Pregled rukava Lisa Ann 2021 thesocialu101.com

Pregled rukava Lisa Ann

Unutarnja površina Barracuda kanala gotovo je u potpunosti pokrivena tankim, dugim prištićima te je stoga dobila ime prilično opasne grabežljive ribe Barracuda, čiji dugi zubi imaju određenu sličnost s prištićima.

Ideja stavljanja penisa u usta barrakude ojačane zubom neće nužno biti primamljiva za većinu, ali mogu se smiriti – to Fleshlight nije prilično napunjen, sasvim suprotno.

Naš odabir

Kao i obično s Fleshlight Girls serije, Barracuda kanal je isključivo dostupan s određenom djevojčicom maca samo u ovom slučaju, to je erotski model i pornstar Lisa Ann.

Što radi Fleshlight Lisa Ann

Kao i obično s Fleshlight Girls serije, Barracuda kanal je dostupan isključivo samo s određenim Girls Pussy i u ovom slučaju to je erotski model i porno zvijezda Lisa Ann .

Barracuda kanal je podijeljen u dvije komore, manju komoru dužine 4 cm na ulazu kanala i iza nje velika komora koja se proteže do kraja umetka.

Između komora nalazi se prstenasto suženje širine 1 cm, što u ovom trenutku sužava kanal do 10 mm. U suprotnom, promjer cijevi je cca. 18 mm. (Usput, slika Barracuda kanala na web stranici proizvođača nije sasvim točna, izgleda kao da se kanal proširuje unatrag.

U dvjema komorama postoji mnogo tankih i cca. 10 mm dugih, pin-like nubs, koji ulaze u kanal pod kutom od 45 ° i vrlo su blizu.

U prednjoj komori oni upućuju u smjeru ulaza kanala u stražnju komoru u suprotnom smjeru. Pin-like nubs i njihov raspored u stražnjem dijelu Barracuda strukture će izgledati poznato za Fleshlight znalac, jer je ta struktura već uspješno koristi u Vibro-Touch Umetak.

Prilikom ulaska u Barracuda kanal, glans je odmah primljen od strane prve pimple strukture, koja proizvodi mnoge male točnosti podražaja.

Budući da se prištići nagnuti u smjeru izlaza kanala pomoću penetracijskog pokreta, oni se okreću oko glave i ne ostavljaju bez milimetra kože.

Naknadni prodor širine 10 mm širine između komora je vrlo primjetan i stvara intenzivan, kratkotrajni osjećaj nepropusnosti.

Tada se ulazi u veliku komoru, a ovdje penis uranja u gustu košuljicu, čiji se bubuljice zaokružuju oko glave sa svih strana i sa svakim pokretom u kanalu na površini penisa ogrebotine, udara i masaže i oslobađa tako lijepu stimulaciju.

Iako je kanali promjera 18 mm relativno široki, još uvijek izgleda prilično usko, budući da se gnijezda udaljavaju u kanal i vrše trajni protutlak na penisu.

Tijekom povratnog kretanja, prištići druge komore sada se saviju u smjeru ulaza u kanal i pojačavaju okolni učinak masaže. Pri klizanju prema naprijed i natrag kroz dvije komore, pravovremena stimulacija, ovisno o tome koji od konstrukcija napa samo se naginje, ponekad jači, a ponekad i slabiji i stoga se osjeća vrlo različit u interakciji sa suženjem.

Suženje između komora savršeno je postavljeno na visinu od cca. 8 cm, što olakšava muškarce s kraćim ili normalnim duljinama penisa (15 cm) za prebacivanje između različitih, poravnatih grudi.

Postoji dosta prostora između prištića za nakupljanje negativnog tlaka i nakon nekog vremena stvara se snažan usisni učinak koji je s Barracuda kanalom iznad prosjeka u usporedbi s ostalim Fleshlight ulošcima i posebno je vidljiv tijekom povratnog kretanja.

Čišćenje guste pimplirane strukture relativno je dugotrajan i umetak treba kratko i pažljivo preinačiti. Vrijeme sušenja od 5-7 sati je također dosta dugo i trebalo bi se skratiti prethodnim sušenjem (vidi također Fleshlight Care Instructions).

Zaključak

Učinak petlje i selektivnog masaže tankih, dugih prištića Barracuda umetaka osjeća se lijepo i popraćen je iznadprosječnim jakim usisnim efektom.

Zbog različitih bubuljica orijentacije i suženja između dviju komora, stimulacija je mnogo raznovrsnija od Vibro Touch Inserta i nudi potpuno novi svijet stimulacije koji će oduševiti i početnike i profesionalce.

Naš odabir

Kao i obično s Fleshlight Girls serije, Barracuda kanal je isključivo dostupan s određenom djevojčicom maca samo u ovom slučaju, to je erotski model i pornstar Lisa Ann.

Korisničke recenzije

Veliki osjećaj, čvršći od lotosa, velika senzacija. Ako vam se svidjeti čvršći i malo intenzivniji, to je izvrstan izbor.

gubica

Djeluje kao oglašeno. Primijetio sam da na dnu međuprostora glavnim otvorom počinje rascjepati. Provedite tople vode oko 30 sekundi i ostavite da se zrak osuši.

Patrick Klein

Bez obzira jeste li sami ili sa svojim partnerom, Fleshlight zadržava ono što obećava, lako se čisti i stvara užitak.

Marsel

Pokušao sam nekoliko Sex M ……., Ali ovaj je dio strašan. Vrlo uspaljen osjećaj. također kada prodiru u stimulaciju Eng.class. Tako meka! Dolazi vrlo blizu prave vagine!

Marco

Budući da u posljednje vrijeme puno radim na Fleshlight igračkama, kao novopridošla doista sam željela znati jesu li sva pozitivna iskustva doista istinita i da je igračka Angela White jako zabavna. To je stvarno emocionalno, ima lijepo tijesno prianjanje i osjeća se jako dobro. Ako odlučite i isprobati Fleshlights, mogu samo preporučiti Fleshlight Angela White. Ne zaboravite zagrijati Fleshlight i mazivo u toploj vodi prije, dva puta je previše zabavno.

Filip

Unutarnji površinski reljef stvara malo oštrih osjećaja ovisno o obliku, ali u svakom slučaju vrlo ugodan i zabavan :-) Drago mi je koristiti ovu igračku i dobiti puno pozitivnih emocija :-) Ako volite seksualno zadovoljstvo, trebate je. preporučam

Andi

Struktura na sljedećoj razini je stvarno uspješna – nijedna druga FL struktura koju znam ne bi mogla ponuditi takvu stimulaciju.

bregunica

Na početku materijal miris vrlo jak, također se osjeća malo “čvrsto”. Međutim, nakon prvih 20 koristi, miris nestaje i materijal postaje lijepo mekan i tako se osjeća mnogo ugodnijim. Materijal se mora naviknuti na uporabu. Već sam imala skupe luksuzne masturbatore iz Japana koji su koštali više od 100 eura, a između njih i Fleshlight ne događa se mnogo, pa stoga preporučujemo jasnu kupnju. Omjer cijene i performansi je vrh!

Yannick

Jasno da pravi Živući Život dio ne doseže daleko. No, za brzo opuštanje između, uvijek je bolje od ručnog rada.

nestajati

Nažalost, čini se da, ako želite posjetiti svoje omiljene izvođače kod kuće kako biste provjerili autentičnost ludosti, ući ćete u pritvor. Suci također ne razumiju.

Dennis

Gotovo kao prava stvar. Vrlo dobra alternativa, sigurno ću dobiti istu zamjenu ako je potrebno, lako očistiti i diskretno. Rado opet.

Klaus

Očistite je s kipućom vodom, nije do sada ozlijeđen, ne miriše, …. ne mogu se žaliti, preporučujem.

Bez obzira je li tekstura u njoj najbolja što ne mogu reći, ne uspijevam ga usporediti.

Toma

Naš odabir

Kao i obično s Fleshlight Girls serije, Barracuda kanal je isključivo dostupan s određenom djevojčicom maca samo u ovom slučaju, to je erotski model i pornstar Lisa Ann.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics