такъв опит. Това е гадно, близа и поглъща по-добре от приятелката ми. Не искаше да я обиждаш, но ме разбираш, хора.

Всичко, което тези Fleshjack мъжки очарователни се нуждаят, е водна основа, докато се използва. И малко количество топла вода и парче мек сапун (и може би няколко капки изопропилов алкохол за сериозно почистване, ако е необходимо) след всяка побъркана употреба.

Това е всичко, наистина! Достатъчно, за да поддържате вашите галантни компетенции.

Новите поглъщания са последвани от нови възможности, нали? Това правило е в сила и в случай на мастурбатори, ако мастурбаторите са модели Fleshjack.

Топ масажьори за простатата ПРОВЕРЕТЕ ТЕКУЩАТА ЦЕНА Кратки ползи
Fleshjack Ice
(Нашият избор)
Удобна форма на тръбата
Флешжак Алън Кинг
(Нашият избор)
Реалистично копие на актьора за възрастни филми
Бързи и яростни
(Нашият избор)
Преносим и незабележим
Fleshjack турбо запалване
(Нашият избор)
Канал с уникална текстура
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics