Pregled najboljih 4 Gay Sex Toy Fleshjack - Kako napraviti Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Pregled najboljih 4 Gay Sex Toy Fleshjack – Kako napraviti Fleshlight

Kratak pregled za poznavatelje muških seksualnih igračaka. Top-4 Fleshjack izvrsni modeli: od prozirnog donjeg dijela do zabavne zabavne značajke Turbo.

Glavni masažeri prostate PROVJERITE CIJELU CIJENU Kratke prednosti
Fleshjack Ice
(Naš odabir)
Udoban oblik cijevi
Fleshjack Allen King
(Naš odabir)
Realna kopija glumca anusa za odrasle filmove
Fleshjack Quickshot
(Naš odabir)
Prijenosni i neprimjetni
Fleshjack Turbo Ignition
(Naš odabir)
Kanal s jedinstvenom teksturom

Fleshjack vodič pregled: koji masturbator je najbolji?

Fleshjack seksualne igračke izrađuju se u SAD-u kao dio višestrukih Fleshlight serija. Značajna razlika u Fleshjackovom blagu u odnosu na sve ostale vrste korisnih i smiješnih Fleshlight stvari je da se Fleshjack stavke proizvode za homoseksualce. Ili za one koji žele isprobati muške predstave.

Naš odabir

Uživajte u unutarnjoj akciji s FleshJackovim najboljim uređajem za samoposluživanje i jednim transparentnim modelom, FleshJack Iceom. Uz povećanu vizualnu stimulaciju, vaš Ice Jack muški seksualni igrački doživljaj će vas otpuhati.

Naš odabir

Mali, kompaktan i spreman za uporabu i zlostavljanje! Allen King’s Fleshjack ima usko otvaranje s vrtlog čvorova, nakon čega slijedi intenzitet grebena i niz uzoraka nabora i bumps koji vas pozivaju da se vaša ljubav prema masturbaciji na sljedeću razinu.

Naš odabir

FleshJack Quickshot je novi uzeti na naše izvorne najprodavanije FleshJack muške self-pleasure igračke. Quickshot može biti kompaktan, ali pakira veliku bušotinu. Proizvod ima neometanu izlaznu točku i povećava stimulaciju za oralnu igru ​​parova i masturbaciju. Njegova veličina i čvrsto držanje čine Quickshot savršenim za brz krug solo igrati.

Naš odabir

Fleshlight Turbo nudi Vam najrealniju i zadovoljavajuću alternativu oralnom seksu. Jedinstveno dizajniran s tri točke početne umetanja, Turbo pruža umirujuće senzacije sinonim za dobivanje zvjezdanog pušenja svaki put kad ga koristite.

Većina modela Fleshlight podsjećaju na obične svjetiljke u obliku, a Fleshjacks ne razlikuju se u tom pogledu.

Tipična stavka sastoji se od mekanog i elastičnog rukavca (jedinice u kojoj se penis kreće), ulazne točke (može izgledati kao vagine, usta, mužjak ili ženska usta ili može imati relativno apstraktni oblik) i kućište s jednim ili dva zaštitna poklopca.

Dakle, ono što je zanimljivo u tipičnom Fleshjack proizvodu?

To u velikoj mjeri ovisi o vašem osobnom izboru.

Svi su lijepi, udobni, kompatibilni s različitim privicimaPostoje ružičasti goli, led-transparentni, led-plavi modeli Otvori koji istinski oponašaju prirodne ljudske otvore

Najuzbudljivija stvar je iznutra: postoje kamere prekrivene raznovrsnim teksturama koje pružaju ekstremno naturalističke osjećaje.

Zabavljate se s ljudskim bićima ‘dijelom rada’, a ne sa zapaljivim ljubavnim priborom koji se razbijao nakon jednog ili dva pokušaja.

To dugujemo lijepom materijalu pod nazivom Super Skin. Proizvođači Fleshlight ga koriste za proizvodnju rukava.

Ovdje smo opisali četiri Fleshjack stavke. Oni su neobični, bijesno korisni i očaravajuće lijepi. A oni su najprodavaniji muški seksualni igrači. Pa, ne mogu ostati bez gay radnih radnji, doista.

TOP 4 Fleshjack – pregled

Fleshjack Ice – Za gay ljubavne promatrače

Ova čelično-led prozirna Fleshjack igračka je dizajnirana za rad i promatranje ljubavnih užitaka. Proizvođači Fleshjacka znaju da mnogi muškarci žele vidjeti penise tijekom operacije i oni su stvorili ovaj model.

Bijela prozirna rukavica Super Skin i staklasto-bistarni kućište omogućuju vam dvostruki užitak.

I površina rukavca je nevjerojatna u ovom slučaju. Iza atraktivnog ulaznog stražnjice, vi (ili vaš glavni instrument, točnije) naći ćete nekoliko reljefnih kamera s rezanjem i reznim rebrima.

Pored njih više su točaka, grudi, širenja i sužavanja.

Usput, možete učinkovito mijenjati svoje osjećaje reguliranjem razine izlaza zraka: postoji poseban poklopac tipa. Ipak, to vam nije dovoljno? Pogledajte koliko je vaš penis u ovom čistom uređaju! Ukupna duljina je 9,75 inča, duljina ljubavi je 8,5 inča.

prozodija

 • Rana ozljeda čeljusti
 • Udoban oblik cijevi
 • Jednostavan za čišćenje (kremasti sapun i ostali agresivni čistači NIJE preporučeni za Super Skin materijal)

kontra

 • Treba se zagrijati prije korištenja (bez nje, nećete dobiti istinite osjećaje)
 • Prozirna boja leda (dobiveni ukus)

15_boys_ahead: “Cool, vrlo cool, najslađi model Fleshjack! Pokušao sam s mojim swing broom. Oboje smo poput ovih. Ledena diva je divna. Nikad nisam zamišljao da sam mogao vidjeti kako mi je radna kugla radila da uživam u mom brdu istodobno. Sadržaj ulja bio je dovoljan i nije sušen prije našeg vremena. Nisam našao nedostatke, iako sam izbirljiva. I moj suprug. “

Fleshjack Allen King – Za ljubitelje glumca odrasle zvijezde

Allen King je glumac odraslih koji je rođen 1990. godine. Pametan i zgodan dječak želio je postati zvijezda odrasle osobe kada je još bio tinejdžer. Zatim, kad je imao 24 godine, razgranao se u nju.

Ne, nema crne crne kose i očiju, i tamne kože masline.

Ovaj neumoljiv izgled ima lagan i nježan izgled, ali što je u njegovim usnama, tijelu i drugim junksima? Svakako biste željeli dobiti okus. A ovaj Fleshjack model pri ruci (i u vašoj ruci) je ono što je potrebno.

Pogledaj ovu prigušnu šupljinu: oblikuje se od samog Allena. Na bilo koji način, unutarnji prištići, kvrga i valovi neće vam dopustiti da se vaš penis dosadne.

Ukupna duljina je 9,75 inča, duljina ljubavi je 8,5 inča.

prozodija

 • Realna kopija glumca anusa za odrasle filmove (Majestic unutarnja tekstura)
 • Duga kamera za snimanje
 • Udoban oblik cijevi
 • Jednostavan za čišćenje (kremasti sapun i ostali agresivni čistači NIJE preporučeni za Super Skin materijal)
 • Sadržan je i plavo-plavu boju u obliku Powder-Fleshjack

kontra

 • Treba se zagrijati prije uporabe
 • Samo ružičasta boja golotinje

Andy CeeSs: “Ja sam taj koji ga voli. Čovječe, ne bojim se to reći, gdje smo, naposljetku? Vidio sam ovu stavku Fleshlight, a ja sam ga željela dotaknuti i ući u nju. Pa, još uvijek radim to gledajući Kingove videozapise. Zapravo, on je moj Sweet Tushie King, a ja sam stvarno s njim, svaki put. I zahvaljujem Fleshjacku zbog neizrecive radosti koju mi ​​je dao. “

Jake173-m5: “Htio sam probati neke googaws iz ove serije Fleshjack Boys, i izabrao ovaj. Iz jednostavnog razloga da mi se svidjelo ovaj španjolski dječak košnice. Zapis se činio tako pozvanim. Tako sam to naručio i dao ikada najbolji alat za samozadovoljavanje. Pa, ako imate zrnca mašte. Vrata su stvarno uska, dvorana je uzbudljiva, a dnevna soba superrealistična, kao i druge prostorije. “

Glavni masažeri prostate PROVJERITE CIJELU CIJENU Kratke prednosti
Fleshjack Ice
(Naš odabir)
Udoban oblik cijevi
Fleshjack Allen King
(Naš odabir)
Realna kopija glumca anusa za odrasle filmove
Fleshjack Quickshot
(Naš odabir)
Prijenosni i neprimjetni
Fleshjack Turbo Ignition
(Naš odabir)
Kanal s jedinstvenom teksturom

Fleshjack Quickshot – za one koji vole zadržati intimne tajne

Ovaj proizvod Fleshjack je mali i slatki model koji ima prolazni kanal, jedinstvene teksture i lijep led-transparentan dizajn. Želite li se brzo zabaviti? Ova ‘berba’ stavka je napravljena za to, kako nam ime govori.

Nema detalja koji podsjećaju na dijelove dama: izvedba je jednostavna (doslovno, ne) i brutalna.

Ali to je pravi trag. Nitko neće znati što je to, čak i nakon što je vidio. I sve što je potrebno je tamo: uska, ali dobro istegnuta ulazna rupa, uzbudljiva, elastična i hipoalergenska unutarnja površina, prilika da promatrate kako vaš penis radi naporno, ali kratko.

Možete igrati solo, držati demonstracije sisanja i štrajka ispred svog partnera ili stimulirati oralne zabave: partner može zadržati prozirni Fleshjack cutie u ustima bez komplikacija. Uvijek ćeš uzeti četiri. Oboje. Ukupna dužina je 4,4 inča, duljina ljubavi je 3,5 inča.

prozodija

 • Model otvorenog tipa rukavca (izlaz je slobodan, ali olakšanje)
 • Prijenosni i neupadljivi (prozirni = ne obojeni)
 • Plastična torbica dizajnirana kao zajednička cijev može
 • Poklopac za zaštitu od prljavštine za svaki kraj
 • Jednostavan za čišćenje (kremasti sapun i ostali agresivni čistači NIJE preporučeni za Super Skin materijal)
 • Izuzetno je povoljna cijena

kontra

 • Treba se zagrijati prije uporabe
 • Samo bez boje
 • Vrlo male veličine (stečeni ukus)

Tim Roth IV: “Znam da se nikad ne bih usudio učiniti s nekim drugim muškarcem. Ali želio sam pokušati, a ja sam izabrala stavku iz Fleshjackove sorte. Većina masturbatora činila mi se glupavim. Ovaj je bio nepretenciozan, jednostavan za prikrivanje i prilagodljiv proračunu. Lijepa opcija za udaranje predjela. To je istina, u mom slučaju.

Držim to sa sobom kad putujete, čak sam ga jednom dovela na fakultet. Nitko ne zna, ali uživao sam u nezaboravnoj adrenalinskoj žurbi. Pa, zahvalan sam. Čudan gizmo učinio je životom bogatijim, emocionalno i sentimentalno. “

Bobby B .: “Lijepo je da otkrijete svoje stijene kad nemate vremena. I to je prilično jeftino, ali ja sam potvrdio kvalitetu. Osim prebrzog sušenja maziva, ali obično koristim mine. Fleshjackovi tipovi su najsjajniji dudovi.

Fleshjack Turbo Ignition – Za pristaše oralnog seksa

Ova se stavka formalno ne odnosi na Fleshjack seriju, no one koji vole istinsko vrijeme igranja muškaraca često su zainteresirani za poznavanje modela. Ovaj Turbo je dizajniran apstraktno: nema spomena žena ili muškaraca. Ali kad ga upotrebljavate, razumijete da ste u redu bez tih bagatela.

Prva kamera imitira usta s nepopustljivim jezikom; druga kamera je kanal s jedinstvenom teksturom dajući dojam da vaš sretan kurac radi unutar grla. I grlo je zahtjevan i poslušan istodobno.

Možda ste neugodno zbog hladne i hladne boje ledene plave ove osobine? Pa, pokušajte i uvjerite se: sad nije važno. Vanjske latice turbina (aka uske usne) i unutarnji Super Skin materijal učinit će vam zaboraviti na sve uvjete. Vaša se vatra zagrijava uz Turbo ubrzanje, a sok se gasi na vrhuncu blaženstva, ali u tom trenutku niste svjesni: stvari se dobro kreću za vas.

Mislim ovo, čovječe. Ime ove igračke je Turbo Ignition, i to sve iznosi.

Ukupna duljina je 9,75 inča, duljina ljubavi je 8,5 inča.

prozodija

 • Neobično plavo-ledeno obojeno
 • Rana za ulaz turbine
 • Udoban oblik cijevi
 • Jednostavan za čišćenje (kremasti sapun i ostali agresivni čistači NIJE preporučeni za Super Skin materijal)
 • Transparentan slučaj i kapa uključeni

kontra

 • Treba se zagrijati prije uporabe
 • Ne anatomska otvora (stečeni okus)
 • Plava boja leda (stečeni ukus)

ABC123: “Uvijek sam želio probati ovu oralnu osobinu s muškarcem, a ne sa ženom. Ja sam norma, to je to. Pa, volim misliti da jesam. Izreži sranje, bio sam pod oblakom. Bojao sam se približiti ljudima koji mi se sviđaju i reći: ‘Hej, čovječe, želim staviti penis u usta, hoćeš li to učiniti sa mnom?’ Prokletstvo, to je čudno. Zato sam pretraživao sadržaj sadržaja za odrasle … i oklijevao sam kupiti tu stvar.

Kvragu, bilo je divno. Nisam mogao zamisliti da bih mogao dobiti takvo iskustvo. Sranje, lizanje i gutanje bolje od moje djevojke. Nisam se željela uvrijediti, ali me razumiješ, ljudi.

Sve što ti Fleshjack muški šarmovi trebaju je lubrikant na bazi vode tijekom korištenja. I mala količina tople vode i komad blagog sapuna (i možda nekoliko kapi izopropil alkohola za ozbiljno čišćenje, ako je potrebno) nakon svake raširene uporabe.

To je sve, stvarno! Dovoljno dovoljno da bi vas održao vaša zanosna kompetencija.

Novi uzeti slijede nove mogućnosti, zar ne? Ovo pravilo vrijedi i za masturbatore, ako su masturbatori Fleshjack modeli.

Glavni masažeri prostate PROVJERITE CIJELU CIJENU Kratke prednosti
Fleshjack Ice
(Naš odabir)
Udoban oblik cijevi
Fleshjack Allen King
(Naš odabir)
Realna kopija glumca anusa za odrasle filmove
Fleshjack Quickshot
(Naš odabir)
Prijenosni i neprimjetni
Fleshjack Turbo Ignition
(Naš odabir)
Kanal s jedinstvenom teksturom
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics