Pregled najboljših 4 Gay Sex Toy BleshJack - Kako narediti Fleshlight 2021 thesocialu101.com

Pregled najboljših 4 Gay Sex Toy BleshJack – Kako narediti Fleshlight

Kratek pregled za poznavalce moških spolnih igrač. Izjemni modeli Top-4 Fleshjack: od prozornega elementa v obliki dna do peroralne zabavne funkcije Turbo.

Top prostati maserji PREVERITE TEKOČINO CENO Kratke koristi
Fleshjack Ice
(Naša izbira)
Udobna oblika cevi
Fleshjack Allen King
(Naša izbira)
Realistična kopija igralca anus odraslih filmov
Fleshjack Quickshot
(Naša izbira)
Prenosni in neopazni
Tesnilni vžig s poševnim robom
(Naša izbira)
Kanal z edinstveno teksturo

Pregled vodnika Fleshjaka: kateri masturbator je najboljši?

Fleshjack sex igrače so izdelani v ZDA, kot del več Fleshlight serije. Pomembna razlika v zakladu Fleshjack v zvezi z vsemi drugimi vrstami teh koristnih in zabavnih stvari Fleshlight je, da se predmeti Fleshjack proizvajajo za geje. Ali za tiste, ki želijo preizkusiti moške igre.

Naša izbira

Privoščite notranjo akcijo z najsodobnejšo napravo FleshJack in samo pregleden model, FleshJack Ice. S povečano vizualno stimulacijo vam bo vaš Ice Jack moški seks igrače izkušnje razstrelili.

Naša izbira

Majhna, kompaktna in pripravljena za uporabo in zlorabo! Allen King’s Fleshjack ima tesno odprtino z vrtincem vozlišč, ki ji sledijo grebeni intenzivnosti in vrsta vzorčastih gub in udarcev, ki vas vabijo, da vzamete svojo ljubezen do samozadrejanja na naslednjo stopnjo.

Naša izbira

FleshJack Quickshot je nova prevzeta naša najbolj prodajana igračka za samozadovoljstvo moških FleshJack. Quickshot je lahko kompakten, vendar ima velik udarec. Izdelek ima neovirano izhodno točko in povečuje stimulacijo za ustno igranje pari in masturbacijo. Zaradi velikosti in tesnega oprijema je Quickshot odličen za hiter krog solo igre.

Naša izbira

Fleshlight Turbo vam ponuja najbolj realistično in zadovoljivo alternativo za oralni seks. Edinstveno zasnovan s tremi točkami začetnega vstavljanja, Turbo daje občutke, ki pihajo v mislih, sinonim za pridobivanje zvezdnega udarec vsakič, ko ga uporabljate.

Večina modelov Fleshlight spominja na navadne svetilke v obliki, in Fleshjacks se v zvezi s tem ne razlikujejo.

Tipična postavka je sestavljena iz mehkega in elastičnega tulca (enota, kjer se premika vaš penis), vstopna točka (lahko je videti kot vagina, luknjica, moška ali ženska ustnica ali pa ima relativno abstraktno obliko) in ohišje z enim ali dvema zaščitnima pokrova.

Torej, kaj je zanimivo pri tipičnem izdelku Fleshjack?

Odvisno je od vaše osebne izbire.

Vsi so lepi, udobni, združljivi z različnimi priključkiObstajajo rožnati, ledeno prozorni, modro modri modeli Orifices resnično posnemajo naravne človeške odprtine

Najbolj zanimiva stvar je notranjost: kamere so pokrite z raznolikimi teksturami, ki zagotavljajo izjemno naravne občutke.

S seboj se zabavate s človeškim delom, ne z zamegljenim ljubezenskim pripomočkom, ki se po eni ali dveh poskusih raztrgajo.

To dolgujemo do ljubkega materiala z imenom Super Skin. Proizvajalci Fleshlight ga uporabljajo za izdelavo rokavov.

Tukaj smo opisali štiri predmete Fleshjack. So nenavadne, nenavadno koristne in čudovito lepe. In to so najbolj prodajane moške spolne igrače. No, ne morejo ostati z radarjev homoseksualcev.

TOP 4 Fleshjack – Pregled

Fleshjack Ice – Za gejevske ljubitelje opazovalcev

Ta jeklena ledena prozorna igračka Fleshjack je zasnovana za radostne in opazne ljubezenske užitke. Proizvajalci Fleshjack vedo, da mnogi moški med delovanjem želijo videti svoje penise in ustvarili so ta model.

Bela-prozoren rokav Super Skin in stekleno-prozorni delček vam omogočata dvoje užitkov.

In v tem primeru je površina rokavov odlična. Za privlačen vhod v rit, vi (ali vaš glavni instrument, da bi bili natančni) našli več reliefnih kamer z reznimi in reznimi rebri.

Poleg tega so poleg tega tudi več točk, kock, razširitvenih in zožilnih mest.

Mimogrede, lahko spremenite svoje občutke učinkovito z regulacijo ravni izhoda zraka: obstaja poseben pokrov konice. Še vedno vam ni dovolj? Oglejte si, kako velik je tvoj petelin v tej svežo-jasni napravi! Skupna dolžina je 9,75 cm, dolžina ljubezni je 8,5 cm.

Prednosti

 • Nenadna anusa vstopna rana
 • Udobna oblika cevi
 • Enostaven za čiščenje (nepremočljiva mila in drugi agresivni čistilci NI priporočljivi za material Super Skin)

Slabosti

 • Potrebno je ogreti pred uporabo (brez njega, ne boste dobili pravih občutkov)
 • Transparentna barva ledu (pridobljeni okus)

15_boys_ahead: “Kul, zelo kul, najbolj kul Fleshjack model! Preizkušal sem z mojim boksom. Oba sva takšna. Ice Bottom je čudovit. Nikoli si nisem zamislil, da bi lahko videl svoj veselski gumb, ki bi hkrati užival bratje. Vključena je bila lubenica, ki je bila pred našim časom osušena. Nisem našel slabosti, čeprav sem izbirčen. Tudi moj brat. “

Fleshjack Allen King – Za poznavalce igralca Adult Star

Allen King je odrasel filmski igralec, rojen leta 1990. Pameten in lep fant si je želel postati odrasla zvezda, ko je bil še vedno najstnik. Potem, ko je bil 24 let, se je razvejal vanj.

Ne, ni črne črne lase in oči, temna oljčna koža.

Ta nenavaden pogled ima lahkoten in nežen videz, ampak kakšna je lahnost na njegovih ustnicah, njegovem telesu in drugih junakih? Definitivno bi rad dobil okus. In ta model Fleshjack pri roki (in v roki) je tisto, kar je potrebno.

Poglej to vhodno votlino: oblikovan je iz samega Allena. Na kakršenkoli način, notranji mozolji, konice in valovi ne bodo pustili, da bi se ti in tvojemu tiču ​​dolgočasili.

Skupna dolžina je 9,75 cm, dolžina ljubezni je 8,5 cm.

Prednosti

 • Realistična kopija igralskega anusa odraslih filmov (Majestic inner texture)
 • Dolga vstopna kamera
 • Udobna oblika cevi
 • Enostaven za čiščenje (nepremočljiva mila in drugi agresivni čistilci NI priporočljivi za material Super Skin)
 • Vključeno je tudi prašno modro barvno ohišje

Slabosti

 • Pred uporabo ga je treba segreti
 • Samo roza gola barva

Andy CeeSs: “Jaz sem tisti, ki ga ljubi. Človek, ne bojim se reči, kje smo, navsezadnje? Videl sem to postavko Fleshlight, in sem se želel dotakniti in vstopiti vanj. No, še vedno gledam filmske posnetke. Pravzaprav je on moj Sladki Tushie King in z njim sem vsakič. In zahvaljujem se vam za neizrekljivo veselje, ki mi ga je dal. “

Jake173-m5: “Hotela sem poskusiti nekaj googov iz serije Fleshjack Boys in izbrati to. Iz preprostega razloga, da mi je všeč ta španski čebelnjak. Vstop se je zdel tako vabljiv. Zato sem jo naročil in kadarkoli dal najboljšo orodje za samozadovoljstvo. No, če imate zrno domišljije. Vrata so res tesno, dvorana je razburljiva in dnevna soba je zelo realna, pa tudi druge sobe. “

Top prostati maserji PREVERITE TEKOČINO CENO Kratke koristi
Fleshjack Ice
(Naša izbira)
Udobna oblika cevi
Fleshjack Allen King
(Naša izbira)
Realistična kopija igralca anus odraslih filmov
Fleshjack Quickshot
(Naša izbira)
Prenosni in neopazni
Tesnilni vžig s poševnim robom
(Naša izbira)
Kanal z edinstveno teksturo

Fleshjack Quickshot – Za tiste, ki radi zadržujejo intimne skrivnosti

Ta izdelek Fleshjack je majhen in srčkan model, ki ima skozi kanal, edinstvene teksture in lepo prozorno obliko. Bi se radi zabavali hitro? To “vintage” element je narejen za to, kot nam pove ime.

Ni nobenih podrobnosti, ki spominjajo na dele ženske: izvedba je preprosta (dobesedno, ne) in brutalna.

Ampak to je pravi namig. Nihče ne bo vedel, kaj je stvar, tudi potem, ko jo vidim. In vse, kar je potrebno, je tam: tesna, vendar dobro raztegljiva vhodna luknja, razburljiva, elastična in hipo-alergena notranja površina, priložnost, da opazujete svoj petelin, ki trdo delajo, a kratek čas.

Lahko igrate solo, držite sesalne in stavne demonstracije pred svojim partnerjem ali spodbujajte ustne zabave: partner lahko obdrži pregleden Fleshjack cutie v ustih brez kakršnih koli zapletov. Vedno boste vzeli štiri. Oba. Skupna dolžina je 4,4 cm, ljubezen je 3,5 cm.

Prednosti

 • Model odprtega tipa (izstop je neoviran, vendar relief)
 • Prenosni in neopazni (transparenten = nebarvan)
 • Plastični kovček, ki je zasnovan kot običajna cevka
 • Zaščitni pokrov za slepe za vsak konec
 • Enostaven za čiščenje (nepremočljiva mila in drugi agresivni čistilci NI priporočljivi za material Super Skin)
 • Velika cena proračuna

Slabosti

 • Pred uporabo ga je treba segreti
 • Samo nebarvno
 • Precej majhna (pridobljeni okus)

Tim Roth IV: “Vem, da tega ne bi drznil z drugim moškim. Toda hotel sem poskusiti in izbral sem element iz sorte Fleshjack. Večina masturbatorjev se mi je zdelo zanimivo. Ta je bil nezahteven, enostaven za skrivanje in prijazen do proračuna. Lepa možnost za zaganjanje. To je res, v mojem primeru.

Ko sem potoval, ga hranim z mano, celo enkrat na kolidž. Nihče ne ve, vendar sem se veselil nepozabnega vzpona adrenalina. No, hvaležen sem. Čudno gizmo je moje življenje bogatejše, čustveno in sentimentalno. “

Bobby B .: “Lepa stvar, da se skrijete, ko nimate časa. In to je precej poceni, vendar sem potrdil kakovost. Razen suženja z lubrikami prehitro, vendar ponavadi uporabljam moje. Fleshjackovi fantje so najbolj kul dudes. “

Tesno vžigalno sredstvo – za oralne spoštovanje

Ta postavka ni uradno povezana s serijo Fleshjack, vendar pa tiste, ki imajo radi igralske čase, moški, pogosto zanima vedenje o tem modelu. Ta Turbo je zasnovan abstraktno: brez omembe ženskih ali moških delov. Toda, ko ga uporabljate, razumeš, da si v redu brez teh bagateljev.

Prva kamera posnema usta z živahnim jezikom; druga kamera je kanal z edinstveno teksturo, ki daje vtis, da vaš srečni kurac deluje v grlu. In grlo je zahtevno in pokorno istočasno.

Morda ste nerodni zaradi hladne in kostno ohlajene ledeno modre barve te funkcije? No, poskusite se prepričati: zdaj ni pomembno. Zunanji turbinski cvetni listi (ali tesne ustnice) in notranji material Super Skin vas bodo pozabili na vse pogoje. Vaš ogenj se segreje s pospeševanjem Turbo in sok se izliva na vrhuncu blaženosti, vendar v tem času niste zavestni: stvari se premikajo dobro za vas.

To mislimo, človek. Ime te igrače je Turbo vžig, ki vsota in vse zbuja.

Skupna dolžina je 9,75 cm, dolžina ljubezni je 8,5 cm.

Prednosti

 • Nenavaden modri led
 • Vhod v turbino
 • Udobna oblika cevi
 • Enostaven za čiščenje (nepremočljiva mila in drugi agresivni čistilci NI priporočljivi za material Super Skin)
 • Prosojna škatla in pokrovček sta vključena

Slabosti

 • Pred uporabo ga je treba segreti
 • Ne-anatomsko oblikovana odprtina (pridobljeni okus)
 • Barva modrega ledu (pridobljeni okus)

ABC123: “Vedno sem hotel poskusiti to oralno funkcijo z moškim, ne z ženo. Jaz sem norma, to je to. No, rad bi mislil, da sem. Izrežem sranja, bil sem pod oblakom. Bojim se, da grem k ljudem, ki so mi všeč, in reči: “Hej, stari, želim postaviti mojega tiča v usta, ali boš to storil z mano?” Prekleto, to je čudno. Zato sem iskal vsebino vsebine za odrasle … in se obotavljal, da bi kupil to stvar.

Prekleto, bilo je čudovito. Nisem mogel predstavljati, da bi lahko dobil take izkušnje. To je zanič, liž in pogoltne bolje kot moja punca. Nočeš jo užaliti, ampak me razumeš, ljudje. “

Vse, kar potrebuje ta moška čarovnica, je vodna lubenica med uporabo. In majhna količina tople vode in kos blagega mila (in morda nekaj kapljic izopropilnega alkohola za resno čiščenje, če je potrebno) po vsaki rasklapni uporabi.

To je vse, res! Samo dovolj, da boste obdržali svoje gantarne kompetence.

Novim korakom sledijo nove možnosti, kajne? To pravilo velja tudi za masturbatorje, če so masturbatorji modeli Fleshjack.

Top prostati maserji PREVERITE TEKOČINO CENO Kratke koristi
Fleshjack Ice
(Naša izbira)
Udobna oblika cevi
Fleshjack Allen King
(Naša izbira)
Realistična kopija igralca anus odraslih filmov
Fleshjack Quickshot
(Naša izbira)
Prenosni in neopazni
Tesnilni vžig s poševnim robom
(Naša izbira)
Kanal z edinstveno teksturo
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
  The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics