Преглед на ръкава Лиса Ан 2021 thesocialu101.com

Преглед на ръкава Лиса Ан

Вътрешната повърхност на канала Barracuda е почти изцяло покрита с тънки, дълги пъпки и следователно получава името на доста опасната хищническа риба Barracuda, чиито дълги зъби имат известна прилика с пъпките.

Идеята за поставяне на пениса в устата на заздравена баракуда няма непременно да съблазнява за повечето, но мога да се успокоя – този Fleshlight не е бърз, точно обратното.

Нашият избор

Както е обичайно за серията Fleshlight Girls, каналът Barracuda е достъпен изключително само с путка на момиче, а в този случай е еротичният модел и порно звезда Lisa Ann.

Каква работа Fleshlight Lisa Ann

Както обикновено с серията Fleshlight Girls, каналът Barracuda е изключително достъпен само с конкретна Girls Pussy и в този случай това е еротичният модел и порно звездата Lisa Ann .

Каналът Barracuda е разделен на две камери, по-малка камера с дължина 4 см на входа на канала и зад него голяма камера, която се простира до края на вложката.

Между камерите има пръстеновидно стеснение с ширина 1 см, което в този момент ограничава канала до 10 мм. В противен случай диаметърът на тръбата е приблизително. 18 мм. (Между другото, изображението на канала Barracuda на уебсайта на производителя не е съвсем правилно, изглежда каналът ще се разшири назад.

В двете камери има много тънки и прибл. 10 мм дълги, подобни на щифтове щифтове, които се простират в канала под ъгъл 45 ° и са много близки помежду си.

В предната камера те сочат в посока на входа на канала и в задната камера в обратната посока. Пистообразните възли и тяхното разположение в задната част на структурата Barracuda ще изглеждат познати на познавача на Fleshlight, тъй като тази структура вече е успешно използвана в Vibro-Touch Insert.

При навлизането в канала Barracuda гълъбите се приемат веднага от първата структура на пъпчето, която произвежда много малки точни стимули.

Тъй като пъпките се навеждат по посока на изхода на канала чрез движението на проникването, те се вихрят около глухата и не оставят незабелязан милиметър от кожата.

Следващото проникване на 10 мм широко стесняване между камерите е много забележимо и създава интензивно, краткотрайно усещане за плътност.

След това човек се влива в голямата камера и тук пенисът се гмурва в гъста пъпка на ливади, чиито пъпки се свиват около глезените от всички страни и при всяко движение в канала върху повърхността на пениса драскотина, удар и масаж и освобождават така красива стимулация.

Въпреки че каналът с диаметър 18 мм е сравнително широк, той все още изглежда доста тесен, тъй като зъбите излизат далеч в канала и оказват постоянно противоналягане на пениса.

По време на връщащото движение пъпките на втората камера се огъват в посока на входа на канала и усилват ефекта на околния масаж. Когато се плъзгате напред и назад през двете камери, точната стимулация, в зависимост от това коя от структурите на дрямката се огъва, понякога по-силна и понякога по-слаба и поради това се чувства много разнообразна в взаимодействието със стеснението.

Стесняването между камерите е перфектно позиционирано на височина от прибл. 8 см, което улеснява мъжете с по-къса или нормална дължина на пениса (15 см), за да превключва между различно подравнените възли.

Съществува достатъчно пространство между пъпките за натрупване на отрицателно налягане и след известно време се създава силен всмукателен ефект, който с Канал Barracuda е над средното в сравнение с другите Fleshlight Inserts и е забележим по време на движението за връщане.

Почистването на плътно назъбените структури е сравнително отнемащо време и вложката трябва да бъде за кратко и внимателно обърната. Времето за сушене от 5-7 часа също е доста дълго и трябва да бъде съкратено чрез предварително изсушаване (виж също Fleshlight Care Instructions).

заключение

Селективният и селективен масажен ефект на тънките, дълги пъпки на вложката “Баракуда” е красив и е съпроводен от силен засмукващ ефект над средното.

Благодарение на различната ориентация и стягане между двете камери, стимулацията е много по-разнообразна от Vibro Touch Insert и предлага напълно нов свят на стимулация, който ще зарадва както начинаещите, така и професионалистите.

Нашият избор

Както е обичайно за серията Fleshlight Girls, каналът Barracuda е достъпен изключително само с путка на момиче, а в този случай е еротичният модел и порно звезда Lisa Ann.

Потребителски отзиви

Страхотно усещане, по-стегнато от лотоса, голямо усещане. Ако ви харесва тясно и малко по-интензивно, това е чудесен избор.

буца

Работи така, както се рекламира. Забелязах, че на дъното на подложката с основно отваряне започва да се отваря. Задръжте горещата вода за около 30 секунди през нея и оставете да изсъхне.

Патрик Клайн

Независимо дали сте сами или с партньора си, Fleshlight запазва това, което обещава, че е лесна за почистване и истинско удоволствие.

къдрене на маша

Опитах няколко секс M ……, но тази част е страхотно. Супер възбудено усещане. също и при проникване в стимулиране на Eng.class. Толкова меко! Прилича много на истинска вагина!

Marco

Тъй като напоследък работя много върху играчките на Fleshlight, като новодошъл наистина исках да знам дали всички положителни преживявания са наистина верни и дали играчката Ангела Уайт наистина е забавна. Това е наистина емоционално, има хубаво стегнато прилягане и се чувства наистина добре. Ако решите да опитате Fleshlights, мога само да препоръчам Fleshlight Angela White. Не забравяйте да загреете Fleshlight и смазочния материал в топла вода преди това, това е два пъти прекалено забавно.

Филип

Вътрешният релеф създава малко остри чувства в зависимост от формата, но във всеки случай много приятен и много забавен :-) Щастлив съм да използвам тази играчка и да получа много положителни емоции :-) Ако обичате сексуално удоволствие, имате нужда от това. препоръчвам

И аз

Структурата на следващото ниво е наистина успешна – никоя друга структура на ФЛ, която познавам, не може да предложи подобна стимулация.

лястовица

В началото материалът мирише много силно, също се чувства малко “стегнат”. След първите 20 употреби, миризмата изчезва и материалът става много мек и по този начин се чувства много по-приятно. Материалът трябва да свикне с употребата. Вече имах скъпи луксозни мастурбатори от Япония, които струват над 100 евро, а между тях и Fleshlight не се случва много, затова ясната препоръка за купуване. Съотношението цена-качество е най-високо!

Яник

Очевидно за истинската жива жена тази част не достига далеч. Но за бърза релаксация между тях винаги е по-добре от ръчната работа.

Петър

За съжаление, изглежда, че ако искате да посетите любимите си изпълнители у дома, за да проверите автентичността на кутията на похотта, влезете в ареста. Съдиите също не разбират.

Денис

Почти като истинското нещо. Много добра алтернатива, със сигурност ще получа същата замяна, ако е необходимо, лесна за почистване и дискретност. С удоволствие отново.

Клаус

Почистете го с вряща вода, не боли досега, не мирише, …. няма какво да се оплаквам, мога да ви препоръчам.

Дали текстурата вътре е най-доброто, което не мога да кажа, не го сравнявам.

Томас

Нашият избор

Както е обичайно за серията Fleshlight Girls, каналът Barracuda е достъпен изключително само с путка на момиче, а в този случай е еротичният модел и порно звезда Lisa Ann.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics