Prezentare generală manșon Lisa Ann 2021 thesocialu101.com

Prezentare generală manșon Lisa Ann

Suprafața interioară a canalului Barracuda este aproape complet acoperită de cosuri subțiri și lungi și, prin urmare, a primit numele de pește baracudian destul de periculos, al cărui dinți lungi au o anumită similitudine cu cosurile.

Ideea de a-și pune penisul în gura unui baracudă armată din dinți nu va fi neapărat tentant pentru majoritatea, dar mă pot liniști – acest Fleshlight nu este ușor, exact opusul.

Alegerea noastră

Asa cum se obisnuieste cu seria Fleshlight Girls, canalul Barracuda este disponibil exclusiv doar pentru o pizda de fetita specifica si in acest caz este modelul erotic si pornstar Lisa Ann.

Ce lucreaza Fleshlight Lisa Ann

Ca de obicei, cu seria Fleshlight Girls, canalul Barracuda este disponibil exclusiv doar cu o anumită Pussy Girls și în acest caz acesta este modelul erotic și starul porno Lisa Ann .

Canalul Barracuda este împărțit în două camere, o cameră mai mică cu o lungime de 4 cm la intrarea canalului și în spatele acestuia o cameră mare care se extinde până la capătul inserției.

Între camere există o îngustare inelară de 1 cm care îngustă canalul până la 10 mm în acest moment. În caz contrar, diametrul canalului este de aprox. 18 mm. (Apropo, imaginea canalului Barracuda de pe site-ul producătorului nu este destul de corectă, se pare că canalul s-ar extinde înapoi.

În cele două camere există multe subțiri și aprox. 10 mm lungime, cu știfturi asemănătoare pinilor, care se proiectează în canal la un unghi de 45 ° și sunt foarte aproape împreună.

În camera din față se îndreaptă în direcția intrării canalului și în camera din spate în direcția opusă. Nuburile asemănătoare pinilor și dispunerea lor în partea din spate a structurii Barracuda vor părea cunoscute cunoscătorului Fleshlight, deoarece această structură a fost deja utilizată cu succes în Vibro-Touch Insert.

La intrarea în canalul Barracuda, glandurile sunt primite imediat de către prima structură de pimple, care produce multe stimulente punctuale mici.

Pe măsură ce cosurile sunt îndoite în direcția ieșirii canalului de către mișcarea de penetrare, se învârt în jurul glandului și nu lasă niciun milimetru de piele neobservată.

Pătrunderea ulterioară a îngustării latime de 10 mm între camere este foarte vizibilă și creează o senzație de etanșeitate intensă, pe termen scurt.

Apoi, unul intră în camera mare și aici penisul se scufundă într-o pajiște densă de pimp, al cărei cosuri se învârt în jurul glancului din toate părțile și cu fiecare mișcare în canal de pe suprafața penisului zgârietură, cursa și masaj și eliberează astfel o stimulare frumoasă.

Deși canalul cu un diametru de 18 mm este relativ larg, acesta pare încă destul de îngust, deoarece nuburile se extind în canal și exercită o contrapresiune permanentă asupra penisului.

În timpul mișcării de întoarcere, cosurile celei de-a doua camere se îndoaie în direcția intrării canalului și intensifică efectul de masaj din jur. Când se alunecă înainte și înapoi prin cele două camere, stimularea punctuală, în funcție de care dintre structurile de spate se îndoaie, uneori mai puternice și uneori mai slabe și prin urmare se simte foarte variate în interacțiunea cu constricția.

Strângerea dintre camere este perfect poziționată la o înălțime de aprox. 8 cm, ceea ce face ușor pentru bărbații cu o lungime mai scurtă sau mai lungă a penisului (15 cm) pentru a comuta între nuburile diferite aliniate.

Există o mulțime de spațiu între cosuri pentru acumularea de presiune negativă și, după un timp, se creează un efect de aspirație puternic, care cu Barracuda Channel este peste medie în comparație cu celelalte inserții Fleshlight și este deosebit de vizibil în timpul mișcării de întoarcere.

Curățarea structurilor dense cu îndoire este relativ consumatoare de timp și inserția trebuie inversată cu atenție și cu atenție. Timpul de uscare de 5-7 ore este, de asemenea, destul de lung și ar trebui scurtat prin uscarea în prealabil (vezi și Fleshlight Care Instructions).

Concluzie

Efectul de masaj selectiv și selectiv al coșurilor subțiri, lungi ale inserției Barracuda se simte frumos și este însoțit de un efect de aspirație puternic peste medie.

Datorită orientării diferite a țepilor și a strângerii dintre cele două camere, stimularea este mult mai variată decât Vibro Touch Insert și oferă o lume complet nouă de stimulare care va încânta atît începătorii, cît și profesioniștii.

Alegerea noastră

Asa cum se obisnuieste cu seria Fleshlight Girls, canalul Barracuda este disponibil exclusiv doar pentru o pizda de fetita specifica si in acest caz este modelul erotic si pornstar Lisa Ann.

Analizele utilizatorului

Senzație mare, mai strânsă decât lotusul, o mare senzație. Dacă vă place mai strâns și puțin mai intens, aceasta este o alegere excelentă.

îmbucătură

Funcționează ca publicitate. Am observat că în partea de jos a interlinirii prin deschiderea principală începe să se desprindă. Rulați apă fierbinte timp de aproximativ 30 de secunde prin ea și lăsați aerul să se usuce.

Patrick Klein

Fie că sunteți singuri sau cu partenerul dvs., Fleshlight ține ceea ce promite este ușor de curățat și un câștig plăcut.

Marcel

Am încercat mai multe Sex M ……, dar această parte este minunată. Un sentiment super excitat. de asemenea, atunci când penetrați nu la stimularea Eng.class. Atât de moale! Se apropie foarte mult de un vagin real!

Marco

De când am lucrat foarte mult pe jucăriile Fleshlight în ultima vreme, în calitate de nou-venit, am vrut să știu dacă toate experiențele pozitive sunt într-adevăr adevărate și da jucăria Angela White este foarte distractivă. Este cu adevărat emoțională, are o potrivire frumoasă și se simte foarte bine. Dacă decideți să încercați și Fleshlights, vă recomand doar Fleshlight Angela White. Nu uitați să încălziți înainte Fleshlight și lubrifiantul în apă caldă, de două ori prea distractiv.

Philip

Suprafața interioară creează un pic de senzație ascuțită în funcție de formă, dar în orice caz foarte plăcută și foarte distractivă :-) Mă bucur să folosesc această jucărie și să obțin multe emoții pozitive :-) Dacă vă place plăcerea sexuală, aveți nevoie de ea. Vă recomand

Și eu

Structura următoarei niveluri este cu adevărat de succes – nici o altă structură FL pe care o cunosc nu ar putea oferi o astfel de stimulare.

Martin

La inceput materialul miroase foarte puternic, se simte, de asemenea, un pic “strâmt”. După primele 20 de utilizări, însă, mirosul dispare și materialul devine foarte moale și, astfel, se simte mult mai plăcut. Materialul trebuie să se obișnuiască cu utilizarea. Aveam deja masturbatori de lux scumpe din Japonia, care costau peste 100 de euro, iar între ei și Fleshlight nu se întâmplă prea multe lucruri, prin urmare, recomandări clare de cumpărare. Raportul preț-performanță este de top!

Yannick

În mod evident la o femeie vie vie, partea nu ajunge prea departe. Dar pentru o relaxare rapidă între ele, este întotdeauna mai bună decât funcționarea manuală.

Petru

Din păcate, se pare că dacă doriți să vizitați artiștii dvs. preferați acasă pentru a verifica autenticitatea unei cutii de pofte, veți intra în custodie. Judecătorii nici nu înțeleg.

Dennis

Aproape ca lucrurile reale. O alternativă foarte bună, cu siguranță voi obține același înlocuitor dacă este necesar, ușor de curățat și discret. Cu plăcere din nou.

Klaus

Curățați-l cu apă fiartă, nu a rănit până acum, nu miroase, …. nu este nimic de plâns, pot să recomand.

Dacă textura din interior este cea mai bună pe care nu o pot spune, nu o compar.

Thomas

Alegerea noastră

Asa cum se obisnuieste cu seria Fleshlight Girls, canalul Barracuda este disponibil exclusiv doar pentru o pizda de fetita specifica si in acest caz este modelul erotic si pornstar Lisa Ann.

thesocialu101 Administrator
Test
×
thesocialu101 Administrator
Test
Latest Posts
    The User does not have any posts
thesocialu101.com
Real Time Analytics