Pregled Vibrator prostate - Wireless Massager Lelo Hugo: Kako koristiti 2021 thesocialu101.com

Pregled Vibrator prostate – Wireless Massager Lelo Hugo: Kako koristiti

Ovaj proizvod izvješća o Lelu Hugo je drugačiji. I to nije samo zato što nisam to pisala, ali moj prijatelj. Lelo Hugo nije obični vibrator.

Umjesto toga, to je vibrator za muškarce. Tako je, dobro si pročitao. Vibrator s kojim čovjek može stimulirati svoju p-točku. Ona služi u potpunosti kako bi stimulirala prostatu i stoga može osloboditi nestašice.

Moj prijatelj će vam sada reći je li se dokazao i kako je nastupao. Zabavite se uz izvješće o Hugo.

Naš odabir

HUGO je daljinski upravljač prostate masažera koji predstavlja sasvim novi način razmišljanja o muškom zadovoljstvu, bilo da je riječ o povezanoj ili solo igri.

Moje iskustvo s Lelo Hugo

Lelo Hugo je definitivno broj u sebi. I to počinje s ambalažom i završava daljinskim upravljačem.

Više snage za više užitkaVodootporna, punjiva i daljinski upravljiva Srednje veličine za sve razine avanture

Ima mnogo čudesnih stvari koje većina ljudi samo sanjaju. Približio sam se ovom izvješću o proizvodu i željeli biste ovdje podijeliti svoja iskustva s vama.

Na kraju možete stvoriti vlastiti um. U svakom slučaju, na kraju testa moći ćete odlučiti hoće li se kupnja isplatiti ili biste li bolje držali ruke od im. Ali najprije na prvom mjestu.

Kako je Hugo isporučen

Lelo Hugo se isporučuje u vrlo elegantnoj i visokokvalitetnoj ambalaži. Na sljedećoj slici nije tako dobro vidjeti, ali struktura zmijske kože bila je probijena na površinu pakiranja.

Kroz staklo stakla i vibrator iza nje cijela stvar izgleda iznimno plemenito i vrlo kvalitetno. Uz to, natpis “Lelo” tiskan je zlatom na ambalaži.

Mislim da je to jedna od najkvalitetnijih i najfinijih pakiranja koju sam ikad vidio, zajedno sa svim Appleovim proizvodima. 

Karton je već bio sa mnom u roku od nekoliko dana i mogao sam ga odmah pregledati i isprobati. Naravno da sam odmah morao otvoriti kutiju. Sljedeća slika pokazuje ono što možete očekivati. Na “površini” naći ćete Hugo i dokazani daljinski upravljač kojim možete upravljati vibratorom. Ali više o tome kasnije. 

Ugodno mi je da su dva dijela ugrađena u visokokvalitetnu krutu pjenu. Tako su također dobro zaštićeni za transport. Ako podignete pjenu i izvadite daljinski upravljač i vibrator, naći ćete i druge dodatke. 

Uz vibrator i daljinski upravljač, oni također uključuju USB kabel za punjenje, daljinski upravljač, uzorak poznatog Lelo lubrikansa i upute za uporabu. Osim toga, naći ćete vreću za pohranu u koju možete sve pohraniti vrlo dobro i zaštititi ga od stranih očiju. Također je idealno za sigurno i zaštićeno tijekom putovanja.

Izgled i kvaliteta

Na prvi pogled, Lelo Hugo izgleda sasvim drukčije od većine analnih vibratora. U izgledu se uopće ne može usporediti s Lelo Billy, koji je također namijenjen analnim stimulacijama. Njegov oblik podsjeća na joystick za igranje računalnih igara.

Drago mi je što sam odlučio za crnu boju, jer ovo izgleda vrlo plemenito i diskretno u stvarnosti, matem boje boje. Jednostavno za sve one koji cijene minimalizam i elegantan dizajn.

Lelo Hugo sastoji se od 2 dijela. Mali se nalazi na perineumu i veći je umetnut u anus za stimulaciju prostate. Na donjoj strani je također ugrađen amblem Lelo krom boje. Ako pogledate pozorno, možete čak vidjeti sebe kako se odražava u njoj. 

Čisto u pogledu kvalitete i izrade, osjeća se vrlo kvalitetno. Površina je baršunast glatka kao što ga zamišljamo. Ovdje nema ničega ni sličnog. Svi dijelovi dobro se slažu i formiraju zatvorenu jedinicu. Lelo Hugo je ostavio vrlo visoku kvalitetu i plemeniti dojam na mene.

Punjenje i napajanje po prvi put

Ako je moguće, Lelo Hugo mora biti potpuno napunjen za prvu operaciju. Da biste to učinili, trebao bi biti napajan nekoliko sati. Srećom, Lelo dolazi s bijelim USB kabelom s kojim ga možete puniti na bilo koji USB priključak, kao što je prijenosno računalo ili računalo.

Dvije uključene baterije također bi trebale biti umetnute u daljinski upravljač tako da zabava može početi odmah. Sljedeća slika prikazuje unutrašnjost daljinskog upravljača. Dvije AAA baterije moraju se umetnuti ovdje. Za otvaranje daljinskog upravljača, također je uključen mali Lelo ključ.

Nakon što ste ga isporučili s dovoljno snage, prvi put je u pogon.

Operacija

Sve važne informacije o radu Lelo Huga također se nalaze u priloženoj uputi za uporabu, koje možete besplatno preuzeti ovdje. Ako prvi put želite staviti Lelo Huga, samo dvaput pritisnite.

Za prebacivanje na različite načine vibracija trebali biste jednostavno pritisnuti tipku da biste došli do željenog načina rada. Ako ga želite isključiti, samo pritisnite i držite nekoliko sekundi. Zatim čuje kako vibrira.

Daljinski upravljač, s druge strane, malo je složeniji. Ima 2 načina rada. Prvi način rada (mod 1) je način rada Sensemotion. Ovaj način rada omogućuje vam promjenu intenziteta naginjanjem daljinskog upravljača. 

Ovaj način rada postavite pritiskom na tipku +. Kada je uspostavljena veza, LED svjetla na daljinskom upravljaču i vibrator. Sada možete promijeniti intenzitet naginjanjem daljinskog upravljača. Odmah mi je dobro funkcioniralo i napravio dobar dojam.

Daljinski upravljač također vibrira i osoba koja drži daljinski upravljač zna koja je to način rada. Međutim, vibracije možete podesiti i na daljinskom upravljaču pritiskom na gumb 5 sekundi. Vibraciju možete uključiti pritiskom na tipku 5 sekundi.

Za ulazak u način rada Sensemotion 2 jednostavno pritisnite A Pritisnite tipku. To je vrlo dobro radilo za mene od samog početka.

Naš odabir

HUGO je daljinski upravljač prostate masažera koji predstavlja sasvim novi način razmišljanja o muškom zadovoljstvu, bilo da je riječ o povezanoj ili solo igri.

Sada se razina vibracija mijenja samo pomicanjem daljinskog upravljača, bez obzira u kojem smjeru. Ovaj način rada također sam vrlo inovativan. Što brže pomaknete daljinski upravljač, to je jači intenzitet. Pogotovo kada se počnete tresti, jasno ćete osjetiti ovaj način. 

Ako sada pritisnete treći put, ulazit ćete u način rada 3, gdje možete odabrati koji vibracijski program želite reproducirati. Koristite + i – tipke za promjenu intenziteta u skladu s tim. Kada ponovno pritisnete, prolazite kroz 6 načina vibracija dok se ne vratite na način rada Sensemotion.

Je li također prikladan za početnike?

Lelo Hugo je nešto složeniji od zahtjeva, ali brzo se naviknete. Ako nemate iskustva s vibratora prostate, trebali biste kupiti jeftiniji model jer ovaj model nije nužno najjeftiniji s gotovo 200 eura.

Ovdje se s drugim modelima može odrediti znatno jeftinijim je li stjecanje vrijedno sami ili ne. Međutim, potpuno sam uvjeren u rad i udobnost. Rijetko sam iskusio takvu intuitivnu seksualnost kao lelo Hugo. Zato ga svakako mogu preporučiti za početnike.

Posljednje, ali ne i najmanje važno, njegove dimenzije (13,1 x 16,8 x 4,1 cm) nisu osobito velike, što ga čini idealnim za putovanje. Kako bismo vam dali bolji dojam dimenzija, u nastavku ćete pronaći usporedbu izravne veličine s pravilom preklapanja. 

Ako imate toliko novaca i možete zamisliti da vam stimulacija prostate može biti vrlo ugodno za vas, trebali biste kupiti Lelo Huga. Budući da se isključivo od kvalitete, operativnosti i orgazma (više o tome kasnije), u svakom slučaju ga možete preporučiti.

Tako se osjeća – sve za stimulaciju

Od stimulacije, to je doista jedinstveno. Upotrijebio sam dio uzorka Lelo maziva. To je vodeni premaz koji nije štetan za površinsku strukturu silikona. Kada trljajte, pazite da distribuirate gel ravnomjerno kako biste imali odgovarajući “film” na vibratoru prostate.

Umetanje u anus radilo je vrlo jednostavno. Mazivo je ovdje obavljalo svoj posao. Zahvaljujući ergonomskom obliku vibratora, izvrsno se prilagođava tijelu. Manji dio vibratora jednostavno leži na brani gdje se može stimulirati dodatnim integriranim motorom.

Na početku je osjećaj bio vrlo neobičan, ali s vremenom se naviknete na to. Lijepo je da je možete i odvesti u kadu jer je potpuno vodootporan.

Daljinski upravljač je vrlo jednostavan za kontrolu i moram reći da mi je dao orgazam kakav nikada prije nisam iskusio. Orgazam je vrlo intenzivan i ne kratak kao tipičan orgazam. Umjesto toga, oni su valni oblici koji teče i uzbuđuju vas. Oni koji nisu pokušali nešto ovako trebali bi to definitivno pokušati, jer je potpuno novo i jedinstveno iskustvo.

Zaključak i sažetak vibratora

Sve u svemu, potpuno sam uvjeren u Lelo Huga. Sve što vam je potrebno za pokretanje stimulacije prostate uključeno je.

Od USB kabela do daljinskog upravljača Sensemotion. Ovdje se ne možete žaliti. Mazivo je također dobro funkcioniralo u kombinaciji s Hugom.

Hugu mogu preporučiti svim muškarcima koji jednostavno žele probati nešto posve novu i žele plutati na oblaku sedam. Intenzitet mi je jednostavno bio posve nov. Međutim, ovo zadovoljstvo ima i ponosnu cijenu. Ukupno morate platiti skoro 200 eura kako biste uživali u ovom intenzitetu stimuliranja.

Također sam bio uvjeren u različite načine. Ovdje postoji nešto za svaki ukus. Mogućnost različite upotrebe daljinskog upravljača također je funkcionirala bez ikakvih problema za mene. Učinila je odmah ono što je trebala raditi prema priručniku. Raspon je oko 10 do 12 metara. To ovisi o sobi u kojoj se nalazite.

Stoga preporučujem Lelu Hugo svima onima koji jednostavno žele probati nešto novo i pridaju važnost kvalitetnoj izradi, velikom dizajnu i izvrsnoj funkcionalnosti. Dulje trajanje baterije do 2 sata također je više nego dovoljno. Zato imam jasnu preporuku za kupnju Lela Huga.

Nije pronašao odgovarajući vibrator? Evo još jednog savjeta: ako uopće ne možete odlučiti, ili možda čak ne znate koji je vibrator pravi za vas i vaše potrebe, onda samo započnite vibratorfinder.

Nakon odgovaranja na 3 pitanja, to vam pokazuje udobno, anonimno i potpuno besplatno što vam vibrator najviše odgovara. Potrajat će manje od minute. Ovdje možete pokrenuti vibratorfinder.

Inače mogu preporučiti i moju novu knjigu “So kommen du richtig”. U ovom ću vam pokazati kako najbolje iskoristiti svoj vibrator.

Naš odabir

HUGO je daljinski upravljač prostate masažera koji predstavlja sasvim novi način razmišljanja o muškom zadovoljstvu, bilo da je riječ o povezanoj ili solo igri.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics