Pregled pilota Fleshlight in inštruktorja 2021 thesocialu101.com

Pregled pilota Fleshlight in inštruktorja

8.4
Naša izbira
fleshlight-flight-testbericht

Najboljši Fleshlight Flight vam omogoča, da letite

Če poznate “običajne” bliskavice doslej, vas bo zanimalo razliko do letenja Fleshlight.

Naša izbira

Fleshlight ponuja popolnoma avtomatizirano doživetje za ročno uporabo ali povezovanje igrače z interaktivnim svetom

Zaradi manjših dimenzij, izgleda bolj kot svetilka – vendar je stimulacija v primerjavi enaka? Je letev rokav celo primeren za velike penise?

Ko se je Fleshlight Flight odšel v prodajo s pilotnim kanalom, sem moral takoj preizkusiti, da pridem do dna teh in drugih vprašanj. Zanima me razlika na kanalu “Navigator” in “Instructor”. V tem pregledu vam bom povedal, kako sem počutil to teksturo. Če imate kakršna koli vprašanja ali pripombe ali celo želite dati svoje izkušnje, prosimo, napišite me s funkcijo za komentiranje v tem poročilu o preskusu.

fleshlight flight pilot

Fleshlight Flight – z dvema teksturama

Preden začnem z mojim pregledom, moram poudariti, da obstajajo dva kanala: “Instructor” in “Pilot” teksture.

  • Flight Pilot Fleshlight ima enako osnovno konstrukcijo kot originalni Mleshlights. Glavna razlika je mat črna barva in ukrivljena oblika ohišja. Tekstura rokava ponuja popolnoma novo čustveno razsežnost v primerjavi z običajnimi modeli Fleshlight. Masturbacija je malo lažja, ker je spolna igrača precej manjša. Zaradi tanke strukture kanalov se počutijo precej bolj intenzivne.
  • Flight Instructor Fleshlight je razširjena različica pilotnega modela. Posebno diskretno je zasnovan za letalske potnike. Kanal ima enako dolžino kot drugo strukturo v primerjavi s pilotom. Pilotni primer ima mat črno barvo, medtem ko ima torbica Flight Instructor plemenito, belo gladko barvo – primerljiva z iPodom ali drugo napravo Apple.

Top Fleshlight Preverite Cena Kratke koristi
�� Letališče Fleshlight
(Naša izbira)
Kompaktna, odlična oblika
�� Fleshlight Destroya
(Intenzivno)
Zelo tesna in intenzivna tekstura
Tori Black
(Runner-up)
Trajnostna stimulacija
Fleshskins – Grip Izjemno diskreten in enostaven za skrivanje
Turbo vžig Dobro, vendar se ne primerja z drugimi

Diskretno oblikovanje

Serija modelov Fleshlight Flight je še posebej primerna za potovanje. Serija modelov je krajša in bolj kompaktna od običajnih žarometov. Notranji kanali so polni 5,5 centimetra krajši kot pri redni seriji Fleshlight.

Odprtina v notranjem kanalu je oblikovana kot turbina brez originalnih vtisov za ustnice, anus ali usta. Primer je eleganten, eleganten in še nenavaden. Masturbator ima skupno dolžino 20,5 cm, notranji kanal je dolg 15,24 cm. Vložek je izdelan iz mlečno belega Superskinove snovi (vložek za gel).

Ohišje nima običajnega notranjega premera 10 centimetrov, le med 5,5 in 8 cm. Kompaktni potovalni model tehta samo 355 gramov (v nasprotju s 560 grami). Fleshlight Flight Series je znan tudi kot Fleshjack.

Ker imena kanala in izdelkov že kažejo, so masturbatorji za letenje namenjeni za zračni promet. Tako je ta seksualna igrača še posebej zanimiva za moške, ki morajo potovati veliko profesionalno. Če sta kovček in rokav shranita tudi ločeno v kovčku ali ročni prtljagi, noben varnostni uradnik ne bo domneval, da je to igrača.

Jaz celo upam reči, da 99% ljudi, ki ne poznajo Fleshlight, ne vedo, kaj je “stvar”. To je še posebej praktično, če se žene, dekleta, starši ali otroci ne naučijo tajnega užitka.

Fleshlight Fligh Pilot KanalTekstura pilotske svetlobe

Za potovalnega masturbatorja Fleshlight Flight je proizvajalec ILF izbral priljubljeno teksturo Fleshlight Destroya, ki je bila rahlo spremenjena za uporabo kot pilotni kanal v Fleshlight Flight. Rezultat je zelo privlačen in nudi intenzivno stimulacijo.

Skrajšani kanal Destroya ima stožčaste čepe, vakuumsko komoro, ki ji sledijo različne strukture stebel. Na koncu notranjega kanala so stimulativni žlebovi, ki zagotavljajo zelo intenzivno masažo želoda. Razširljivi notranji kanal ima notranji premer med 0,6 in 1,9 centimetri.

Milk-beli Superskin & # x2122; material se skoraj zdi podoben živahni koži. Mehki in gelast vložek je narejen iz istega materiala kot vložki rednih fosilnih žarometov, vendar ni barva kože. Prosojna, mlečna barva vložka spominja na ICE Fleshlight.

Moje osebne izkušnje pregled

Prvi vtis z letalom Fleshlight

Ko sem se odločil naročiti Fleshlight Flight, s pilotnim kanalom, po mojih številnih rednih modelih Fleshlight, sem nestrpno čakal na dostavo. Paket je prispel po 4 dneh iz Španije, ki ga je UPS napolnil, kot je bilo običajno, odlično pakirano. Vsak paket Fleshlight je opremljen z dvema izvirnima pečatom, tako da vsak kupec lahko takoj prepozna, da gre za neodprti (novi) izvirni izdelek.

Prvi pogled na mojo novo moško igračo je bil zelo pozitiven. Primer je bil, kot je znano, iz trde in robustne plastike. V notranjosti mehkega in žametnega vložka. Sprednji, veliki pokrov ohišja je pritrjen z bajonetno ključavnico, ne pa z navojem. Zadnji pokrov ohišja ima na drugi strani navoj, tako da ga lahko lažje odvijete za čiščenje, ampak tudi uravnava sesalni učinek vakuumske komore z navojem. Enostavna tehnologija, odličen učinek.

Standardni primer rednih fljesnih žarometov je precej gladek, pri čemer je letvica primerna z grobimi, točkovnimi vdolbinami v primeru precej zdrsne. Torbica leži varno v roki, tudi s spolzkim prstom (npr. Sončno mleko na počitnicah, mazivo).

Tekstura je tesna in pohotna

Kot ponavadi sem dal v notranji kanal nekaj Fleshlube (mazivo na vodni osnovi) in ogreti moj novi Fleshlight Flight z mojim Sleeve Warmer. Mlečni prozorni material Superskin se počuti točno, kot ga poznam in ga ljubim. Dejstvo, da je vhod ostal precej nevtralen, me ni nikdar motil, ko sem vstopil.

Skrajšani kanal Fleshlight Destroya zelo intenzivno razdira glanke in penis, še posebej, ko se močno razvije vakuum. Da te intenzivne dražljaje niso prinesle prehitro na orgazem, sem se sam po sebi masturbiral počasi na začetku.

TOP fleshlight

7
Popolna senzacija
7.1
Odlično
6.9
Odlično

4

Nude Fleshlight Girls: Anal Teagan Presley

Zagotavlja čudovito mehko in gladko stimulacijoPreberite celoten pregled
6.9
Odlično

5

Masaža Nude Pussy Bibi Jones

Sanal, ki ga pokrivajo zelo gosto teksturoPreberite celoten pregled
6.7
Odlično

To je imelo prednost, da sem lahko čutila natančno različne komore in strukture pilotnega kanala. Kljub vsej previdnosti nisem mogel preprečiti hitrega, a zelo intenzivnega orgazma. Najbolj intenzivne strukture notranjega kanala najdete v pilotnem kanalu v območju prednjih 10 centimetrov. Ta delitev sem zelo hvalevredna, saj moški s precej kratkim penisom lahko računajo tudi na intenzivne masturbacijske izkušnje.

Zlasti zanimiva je možnost, da lahko zlahka odprete ali zaprete drugo vijačno loputo, da spremenite vakuumski učinek vložka. Ko je vijačna loputa popolnoma zaprta, je vakuumski učinek resnično intenziven in vpojen.

Enostavno čiščenje in higiena teksture

Čiščenje je enako kot pri običajnih fosilnih žarnicah. Pripravil sem se vsakega modela Fleshlight takoj po uporabi temeljito pod črpalko, tako da je mogoče tudi resnično odstraniti ostanke maziva in sperme.

Če je potrebno, je po čiščenju mogoče uporabljati FleshWash ali Isopropanol za vzdrževalno nego. To ima razkuževalni učinek in ubija klice in glive. Priporočam tudi redno uporabo obnovitvenega prahu, ker se bo mlečno prozorno gradivo počutilo na neki točki lepljivo.

Notranji kanal modelov Fleshlight Flight je ozek, vendar precej toga – in ga je mogoče dobro posušiti. Svetujem vam, da pospešite postopek sušenja tako, da v kanalu pustite tanko krpo (pomivalni stroj, brisačo, kuhinjski papir) približno šest ur. Po sušenju pustite oba pokrova odprta nekaj dni, da preprečite plesni. Tudi ogrevanje rokavov tudi zmanjša čas sušenja.

Zaključek mojega pregleda Fleshlight Flight Review

Resnično mi je bil všeč moj test s Fleshlight Flight. Ne samo, da sem se počutil zelo intenzivno stimulacijo, me je tudi prepričala optika letov Fleshlight.

Primer je diskreten in priročen. V vaši prtljagi ni niti opazen. Če je vaš masturbator enkrat odprt v hotelski sobi, težko prepozna sobo.

Kratek pregled Mesna svetloba Let

Fleshlight Flight je poleg Fleshlight Blade in Product-serije serije, še manjša različica klasičnega Fleshlight. Osnovni koncept združevanja mehkega vložka s trdim ohišjem je tudi ostal na Fleshlight Flightu nespremenjen. Najpomembnejša razlika je verjetno manjša velikost, saj sta tako ohišje kot vstavka Fleshlight Flight bistveno manjša kot pri klasični Fleshlight.

Za primerjavo: Dolžina ohišja običa Fleshlight je 25 cm, dolžina vstavka pa 22,5 cm, Fleshlight Flight ima le 19 cm dolg in dolžina vstavka 17 cm. Poleg krajše dolžine je tudi premer manjši in je le 7 cm namesto 10 cm. (Na splošno te razlike zelo spominjajo na linijo izdelkov Sex-in-a-Can, prav tako se Flight Insert prilega tudi Sex-in-a-Can.

Zaradi manjše velikosti je Fleshlight Flight veliko bolj priročen in prav tako tehta manj (355 g namesto 560 g). In to je točno tisto, kar ima ves Fleshlight Flight, ker je ta masturbator zasnovan predvsem kot diskreten in nevsiljiv potovalni spremljevalec. Iz tega razloga ne samo, da so kompaktne dimenzije, ampak tudi zunanja oblika vložka in ohišja čim bolj nevtralna. Če je običajni Fleshlight preveč zajetno zabaven na cesti, Fleshlight Flight zdaj ponuja odlično alternativo, ki jo je mogoče preprosto zložiti in prevažati, predvsem pa ni nepotrebno opazna.

Informacije o letoviškem letu

V večini primerov je izraz “seksualna igrača” bolj povezan z “dildo in vibratorji za ženske”. Vendar pa je študija Durexa pokazala, da skoraj 40 odstotkov moških občasno uporablja spolne igrače za masturbacijo. Kljub temu pa kakovost moških sextoyov, ki so na voljo na trgu, v večini primerov puščajo veliko želje. To je vsekakor eden od razlogov, zakaj se masturbatorji pogosto imenujejo majhne pejorativne gumene piškote ali kreten.

Ameriška družba Interactive Life Forms, LLC. (kratka: I.L.F.) je razvila prefinjeno vrsto spolnih igrač za moške. Družba s serijo Fleshlight dokazuje, da je lahko “drugačna” in da so masturbatorji za moške, primerne za orgazem,.

Najnovejši dodatek družini Fleshlight je letalski masturbator. I.L.F. obljublja v oglaševanju, da je masturbator kot nalašč za potovanje z letalom. Artpussy ima nevtralno odprtino in diskretno ohišje. Masturbator ne sme biti opazen med carinskimi ali varnostnimi pregledi z rentgenskim aparatom. Vendar pa I.L.F. ni zmanjšala čustvene stabilnosti penisa.

Ali pilot Fleshlight Flight Pilot dejansko prinaša, kaj obljublja Interactive Life Forms, LLC, smo želeli pojasniti pri testu in tukaj je poročilo o preskusu. Naučili se boste, kako se Fleshlight primerja z drugimi umetnimi pičkami in ali je vredno kupiti ljubezensko igračo.

Pregled pilota Fleshlight in inštruktorja
Idealen za novince
Najboljša izbira za vaš denar, zelo priporočam!
8.4
Naša izbira
thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics