Преглед на пробата вибратор - Безжичен масажор Lelo Hugo: Как да използвате 2021 thesocialu101.com

Преглед на пробата вибратор – Безжичен масажор Lelo Hugo: Как да използвате

Този продукт за Lelo Hugo е различен. И това не е само защото не го пиша този път, а мой приятел. Lelo Hugo не е обикновен вибратор.

По-скоро това е вибратор за мъжете. Точно така, четете правилно. Вибратор, с който човекът може да стимулира своя точка. Тя служи напълно за стимулиране на простатата и следователно може да освободи неочаквани чувства.

Приятелят ми ще ви каже сега, ако се е доказал и как е извършил. Забавлявайте се с продуктовия отчет за Hugo.

Нашият избор

HUGO е масажор за дистанционно управление на простатата, който представлява напълно нов начин да се мисли за удоволствието на мъжете, независимо дали е част от свързана или самостоятелна игра.

Моят опит с Lelo Hugo

Lelo Hugo определено е число сама по себе си. И това започва с опаковката и завършва с дистанционното управление.

Повече мощност за повече удоволствиеВодоустойчива, акумулаторна и дистанционно управление Среден за всички нива на приключения

Той има много чудесни неща, за които повечето хора само мечтаят. Погледнах по-отблизо в него за този продукт и искам да споделя опита си с вас тук.

Така че можете да направите своя ум в края. Във всеки случай, в края на теста ще бъдете в състояние да решите дали дадена покупка струва или дали по-добре да държите ръцете си на разстояние. Но първите неща първо.

Как се предава Хуго

Lelo Hugo се предлага в много елегантна и висококачествена опаковка. На следващата снимка не е толкова добре да се види, но структурата на змийската кожа е пробита на повърхността на опаковката.

Чрез стъклото на прозореца и вибратора зад него всичко изглежда изключително благородно и много високо. В допълнение, на опаковката е отпечатано графиката “Lelo”.

Мисля, че това е едно от най-качествените и най-добрите опаковки, които съм виждал, заедно с всички продукти на Apple. 

Картонената кутия вече беше с мен в рамките на няколко дни и веднага можех да я инспектирам и да я пробвам. Разбира се, че веднага трябваше да отворя кутията. Следващата снимка показва какво можете да очаквате. На “повърхността” ще намерите Hugo и доказаното дистанционно управление, с което можете да управлявате вибратора. Но повече за това по-късно. 

Струва ми се, че двете части са вградени в висококачествена твърда пяна. По този начин те също са добре защитени за транспортиране. Ако вдигнете пяната и извадите дистанционното управление и вибратора, ще намерите други аксесоари. 

В допълнение към вибратора и дистанционното управление, те също така включват кабел за зареждане USB, дистанционно управление за отваряне, проба от известното смазка Lelo и инструкциите за употреба. В допълнение, ще намерите чанта за съхранение, в която можете да съхранявате всичко много добре и да го предпазите от чужди очи. Също така е идеално да го предпазите и да се предпазите при пътуване.

Външен вид и качество

На пръв поглед Lelo Hugo изглежда съвсем различно от повечето анални вибратори. На външен вид това изобщо не е сравнимо с Lelo Billy, което също е предназначено за анално стимулиране. Неговата форма напомня много повече на джойстик за игра на компютърни игри.

Радвам се, че бях решил черния цвят, защото това изглежда много благородно и дискретно и в реално състояние, с матов цвят. Точно точно за всички, които ценят минимализма и елегантния дизайн.

Lelo Hugo се състои от 2 части. Малката е поставена в перинеума, а по-голямата е поставена в ануса за стимулиране на простатата. От долната страна е включена и хромирана емблема Lelo. Ако погледнете отблизо, можете дори да видите себе си отразени в него. 

От чисто качество и изработка се чувства много високо качество. Повърхността е кадифена гладка, точно както си я представя. Няма нищо тук или нещо подобно. Всички части се сглобяват много добре и образуват затворено устройство. Lelo Hugo остави на мен много високо качество и благородно впечатление.

Зареждане и захранване за първи път

Ако е възможно, Lelo Hugo трябва да бъде напълно заредена за първата операция. За да направите това, трябва да се захранва за няколко часа. За щастие Lelo идва с бял USB кабел, с който можете да го зареждате на всеки USB порт, например лаптоп или компютър.

Двете включени батерии също трябва да бъдат поставени в дистанционното управление, така че забавлението да започне незабавно. Следната снимка показва вътрешността на дистанционното управление. Двете ААА батерии трябва да бъдат поставени тук. За да отворите дистанционното управление, също е включен малък ключ Lelo.

След като сте го снабдявали с достатъчно мощност, той влиза в експлоатация за първи път.

Операцията

Цялата важна информация за работата на Lelo Hugo може да намерите и в приложените инструкции за експлоатация, които можете да изтеглите безплатно тук. Ако искате да поставите Lelo Hugo в действие за първи път, просто натиснете два пъти.

За да преминете през различните вибрационни режими, трябва просто да натиснете бутона отново, за да достигнете желания режим. Ако искате да го изключите, просто натиснете и задръжте за няколко секунди. Тогава той чува да вибрира.

Дистанционното управление, от друга страна, е малко по-сложно. Има 2 режима. Първият режим (режим 1) е режим Sensemotion. Този режим ви позволява да промените интензитета чрез накланяне на дистанционното управление. 

Задайте този режим, като натиснете бутона +. Когато се установи връзка, светодиодите светват на дистанционното управление и на вибратора. Сега можете да промените интензитета чрез накланяне на дистанционното управление. Работеше много добре от самото начало и направи добро впечатление.

Дистанционното управление също вибрира и човекът, който държи дистанционното управление, знае в какъв режим сте. Също така можете да настроите вибрациите в дистанционното управление, като натиснете бутона за 5 секунди. Можете да включите вибрациите, като отново натиснете бутона за 5 секунди.

За да влезете в режим Sensemotion 2, просто натиснете бутона Натиснете бутона. Това ми помогна много добре от самото начало.

Нашият избор

HUGO е масажор за дистанционно управление на простатата, който представлява напълно нов начин да се мисли за удоволствието на мъжете, независимо дали е част от свързана или самостоятелна игра.

Сега нивото на вибрациите се променя само чрез преместване на дистанционното управление, без значение в каква посока. Също така смятам, че този режим е много новаторски. Колкото по-бързо премествате дистанционното управление, толкова по-силна е интензивността. Особено, когато започнете да се разклащате, можете да почувствате този режим ясно. 

Ако вече натиснете за трети път, ще влезете в режим 3, където можете да изберете коя вибрационна програма да се възпроизвежда. Използвайте бутоните + и -, за да промените съответно интензитета. Когато натиснете отново, преминавате през 6 вибрационни режима, докато не се върнете в режим Sensemotion.

Също така е подходящ за начинаещи?

Lelo Hugo е малко по-сложно от изискванията, но свикнахте бързо. Ако нямате опит с вибратори на простатата, трябва да си купите по-евтин модел, защото този модел не е задължително най-евтиният модел с почти 200 евро.

Тук може да се определи с други модели по същество по-евтино дали придобиването си струва или не. Въпреки това, аз съм напълно убеден в работата и комфорта. Рядко съм имала такъв интуитивен sextoy като лео Уго. Ето защо определено може да я препоръча за начинаещи.

Не на последно място, размерите му (13,1 x 16,8 x 4,1 см) не са особено големи, което го прави идеален за пътуване. За да ви дадем по-добра представа за размерите, ще намерите по-долу директно сравнение на размера с правило за сгъване. 

Ако имате толкова много пари и можете да си представите, че стимулирането на простатата може да бъде много приятно за вас, трябва да купите Lelo Hugo. Тъй като чисто от качеството, оперативността и оргазмите (повече за това по-късно), може напълно да го препоръчате във всеки случай.

Ето как се чувства – всичко за стимулиране

От стимулацията, тя е наистина уникална. Използвах част от пробата за смазване Lelo. Това е смазка на водна основа, която не е вредна за повърхностната структура на силикона. Когато втривате, уверете се, че разпределяте гела равномерно, за да имате подходящ “филм” върху вибратора на простатата.

Вмъкването в ануса работи много просто. Смазочният материал е свършил работата си тук. Благодарение на ергономичната форма на вибратора, тя се адаптира чудесно към тялото. По-малката част от вибратора просто почива на язовира, където може да бъде стимулирана от допълнителния интегриран мотор.

В началото усещането беше много необичайно, но с времето си свикнал с това. Хубавото е, че можете да го вземете и във ваната, защото е напълно водоустойчива.

Дистанционното управление е много лесно да се контролира и трябва да кажа, че ми е дал оргазъм, какъвто никога преди не съм изпитвал. Оргазмът е много интензивен, а не толкова кратък като типичен оргазъм. По-скоро те са вълнови форми, които текат и ви вълнуват. Тези, които не са опитали нещо подобно, определено трябва да го опитат, тъй като това е напълно ново и уникално преживяване.

Заключение и резюме на вибратора

В крайна сметка съм напълно убеден в Lelo Hugo. Всичко, от което се нуждаете, за да започнете стимулиране на простатата, е включено.

От USB кабели до дистанционни управления Sensemotion. Тук не можете да се оплачете в никакъв случай. Смазочният материал също работи много добре в комбинация с Hugo.

Мога да препоръчам на Хуго всички мъже, които просто искат да опитат нещо съвсем ново и искат да плуват на облак седем. Интензивността просто беше нещо съвсем ново за мен. Въпреки това, това удоволствие също има горда цена. Като цяло трябва да платите почти 200 евро, за да се насладите на тази интензивност на стимулиране.

Бях убеден и от различните начини. Има нещо за всеки вкус тук. Възможността за различна използваемост на дистанционното управление също работи без никакви проблеми за мен. Тя веднага направи онова, което трябваше да направи според ръководството. Диапазонът е от около 10 до 12 метра. Това зависи от стаята, в която се намирате.

Затова мога да препоръчам Lelo Hugo на всички, които просто искат да опитат нещо ново и придават голямо значение на висококачествената изработка, страхотния дизайн и отличната функционалност. Животът на батерията до 2 часа също е повече от достатъчен. Ето защо имам ясна препоръка да купя Lelo Hugo.

Не намерихте подходящия вибратор? Ето още един съвет: Ако изобщо не можете да решите или дори да не знаете кой вибратор е подходящ за вас и Вашите нужди, то просто трябва да започнете вибратора.

След като отговори на 3 въпроса, той ви показва комфортно, анонимно и напълно безплатно кой вибратор ви подхожда най-добре. Ще отнеме по-малко от минута. Тук можете да стартирате вибратора.

В противен случай мога да препоръча и новата ми книга “So kommen du richtig”. В това ще ви покажа как да извлечете максимума от вашия вибратор.

Нашият избор

HUGO е масажор за дистанционно управление на простатата, който представлява напълно нов начин да се мисли за удоволствието на мъжете, независимо дали е част от свързана или самостоятелна игра.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics