Pregled prostate Vibrator - Wireless Massager Lelo Hugo: kako uporabljati 2021 thesocialu101.com

Pregled prostate Vibrator – Wireless Massager Lelo Hugo: kako uporabljati

To poročilo o izdelku o Lelo Hugo je drugačno. In to ni samo zato, ker tega časa nisem napisal, ampak moj prijatelj. Lelo Hugo ni navaden vibrator.

Namesto tega je vibrator za moške. Tako je, bereš prav. Vibrator, s katerim lahko človek spodbudi svojo p-točko. Popolnoma služi stimulaciji prostate in lahko sprosti nesmiselne občutke.

Moj prijatelj vam bo povedal, če se je sam dokazal in kako je izvedel. Zabavajte se s poročilom o izdelku za Hugo.

Naša izbira

HUGO je daljinski upravljalec prostate, ki predstavlja povsem nov način razmišljanja o moškem užitku, ne glede na to, ali je to del vezane ali solistične.

Moje izkušnje z Lelo Hugo

Lelo Hugo je definitivno število samo po sebi. In to se začne z embalažo in konča z daljinskim upravljalnikom.

Več moči za več užitkaVodotesno, polnilno in daljinsko krmiljeno Srednje velika za vse stopnje avanture

Ima veliko čudovitih stvari, o katerih večina moških samo sanja. To poročilo o izdelku sem podrobneje preučil in rad bi rad delil moje izkušnje z vami tukaj.

Torej si lahko na koncu sami izmisliš svoj um. V vsakem primeru se lahko na koncu preizkusa odločite, ali je nakup vreden ali pa bolje držite roke. Najprej najprej.

Kako je Hugo dostavljen

Lelo Hugo je dobavljen v zelo elegantni in visokokakovostni embalaži. Na naslednji sliki ni videti tako dobro, a struktura kože kač pa je bila udarjena v površino embalaže.

Skozi okensko steklo in vibrator za njim, celotna stvar izgleda izjemno plemenita in zelo kakovostna. Poleg tega je bil na embalaži natisnjen napis “Lelo”.

Mislim, da je ena izmed najvišje kakovosti in najboljše embalaže, ki sem jo kdaj videla, skupaj z vsemi izdelki Apple. 

Škatla je bila že nekaj dni z mano in sem lahko takoj pregledal in poskusil. Seveda sem moral takoj odprati škatlo. Naslednja slika prikazuje, kaj lahko pričakujete. Na “površini” boste našli Hugo in preverjeni daljinski upravljalnik, s katerim lahko nadzirate vibrator. Ampak več o tem kasneje. 

Lepo mi je, da sta oba dela vgrajena v visoko kakovostno togo peno. Tako so tudi dobro zaščiteni za prevoz. Če dvignete peno in vzamete daljinski upravljalnik in vibrator, boste našli še dodatno opremo. 

Poleg vibratorja in daljinskega upravljalnika, to vključuje tudi polnilni kabel USB, daljinski upravljalnik, vzorec znamenitega maziva Lelo in navodila za uporabo. Poleg tega boste našli vrečo za shranjevanje, v kateri lahko vse shranite zelo dobro in jo zaščitite pred tujimi očmi. Prav tako je idealna, da jo varno in varno zaščitite med potovanjem.

Videz in kakovost

Na prvi pogled se Lelo Hugo precej razlikuje od večine analnih vibracij. Po videzu sploh ni primerljiva z Lelo Billy, ki je namenjena tudi za analno stimulacijo. Njegova oblika veliko bolj spominja na igralno palico za igranje računalniških iger.

Vesel sem, da sem se odločil za barvo črno, ker je to videti zelo plemenito in diskretno tudi v realnem, z mat barvnim tonom. Prav za vse tiste, ki cenijo minimalizem in elegantno obliko.

Lelo Hugo je sestavljen iz dveh delov. Majhna je postavljena na perineum in večja je vstavljena v anus za stimulacijo prostate. Na spodnji strani je bil vključen tudi kromiran Lelo emblem. Če pogledate natančno, lahko celo vidite, kako se odraža v njem. 

Čisto v smislu kakovosti in izdelave se zdi zelo kakovostna. Površina je žametno gladka, prav tako kot jo predstavlja. Tu ni ničesar ali kaj podobnega. Vsi deli so zelo dobro združeni in tvorijo zaprto enoto. Lelo Hugo mi je pustil zelo visokokakovosten in plemenit vtis.

Polnjenje in napajanje prvič

Če je mogoče, je treba Lelo Hugo v celoti zaračunati za prvo operacijo. Če želite to narediti, je treba napajati nekaj ur. Na srečo je Lelo opremljen z belim kablom USB, s katerim ga lahko napolnite na katerikoli USB-priključek, na primer prenosni računalnik ali računalnik.

Dva vključena baterija je treba vstaviti tudi v daljinski upravljalnik, tako da se zabava lahko začne takoj. Naslednja slika prikazuje notranjost daljinskega upravljalnika. Tu je treba vstaviti dve bateriji AAA. Za odpiranje daljinskega upravljalnika je vključen tudi majhen ključ Lelo.

Po tem, ko ste ga dobavili z dovolj moči, se prvič začne uporabljati.

Operacija

Vse pomembne informacije o delovanju Lelo Hugo najdete tudi v priloženih navodilih za uporabo, ki jih lahko tukaj brezplačno prenesete. Če želite, da Lelo Hugo začne delovati prvič, dvakrat pritisnite.

Če želite preklopiti na različne načine vibracij, preprosto pritisnite gumb, da dosežete želeni način. Če ga želite izklopiti, samo nekaj sekund pridržite. Potem sliši, da vibrira.

Daljinski upravljalnik je na drugi strani nekoliko bolj zapleten. Ima 2 načina. Prvi način (način 1) je način Sensemotion. Ta način vam omogoča, da spremenite intenzivnost z nagibanjem daljinskega upravljalnika. 

Ta način nastavite s pritiskom na gumb +. Ko je povezava vzpostavljena, sveti LED na daljinskem upravljalniku in vibratorju. Zdaj lahko spremenite intenzivnost z nagibanjem daljinskega upravljalnika. Delal sem zelo dobro zame, od začetka pa sem naredil dober vtis.

Daljinski upravljalnik tudi vibrira in oseba, ki ima daljinski upravljalnik, ve, v katerem načinu ste. Vendar pa lahko vibriranje v daljinskem upravljalniku tudi nastavite s pritiskom na gumb 5 sekund. Vibracije lahko vklopite s ponovnim pritiskom na gumb 5 sekund.

Če želite vstopiti v način Sensemotion 2, preprosto pritisnite tipko. To mi je zelo dobro delovalo od samega začetka.

Naša izbira

HUGO je daljinski upravljalec prostate, ki predstavlja povsem nov način razmišljanja o moškem užitku, ne glede na to, ali je to del vezane ali solistične.

Zdaj se raven vibracij spremeni s premikanjem daljinskega upravljalnika, ne glede na to, v katero smer. Ta način je tudi zelo inovativen. Hitreje premikate daljinski upravljalnik, močnejša je intenzivnost. Še posebej, ko začnete tresenje, lahko občutite ta način. 

Če sedaj že tretjič pritisnete, boste vstopili v način 3, kjer lahko izberete, kateri vibracijski program naj se predvaja. S tipkama + in – ustrezno spremenite intenzivnost. Ko ponovno pritisnete, preidete skozi 6 načinov vibriranja, dokler se ne vrnete v način Sensemotion.

Je primeren tudi za začetnike?

Lelo Hugo je nekoliko bolj zapletena, vendar se hitro navadiš. Če nimate izkušenj s vibratorji za prostate, morate kupiti cenejši model, ker ta model ni nujno najcenejši s skoraj 200 EUR.

Tukaj lahko z drugimi modeli določimo bistveno bolj poceni, ali je pridobitev vredno sama ali ne. Vendar pa sem povsem prepričan v delovanje in udobje. Redko sem doživel tako intuitiven sextoy kot lelo Hugo. Zato ga lahko zagotovo priporočam za začetnike.

Nenazadnje njene dimenzije (13,1 x 16,8 x 4,1 cm) niso posebej velike, zaradi česar je idealna za potovanje. Da bi vam dali boljši vtis o dimenzijah, boste našli spodnjo primerjavo velikosti s pravili zlaganja. 

Če imate tako veliko denarja in si lahko predstavljate, da bi lahko bila stimulacija prostate zelo prijetna za vas, bi morali kupiti Lelo Hugo. Ker je povsem od kakovosti, operativnosti in orgazma (več o tem kasneje), ga lahko v vsakem primeru popolnoma priporočite.

Tako se počuti – vse za stimulacijo

Od stimulacije je resnično edinstven. Uporabil sem nekaj vzorcev maziva Lelo. To je mazivo na vodni osnovi, ki ni škodljivo za površinsko strukturo silikona. Pri tršenju pazite, da enakomerno porazdelite gel, da boste imeli na “vibratorju” prostate “ustrezen” film.

Vstavitev v anus je delovala zelo preprosto. Mazivo je opravilo svoje delo tukaj. Zahvaljujoč ergonomični obliki vibratorja se čudovito prilagodi telesu. Manjši del vibratorja preprosto leži na jezu, kjer jo lahko spodbudi dodatni integrirani motor.

Na začetku je bil občutek zelo nenavaden, vendar sčasoma se navadiš na to. Prijetna stvar je, da jo lahko vzamete v kad, ker je povsem vodotesna.

Daljinski upravljalnik je zelo enostaven za nadzor in moram reči, da mi je dal orgazem, kakršnega še nisem nikoli doživel. Orgazam je zelo intenziven in ni tako kraten kot tipičen orgazem. Namesto tega so valovne oblike, ki tečejo in vas navdušujejo. Tisti, ki tega niso poskusili, bi jih morali vsekakor preizkusiti, saj je povsem nova in edinstvena izkušnja.

Zaključek in povzetek vibratorja

Popolnoma sem popolnoma prepričan o Lelo Hugo. Vključeno je vse, kar potrebujete za začetek stimulacije prostate.

Od USB kablov do daljinskega upravljalnika Sensemotion. V nobenem primeru se ne morete pritoževati. Mazivo je delovalo zelo dobro v kombinaciji s Hugom.

Hugo lahko priporočim vsem moškim, ki preprosto želijo poskusiti nekaj povsem novega in želijo plavati na sedmih oblakih. Intenzivnost je bila preprosto nekaj povsem nova zame. Vendar pa ima ta užitek tudi ponosno ceno. Za to intenzivnost stimulacije morate plačati skoraj 200 evrov.

Prepričali so me tudi različni načini. Tukaj je nekaj za vsak okus. Možnost različne uporabnosti daljinskega upravljalnika je zame brez težav. Takoj je storila, kar naj bi naredila v skladu z navodili. Območje je približno 10 do 12 metrov. To je odvisno od sobe, v kateri ste.

Zato lahko Lelo Hugo priporočam vsem tistim, ki preprosto želijo poskusiti nekaj novega in pripisati pomembnost visokokakovostni izdelavi, odličnemu dizajnu in odlični funkcionalnosti. Življenjska doba baterije do 2 uri je tudi več kot zadostna. Zato imam jasno priporočilo za nakup Lela Hugoja.

Niste našli pravega vibratorja? Tukaj je še en nasvet: če se sploh ne morete odločiti, ali morda celo ne veste, kateri vibrator je pravi za vas in vaše potrebe, potem samo začnite s vibratorjem.

Po odgovoru na 3 vprašanja vam pokaže udobno, anonimno in popolnoma brezplačno, ki vam najbolj ustreza vibrator. Trajalo bo manj kot minuto. Tukaj lahko začnete z vibratorjem.

V nasprotnem primeru lahko tudi priporočim svojo novo knjigo “So kommen du richtig”. V tem bom pokazal, kako najbolje izkoristiti svoj vibrator.

Naša izbira

HUGO je daljinski upravljalec prostate, ki predstavlja povsem nov način razmišljanja o moškem užitku, ne glede na to, ali je to del vezane ali solistične.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics